Slik legger du til og sletter Disney+-brukerprofiler

Disney+ er en utmerket strømmetjeneste å dele med de du elsker, men noen ganger må du kanskje fjerne visse personer fra kontoen din. Slik legger du til og sletter profiler fra Disney+-kontoen din.

Slik legger du til en Disney+-profil

Etter å ha logget på Disney+-kontoen din på din datamaskin, Android-enhet, iPhoneeller iPad, velg profilbildet ditt. Du finner avataren din øverst til høyre på skrivebordet og nederst til høyre på mobilenheten.

Deretter velger du «Rediger profiler»-knappen.

Når du har kommet til «Rediger profiler»-siden, trykker du på «Legg til profil»-knappen for å sette opp en ny bruker.

  Hvordan stoppe selskaper fra å lytte til Voice Assistant-opptakene dine

Det første du må gjøre er å velge et nytt profilbilde.

Når du har bestemt deg for avataren deres, legg til den nye brukerens profilnavn og velg deretter «Lagre»-knappen. Sørg for at du aktiverer bryteren ved siden av «Barneprofil» hvis du vil begrense antall serier og filmer kontoen har tilgang til.

Du vil bli tatt tilbake til «Hvem ser på?» skjerm.

Ved å opprette en ny profil kan denne nye brukeren ha sin egen overvåkningsliste. Det vil være spesialisert anbefalt innhold mens de fortsetter å bruke tjenesten, og de vil ikke avbryte det du ser på profilen din.

  Google Disk og bilder deler seg: Hva du trenger å vite

Slik sletter du en Disney+-profil

Å fjerne en profil fra Disney+-kontoen din er like enkelt som å legge til en ny. En gang på Disney+ nettsted eller mobilapp, må du velge profilen i øvre høyre hjørne på skrivebordet og nederst til høyre på appen.

Når menyen eller fanen åpnes, klikk eller trykk på «Rediger profiler»-knappen.

På «Rediger profiler»-skjermen velger du «Rediger»-knappen, representert av blyantikonet, som du finner på toppen av kontoen du vil slette.

Helt nederst på neste side velger du «Slett profil».

Det vil være en bekreftelsesboks som dukker opp. Du vil velge «Slett» for å fjerne profilen permanent.

Dette tar deg tilbake til «Rediger profiler»-skjermen. Du kan slette en annen profil eller velge «Ferdig» i øverste høyre hjørne for å gå tilbake til startskjermen.

  Crunchyroll fungerer ikke? Her er hvordan du fikser Crunchyroll som ikke laster

Profilen er nå slettet permanent. Du vil kunne velge fra de andre profilene for å fortsette å se.

Du kan legge til opptil syv forskjellige profiler på Disney+-kontoen din slik at du kan dele rikdommen med hele familien. Husk at hvem som helst kan slette en Disney+-konto også, så del tilgang kun med folk du virkelig stoler på. Hver profil har tilpassede anbefalinger og mer som betyr at hver profil vil være personlig for hver person.