Slik slår du av bompenger på Google Maps

Ulempen med å bruke et stort kartpapir tidligere var at man ikke var helt klar over hvor man stod. Men ved hjelp av Google Maps, tilgjengelig på bærbare datamaskiner, smarttelefoner og til og med smartklokker, er det nå veldig praktisk å finne hvor du vil og til og med se avstandsforskjellen. Alle disse teknologiske fremskrittene begynte i midten av 2000 da Google kjøpte opp et selskap kalt Where2. Tanken var å finne ut hvordan man kunne lage det slik at digitale kart kunne lages, noe som gjorde det veldig praktisk å navigere i veibeskrivelsene. Nedenfor har vi også diskutert hvordan du ikke legger bompenger på Google Maps, les det. I moderne tid bruker alle Google Maps. Google Maps gir luft- og satellittutsikt over en rekke områder i tillegg til tradisjonelle veikart. Du er dekket hvis du er ute og reiser og vil vite hvordan du slår av bompenger på Google Maps og unngår bomveier på Google Maps via Android-telefoner og iPhone. La oss begynne!

Slik slår du av bompenger på Google Maps

Vi ønsker kanskje å unngå å betale statens bompengeavgift av en rekke årsaker; alle ønsker tross alt å reise og nyte en biltur uten å måtte bruke ekstra penger på bompenger. I tillegg er det utmerket for brukere som hele tiden oppsøker avledningsveier. Google Maps vil fortsette å tilby både avgiftsfrie og avgiftsbaserte rutealternativer uansett hvor det er praktisk. Du får vite hvordan du slår av bompenger på Google Maps videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj Men la oss først lære hva som er bompengeskatt.

  Roblox Speed ​​Champions-koder: Løs inn nå

Hva er bompengeskatt?

En bompenge er en avgift som bilister må betale for å bruke motorveier, tunneler, broer og andre føderale, statlige og lokale motorveier. National Highway Authority of India har ansvaret for disse «bomveiene», som de kalles.

Veivedlikehold og bygging finansieres gjennom bompenger. Som et resultat bruker den bomavgiften til å betale for nybygde bomveier. I tillegg betales vedlikehold av bomveien. En slags indirekte skatt er bompengeavgiften (pålagt tjenester). Som et resultat blir ingen belastet for det (deres inntekter, salgsgevinster, inntekter osv.) Størrelsen og bærevekten på kjøretøyene påvirker avgiftssatsene for ulike kjøretøy.

Selv om det var en tid da å betale en bompenge var et must hvis du reiste med bil til en annen stat, og det var ingen vei utenom det. Men takket være Google Maps sin banebrytende teknologi kan du nå velge ruten du ønsker å unngå ved å følge trinnene nedenfor for hvordan du slår av bompenger på Maps.

Hva er bompenger på Google Maps?

På iOS og Android har Google Maps fått en ny funksjon som beregner kostnadene for bompengene langs en valgt rute. Brukere i India, Japan, Indonesia og USA kan nå få tilgang til den nye funksjonen i Maps, som viser bomavgiftene langs en bestemt rute. Den anslåtte bompengekostnaden for posisjonen din vises i appen før avreise.

Hvis du er en hyppig reisende på vei, vil dette være en nyttig funksjon der du kan undersøke bompriser på Google Maps på forhånd. Du kan også få en mulighet til å velge en alternativ rute dersom du ønsker å unngå bomveier på Maps eller betale minst mulig bompenger. Alle vil spare penger, og vi ser vel ikke noe galt i det? Fortsett å lese nedenfor for å vite hvordan du slår av bompenger på Google Maps.

  Rett opp risikoen for regn fatal feil i handling nummer 1

Hvordan slå av bompenger på Google Maps?

Nedenfor er en trinnvis forklaring på hvordan du slår av bompenger på Google Maps for enkelhets skyld.

1. Åpne Google Maps-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Trykk på søkefeltet og skriv inn ønsket plassering.

3. Trykk deretter på alternativet Veibeskrivelse nederst på skjermen.

4. Velg startsted og trykk på ikonet med tre prikker.

5. Trykk deretter på Rutealternativer.

6. Trykk på Unngå bomveier > Ferdig.

Nå kan du enkelt unngå bomveier på Google Maps ved å gjøre dette. Noen ganger vil du spare penger så mye som mulig. Gjenta disse trinnene til du ser Rutealternativer-fanen hvis du vil at Kart skal huske å ikke ta deg gjennom bompenger når du ser etter den følgende posisjonen din. Slå på Husk innstillinger om ønskelig. De fleste bruker også bompenger Google Maps iPhone for å redusere utgiftene sine.

Du kan nå starte navigasjonen. Du kan gå tilbake til kartet ved å trykke på pilen øverst til venstre på skjermen. Start-knappen er nederst på skjermen; trykk på den for å starte reisen. Kart vil nå huske å kun vise avgiftsfrie ruter fremover. Hvis du bestemmer deg for å ombestemme deg, gå tilbake til Rutevalg-menyen og bytt.

  Hvordan kan du logge på Depop

Nå for iOS-brukere er prosessen den samme. Du kan også bruke Unngå bompenger Google Maps iPhone ved å følge trinnene ovenfor på nøyaktig måte.

Hvordan sette ingen bompenger på Google Maps?

Du har alltid valget mellom å helt deaktivere visning av ruter med bomveier. Google Maps har massevis av nyttige funksjoner, inkludert adresser til hjemmet og arbeidsplassen din kan lagres for enkel reise til og fra disse stedene, og veibeskrivelsene kan varsle deg om å nærme deg kurver og motorveiavkjørsler. Du kan utnytte denne funksjonen til sitt mest mulige hvis du vet hvordan du ikke skal betale bompenger eller unngå dem på Google Maps Android- eller iPhone-app. Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å unngå bomveier på kartruten din.

Sammenlignet med skrivebordsversjonen har Google Maps-mobilappen litt andre instruksjoner for å unngå bompenger. De fleste vil finne at mobilversjonen er det mest praktiske valget fordi den ikke krever en skriver eller annet hacks.

***

Vi håper du har lært om hvordan du slår av bompenger på Google Maps og unngår bomveier. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x