Slik kansellerer du Course Hero-abonnement

Course Hero er en e-plattform som gir studiemateriell til ulike kurs. Det ble grunnlagt i 2006 av Andrew Grauer, en høyskolestudent selv, for å hjelpe nyutdannede studenter med å bygge selvtillit og effektivt forberede seg til eksamenene sine. Course Hero har bidratt til å bygge et økosystem som omfatter både studenter og lærere for å gi bedre læringsmuligheter til avgangselever ved å la dem få tilgang til tusenvis av kursmateriell relatert til faget deres. Det er en plattform der både studenter og lærere kan laste opp studiemateriell for å hjelpe andre i nød. Men hvis du leter etter hvordan du kansellerer Course Hero-abonnement, har du kommet til rett sted. Du vil også lære om hvordan du kansellerer Course Hero og får penger tilbake og mye annet. Så fortsett å lese for å lære hvordan du kansellerer Course Hero-kontoen.

Slik kansellerer du Course Hero-abonnement

Du vil få vite hvordan du kansellerer Course Hero-abonnementet og om Course Hero-abonnementet er verdt det videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva gjør Course Hero?

Course Hero er en nettbasert plattform for læring. Course Hero inneholder over 30 millioner kursspesifikke materialer som elevene kan se og lære av. Studenter kan laste opp innhold på Course Hero-nettstedet for å hjelpe andre og tjene flere opplåsinger og spørsmål. Course Hero har bidratt til å danne et økosystem av studenter og lærere for å gi løft og ekstra hjelp til elevene i å bane en jevn vei for deres akademiske reise.

Fra studieveiledninger og praksisoppgaver til lærebokløsninger og omfattende forklaringer om hvert emne, det være seg litteratur, biologi, historie eller matematikk. Studenter kan finne alle svar på problemene deres på Course Heros nettsted. De tilbyr også 24/7 leksehjelp for å ta hensyn til elevenes problemer og hjelpe dem med å løse problemene deres.

Hvor mye koster en Course Hero-konto?

Course Hero er en e-plattform for nettbasert læring som inneholder tusenvis av kursmateriell som kan veilede deg og hjelpe deg gjennom hele din akademiske reise. Course Hero gir brukerne et gratis Basic-medlemskap, som du kan bruke til å speide etter innholdet på nettsiden deres og velge planen du vil kjøpe som stemmer overens med deres krav og budsjett.

  • Årlig abonnementsavgift er 6,95 dollar i måneden

  • Kvartalsvis abonnementsavgift er 9,95 dollar per måned

  • Månedlig abonnement koster 14,95 dollar per måned.

Etter at du har registrert deg, vil Course Hero ta deg direkte til deres medlemsside hvor du kan finne de oppførte prisene og deres tjenester og velge din plan deretter.

Merk: Hvis du bidrar til Course Hero ved å legge til studiedokumentene dine i Course Hero-biblioteket, kan du få medlemmer til å låse opp. Medlemmer kan tjene opptil 5 opplåsinger for hver 10 studiedokumenter.

Er et Course Hero-abonnement verdt det?

Ja, det er verdt å få et Course Hero-abonnement. Fylt med tusenvis av dokumenter av både studenter og lærere, kan studentene få et bredt spekter av kunnskap som spenner fra personlige notater til avanserte notater arbeidet med og videreformidlet av lærere og professorer. Course Heros gratis abonnement hjelper studentene med å få en oversikt over nettstedet og hjelper dem med å ta en fast beslutning om deres nødvendige behov. Hvis en student føler at de ikke trenger abonnementet, kan de si opp kurshelten og få penger tilbake.

Hvordan kan du kontakte Course Hero på telefon?

Hvis du har problemer med Course Hero-applikasjonen, kan du kontakte kundestøtte for å løse dem. Ring på 1-888-634-9397 for å kontakte kundestøtten for Course Hero. Før du kontakter support, vennligst sjekk støttesiden til Course Hero, og du kan kanskje få svar på spørsmålet ditt på Kundestøtte for Course Hero side.

Hvordan kan du låse opp Course Hero gratis?

