Slik sletter du Skype-kontoen din

Som det er vanlig med nettbaserte tjenesteleverandører, er det ingen enkel prestasjon å slette Skype. Gitt de utallige kontoene du vil ha knyttet til – betalingsmåter, Microsoft-kontoen din osv. – kan det være en ganske uhåndterlig prosess.

Ikke frykt, men. Vi har samlet prosessen i en enkel trinn-for-trinn-veiledning, slik at du kan fjerne plattformen fra din online kontoportefølje hvis du ønsker det. Enten du tar en teknologidetox eller bare prøver å unnslippe den trengende tanten på en mer permanent basis, følg guiden vår for å slette Skype for godt.

LES NESTE: Slik sletter du Facebook permanent og får tilbake dataene dine

Før du begir deg ut på denne befriende reisen, er en viktig forskjell å gjøre om du registrerte deg for Skype med en Microsoft-konto eller ikke. Hvis du gjorde det, vil lukking av Skype-kontoen din permanent også slette den tilknyttede Microsoft-kontoen. Dette er en åpenbar ulempe; Microsoft-kontoen din kan også være nøkkelen til selskapets andre tjenester, inkludert Outlook.com, OneDrive, Xbox Live og så videre. Så et ganske viktig skritt å ta i dette tilfellet er å koble fra kontoene for å sikre at du fortsatt kan dra nytte av Microsofts andre tjenester når du har fjernet Skype fra utvalget.

  Hvordan blokkere noen uten at de vet det i Viber

Slik sletter du Skype-kontoen din

 • Logg på Skype-kontoen din på skype.com i en nettleser.
 • Rull ned til bunnen av nettsiden og klikk på Kontoinnstillinger under overskriften Min konto.
 • Klikk på Koble fra ved siden av Microsoft-kontoen din. NB: hvis alternativet viser Ikke koblet i stedet for Fjern tilknytning, er ikke Skype- og Microsoft-kontoene koblet sammen, så du kan hoppe videre til trinn 5.
 • Velg Fortsett når en bekreftelsesmelding vises. NB: du kan kun koble fra kontoene dine et begrenset antall ganger. Hvis du mottar en melding som informerer deg om at du ikke kan koble fra de to kontoene, kontakt Skype-støtte her.
 • Du må kansellere ethvert Skype-abonnement eller gjentakende betalinger. I nettleseren din, naviger betalingene dine ved å bruke den blå linjen til venstre, velg bare abonnementet du vil kansellere og klikk på Avbryt abonnement, og deretter Takk, men nei takk, jeg vil fortsatt kansellere. NB: hvis du ønsker å be om refusjon for Skype-abonnementer du ikke har brukt, kan det være din sjanse nå. Enten fyll ut online kansellerings- og refusjonsskjema eller live chat med Skypes støttepersonell.
 • Hvis du kjøpte et Skype-nummer der folk kan ringe deg, er det verdt å kansellere det før du avslutter kontoen din. Velg Skype-nummer i delen Administrer funksjoner, klikk deretter på Innstillinger og deretter Avbryt Skype-nummer. Skype-nummeret ditt forblir aktivt til utløpsdatoen, og deretter reserverer Microsoft Skype-nummeret ditt i 90 dager.
 • Hvis du bruker automatisk påfylling for automatisk å fylle på Skype-saldoen ved behov, går du til Kontodetaljer, deretter Fakturering og betalinger, og deretter Deaktiver under Auto-påfyll-fanen rett ved siden av Status.
 • Nå skal alle Skype-abonnementer være kansellert og alle gjentakende betalinger fjernet, noe som gir deg mulighet til å kontakte Skypes kundeservice og informere dem om at du ønsker å stenge kontoen din.
 • Gå til Skype kontostenging side. Sørg for at du er logget på med kontoen du vil stenge. Klikk Neste.
 • I rullegardinlisten Velg en årsak velger du årsaken til at du avslutter kontoen.
 • Velg Merk konto for stenging…og du er ferdig! Skjønt, ikke helt, siden Skype gir deg en 60-dagers betenkningstid for å tenke over om du virkelig vil være en videosamtaleplattform for godt. Når disse 60 dagene har gått, blir du kvitt Skype-kontoen for godt. Hvis du har en endring i hjertet og ønsker å redde kontoen din fra internettavgrunnen, er alt du trenger å gjøre å logge på igjen for å kansellere stengingen.
  Hvordan lage et flytskjema i PowerPoint