Slik sletter du Facebook-datingprofil

Facebook Dating er et digitalt produkt utviklet av Facebook (for tiden kjent som META), og det ble introdusert i 2019 på Facebooks mobilapplikasjon. For øyeblikket er det ingen nettversjon av Facebook Dating tilgjengelig noe sted i verden, og Facebook Dating er bare tilgjengelig i noen få land. Du trenger ikke å opprette en egen konto for Facebook Dating, siden din Facebook-konto er nok til å få tilgang til og sette den opp. FB Dating er for brukere som er 18 år eller eldre eller som kvalifiserer for datingalderen i sine respektive land. Den lar deg finne datoer basert på dine preferanser. De fleste brukere har funnet sine datoer og også sin livspartner. Mens noen brukere var litt uheldige, finner de datoene, men ting går ikke som forventet; det er det som er livet. Du kan ikke klandre Facebook for det. Det er også enklere å opprette og slette FB Dating-profiler. Hvis du allerede har en FB Dating-profil og vil ha hjelp til å slette den, vil denne artikkelen veilede deg med det. Den vil veilede deg i trinn for hvordan du sletter Facebook Dating-profilen og sletter et bilde på Facebook Dating-profilen min. Du vil også lære hvordan du starter Facebook Dating på nytt og får tilbake min Facebook Dating.

Innholdsfortegnelse

Slik sletter du Facebook-datingprofil

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du sletter en FB Dating-profil på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Kan du slette Facebook-dating permanent?

Ja, du kan permanent slette Facebook Dating-profilen. Mens du sletter din FB Dating-profil, vil du bli bedt om å velge mellom om du virkelig vil slette datingprofilen din eller bare trenger en pause fra den. Hvis du velger å ta en pause, vil ikke profilen din bli slettet. Og i løpet av denne varigheten vil datingprofilen din være skjult. Men hvis du velger alternativet Slett min profil, vil profilen din bli slettet permanent og alle samtaler, datoer osv. vil bli fjernet.

Merk: Hvis du sletter FB Dating-profilen din, slettes ikke FB-kontoen din.

Hva skjer hvis jeg sletter Facebook-datingprofilen min?

Når du sletter FB Dating-profilen din, vil all data knyttet til profilen din, som samtalen, matchene og likes, bli slettet permanent. Og det er ingen måte du kan få tilbake disse dataene når de er slettet. Selv om du har slettet FB Dating-profilen din, vil alle samtalene du hadde med andre brukere fortsatt være synlige på profilen deres, og de vil ikke bli slettet før og med mindre de vil. Etter sletting av Facebook-datingprofilen din, må du vente i minst syv dager for å opprette en ny profil. Dette er hva som skjer hvis du sletter FB Dating-profilen din.

Hvorfor kan jeg ikke slette min Facebook-datingprofil?

Her er noen grunner som blokkerer deg for å slette FB Dating-profilen din:

  • Facebook-servere er under vedlikehold og forårsaker feil ved tilkobling til serverne.
  • Det kan også skyldes en nettverksfeil på enheten din.
  • Det kan også skje fordi du bruker den eldre versjonen av Facebook-appen.
  • Du har ved et uhell valgt ta en pause i stedet for å slette.
  Hvis du bruker SMS 2FA på Facebook, er telefonnummeret ditt søkbart

Hvordan sletter jeg min Facebook-datingprofil?

For å vite hvordan du sletter Facebook-datingprofil, følg disse trinnene:

Merknad 1: Pass på at du logger på Facebook-appen med kontoen din.

Merknad 2: For begge Android og iOS enheter.

1. Åpne Facebook-appen på telefonen.

2. Trykk på Dating-fanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger fra øverste høyre hjørne.

4. Klikk på kategorien Generelt > Slett profil.

5. Velg ønsket årsak til slettingen av kontoen din og trykk på Neste.

6. Trykk deretter på Slett for å slette profilen din.

Merk: Hvis du sletter Dating-profilen din, kan du ikke lage en ny på 7 dager. Når du har slettet FB Dating-profilen din, mister du all datingprofildata. Sletting av FB Dating-profilen din vil ikke slette kontoen din. Sletting av Facebook-kontoen din vil imidlertid slette Dating-profilen din også.

Hvordan slette Facebook Dating-profil på Android?

Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å slette FB Dating-profilen din på en Android- eller iOS-enhet.

Hvordan slette Facebook Dating på iPhone?

For å slette Facebook Dating-profilen på iPhone, følg disse kommende trinnene:

1. Start Facebook-appen på telefonen.

2. Trykk på Dating-fanen > Innstillinger tannhjulikonet fra den nederste linjen.

3. Klikk på kategorien Generelt > Slett profil.

4. Velg ønsket årsak for sletting av kontoen din.

5. Trykk deretter på Neste > Slett for å slette profilen din.

  Facebook-videoer spilles ikke av i Chrome, Firefox, Safari (LØST)

Hvordan sletter jeg et bilde på min Facebook-datingprofil?

For å vite hvordan jeg sletter et bilde på min FB Dating-profil, følg trinnene nevnt nedenfor:

1. Åpne Facebook-appen på telefonen og trykk på datingfanen fra den nederste linjen.

2. Trykk på alternativet Profil > Rediger.

3. Trykk på X-ikonet under hvert bilde for å slette det.

Slik sletter jeg et bilde på min Facebook Dating-profil.

Hvordan starter du Facebook-dating på nytt?

For å starte FB Dating på nytt, følg disse trinnene:

1. Åpne Facebook-appen på din iPhone.

2. Trykk på Dating-fanen > Innstillinger tannhjulikon > Generelt-fanen.

3. Slå av bryteren for alternativet Ta en pause for å slå den av.

Dette vil reaktivere din FB Dating-profil.

Hvordan får jeg min Facebook-dating tilbake?

Hvis du tok en pause fra FB Dating og nå ønsker å komme tilbake til det, kan du slå av alternativet Ta en pause fra FB Dating-innstillingsdelen. Følg trinnene nevnt ovenfor for å utføre den prosedyren og komme tilbake til FB Dating-arenaen.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du sletter Facebook Dating-profilen. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x