Course Hero gir brukerne sine gratis opplåsninger for å se låste dokumenter. For å få opplåsinger må brukere sende inn ekte dokumenter relatert til ethvert emne. Dokumentet som sendes inn skal være autentisk og ha meningsfullt innhold relatert til emnet. Som belønning blir du låst opp fra Course Hero for å få tilgang til låst innhold som virker uskarpt når det er låst.

Her er noen enkle trinn for å laste opp dokumenter for å få opplåsninger og gjøre kurshelte-abonnementet verdt det:

1. Besøk Course Hero offisielle nettsted og Logg på kontoen din.

2. Klikk på alternativet Opplastinger fra venstre panel på dashbordet når du logger på.

3. Klikk på Last opp dokumenter på siden Opplastinger.

4. Last deretter opp dokumentene du vil legge til Course Hero-nettstedet ved å klikke på alternativet Legg til dokumenter.

5. Etter å ha lagt til dokumentet du ønsker, skriv inn kursnavnet i den angitte delen.

6. Deretter klikker du på alternativet Lås opp studieressurser som vil bli låst opp når 10 av dokumentene dine er lastet opp.

Hvordan kan du kansellere kurshelten din og få penger tilbake?

Det er ikke mulig å kansellere ditt Course Hero-abonnement og få pengene tilbake. Men du kan stoppe de tilbakevendende betalingene som utføres ved å slå av funksjonen for automatisk fornyelse. Et gebyr belastes og trekkes kun fra kontoen din hvis du har et løpende Premier-medlemskap.

Du kan kontakte Course Heros supportteam og få full refusjon hvis du ikke har brukt noen av opplåsingene eller spørsmålene. For å kontakte support, besøk denne støtteside. Send inn en e-post der du ber om full refusjon og forklarer problemet ditt.

Alternativt kan du manuelt avbryte Course Hero-kontoens automatiske fornyelsesfunksjon for å stoppe gjentakende betalinger. Du kan avslutte Course Hero-kontoen ved å følge disse få enkle trinnene. Men før du gjør det, sørg for at du har brukt den gjenværende abonnementstiden din, da kansellering av Course Hero-kontoen kan føre til at dine rettferdige fordeler utløper.

Alternativ I: Avbryt Course Hero-abonnement fra nettstedet

1. Besøk Course Hero offisielle nettsted og Logg på kontoen din.

2. Klikk deretter på profilikonet > Innstillinger.

3. Under Betalingsmetoder finner du muligheten til å stoppe gjentakende betalinger når du legger til et kort. Klikk på Stopp gjentakende medlemskap.

4. Følg instruksjonene på skjermen og bekreft kanselleringen.

Merk: Avmelding på Course Hero-kontoen vil ikke refundere de betalte kostnadene.

Alternativ II: Avbryt Course Hero-abonnement fra iOS-enhet

1. Åpne Innstillinger på iPhone.

2. Trykk på din eple ID fra toppen.

3. Trykk på alternativet Abonnementer.

4. Finn og trykk på Course Hero-abonnement.

5. Trykk deretter på Avbryt abonnement.

Alternativ III: Avbryt Course Hero-abonnement fra Play Store

Merk: Disse trinnene er kun for de som abonnerer på Course Hero med sin Google-konto.

1. Åpne Play Butikk-appen på Android-enheten din.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Betalinger og abonnementer.

4. Trykk på Abonnementer.

5. Velg Kurshelt abonnement og trykk på Administrer.

6. Trykk på Avbryt for å avbryte abonnementet.

Etter at du har bekreftet kanselleringen vil du motta en e-post fra Course Hero som varsler deg om kanselleringen av kontoen din. Hvis du kansellerer Course Hero-kontoen din, vil kontoen din gå tilbake til grunnleggende medlemskap.

Merk: Det tar 7 virkedager før kanselleringen trer i kraft. Eventuell gjenværende betaling skal betales før kanselleringen av Course Hero-kontoen.

Kan du få pengene tilbake fra Course Hero?

Ja, hvis kontoen din har blitt belastet på grunn av automatisk fornyelse av abonnementet ditt, og du ikke har brukt abonnementet. Du kan sende inn en forespørsel via e-post for å få sjekket problemet ditt. Etter å ha sjekket vilkårene og betingelsene av Course Hero-teamet, kan du til og med få full refusjon for beløpet som er trukket fra abonnementet.

