Slik kansellerer du Sirius XM-abonnement

Sirius og XM, to ledende radiotjenester kombinert i 2008 som en internettradiotjeneste, tjenestene ble en populær strømmetjeneste som du kan bruke i en rekke biler så vel som på datamaskinen, smarttelefonen, nettbrettet eller internettradioenheten for å lytte til musikk, prat og sport. Det faktum at SiriusXM legger stor vekt på live lydinnhold og gjør det enkelt og praktisk for deg å få tilgang til plattformens mange førsteklasses programmer og kanaler hjelper den til å skille seg ut i det overfylte området med streaming av lyd. Hvis du allerede er en Sirius-bruker og lurer på hvordan kan jeg kansellere min automatiske Sirius-fornyelse? Og hvordan avslutte abonnementet på Sirius uten å ringe? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Sirius-abonnementer, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle dine tvil og spørsmål som hvordan du kansellerer abonnementet og hvordan du kansellerer SiriusXM på iPhone.

Slik kansellerer du Sirius XM-abonnement

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan kansellere Sirius-abonnement i detalj.

Er SiriusXM gratis med Amazon Prime?

Ja, SiriusXM har annonsert at Amazon Echo-brukere vil motta et 3-måneders gratis prøveabonnement, men dette tilbudet er gyldig for Echo-brukere som vil opprette en ny SiriusXM-konto. Deretter, forutsatt at du allerede eier et Echo, kan du bare registrere deg for enten et SiriusXM Premier Streaming- eller SiriusXM All Access-medlemskap gjennom Amazons plattform for å motta de første tre månedene av abonnementet gratis. For å forhindre gjenkjenning av penger fra Amazon-kontoen din må du også avslutte SiriusXM-kontoen din etter 3 måneder hvis du ikke vil bruke den lenger.

Er Sirius verdt pengene?

Den månedlige kostnaden for et SiriusXM-abonnement varierer fra $10 til $18, som åpenbart er et enormt beløp å betale ettersom lokalradio er tilgjengelig gratis, og du lurer kanskje på om Sirius er med fra pengene du betaler. Du får det du har betalt for, er svaret. Mange fordeler kommer med et SiriusXM-abonnement, som tilgang til flere kanaler, høykvalitets programmering og betydelig mindre reklame. Hvis du hører på radio oftere da, er disse ekstra fordelene verdt for den månedlige kostnaden.

Er det vanskelig å kansellere et SiriusXM-abonnement?

Nei, det er ikke vanskelig å si opp et SiriusXM-abonnement. Du kan enkelt si opp Sirius-abonnementet med bare noen få trinn på nettet. Du kan også be en SiriusXM-kunderepresentant om å kansellere abonnementet ditt via Chat eller Ring.

  XML vs. HTML: Hva er forskjellene?

Kan jeg sette SiriusXM-abonnementet mitt på pause?

Ja, du kan sette SiriusXM-abonnementet på pause. SiriusXM gir deg muligheten til å pause eller midlertidig suspendere abonnementet ditt i en maksimal tidsperiode på 6 måneder, kun én gang i løpet av et kalenderår. Ethvert abonnement som har blitt suspendert eller satt på pause, starter automatisk på nytt på datoen du angir eller på årsdagen for suspensjonsforespørselen, avhengig av hva som kommer først. Det er heller ingen måte å sette abonnementet på pause på nettet, du må ringe dette nummeret (866) 635-8642 og be dem om å sette SiriusXM-tjenestene dine på pause.

Kan du kansellere Sirius når som helst? Kan du kansellere SiriusXM når som helst?

Ja, du kan si opp Sirius-abonnementet når som helst du ønsker å kansellere det.

Kan du avbryte Sirius Radio uten å ringe?

Ja, du kan avbryte Sirius-radio uten å ringe dem.

Hva er avbestillingsgebyr for SiriusXM?

Du kan kansellere SiriusXM-abonnementet ditt gratis, men et gebyr på 50 USD for tidlig terminering vil bli pålagt hvis du ikke holder SiriusXM-radioen aktiv på en betalt abonnementsplan i minst 6 måneder på rad.

