Slik endrer du telefonnummeret ditt i GroupMe

Som mange andre meldingsapper krever GroupMe at du oppgir telefonnummeret ditt. Det er av sikkerhetsgrunner – appen krever at du skriver inn en kode mens du registrerer deg for å bekrefte at det virkelig er du som oppretter en konto og bruker appen.

Den koden sendes deretter til telefonen din, så du må oppgi nummeret. Hvis du endrer telefonnummeret ditt, kan du også endre det i appen. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære hvordan du gjør det og hva du skal gjøre hvis det oppstår et problem.

Slik endrer du telefonnummeret ditt på GroupMe

Du har flere måter å erstatte det gamle telefonnummeret ditt med et nytt, avhengig av enheten du bruker. Velg settet med instruksjoner du trenger nedenfor.

Fra en Windows-PC

 • Åpne GroupMe og klikk på profilbildet ditt.
 • Klikk på blyantikonet for å redigere det.
 • Klikk på «Endre telefonnummer» og deretter «Endre nummer» igjen.
 • Etter at du har skrevet inn det nye nummeret, velg alternativet «Send PIN».
 • Følg instruksjonene du ser på skjermen for å fullføre endringen.
 •   Hvordan forankre bilder til tekst i PowerPoint

  Fra en Android-smarttelefon eller -nettbrett

 • Start GroupMe-appen og gå til «Åpne navigering.»
 • Velg profilbildet ditt og trykk på «Rediger.»
 • Ved siden av det nåværende telefonnummeret ditt er det et blyantikon. Trykk på den og legg til det nye nummeret.
 • Trykk på «Send PIN»-knappen og fullfør prosessen ved å følge instruksjonene på skjermen.
 • Fra en iOS-enhet

 • Åpne GroupMe og deretter «Åpne navigering»-fanen. Hvis du bruker en iPad, kan det hende du ikke ser den fanen, så bare trykk på «Chat»-alternativet øverst.
 • Velg din avatar og finn telefonnummeret i menyen.
 • Trykk på det og skriv inn det nye nummeret.
 • Velg «Få PIN» og fullfør ved å følge instruksjonene du ser på skjermen.
 • Hvis du ikke mottar meldingen med PIN-koden din umiddelbart, vent noen minutter for å se om den kommer igjennom. Hvis ikke, bruk en annen enhet for å kontakte GroupMe-støtte, og de vil gi deg PIN-koden. Ikke lukk PIN-skjermen på enheten du bruker for å bekrefte telefonnummeret fordi du må få en nyere PIN-kode, noe som kan skape forvirring.

  Fra nettet

  Du kan også erstatte telefonnummeret ditt via nettet hvis du ikke har installert applikasjonen.

 • Åpne en nettleser og logg på GroupMe-kontoen din.
 • Velg profilbildet ditt og finn telefonnummeret ditt i menyen.
 • Ved siden av den ser du «Rediger»-knappen. Trykk på det.
 • Skriv inn det nye nummeret og velg «Send».
 • Følg instruksjonene du vil se på de neste skjermbildene.
 •   Hvordan konvertere PNG-, TIFF- og JPEG-bilder til et annet format på din Mac

  Når du er ferdig, vil det nye telefonnummeret ditt bli knyttet til GroupMe-kontoen din.

  Hvordan endre et «telefonnummer som allerede er i bruk» på GroupMe

  Hvis du ser meldingen «Telefonnummer allerede i bruk» etter at du har skrevet inn telefonnummeret ditt, kan det være en feil. Du kan prøve å starte enheten på nytt eller angi et nytt passord siden du legger til et nytt telefonnummer.

  Etter at du har tilbakestilt passordet, bruker du det nye telefonnummeret for å logge på. Velg alternativet «Slett konto», og det vil tilbakestille nummeret ditt i appens database. Merk at det tar 48 timer før prosessen er fullført.

  Når det er ferdig, kan du endre nummeret knyttet til din nåværende konto.

  Hvordan få GroupMe-støtte til å endre telefonnummeret ditt

  Opplever du problemer mens du legger til et nytt telefonnummer på GroupMe? I så fall kan du kontakte deres støtte via denne lenken og beskriv problemet ditt. Når du er ferdig, klikk på «Få hjelp» og vent på ytterligere instruksjoner.

  Ytterligere vanlige spørsmål

  Hvis vi ikke har besvart alle spørsmålene dine ovenfor, kan du lære mer om GroupMe i FAQ-delen nedenfor.

  Hvordan får jeg GroupMe-sikkerhetskopikoden min?

  Reservekoden brukes til å gjøre det mulig for deg å logge på GroupMe-kontoen din hvis du mister telefonen. For å få det, sørg for at du slår på totrinnsverifiseringen i GroupMe. Så snart du mottar denne koden, skriv den ned og oppbevar den et trygt sted. Ikke oppbevar den på telefonen din fordi du ikke vil kunne se reservekoden igjen. Og hvis du mister telefonen, mister du også tilgangen til koden.

    Hvordan skjule e-postadresser i en Outlook-kontaktgruppe

  Hvorfor vil ikke GroupMe endre telefonnummeret mitt?

  Telefonnummeret du prøver å legge til er kanskje allerede i bruk. Prøv å angi et annet telefonnummer i stedet hvis du har flere SIM-kort. Hvis du er sikker på at det nye nummeret ditt ikke allerede er i bruk, prøv løsningen vi har gitt i tidligere deler av denne artikkelen.

  Kan du ha en GroupMe-konto uten et telefonnummer?

  Nei, det kan du ikke. Du må oppgi telefonnummeret ditt når du oppretter en konto fordi den vil bli knyttet til kontoen av sikkerhetsgrunner.

  Hvordan fjerner jeg nummeret mitt fra GroupMe?

  Du kan ikke fjerne den, men du kan erstatte den med et nytt telefonnummer. For å gjøre det, se de forrige delene av denne artikkelen.

  Hvordan logger jeg av GroupMe?

  Hvis du bruker en nettleser, navigerer du bare til «Innstillinger»-ikonet, klikker på det og velger «Logg ut»-alternativet.u003cbru003eHvis du bruker Windows eller en mobilenhetsapp, går du til fanen «Åpne navigasjon» , trykk eller klikk på «Innstillinger» og velg «Logg av».

  Vises u0022GroupMe Messagesu0022 på telefonregningen din?

  GroupMe-meldinger vises ikke på telefonregningen din. Kontoen din er faktisk koblet til telefonnummeret ditt, men appen er gratis å bruke.

  Hold GroupMe-profilen din trygg

  Ved å koble appkontoene dine til telefonnummeret ditt, sørger du for at du er den eneste som får tilgang til dem. Å bruke telefonnummeret ditt kan hjelpe deg med å gjenopprette kontoen din hvis du ikke kan logge på, og det er derfor du bør holde nummeret oppdatert til enhver tid.

  Har du allerede aktivert tofaktorverifiseringsalternativet i GroupMe-kontoen din? Har du hatt problemer med å oppdatere telefonnummeret ditt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.