Instagram

Slik ser du dine gamle historier på Instagram

Stories på Instagram er en fin måte å vise frem hverdagshendelsene dine. Du må ta videoene og bildene dine og dele dem som historien din, som vil være tilgjengelig for de som følger deg på Instagram eller de du har valgt å se. Du kan uttrykke deg selv ved å bruke bilder, videoer, tekst eller andre måter du kan på Instagram-historier. Disse historiene varer bare i 24 timer og kan ha en varighet på maksimalt 15 sekunder. Anta at du har likt noen historier og ønsket å se dem selv etter 24 timer, men ikke vet hvordan du gjør det. Så vil denne artikkelen veilede deg med trinn for hvordan du kan se dine gamle historier på Instagram og se en historie på Instagram etter 24 timer. Du vil også lære hvordan du kan se andres gamle Instagram-historier og søke etter Instagram-historier.

Slik ser du dine gamle historier på Instagram

Du kan se de gamle historiene dine på Instagram i Stories-arkivdelen. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Hvordan finner du Instagram-URLen din?

Hvordan kan du se en historie på Instagram etter 24 timer?

For å se en historie på Instagram etter 24 timer, følg trinnene nedenfor for hvordan du ser de gamle historiene dine på Instagram:

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

1. Åpne Instagram-appen på smarttelefonen.

2. Trykk på profilikonet nederst i høyre hjørne.

3. Trykk på hamburgerikonet fra øverste høyre hjørne.

4. Fra de tilgjengelige alternativene, trykk på Arkiver.

5. Trykk på Historiearkiv for å se alle dine nåværende og tidligere historier.

Hvorfor er Story Viewer ikke tilgjengelig etter 24 timer?

Stories på Instagram er kun tilgjengelig 24 timer, og det samme er historieleseren. På grunn av en ny oppdatering til Instagram vil historieleseren bare åpne i 24 timer. Etter det vil du ikke kunne se listen over historieseere under historien din. Hvis du prøver å se historieleseren din, vil den bare vise meldingen om at seerlister ikke er tilgjengelige etter 24 timer.

Hvordan ser du andres gamle Instagram-historier?

For å se andres gamle Instagram-historier kan du bruke følgende metoder.

Metode 1: Fra Story Highlights

Du kan bare se andres gamle Instagram-historier hvis personen har lagret historien sin som et høydepunkt.

1. Åpne Instagram og trykk på søkeikonet fra bunnen.

2. Trykk på søkefeltet. Skriv inn personens brukernavn og gå til profilen.

3. Trykk på uthevingen under profilinformasjonen du vil se.

Metode 2: Fra innlegg

Hvis noen har delt innlegget sitt som en historie, kan du se de gamle historiene deres når som helst ved å gå til profilen deres. For å se noens innlegg kan du følge disse trinnene.

  Slik blokkerer du direktemeldinger på Instagram

1. Start Instagram og trykk på søkeikonet.

2. Skriv inn personens brukernavn i søkefeltet.

3. Naviger til ønsket profil og trykk på ønsket innlegg for å se det.

Hvordan se dine gamle historier på Instagram?

Følg disse trinnene for hvordan du ser de gamle historiene dine på Instagram:

1. Åpne Instagram og gå til profilsiden din.

2. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre.

3. Trykk på Arkiver.

4. Trykk på Historiearkiv for å se alle historiene dine.

Kan du hente gamle historier på Instagram?

Ja, du kan hente gamle historier på Instagram.

  • Hvis det er historien din, kan du se den ved å gå til arkivdelen av kontoen din.
  • Hvis du har aktivert alternativet lagre til galleri for historier, kan du se historiene dine i Instagram-galleriet ditt.
  • Noen andres historier som er eldre enn 24 timer, kan sees fra høydepunktene eller innleggene i historien hvis personen har lagret dem.

Kan du søke på Instagram-historier?

Ja, du kan søke i Instagram-historier direkte fra personens profil. Du kan også bruke relaterte hashtags eller steder for å søke etter historien.

Kan noen se hvor mange ganger du har sett Instagram-historien deres?

Nei, det er ingen måte å finne ut hvor mange ganger du har sett noens Instagram-historie. På Instagram ser du bare hvem som har sett historiene dine. Du kan se hvem som har sett historien din og totalt hvor mange personer som har sett historien din, men du kan ikke se hvor mange ganger en person har sett historien.

Hvordan ser du historieseere etter 48 timer?

Det er ingen måte du kan se historieseere etter 48 timer. Listen over historieseere blir slettet automatisk etter 48 timer, selv om du har lagret historien din som et høydepunkt. Etter 48 timer, hvis du til og med prøver å se historieseerne, vil du bare se meldingen om at seerlister og visningstall ikke er tilgjengelige etter 48 timer.

  Hvordan slutte å følge noen på Instagram

Hvordan ser du hvem som så dine Instagram-høydepunkter etter 48 timer?

Etter å ha lært hvordan du ser de gamle historiene dine på Instagram, vil du kanskje vite hvem som så høydepunktene dine etter 48 timer. Hvis du vil se seerlisten over Instagram-høydepunkter, kan du gå til profildelen din og trykke på høydepunktet for å se seerlisten og antall visninger. Hvis høydepunktet har passert 48 timer, er det ingenting du kan gjøre nå. Du vil ikke kunne se seerlisten over høydepunkter og antall visninger.

Kan noen se at du så deres Instagram-høydepunkt hvis du ikke er venner?

Ja, noen kan se at du så på Instagram-høydepunktet deres hvis du ikke er venn med dem. Når du ikke er venn med personen, kan du bare se historien deres når profilen er offentlig. Men seerlisten forsvinner etter 48 timer, og navnet ditt vises ikke hvis du ser historien i Høydepunkter-delen etter 48 timer.

Hvorfor kan du ikke se hvem som har sett historien din på Instagram?

Hvis du ikke kan se hvem som har sett historien din på Instagram, kan det skyldes noen årsaker:

  • Det kan være nettverksproblemer.
  • Noen ganger kan Instagram-serveren være nede eller under vedlikehold.
  • Det kan skje på grunn av den ustabile appen.
  • Hvis du prøver å se seere av dine gamle historier eller historier som er eldre enn 24 timer, vil du ikke kunne gjøre det (eldre versjon).
  • Du kan ikke se seerlisten etter 48 timer i den oppdaterte versjonen.

***

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg å vite hvordan du kan se de gamle historiene dine på Instagram og søke etter Instagram-historier. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x