Slik sletter du SHEIN-konto

Shein er en kinesisk-basert nettbasert forhandler av hurtigmote med vekt på dameklær som ble lansert i 2008. Shein, som opererer under mottoet «alle kan nyte motens skjønnhet», selger først og fremst dameklær samtidig som den tilbyr et bredt spekter av tilbehør , sko, barneklær og herreklær i en svært rimelig premie. Hvis du allerede er en Shein-bruker og lurer på om Shein stjeler informasjonen din? Og vil jeg få bestillingen min hvis jeg sletter Shein-kontoen min? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Shein-kontoer, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle dine tvil og spørsmål som hvordan du sletter Shein-kontoen og hvorfor kan jeg ikke slette Shein-kontoen min.

Slik sletter du SHEIN-konto

Shein er en kjent kinesisk motebutikk som har de nyeste moteklærne for menn, kvinner og barn, men den er mer tilbøyelig til trendy mote for kvinner. Men hvis du ikke bruker den lenger, er det fornuftige valget å fjerne kontoen. Hvis du ikke er i stand til å fjerne kontoen, så her er en veiledning for hvordan du kan slette Shein-kontoen i noen få enkle trinn.

Stjeler Shein informasjonen din?

Med de fleste kinesiske apper er vi bekymret for om de stjeler dataene våre. Men fra land som Sør-Afrika til Storbritannia og fra Australia til Canada ser det ut til at brukere stoler på det, noe som betyr at de fleste kunder får varene de vil ha og informasjonen deres er trygg hos Shein. I de fleste land er Shein klarert som et sikkert nettsted fordi de ikke stjeler din identitet eller finansiell informasjon. Men i 2020 forbød den indiske regjeringen flere kinesiske apper, inkludert Shein, for å lekke brukerdata til kinesiske myndigheter og anses som en trussel mot nasjonal sikkerhet. Så ifølge indiske tjenestemenn stjeler Shein informasjonen din.

  Hva betyr "TFW" og hvordan bruker du det?

Vil jeg fortsatt få bestillingen min hvis jeg sletter Shein-kontoen min?

Den vanlige tvilen som kommer til de fleste er om jeg fortsatt vil få bestillingen min hvis jeg sletter Shein-kontoen min. For det første lar ikke Shein deg slette Shein-kontoen din hvis du har noen pågående eller ettersalgsordrer fra den samme kontoen som ikke er levert ennå. Og du kan slette kontoen din bare hvis alle bestillingene dine blir levert. Men hvis kontoen din ble slettet med ventende bestillinger, trenger du ikke bekymre deg Shein vil levere bestillingen din på den planlagte datoen.

Hva skjer når du sletter Shein-kontoen din?

Hvis du vil fjerne kontoen din på grunn av en eller annen grunn, og du lurer på hva som kommer til å skje hvis du sletter Shein-kontoen din, så når du først har slettet Shein-kontoen din, vil du åpenbart ikke kunne få tilgang til Sheins nettsted og bestille noe fra Shein . Dessuten vil all informasjon og materiale på kontoen din, som filer, bilder og kommunikasjonslogger gå tapt. Du kommer også til å miste all ordrehistorikk og fakturaer. Du vil ikke kunne få tilgang til gjenværende midler som kan være i lommeboken på Shein-kontoen din etter at kontoen er slettet. Kredittkort- og debetkortopplysningene dine vil selvfølgelig også bli slettet.

Hvorfor kan jeg ikke slette Shein-kontoen min?

Hvis du prøvde å slette Shein-kontoen din fordi du ikke bruker den lenger og du har møtt et problem i sletteprosessen. Og du lurer på hvorfor jeg ikke kan slette Shein-kontoen min. Da kan det være flere grunner til at Shein ikke lar deg slette kontoen din. For å slette kontoen din må du trekke ut all den gjenværende saldoen fra Shein Wallet til bankkontoen din og sørge for at det ikke er noen pågående prosesser på kontoen din. En annen hovedårsak kan være at du har noen pågående eller ettersalgsordrer som ikke er levert ennå, så du kan prøve å slette Shein-kontoen din når disse bestillingene er levert.

  Slik finner du din første tweet

Hvordan sletter jeg Shein-kontoen min?