Hvordan kansellerer jeg min Sirius-autofornyelse?

Hvis du lurer på hva som er den enkleste metoden jeg kan bruke for å kansellere min automatiske Sirius-fornyelse, for å forhindre fradrag av ekstra kostnader. Her er en guide for hvordan du kansellerer Sirius-abonnementet i noen få enkle trinn.

Metode 1: Bruke smarttelefonen

Følgende er trinnene for smarttelefonen din for å avbryte min automatiske Sirius-fornyelse.

Alternativ I: For Andriod-brukere

1. Start Google Play-butikken på din Android-mobiltelefon.

2. For å få tilgang til kontoinnstillingene dine, trykk på profilbildeikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Fra Kontoinnstillinger-menyen klikker du på alternativet Betalinger og abonnementer.

4. Nå under Betalinger og abonnementer-menyen, klikk på alternativet Abonnementer.

5. Du vil nå se listen over tjenester du har abonnert på. Fra listen over abonnementer må du velge tjenesten du vil si opp. I dette tilfellet, finn og velg SiriusXM-app-abonnementet.

6. Deretter trykker du på alternativet som heter avbryt abonnementet fra listen over alternativer.

7. Velg årsaken til at du sier opp abonnementet. Etter å ha valgt årsak, trykk på Fortsett-alternativet for å fullføre prosessen med å kansellere automatisk fornyelse av Sirius-abonnementet.

Alternativ II: For iOS-brukere

1. Det første trinnet er å åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.

2. Trykk på Apple ID-alternativet ditt som er tilstede helt øverst i Innstillinger-menyen.

3. Neste trinn er å trykke på alternativet Abonnementer under Apple ID-menyen.

4. Du vil nå se listen over tjenester du har abonnert på. Fra listen over abonnementer må du velge tjenesten du vil si opp. I dette tilfellet, finn og velg SiriusXM-app-abonnementet.

  Hva er enkeltsideapplikasjoner? Eksempler, rammer og mer

5. Når du har valgt Sirius-alternativet, trykker du på Avbryt abonnement-knappen for å fullføre prosessen med å slette Sirius-kontoen din.

Derfor er dette hvordan du kansellerer Sirius-autofornyelsen på iPhone-enheten din.

Forhåpentligvis, etter å ha lest denne veiledningen nå, vet du hvordan du kan kansellere Sirius-abonnementet på både iOS og Andriod mobil.

Metode 2: Kontakt SiriusXM-kunderepresentanten direkte

Hvis SiriusXM var forhåndsinstallert i bilen din eller du registrerte deg online eller startet medlemskapet ditt via telefon, må du følge denne metoden. For å si opp et abonnement som du har kjøpt direkte på telefon, må du kontakte SiriusXM kundeservice. Du kan enten ringe dem på 1-866-635-5020 eller gjøre dette online ved å gå til denne nettsiden og velge Chat med en agent. For detaljerte trinn, gå gjennom avsnittet Hvordan avslutter jeg abonnementet på Sirius uten å ringe nedenfor.

Forhåpentligvis, ved å følge denne veiledningen nå, vet du hvordan du kansellerer Sirius-abonnementet ditt enten det er kjøpt online eller via telefonsamtale.

Hvordan kansellerer jeg Sirius-abonnementet mitt online?

Hvis du vil kansellere Sirius-abonnementet ditt fordi du ikke bruker det lenger eller fant det verdi for pengene dine nå og lurer på om det er en måte å kansellere Sirius-abonnementet på nettet uten å ringe eller møte en Sirius-leder. Vi gir deg en enkel guide som hjelper deg med å si opp Sirius-abonnementet ditt online via mobilen. Følg delen ovenfor for å vite trinnene for både Android- og iOS-brukere.

Forhåpentligvis har du, etter denne enkle guiden, kansellert SiriusXM-abonnementet ditt online.

Hvordan kansellere SiriusXM Online?

