Slik kansellerer du YouTube Premium gratis prøveversjon

YouTube har en gratis og betalt versjon for personer som er interessert i de mer nyttige funksjonene. YouTube Premium, introdusert i 2014 som Music Key og senere omdøpt til YouTube Red før den ble relansert i 2018, forbedrer den Google-eide videoplattformen med mange fantastiske funksjoner. YouTube tilbyr deg også en én måneds gratis prøveversjon av Premium-medlemskapet hvis du ønsker å få tak i det. Er du allerede en YouTube-bruker som har abonnert på YouTube Premium gratis prøveversjon og lurer på hvordan du kan kansellere YouTube Premium gratis prøveperiode? Og hvordan kan jeg avslutte YouTube-abonnementet mitt? Du må lese denne artikkelen til slutten for å finne ut hvordan du kansellerer YouTube Premium tidlig og kansellerer den gratis prøveversjonen av YouTube Music Premium.

Slik kansellerer du YouTube Premium gratis prøveversjon

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du kansellerer YouTube Premium gratis prøveversjon i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Lader YouTube Premium etter gratis prøveperiode?

Ja. YouTube tilbyr deg en måneds prøveversjon av Premium-medlemskapet der du kan få tilgang til tilleggsfunksjoner som gratis videostreaming, ubegrensede nedlastinger og lytting til gratis musikk offline i en måned. Etter at den gratis prøveperioden er over, vil YouTube automatisk konvertere den gratis prøveperioden til Premium-medlemskapet og belaste deg med betalingsmåten du har fylt inn på YouTube. Men du har muligheten til å kansellere din gratis prøveperiode for å unngå kostnader.

  Fiks YouTube TV-bufferproblem på nettleseren

Hvorfor belastet YouTube meg for en gratis prøveperiode?

Hvis du ikke kansellerte YouTube-prøveperioden før én måned, vil den gratis prøveversjonen av YouTubes Premium-medlemskap umiddelbart konverteres til en Premium-plan og belaste deg fra betalingsmåten du har oppgitt. Du har imidlertid valget mellom å avslutte din gratis prøveperiode for å unngå å betale noe.

Kan du avbryte YouTube Premium gratis prøveversjon?

Ja, du kan avbryte YouTube Premium gratis prøveversjon når som helst. Hvis du kansellerer den gratis prøveversjonen av YouTube Premium, konverteres ikke prøvemedlemskapet ditt til et betalt abonnement ved slutten av prøveperioden. Tilgang til førsteklasses funksjoner som tilleggsfri videostreaming, ubegrensede nedlastinger og lytting til tilleggsfri musikk offline vil opprettholdes til prøvetiden er ute.

Hva skjer hvis jeg kansellerer YouTube Premium tidlig?

Hvis YouTube Premium-abonnementet ditt avsluttes tidlig, vil du ikke lenger være inkludert i YouTubes abonnentliste og vil ikke bli fakturert for følgende faktureringssyklus. Premium-funksjonene dine som tilleggsfri videostreaming, ubegrensede nedlastinger og lytting til tilleggsfri musikk offline må vare til neste faktureringssyklus fordi du allerede har betalt for den tidsperioden.

Hvorfor kan jeg ikke kansellere YouTube-medlemskapet mitt?

Flere brukere får problemer når de kansellerer YouTube-medlemskapet. Hovedårsaken til dette problemet kan være på grunn av:

  • Feil eller feil i appen eller nettstedet
  • Dårlig/ingen internettforbindelse
  • YouTube-servere nede
  • Utdatert YouTube-app
  • Ødelagt YouTube-appbuffer og data

Hvorfor kan jeg ikke kansellere YouTube Premium?

Du kan bruke YouTube-appen eller nettstedet for å kansellere Premium med en ustabil internettforbindelse. Dessuten kan den utdaterte YouTube-appen forårsake feil og feil og lagre den ødelagte bufferen eller dataene for å forårsake mislykkede forsøk på å kansellere Premium.

Hvordan kansellerer du YouTube gratis prøveversjon? Hvordan kansellerer jeg min gratis prøveversjon på YouTube? Hvordan kansellere YouTube Premium gratis prøveversjon?

Med YouTube Premium har brukere tilgang til ubegrenset videonedlastinger, YouTube Premium Music og annonsefritt innhold. Disse funksjonene er imidlertid ikke gratis, slik tilfellet er med de fleste abonnementstjenester. Men den gode delen er at YouTube tilbyr deg en gratis prøveversjon på én måned av YouTube Premium. Men dette abonnementet vil gjenta seg etter hver faktureringssyklus. Så hvis du ønsker å kansellere Premium tidlig etter den gratis prøveperioden eller ønsker å unngå å gjøre det i fremtiden, her er en veiledning for hvordan du kansellerer YouTubes gratis prøveversjon eller YouTube Premium-abonnement i noen få enkle trinn.