Shein er en kinesisk fast fashion-forhandler med en online tilstedeværelse som ble lansert i 2008 og spesialiserer seg på å selge ekstremt rimelige klær for kvinner. Men du vil slette kontoen din uansett grunn, så her er en enkel guide for å fjerne kontoen permanent.

Metode 1: For Andriod- og iOS-brukere

1. Start Shein-appen på din Andriod- eller iOS-smarttelefon.

2. Logg inn på din Shein-konto med din registrerte e-postadresse og passord.

3. Når du er logget på, trykker du på Meg-alternativet nederst til høyre på skjermen.

4. Trykk nå på innstillings- eller tannhjulikonet for å få tilgang til kontoens innstillingsmeny.

5. Trykk på alternativet Kontosikkerhet under Innstillinger-menyen.

6. Under Kontosikkerhet-menyen, velg alternativet Slett konto.

7. Sørg for at du har gjort opp alle ventende bestillinger og Shein Wallet-penger for å slette Shein-kontoen din. En gang er alt sortert Trykk på alternativet Bruk for å slette konto.

8.Velg avkrysningsboksen hvis du godtar slettebeskrivelsen. Vent tre sekunder og trykk på Fortsett-knappen for å endelig slette kontoen din.

Metode 2: For brukere av datamaskin/bærbar datamaskin

1. Besøk USA versjon av Shein-nettstedet, ettersom den indiske versjonen av Shein ble forbudt av den indiske regjeringen for å sikre nasjonal sikkerhet.

2. Logg inn på Shein-kontoen din med din registrerte e-postadresse og passord. Ikke bekymre deg, du kan logge på med Shein-kontoen din som du har opprettet på den indiske versjonen av Shien.

3. Hold musepekeren over profilbildeikonet øverst til høyre for å få tilgang til menyen for kontoinnstillinger.

4. Under rullegardinmenyen klikker du på alternativet Brukernavn.

5. For å få tilgang til kontoinnstillinger, klikk på Administrer min konto-alternativet under Personal Center-menyen.

6. Klikk på det siste alternativet Slett konto under Administrer min konto-menyen.

7. Sørg for at du har gjort opp alle ventende bestillinger og Shein Wallet-penger for å slette Shein-kontoen din. En gang er alt sortert. Klikk på alternativet BRUK FOR Å SLETTE KONTO.

  Wyze Error Code 90: Reparer på sekunder

8. Hvis du er enig i slettebeskrivelsen, merk av i boksen. Vent i 3 sekunder og klikk deretter på Fortsett-knappen.

Hvordan slette Shein-kontoen på datamaskinen?

Som Shein ble et kinesisk motemerke forbudt av den indiske regjeringen da det var fast bestemt på å være skadelig for nasjonal sikkerhet. Så hvis du lurer, er ikke nettsiden funksjonell nå. Så, her er en guide som forklarer hvordan du kan slette Shein-kontoen på datamaskinen din i noen få enkle trinn for amerikansk nettsted.

1. Først logger du på Sheins nettsted.

2. Klikk deretter på Profilbilde-ikonet for å få tilgang til Kontoinnstillinger-menyen.

3. Her klikker du på ditt brukernavn.

4. For å få tilgang til kontoinnstillinger, klikk på Administrer min konto-alternativet under Personal Center-menyen.

5. Klikk på alternativet Slett konto under Administrer min konto-menyen.

6. Klikk på alternativet BRUK FOR Å SLETTE KONTO.

Merk: Sørg for at du har gjort opp alle ventende bestillinger og Shein Wallet-pengekontingenter.

7. Hvis du godtar slettebeskrivelsen, merk av i avmerkingsboksen. Vent i 3 sekunder og klikk deretter på Fortsett-knappen.

***

Med denne enkle guiden håper vi at du nå vet alt om en kinesisk moteforhandler som selger trendy moteklær til rimelige priser, kjent som Shein, og vi håper at vi har besvart alle spørsmålene dine som hvordan du sletter en Shein-konto. Vi er åpne for alle tilbakemeldinger, spørsmål og kommentarer fra din side angående ethvert emne. Kom også gjerne med forslag til hvilket tema vår neste blogg skal handle om.

x