tipsbilk.net

Slik gjenoppretter du MSN-hjemmesiden

MSN er et akronym for Microsoft Network, som er en nettportal og en samling tjenester og apper som tilbys av Microsoft. Microsofts tjenester kommer under MSN, og alle kan få tilgang til og administrere disse tjenestene ved å bruke Microsoft-kontoen sin. Mens MSN-nettportalen også er hjemmesiden til Microsoft Edge-nettleseren, som lar brukere søke etter ting på Internett, vises resultatene av søket av Bing, en offisiell søkemotor som eies av Microsoft. På MSN-nettportalen får du se nyheter fra ditt land og fra hele verden. De fleste brukere i dag bruker google som søkemotor. Men hvis du liker å bruke Microsoft-produkter og -tjenester og vil bruke MSN og sette det opp på hjemmesiden din, men ikke vet hvordan du setter opp MSN som en hjemmeside, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Den vil veilede deg i trinn for hvordan du gjenoppretter MSN-hjemmesiden og hvordan du lager MSN-hjemmesiden. Det vil også hjelpe deg å forstå hva som er MSN News og hvor er innstillingene på MSN-hjemmesiden.

Slik gjenoppretter du MSN-hjemmesiden

Du vil bli kjent med hvordan du gjenoppretter MSN-hjemmesiden videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Hva er Google JAX? Alt du trenger å vite

Hva er MSN News?

MSN News, også kjent som Microsoft News, er en nyhetsaggregator og -tjeneste som inneholder nyhetsoverskrifter og artikler valgt av redaktører. Nyhetene som vises på MSN er regionalt basert, noe som betyr at brukere vil få nyheter basert på landet deres og vil også få de mest populære nyhetene i verden. Nyhetene som vises på MSN nyheter er godt kategorisert slik at brukeren kan se nyhetene basert på sin interesse. Nyhetskategoriene er bil, reise, mat, helse, teknologi, vitenskap, politikk, verden og mange andre. Denne nyheten inneholder ikke bare bilder og overskrifter; de består også av korte videoklipp av nyhetene. Og ved å besøke nyhetene kan du få vite mer om det. Så, dette er hva MSN-nyheter er.

Kan du logge på MSN igjen?

Ja, du kan logge på MSN igjen. Det er ingen påloggingsgrense i MSN; du kan logge inn og ut så mange ganger du vil. For å logge på MSN trenger du en Microsoft-konto. Ved å bruke Microsoft-kontoen din kan du administrere MSN og synkronisere all aktiviteten din på MSN med kontoen din. Hver gang du logger på MSN, må du skrive inn din Microsoft-e-postadresse og passord. Og for å logge ut av MSN, må du klikke på profilikonet > Logg av øverst til høyre på siden.

Hvordan logge på MSN?

Følg disse trinnene for å logge på MSN:

1. Besøk MSN nettsted på nettleseren din.

2. Klikk på Logg på øverst til høyre på skjermen.

3. Skriv inn e-post, telefon eller Skype, og klikk på Neste.

  Hvor mye Internett-hastighet trenger du egentlig?

4. Skriv inn passordet ditt og klikk på Logg på for å logge på MSN.

Slik logger du på MSN. Fortsett å lese for å lære hvordan du gjenoppretter MSN-hjemmesiden.

Hva er URL-en til MSN-hjemmesiden?

URL-en til MSN-hjemmesiden er https://www.msn.com/. Ved å bruke denne lenken kan du besøke MSN.com og kan også angi den som startside i nettleseren du ønsker. Hvis nettleseren du velger er Microsoft Edge eller Google Chrome, kan du finne fremgangsmåten i overskriftene nedenfor for å angi MSN som hjemmeside i disse nettleserne. MSN er bare en hjemmeside, og uansett hva du søker på MSN-søk, vil du få resultater fra Bing fordi Bing er søkemotoren.

Hvor er innstillingene på MSN-hjemmesiden?

Innstillingene på MSN-hjemmesiden finner du øverst til høyre på MSN-hjemmesiden. Ved å bruke disse innstillingene kan du endre språket på nettstedet og gi tilbakemelding til utviklerne av MSN, som er Microsoft. Siden MSN er et Microsoft-produkt, trenger du ikke ha noen annen konto. Microsoft-kontoen din er bare nødvendig for å logge på. Siden MSN bare er en hjemmeside, er det nesten ingenting å endre med den, og Bing er søkemotoren. Så ved å logge på Microsoft-kontoen din kan du endre innstillingene til Bing. Nå vet du hvor innstillingene er på MSN-hjemmesiden.

Hvordan lage en MSN-hjemmeside?

For å vite hvordan du lager MSN-hjemmeside i Microsoft Edge-nettleseren, følg disse trinnene:

1. Åpne Microsoft Edge-nettleseren på enheten din og besøk MSN nettsted.

2. Kopier URL-en til MSN-nettstedet fra søkefeltet.

  Hva du skal gjøre hvis PC-en din ikke går i dvale

3. Klikk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.

4. Klikk på Innstillinger fra menyen.

5. Fra venstre rute klikker du på Start, Hjem og nye faner.

6. Klikk på Åpne disse sidene: > Legg til en ny side.

7. Lim inn den kopierte MSN-URL-en i feltet og klikk på alternativet Legg til for å angi MSN som hovedside.

Slik lager du MSN-hjemmesiden i Microsoft Edge-nettleseren eller gjenoppretter MSN-hjemmesiden.

Hvordan lage MSN som hjemmeside og Bing som søkemotor?

Følg disse trinnene for å lage MSN som hjemmeside og Bing som søkemotor på Google Chrome:

1. Åpne Google Chrome-nettleseren på enheten din og gå til MSN nettsted.

2. Kopier URL-en til MSN-nettstedet fra søkefeltet.

3. Klikk på ikonet med tre prikker > Innstillinger.

4. Klikk på alternativet Ved oppstart fra venstre rute.

5. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider.

6. Klikk deretter på Legg til en ny side.

7. Lim inn den kopierte URL-en til MSN-en i blokken og klikk på Add-alternativet for å legge til MSN som hjemmesiden din.

8. Nå, fra venstre rute, klikk på Søkemotor.

9. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av søkemotoren som brukes i adressefeltet.

10. Velg Bing fra alternativene for å sette den opp som en standard søkemotor.

Hvordan gjenoppretter jeg MSN-hjemmesiden min? Hvordan gjenopprette MSN-hjemmesiden?

For å gjenopprette eller åpne MSN-siden ved oppstart på Chrome, følg trinnene nevnt ovenfor.

***

Vi håper at du har lært hvordan du gjenoppretter MSN-hjemmesiden. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x