Slik får du en advarsel om retningslinjer for fellesskapet fjernet fra YouTube-kontoen din

En advarsel forblir på kontoen din for alltid med mindre du løser det med YouTube.

Hvis du bryter YouTubes retningslinjer for fellesskapet, kan du motta en advarsel på kontoen din. Her er hva du skal gjøre hvis du vil fjerne en advarsel fra YouTube-kanalen din.

1. Fullfør et policykurs innen 90 dager

Når du bryter YouTubes retningslinjer for fellesskapet, sender YouTube deg en advarsel og gir deg beskjed om hvilke retningslinjer du har brutt. Det kan for eksempel være relatert til forbudte innholdsemner du ikke kan snakke om på YouTube.

  Slik avinstallerer du YouTube på en Android-enhet

Du kan deretter ta et tilsvarende kurs for å fjerne advarselen. YouTubes opplæringskurs er utformet rundt spesifikke retningslinjer. De lar deg identifisere hvor du kom til kort og bedre forstå hva som forventes av deg. Å fullføre det aktuelle kurset vil hjelpe deg å unngå å gjenta de samme feilene.

YouTube fjerner advarselen på kanalen din når du fullfører et kurs og ikke bryter de spesifikke retningslinjene igjen innen 90 dager. Men du får din første advarsel hvis du bryter den igjen.

YouTubes retningslinjer for fellesskapet og tre-streik-systemet gjelder fortsatt. Under streikesystemet mister brukere som får tre advarsler kanalene sine.

  Slik streamer du live på Facebook og YouTube samtidig

2. Appell advarselen med YouTube

YouTube lar deg anke en advarsel hvis du mener at den ble utstedt feil. For å anke en advarsel, åpne YouTube Studio, velg kortet for kanalbrudd på oversikten og velg Anke. Hvis YouTube avviser anken din, kan du fortsatt ta kurset for å få advarselen fjernet.

Du kan også fullføre kurset og klage på advarselen; du trenger ikke velge ett alternativ. Hele poenget er å unngå å få advarsler for å redusere sjansene for at kanalen din blir utestengt fra YouTube. Hvis du ikke foretar deg noe, forblir livstidsadvarselen på kanalen din, og du vil motta en advarsel hvis du bryter andre retningslinjer.

  Slik slår du av begrenset modus på YouTube Network Administrator

Unngå å få en advarsel på YouTube

Du vil ikke at flyten din skal bli avbrutt fordi du har brutt YouTubes retningslinjer. Unngå streik ved å ta det aktuelle kurset når du mottar en advarsel og trå forsiktig i de tre månedene etter det.