Hvis SiriusXM var forhåndsinstallert i bilen din eller du registrerte deg online eller startet medlemskapet ditt via telefon, må du følge denne metoden. For å kansellere et abonnement du har kjøpt direkte på telefon, må du kontakte SiriusXM kundeservice. Du kan enten ringe dem på 1-866-635-5020 eller gjøre dette online ved å gå til denne nettsiden og velge Chat med en agent. Du kan følge trinnene vist ovenfor for hvordan du chatter med en SiriusXM-kunderepresentant på nettet og kansellerer SiriusXM-abonnementet ditt online.

Hvordan avslutter jeg abonnementet på Sirius uten å ringe?

Hvis SiriusXM var forhåndsinstallert i bilen din eller du registrerte deg online eller startet medlemskapet ditt via telefon, må du følge denne metoden. For å kansellere et abonnement du har kjøpt direkte på telefon, må du kontakte SiriusXM kundeservice. Du kan gjøre dette online ved å gå til denne nettsiden og velge Chat med en agent. Her er en veiledning for hvordan du enkelt kan melde deg av Sirius uten å ringe SiriusXM Customer Care med bare noen få enkle trinn.

1. Besøk den offisielle nettsiden til SiriusXM på en av dine foretrukne nettlesere.

2. Klikk på Hjelp og støtte-alternativet øverst til høyre på skjermen.

  Food Builder gir deg næringsinformasjon basert på ingrediensene dine

3. Klikk nå på alternativet Hjelpesenter under rullegardinmenyen Hjelp og støtte.

4. Når du er på hjelpesentersiden, bla helt ned og klikk deretter på alternativet Kontakt oss.

5. For å chatte med en SiriusXM-kunderepresentant, klikk på den blå Chat nå-knappen. Sørg for at du prøver å chatte i arbeid som er mandag til fredag ​​fra 08.00 til 23.00 og lørdag og søndag fra 08.00 til 20.00.

6. Du vil først bli koblet til en virtuell agent som vil stille deg noen forhåndsvalgte spørsmål, men for å chatte med en live agent, velg Avbryt alternativet fra det forhåndsvalgte alternativet gitt til deg.

7. Nå vil du bli koblet til en live Sirius-agent, be ham om å kansellere Sirius-abonnementet.

Forhåpentligvis, ved å følge disse enkle trinnene, kan du enkelt melde deg av Sirius uten å ringe SiriusXM kundeservice.

Slik kansellerer du SiriusXM på iPhone

SiriusXM er en flott radiotjeneste som brukes av millioner av brukere over hele verden. Hvis du også har abonnert på SiriusXM, men ikke bruker det lenger av en eller annen grunn, og du lurer på hva som er den beste måten å kansellere SiriusXM-abonnementet eller automatisk fornyelse med iPhone. Her er en guide for iPhone-brukere om hvordan de kan kansellere SiriusXM på iPhone med bare noen få enkle trinn.

1. Å starte Innstillinger-appen på iOS-enheten din vil være det første trinnet.

2. Helt øverst i Innstillinger-menyen velger du alternativet som viser Apple-ID-en din.

3. Følgende trinn er å velge alternativet Abonnementer fra Apple ID-menyen.

4. Listen over tjenester du har abonnert på vil nå vises. Du må velge tjenesten du vil si opp fra listen over abonnementer. Finn og velg SiriusXM-app-abonnementet i dette tilfellet.

5. For å fullstendig slette Sirius-kontoen din etter å ha valgt Sirius-alternativet, trykk på Avbryt abonnement-ikonet.

Forhåpentligvis, etter å ha lest denne enkle veiledningen, må du ha fått en klar ide om hvordan du kansellerer SiriusXM på iPhone hvis du er en iOS-bruker.

***

Med denne enkle guiden håper vi at du nå vet alt om en Internett-radiotjeneste kjent som SiriusXM-abonnement, og vi håper at vi har besvart alle spørsmålene dine som hvordan du kansellerer Sirius-abonnementet. Vi er åpne for alle tilbakemeldinger, spørsmål og kommentarer fra din side angående ethvert emne. Kom også gjerne med forslag til hvilket tema vår neste blogg skal handle om.

x