For å kontakte dem, gå til Course Hero-støtte og klikk på Kontakt oss. Du vil få et kontaktskjema for kundestøtte for å angi detaljene og sende inn. Det tar vanligvis rundt én virkedag å få svar fra Course Hero-støtten.

Hvordan kan du kansellere kurshelt-spørsmålet ditt?

Du kan finne en feil i spørsmålet ditt eller du har skrevet inn helt feil spørsmål, i slike tilfeller kan du alltid slette spørsmålet du har skrevet inn. Du kan velge å slette spørsmålet ditt på Course Hero-nettstedet ved å følge noen få enkle trinn:

1. Naviger til Course Hero offisielle nettsted og Logg på kontoen din.

2. På Dashboard-siden klikker du på Dine spørsmål fra venstre rute.

3. Naviger til ønsket spørsmål du vil avbryte, og klikk på Avbryt.

Merk: Noen ganger kansellerer Course Hero automatisk et spørsmål. Dette skyldes at spørsmålet ikke kan få svar eller riktig svar fra en veileder eller spørsmålsbehandler. I slike tilfeller blir medlemmene varslet om at spørsmålene deres blir kansellert, og spørsmålet vil bli innløst.

Hvordan kan du avslutte Course Hero-kontoen din?

Å slette eller avslutte Course Hero-kontoen er ikke et godt alternativ hvis du har et betalt medlemskap i gang. Hvis abonnementet ditt er avsluttet og du ikke lenger har bruk av Course Hero og ønsker å slette kontoen din, følg disse få enkle trinnene:

1. Gå til Course Hero offisielle nettsted på nettleseren din.

Merk: Sørg for at du er logget på Course Hero-kontoen din.

2. Klikk deretter på profilbildet ditt > Innstillinger.

3. Klikk på alternativet Slett konto under Min konto nederst på siden med kontoinnstillinger.

4. Klikk til slutt på alternativet Slett konto for å bekrefte slettingen av Course Hero-kontoen din.

Hvordan kan du fjerne uskarphet i et Course Hero-dokument?

Course Hero-dokumenter er uskarpe hvis du bruker en gratis konto og ønsker å se et dokument. Når du bruker en gratis konto, er det én måte å fjerne uskarphet i et Course Hero-dokument, som er ved å sende inn ditt eget ekte studiemateriell og få en gratis opplåsing. For å fjerne uskarphet i dokumentet ved å sende inn studiematerialet ditt, følg disse enkle trinnene:

1. Logg inn på din Course Hero-konto og skriv inn spørsmålet ditt i søkefeltet.

2. Klikk på dokumentet for å få tilgang til dokumentet som gjelder svaret.

3. Klikk deretter på alternativet Vis hele dokumentet øverst til høyre på skjermen.

4. Klikk deretter på Legg til dokumenter for å legge til materialene du vil legge til for å fjerne uskarphet i dokumentet.

5. Klikk til slutt på alternativet Lås opp studieressurser når du har lastet opp 10 dokumenter.

Alternativt kan du velge en av abonnementsplanene for å få tilgang til alle dokumentene med letthet samtidig som du får profesjonelle svar på spørsmålet ditt.

Må lærere betale for Course Hero?

Nei, lærere eller lærere trenger ikke å betale for Course Hero-tjenester. Tvert imot kan lærere tjene opptil 3 dollar per spørsmål de svarer på, men det svaret bør være presist og verdifullt. Lærere tjener opptil 12-25 dollar i timen, avhengig av erfaringen og tiden de bruker på plattformen. Lærere har fleksibiliteten til å svare på spørsmålene når de vil. De har også tilgang til kursinnhold fra ulike universiteter over hele landet.

Kan du få problemer for å ha en Course Hero-konto?

Nei, å ha en Course Hero-konto vil ikke få deg i problemer hvis du bruker den riktig og med riktig intensjon. Noen ondsinnede bruker ikke plattformen slik den var ment å være. Å bruke Course Heros materialer for å øke konseptene dine rundt et emne og bedre forstå et emne eller emne er den riktige måten å bruke Course Hero på.

***

Vi håper du har lært om hvordan du kansellerer Course Hero-abonnementet og hva som er verdt det. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

  Slik justerer du Motion Sense-innstillinger på Google Pixel 4 og Pixel 4 XL