Slik endrer du Disney+-profilbildet ditt

Enten din favoritt Disney-karakter er Baby Yoda, Elsa eller til og med Mikke Mus, kan du endre Disney+-profilbildet ditt for å matche det. Slik angir du en ny avatar fra nettleseren eller mobilappen for iPhone, iPad eller Android.

Hvis du ikke allerede har gjort det, sørg for at du logger på Disney+ på datamaskinen eller last ned mobilappen for iOS/iPadOS eller Android før du går videre. Det vil være det første trinnet før du kan endre profilbildet ditt.

Slik endrer du Disney+-profilbildet ditt fra en nettleser

Etter at du har logget på Disney+ i nettleseren din, kommer du til hovedskjermen som viser alle de forskjellige filmene og TV-programmene. Når du er på den skjermen, vil du se profilen din øverst til høyre. Velg profilen din for å vise de andre alternativene under den.

Når du har den menyen åpen, vil det være de andre familieprofilene samt flere innstillinger å velge mellom. Du vil velge «Rediger profil», som er rett under «Legg til profil»-knappen.

  PrefDelete lar deg avinstallere Tweaks fra Innstillinger-appen [Jailbreak]

Nå vil du se profilene på Disney+-kontoen din som du kan redigere. Det vil være et redigeringsikon som ser ut som en liten blyant. Klikk på det ikonet for å redigere profilens avatar.

Når du har valgt profilen, vil det være flere alternativer der du kan tilpasse innstillingene dine. Til høyre for disse innstillingene finner du ditt nåværende profilbilde med et annet Rediger-ikon. Klikk på blyanten for å endre profilbildet ditt.

Du vil bli tatt til en side som har alle de forskjellige Disney-karakterene du kan angi som profilbilde. Du kan bla gjennom alle alternativene og klikke på tegnet du vil ha som profilbilde.

Etter å ha valgt ikonet, vil nettstedet ta deg tilbake til Rediger profil-siden du var på tidligere. Når du er på denne siden, velg «Lagre»-knappen helt nederst på skjermen, under «Appspråk».

  Slik deaktiverer du automatisk avspilling og bakgrunnsvideoer på Disney+

Nå som du har lagret ikonet ditt, vil nettstedet ta deg til «Hvem ser på?» side. Du vil kunne se det nye profilbildet ditt. Velg profilen din med det nyvalgte bildet og begynn å se dine favoritt Disney-serier og -filmer.

Slik endrer du profilbildet ditt på appen

Å redigere profilene dine på appen er litt enklere enn det er i nettleseren din. Når du klikker på profilikonet ditt nederst i høyre hjørne, vil det ta deg til skjermen med alle profilene.

Velg «Rediger profiler»-knappen for å ta deg til de forskjellige profilene du kan redigere.

Start med redigeringsprofilene, velg bare blyantikonet som tilsvarer profilen du vil redigere.

Når du er på profilskjermen, velg «Rediger»-ikonet ved siden av profilbildet ditt.

Du vil nå se hele biblioteket med bilder å velge mellom. Velg ikonet som passer best for deg selv og profilen din.

  Google Camera v2.2-oppdatering gir timer, panoramamoduser og sideforhold

Når bildet ditt er valgt, vil du bli tatt tilbake til «Rediger profil»-innstillingsmenyen. Klikk «Lagre» i øvre høyre hjørne for å offisielt endre profilbildet ditt.

Nå som du har alt lagret, vil du bli tatt tilbake til profilsiden der innstillingene er. Du kan klikke på «Hjem»-knappen for å gå tilbake til hovedskjermen eller velge forstørrelsesglassknappen for å finne ditt neste show.

Disney gjorde det så raskt og enkelt å gjøre profilbildet ditt til favorittkarakteren din, spesielt på appen. Nå kan du sporte hvem favorittkarakteren din er, selv om det har en tendens til å endre seg for deg.

Du har nå ønsket Disney-venn som profilbilde, slik at du kan se dem hver gang du logger på. Du vil kunne nyte hvert show med et personlig ikon for hvert medlem av familien.