tipsbilk.net

Slik får du Apples studentrabatt

Viktige takeaways

  • Apples studentrabatt lar de under utdanning spare penger på Mac, iPad og andre produkter, inkludert oppussede enheter.
  • Rabatten er tilgjengelig for studenter, de under videreutdanning, og til og med foreldre som kjøper til sine kvalifiserte barn.
  • Hvis du ikke er kvalifisert, bør du vurdere andre måter å spare penger på Apple-produkter på, for eksempel å kjøpe renoverte enheter eller handle med de gamle enhetene dine.

Takket være Apples studentrabatt kan de i utdanningssystemet nyte fordelene med Mac og iPad uten en så stor prislapp. Les videre for å lære hvordan du kan skaffe deg Apples studentrabatt og spare penger.

Hva er Apples studentrabatt, og hvem kan få det?

Apples studentrabatt gjelder for alle som studerer et program ved høgskolen. Du skal ikke ha noen problemer med å spare penger hvis du går første året på universitetet, men det er også mulig å bruke studentrabatten hvis du er på et senere tidspunkt i kurset (for eksempel studerer en doktorgrad).

  Hvordan lage landingsside før lansering?

Apples studentrabatt gjelder også personer i alderen 16+ i videreutdanning før universitetet. Foreldre kan også kjøpe produktene til barna sine, så lenge de sender inn personens dokumentasjon som bekrefter at de er kvalifisert.

Studentrabatten er en bredere del av Apples utdanningspriser initiativ. Så lærere og ansatte ved utdanningsinstitusjoner kan spare penger på de samme produktene som studentene deres.

For alle utdanningsrabatter må du fremlegge dokumentasjon for å bekrefte identiteten din. Du kan for eksempel vise akseptbrevet eller arbeidskontrakten.

Hva er inkludert i Apples studentrabatt?

I tillegg til å spare penger på Mac, iPad og AirPods, har Apple også inkludert Pro Display XDR og Studio Display i studentrabatten. Du kan også få rabatt på Apple Music, som fungerer på samme måte som å få Spotify billig som student.

Hvis du ikke har noe imot å ha et renovert produkt, kan du spare mer penger gjennom Apples Certified Refurbished-serie. Selv om splitter nye iPhones ikke er inkludert i studentrabatten, kan du finne dem i Sertifisert Refurbished-delen. Alle renoverte produkter har ett års garanti, akkurat som nye Apple-enheter.

  Sikker online lærings- og organisasjonssamarbeidsplattform

Hvor mye kan du spare med Apples studentrabatt?

Når du kjøper en MacBook, kan du forvente å spare rundt $100-$200 med Apples studentrabatt. Hvis du ikke vil ha den nyeste MacBook Pro, kan du få en eldre modell fra Certified Refurbished-delen.

Du sparer mindre penger på iPads; avhengig av modellen du går for, kan det være alt fra $30 til $100. For eksempel starter iPad Pro på $749 med studentrabatt (sammenlignet med den vanlige utsalgsprisen på $799).

Studenter i et kreativt felt kan også kjøpe Pro Apps-pakken, som inkluderer hvert av følgende:

  • Final Cut Pro
  • Logic Pro
  • Bevegelse
  • Kompressor
  • Hovedscene

Pakken er et engangskjøp på $199. Før du kjøper, kan det være lurt å se på hva Adobe Creative Cloud inkluderer og deretter ta din endelige avgjørelse.

Merk at du ikke trenger å betale for et abonnement eller registrering for å motta Apples studentrabatt.

Slik får du utdanningsrabatten fra Apple

For å få Apples studentrabatt trenger du bare å besøke Apples utdanningsbutikk eller snakk med noen i en fysisk Apple Store. Når du blir bedt om det, kan du dele beviset på kvalifisering.

I noen regioner, som Storbritannia, må du først bekrefte at du er i systemet for høyere utdanning ved å registrere deg for UNIDAGER. Registrering er gratis. Du kan også besøke en Apple Store med dokumentasjonen din.

  13 Verktøy for syntetisk datagenerering for å trene maskinlæringsmodeller

Kan jeg få rabatt uten Apples utdanningspriser?

Selv om Apples studentrabatt er en fin måte å spare penger på nye dingser, er det ikke den eneste måten å redusere kostnadene for MacBook, iPad osv. Hvis du ikke har noe imot å vente noen måneder etter at skoleåret har startet, kan du alltid se etter Black Friday-tilbud.

Mange tredjepartsbutikker har betydelige rabatter rundt slutten av november, og disse rabattene er ofte bedre enn Apples utdanningspriser. Du må imidlertid passe på potensielle svindel på Black Friday og Cyber ​​Monday.

Du kan også se på nettet for rabatter på dine favoritt Apple-produkter. Bruk nettsteder som eBay for å kjøpe brukt, og vurder å kjøpe en oppusset enhet på Amazon i stedet.

Spar penger med Apples studentrabatt

Apples studentrabatt er en fin måte å spare penger på dyre Mac-er, iPader og andre dingser. Selv om rabatten ikke er enorm, er den likevel verdt å sjekke ut.

Hvis du ikke kvalifiserer for Apples utdanningspriser, kan du fortsatt spare penger på Apple-produkter. Vurder å kjøpe renoverte enheter eller bytte inn de gamle.

x