Slik aktiverer du en Snapchat-konto på nytt

Snapchat har en fanskare blant alle. Det startet trenden med kamerafiltre og har blitt en favoritt av alle. Hvis du ikke allerede har en Snapchat-konto, må du ha en. Men hvis du har en og har slettet den og nå vil lære hvordan du aktiverer den på nytt, er du på rett sted. Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene for hvordan du reaktiverer en Snapchat-konto og blir utestengt fra Snapchat. Du vil også få vite om du kan reaktivere en permanent låst Snapchat-konto og hva du skal gjøre når Snapchat-kontoen din er slettet. La oss dykke inn!

Slik aktiverer du en Snapchat-konto på nytt

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du reaktiverer en Snapchat-konto på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Hvor lenge varer Snapchat-enhetsforbud?

Varigheten av enhetsforbudet avhenger av alvorlighetsgraden av bruddet begått av den spesifikke Snapchat-kontoen. Hvis overtredelsen har skjedd for første gang, vil den kontoen få et midlertidig utestengelse som varer i noen dager. Men hvis kontoen gjentar bruddene flere ganger, kan kontoen og enheten bli permanent utestengt fra Snapchat.

  Hvordan få flere filtre på Snapchat

Kan du bli utestengt fra Snapchat?

Ja. Du kan kontakte Snapchat-støtteteamet og få frem forespørselen din om å få den utestengte kontoen opphevet.

Hvordan reaktivere en Snapchat-konto?

Å gjenopprette en slettet Snapchat-konto er en cakewalk. Alt du trenger å gjøre er:

1. Besøk Snapchat-støtte siden i nettleseren din.

2. Klikk på alternativet Min konto og sikkerhet.

3. Klikk på alternativet Jeg har et påloggingsproblem.

4. Klikk på Jeg får ikke tilgang til kontoen min under Hva kan vi hjelpe deg med?

5. Velg Jeg ser en feilmelding når jeg logger inn under Å nei! Fortell oss mer … seksjon.

6. Rull ned og klikk på kontospørsmål.

7. Klikk deretter på reaktivering av en Snapchat-konto under Reactivate Your Deleted Account-delen. Denne prosessen vil hjelpe deg å gjenopprette en slettet Snapchat-konto.

Merk: Eller klikk på låst hvis kontoen din er låst.

Slik kan du bli fjernet fra Snapchat.

Hva gjør du hvis Snapchat-kontoen din er slettet?

Hvis du også er den med kontoen som har blitt slettet, er det ingen grunn til bekymring fordi Snapchat vil hjelpe deg med å få tilbake den slettede Snapchat-kontoen din ved å besøke Snapchat-støtte. Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å komme i kontakt med Snapchat-støtteteamet.

  Hva betyr ikonene under meldinger i Snapchat?

Kan du aktivere en permanent låst Snapchat-konto på nytt?

Nei. Snapchat låser visse kontoer på sin plattform hvis de oppdager brudd på Vilkår for bruk eller Retningslinjer for fellesskapet. Og det er ingen måte for noen Snapchat-konto å låse opp seg selv.

Kan du gjenopprette en slettet Snapchat-konto etter 30 dager?

Nei, hvis Snapchat-kontoen din har blitt slettet i mer enn 30 dager, er det dessverre ingen måte å gjenopprette den på.

Hvorfor kan du ikke aktivere Snapchat-kontoen din på nytt?

En av grunnene til at du ikke klarer å reaktivere Snapchat-kontoen din er at det har gått mer enn 30 dager siden sist du deaktiverte den, og du har ikke lenger tilgang til den. Den andre grunnen kan være at du prøver å reaktivere kontoen din umiddelbart etter at du har konfigurert den for sletting. I dette tilfellet jobber Snapchat fortsatt med å deaktivere kontoen din og kan ikke godta forespørselen om reaktivering.

Hvordan ser en deaktivert Snapchat-konto ut?

Ifølge Snapchat, hvis du tilfeldigvis sletter appen, vil Snapchat-minnene dine forbli intakte og vil ikke bli fjernet. Anta at du har slått på plasseringsalternativet på Snapchat, når du sletter appen. I så fall vil Snapchat miste privilegiet til å få tilgang til GPS-en og den nåværende plasseringen til mobiltelefonen din, noe som til slutt betyr at vennene dine ikke vil få se posisjonen din på Snapchat-kartet. Selv om du har slettet appen, er kontoen din fortsatt aktiv, så vennene dine vil fortsatt kunne sende deg snaps og meldinger på kontoen din.

  Slik endrer du posisjonen din i Snapchat

Hvorfor deaktiverte Snapchat kontoen din?

Bortsett fra den tekniske Snapchat-feilen, kan andre årsaker til at Snapchat permanent sletter kontoen din inkludere:

  • Fornærmende oppførsel på Snapchat
  • Brudd på vilkårene og betingelsene for Snapchat-applikasjonen
  • Bruk av tredjepartsapplikasjoner for å bruke Snapchat-kontoen

Disse årsakene kan til slutt føre til at Snapchat permanent låser kontoen din eller deaktiverer den.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du endrer adresse på DoorDash-driveren. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x