  Hvordan laste ned musikk fra YouTube

Merk: Når abonnementet ditt er kansellert, vil du ikke bli fakturert for følgende faktureringssyklus. Premium-fordelene dine må imidlertid vare til neste faktureringssyklus.

Alternativ I: Bruke nettleser

1. Besøk YouTube-nettstedet på nettleseren din.

Merk: Sørg for at du er logget på kontoen din.

2. Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen.

3. Klikk deretter på alternativet Kjøp og medlemskap.

4. Klikk på Administrer medlemskap under Medlemskap-delen.

5. Klikk på DEAKTIVER ved siden av fristen for gratis prøveversjon.

6. Klikk deretter på FORTSETT FOR Å AVBRYTE fra popup-vinduet.

7. Velg ønsket årsak til å avbryte din gratis prøveperiode og klikk på NESTE.

8. Klikk til slutt på JA, AVBRYT fra popup-vinduet for bekreftelse.

Alternativ II: Bruke YouTube-appen

1. Åpne YouTube-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Trykk nå på profilikonet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Kjøp og medlemskap.

4. Trykk på Premium-medlemskap under Medlemskap-delen.

5. Trykk deretter på Avbryt medlemskap ved siden av sluttdatoen for gratis prøveversjon.

6. Trykk på Neste for å fortsette med kanselleringen.

7. Til slutt velger du ønsket årsak til å avbryte din gratis prøveperiode og trykker på AVBRYT PREMIUM for å bekrefte handlingen.

Forhåpentligvis, etter denne enkle, men omfattende veiledningen, lærte du trinnene for å kansellere YouTube Premiums gratis prøveversjon.

Hvordan kansellerer jeg YouTube Premium gratis prøveversjon iOS? Hvordan kansellere YouTube Premium gratis prøveversjon iPhone?

Hvis du er en iOS-bruker og lurer på hvordan du avslutter YouTube-abonnementet ditt, vil prosessen for dette være litt annerledes. Det er fordi du ikke abonnerer direkte på YouTube når du bruker en iPhone. I stedet må du kansellere gjennom App Store-appen på din iPhone eller en annen iOS-enhet. Her er en guide for hvordan du kan kansellere YouTube premium gratis prøveversjon fra iOS App Store med bare noen få enkle trinn.

  14 økonomiske mikrofonalternativer for YouTube/Twitch-strømmene dine

1. Åpne Innstillinger på iPhone.

2. Trykk på din eple ID fra toppen.

3. Trykk på alternativet Abonnementer.

4. Finn og trykk på YouTube Premium-abonnement.

5. Trykk deretter på Avbryt abonnement.

Forhåpentligvis har du, etter denne enkle veiledningen, kansellert din gratis prøveversjon av YouTube Premium på en iOS-enhet.

Hvordan kansellerer jeg YouTube Premium på telefonen?

Du kan følge metodene nevnt i de forrige overskriftene for å lære hvordan du kansellerer YouTube Premium på telefonen.

Hvordan avslutter jeg YouTube-abonnementet mitt?

Her er en guide for hvordan du kan avslutte YouTube-abonnementet med bare noen få enkle trinn.

1. Start YouTube-appen på telefonen og trykk på profilikonet øverst til høyre.

2. Trykk deretter på Kjøp og medlemskap.

3. Trykk på Premium-medlemskap > Avbryt medlemskap.

4. Trykk deretter på Neste for å fortsette med kanselleringen.

5. Til slutt velger du ønsket årsak til å avbryte din gratis prøveperiode og trykker på AVBRYT PREMIUM for å bekrefte handlingen.

Hvordan kansellere YouTube Music Premium gratis prøveversjon på Android?

Du abonnerer på YouTube Musics gratis prøveperiode ved å kjøpe YouTubes gratis prøveabonnement. Og hvis du nå vil kansellere abonnementet ditt for å unngå kostnader, kan du kansellere YouTubes gratis prøveversjon ved hjelp av trinnene nevnt ovenfor.

***

Med denne guiden håper vi at du vet alt om nettbasert videostrømmetjenesteplattform kjent som YouTube. Vi håper vi har besvart alle spørsmålene dine, for eksempel hvordan du kansellerer YouTube Premium gratis prøveversjon. Vi er åpne for alle tilbakemeldinger, spørsmål og kommentarer fra din side angående ethvert emne. Kom også gjerne med forslag til hvilket tema vår neste blogg skal handle om.

x