Slik finner du Apple Music Replay 2022

De fleste musikkstrømmetjenester gir ut en tilpasset år-i-gjennomgang for sine brukere. Enten det er Spotify Wrapped, eller til og med det nye YouTube Music-året i gjennomgangen, er det definitivt mange brukere som liker å sjekke lyttevanene sine gjennom året. I år er det en redesignet Apple Music årlig avslutning, og du kan nå sjekke ut favorittartistene dine, timelyttet og mer for Apple Music-kontoen din. Så her er hvordan du finner Apple Music Replay for 2022.

Apple Music Replay: Slik finner du favorittartister, spor og mer (2022)

I motsetning til konkurrenter som Spotify, tilbyr ikke Apple Music Replay-funksjonen i selve Music-appen. I stedet må du sjekke det ut i nettleseren din. Heldigvis kan du gjøre dette enten på en bærbar PC/PC (Windows, macOS, Chrome OS, Linux osv.), eller på smarttelefonen din. Som alltid kan du bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å gå videre til delen for smarttelefoner eller datamaskiner.

  8 beste Music Smart Link-tjenester å bruke i dag

Finn Apple Music Replay på PC/bærbar PC

Du kan sjekke Apple Music-statistikken din for 2022 ved å bruke din bærbare eller PC. Bare følg trinnene nedenfor for å få tilgang til den årlige avslutningen for Apple Music:

  • Gå over til Apple Music Replay nettsted.

  • Hvis du ikke er logget på, logger du på nettstedet med Apple ID-passordet ditt.
  • Klikk på «Kom i gang». Du kan nå klikke på «Spill av høydepunktet» for å se en rask oversikt over Apple Music-statistikken din.

  • Du kan også bla ned for å se detaljert 2022-statistikk for Apple Music. Dette inkluderer ting som totalt antall minutter du har lyttet på, de mest spilte sangene dine, albumene og mer.
  Administrer alt salgsarbeid med Monday Sales CRM

Finn Apple Music Replay på iPhone/Android

Hvis du vil sjekke Apple Music-statistikken din på en smarttelefon, kan du bare følge trinnene nedenfor:

  • Gå over til Apple Music Replay i Chrome/Safari (eller din foretrukne nettleser). nettsted.
  • Logg på med din Apple-ID og trykk på «Kom i gang».

  • Nå kan du trykke på «Spill av høydepunktet» for å se en rask oversikt over Apple Music-statistikken din.

  • Du kan også rulle ned for å se en detaljert Apple Music pakket med favorittartistene, sangene og mer.

Vanlige spørsmål om Apple Music Replay

Sp. Hvordan finner jeg den mest spilte sangen min på Apple Music?

Du kan bruke Apple Music Replay-nettstedet for å sjekke ut de 10 mest spilte sangene dine. Nettstedet viser til og med antall ganger du har spilt dem.

  Hvordan eksportere kontakter fra et Excel-regneark til Outlook

Sp. Hvorfor vises ikke Apple Music Replay?

Hvis Apple Music-replay ikke dukker opp for deg, betyr det at du ikke har spilt nok musikk i 2022. Siden tjenesten bruker avspillingsloggen din til å finne de beste sangene, favorittartistene dine og mer, trenger den rikelig med avspillingsdata å tjene resultatene. Hvis du ikke har spilt nok musikk, vil Replay-nettstedet vise en fremdriftslinje for å indikere hvor mye mer musikk du trenger å lytte til for å få resultatene dine.

Sp. Starter Apple Music Replay på nytt hvert år?

Ja, Apple Music replay tilbakestilles ved starten av det nye året. Dette betyr at du hvert år kan se de beste sangene, artistene og albumene dine på Apple Music.

Sjekk ut Apple Music-årsavslutningen din for 2022

Vel, det er slik du kan sjekke ut Apple Music Replay for 2022. Selv om funksjonen ennå ikke er naturlig tilgjengelig i Apple Music-appen, er det godt å vite at Apple i det minste lar brukerne se deres avspillingsstatistikk i nettleseren. Så, hvilke sanger har du hørt på på repeat i år? Gi oss beskjed i kommentarene.