tipsbilk.net

Slik fjerner du uønskede verktøylinjer fra nettleseren – 2024

Internett er en enkelt plattform som har størst rekkevidde over hele verden. Det betyr at det er et stort publikum som blir eksponert for innhold over internett.

Av denne grunn er det flere måter å annonsere over Internett på. I dag er målrettede annonser en perfekt måte å øke merkeverdien over internett.

Derfor prøver hver nettside eller internettsatsing å samle inn brukerdata for å vise annonser. Selskaper som Google tilbyr en rekke tjenester til en bruker i retur for tillatelsene til å samle inn brukerdata.

Det er en rettferdig metode, men andre tar den andre veien. Noen tjenester installerer en verktøylinje direkte i nettleseren din eller endrer standard søkemotor for å samle inn data.

Noen ganger er disse verktøylinjene fulle av skadelig programvare og spionprogrammer. De viser mange popup-annonser og hindrer bedre surfing.

Disse verktøylinjene reduserer til og med nettleseren din og ytelsen til PC-en. Så hver bruker bør fjerne disse verktøylinjene.

Men det er ikke så lett som det er en hake. Noen ganger installeres disse verktøylinjene igjen og igjen av seg selv. Andre ganger er disse bare umulige å fjerne.

  Slik kansellerer du Xbox Game Pass på PC

Disse kan forårsake mye trøbbel, og til tider hjelper det heller ikke å installere nettleseren på nytt. Så hvis du går gjennom noe slikt, og trenger å fjerne verktøylinjer fra nettleseren din, ikke bekymre deg.

Vi har gitt de beste metodene for å fjerne verktøylinjer fra nettleseren på noen få minutter.

Fortsett å lese siden disse metodene helt sikkert vil spare deg og din nettleseropplevelse.

Slik fjerner du verktøylinjer fra nettleseren.

Nedenfor er de beste og sikre metodene for å fjerne verktøylinjer fra nettleseren. Følg dem nøye for å gjøre nettleseren din ren og effektiv.

Følg instruksjonene trinn for trinn. Disse metodene er gitt i rekkefølge etter alvorlighetsgraden av problemet ditt, og du kan prøve dem i rekkefølge for å komme til roten av verktøylinjens kapringsproblem på systemet ditt.

Metode 1. Fjern tillegg og utvidelser.

Det første du må gjøre for å begynne å gjenopprette nettleseren din fra en verktøylinjekapring, er å fjerne alle uønskede, ikke-pålitelige tillegg og utvidelser fra nettleseren din.

  11 beste kreative administrasjonsplattformer for kampanjene dine [2023]

Pass på at du fjerner de med navnet på verktøylinjene eller den som skaper et problem.

Metode 2. Tilbakestill nettleseren.

Det er tilfeller der verktøylinjen ikke tillater enkel fjerning. I slike tilfeller kan det hende at brukere må tilbakestille nettleserinnstillingene til fabrikkmodus.

Den sletter alle innstillinger og filer på verktøylinjen fra nettleseren. En nettleser kan enkelt tilbakestilles til fabrikkinnstillingene i innstillingsalternativene til nettleseren.

Metode 3. Fjern berørte programmer.

Hvis problemet ditt ennå ikke er løst og verktøylinjer har dukket opp igjen, selv etter tilbakestilling av nettleseren. Da er sjansen stor for at oppgavelinjen har installert et program som reaktiverer verktøylinjen i nettleseren.

Du må fjerne dette programmet ved å gå til kontrollpanelet og avinstallere det. For å gjøre dette, gå til «Kontrollpanel> Programmer> Avinstaller et program.»

Metode 4. Sjekk Snarvei for nettlesere.

En annen måte for verktøylinjer å påvirke nettleseren din, er ved å endre snarveien. Verktøylinjene flytter banen til nettleserens snarvei til et annet program som deretter påvirker nettleseren din med verktøylinjekapring.

For å gjøre det, må du gå til skrivebordet og høyreklikke på nettleserens snarvei. Gå til egenskapene og kontroller om banen er legitim.

  10 styringssystemer for beste praksis for medisinske fagfolk [2023]

Metode 5. Fjern fra registeret.

Det neste du kan gjøre, hvis en verktøylinje har kapret nettleseren din og viser en irrelevant søkemotor, er å fjerne den fra registeret til Windows-PCen din.

For å gjøre det, trykk «Win + R» og skriv deretter «Regedit» i dialogboksen og trykk deretter enter.

Nå, i vinduet som åpnes, se etter svindlertittelen, verktøylinjenavnet eller annonseselskapet og fjern det.

Husk bare å slette de tingene du sikkert inneholder skadevarefiler og ingenting annet da dette kan skade systemet ditt.

Metode 6. Installer programvare for anti-malware.

Den siste og siste utveien for å bli kvitt skadelig programvare eller verktøylinjer som kaprer nettleseren din, er å installere en utmerket anti-malware-programvare.

De er tilgjengelige som både gratis og betalte verktøy, slik at du kan velge etter dine behov. Vi anbefaler å installere Anti Malware-bytes.

Avslutningsvis håper vi at veiledningen ovenfor for hvordan du fjerner verktøylinjer fra nettleseren din er nyttig for deg. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kommenter gjerne nedenfor. Del denne veiledningen med vennene dine hvis du tror den er nyttig.

x