Slik sletter du alle Kik-meldinger og -samtaler

Som Kik-bruker kan det være lurt å fjerne meldingene dine av en rekke årsaker, inkludert mangel på lagringsplass, ikke lenger behov for nevnte meldinger eller personvernhensyn. Gitt den store mengden plattformer Kik er tilgjengelig på, skulle du tro at det å fjerne alle meldingene dine ville være en vanskelig, komplisert prosess. Men i virkeligheten har Kik et enkelt, brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å fjerne meldinger og samtaler.

Slik sletter du Kik-meldinger

Sletting av Kik-meldinger på iOS

Åpne Kik og velg samtalen du vil fjerne. Sveip den til venstre, og trykk deretter på slett og bekreft. Dette vil slette hele samtalen permanent og fjerne den fra hjemmesiden din.

  Hvordan sette opp og bruke nettverksplasseringer på en Mac

Sletter Kik-meldinger på Android

På Android er det litt annerledes. Gå til samtalen du vil slette og hold den. Etter at menyen nedenfor dukker opp, trykker du på «Slett»-alternativet og bekrefter at du vil slette samtalen permanent.

Sletting av Kik-meldinger på Windows Phone

Hvis du bruker en Windows-basert smarttelefon, kan du gjøre det samme som på en Android-enhet – hold på samtalen i ett eller to sekunder og trykk deretter på «Slett» og bekreft.

Fordeler og ulemper med å slette meldinger på Kik

I motsetning til mange andre meldingsapper, har Kik dessverre ikke en sikkerhetskopifunksjon for meldinger. Dette betyr at når du har slettet en melding, kan du ikke gjenopprette den – aldri. På grunn av Kiks optimalisering av lagring av brukerdata, holder Kik på iOS opptil 1000 meldinger for de siste 48 timene med aktivitet – alt som er eldre enn det, og du vil bare se de siste 500 meldingene.

  Legg til, fjern eller utsett autokjøring for programmer ved oppstart

På Android-enheter lagrer Kik enda færre meldinger – bare 600 fra de siste 48 timene og 200 meldinger eldre enn det. Dette er ganske begrenset, og er noe irriterende, men gjør det sjelden nødvendig å fjerne hele samtaler med mindre du ønsker å få dem ut av veien umiddelbart før de automatisk fjernes.

Gruppesamtaler

Hvis du har planlagt noe med vennene dine via Kik og du er bekymret for at noen kan sjekke gruppechatten og se den, kan du slette den som enhver annen samtale.

Dette fungerer imidlertid ikke som Facebook eller andre sosiale medieplattformer. Der kan du slette flere meldinger fra en gruppechat, men fortsatt være medlem av gruppen. Hvis du sletter en gruppesamtale på Kik, fjerner du deg selv automatisk fra gruppen – så du må være forsiktig når du sletter dem og sørge for at du bare sletter det du ikke lenger trenger.

  Atari Remix gjenoppliver kjente titler; Asteroider, tusenbein, utbrudd

Slik sletter du chatteloggen din

Åpne Kik-appen og naviger til Innstillinger. Velg Chat-innstillinger og trykk eller trykk på Tøm chat-logg. Dette fjerner hver melding og samtale som vises i hovedchatlisten din permanent.

Siste tanker

Kik er en interessant chat-app som fungerer veldig bra med både nyere og eldre smarttelefoner – til og med noen eldre funksjonstelefoner, noe du ikke finner på mange apper i disse dager! Mange brukere bruker sannsynligvis Kik-appen for sin dating- og oppkoblingspopularitet i stedet for noen annen grunn, men i alle fall er det et solid alternativ til de mer populære messenger-appene for sosiale medier som Messenger og Snapchat.