Sletter Instagram inaktive kontoer?

Instagram er en sosial nettverksplattform for bilde- og videodeling basert i Menlo Park, California. Den har også arbeidsplasser i San Francisco og New York City. Kevin Systrom og Mike Krieger grunnla Instagram i 2010. På iOS- og Android-telefoner kan brukere ta og begynne å dele bilder og historier, legge til filtre og sende tekstmeldinger direkte til andre brukere. Instagram rapporterte om en milliard gjennomsnittsbrukere per måned i januar 2020. Du bør være oppmerksom på eventuelle regler om gamle kontoer hvis du bestemmer deg for å ta en pause i sosiale medier. Hvis du er noen som leter etter tips om spørsmål som sletter Instagram inaktive kontoer, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg alt om regler og forskrifter angående slike situasjoner der du kanskje lurer på om Instagram har slettet kontoen min.

Sletter Instagram inaktive kontoer?

Ja, det kan de gjøre. Ved å samhandle med nettstedet på en eller annen måte kan du unngå å få kontoen din merket som død, ifølge Instagrams støtteside. I hovedsak er alt du trenger å gjøre av og til å logge på og være engasjert på Instagram ved å dele bilder, like eller kommentere.

  Hvordan se noens aktivitet på Instagram

Kan jeg få slettet en inaktiv Instagram?

Ja, generelt sett har Instagram retningslinjer for å fjerne enhver sovende brukerkonto etter en bestemt periode. Instagram bruker avanserte algoritmer for å søke og undersøke informasjon, aktivitet osv. til brukerne. Instagram, for eksempel, har makt til å fjerne et innlegg, eller kontoen, hvis det inneholder støtende materiale. All informasjonen din lagres også i appen for fremtidig bruk, selv om du fjerner det støtende innholdet. Derfor kan du få Instagram-kontoen din slettet uansett grunn så lenge Instagram anser det.

Hvorfor sletter Instagram kontoer?

Instagram sletter kontoer på grunn av en rekke årsaker. Vanligvis er det et system som følges av deres tekniske supportteam når det kommer til problemer knyttet til å slette Instagram-kontoen din. Likevel, stort sett må man huske på at sikkerhets- og personvernspørsmål tas veldig alvorlig av Instagram generelt. Instagram gjenspeiler mangfoldet av kulturer, kjønn og verdier i samfunnet vårt. Dette innebærer at Instagram kan slette spam og falske kontoer, samt andre brukere og innlegg som bryter retningslinjene deres for fellesskapet.

Hvor lang tid før Instagram sletter en inaktiv konto

Som vi allerede har nevnt, kan Instagram slette en inaktiv konto på grunn av flere årsaker. Vanligvis kan dette skje når Instagrams betingelser og andre gjeldende vilkår og regler har blitt brutt eller kan ha blitt brutt av deg mens du bruker appen, noe som også har skadet plattformen, andre metaprodukter eller andre brukeres Instagram.

Det er offisielt uttalt at i tilfelle det er inaktivitet på kontoen din i over en periode på 90 dager eller mer, kan Instagram slette kontoen din med eller uten forvarsel.

  Slik fjerner du kontoer på Instagram

Merk: Det er betydelig uklarhet angående Instagram sletting av inaktive kontoer, ettersom mange brukere har oppgitt at de har fått tilgang til kontoene deres selv etter 90-dagers varsel. I noen tilfeller har en inaktiv konto blitt suspendert etter 2-3 år også.

Hvordan anser Instagram en konto som inaktiv?

En konto anses som inaktiv når den ikke har blitt brukt i en forhåndsbestemt tidsperiode. En Instagram-konto kan merkes som inaktiv av en rekke årsaker, inkludert de som er oppført nedenfor:

  • Tidspunktet du sist logget på kontoen din og datoen den ble opprettet.
  • Hvis kontoen din har likt noe innhold eller lagt ut bilder, videoer eller historier.
  • Om kontoen din har noen følgere eller ikke.

Sletter Instagram inaktive kontoer?

Ja, det antas at Instagram sletter profiler som har vært helt i dvale i opptil ett til to år, selv om det ikke er noen offisielle erklæringer om emnet.

Slik forhindrer du at kontoen din blir slettet

Det er enkelt, alt du trenger å gjøre er å sørge for at du har en aktiv konto på Instagram. Prøv å engasjere seg med andre brukere og innholdet de deler eller laster opp. Du bør også huske på Instagrams vilkår og regler, og ikke bryte dem, da det kan føre til at kontoen din blir flagget eller fjernet.

Hvordan vet jeg om Instagram har slettet kontoen min

Instagram kan når som helst, med eller uten advarsel til deg, ta disiplinære tiltak for å se på appen din. Det finnes konvensjonelle og automatiserte former for håndhevelse. Det kan innebære å suspendere eller avinstallere appen din, nekte deg og appen din tilgang til nettverket, tvinge deg til å slutte å behandle plattformdata og slette dem, kansellere kontraktene deres med deg, eller iverksette andre handlinger de finner passende, inkludert avslutte andre avtaler med du.

  Hvordan fortelle om en fyr liker deg på Instagram

Så hvordan finner du ut om Instagram har slettet kontoen din? Vel, du vil rett og slett ikke ha tilgang til dataene dine lenger, noe som betyr at du ikke vil kunne logge på eller se kontoen din fra noen annen profil. All data som er lagret av Instagram vil bli permanent fjernet fra databasen deres etter en 30-dagers periode. De kan fortsatt beholde noen av dataene dine også av juridiske årsaker. Hvis du føler at kontoen din har blitt deaktivert eller slettet av Instagram ved en feiltakelse, bør du prøve å kontakte Instagram-støtte.

Anbefalt

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne finne ut om Instagram sletter inaktive kontoer. Hvis du har spørsmål eller forslag, slipp dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

x