q Slik svarer du med tilbakeslag i meldinger på iPhone og iPad - tipsbilk.net

Slik svarer du med tilbakeslag i meldinger på iPhone og iPad

iMessage er en av de største innlåsingene for eiere av iPhones og iPads, og Apple vet det. Det er fordi det er ganske bra, men det er funksjoner du kanskje ikke bruker til det fulle. Tapbacks er én – her er hvordan du bruker dem.

Faktisk har du kanskje aldri hørt om en Tapback, delvis fordi Apple ikke har gjort en god jobb med å vise funksjonen. Det er nesten usynlig for alle som ikke vet hvor de skal finne det, og det bidrar ikke til organisk funksjonsoppdagelse.

  Den beste måten å organisere e-postene dine på: Bare arkiver dem

Det er også synd, for på samme måte som lignende funksjoner som tillater «liking» av meldinger og slikt på sosiale nettverk, kan du bruke en Tapback for å gi et raskt svar på en melding uten å måtte skrive en eller sende en melding i det hele tatt. Hvis alt du vil gjøre er å sende ett av seks raske svar, er en Tapback rett i gaten din.

Disse seks svarene inkluderer et hjerte, en tommel opp, en tommel ned, et par utropstegn, et spørsmålstegn og et «HaHa» for når noe underholder deg.

Så nå som du vet hva alternativene er, og hva en Tapback er, her er hvordan du bruker dem.

  Hvordan Storbritannias nye "pornoblokk" på Internett vil fungere

Slik bruker du en Tapback på iPhone og iPad

For å bruke en Tapback, åpne Meldinger-appen og finn meldingen du vil svare på. Når du er lokalisert, trykk og hold på selve den blå boblen.

Du vil nå se en ny boble med de seks alternativene vi nettopp nevnte. Trykk på den du vil bruke, og iMessage sender den til avsenderen av den opprinnelige meldingen. I stedet for å vises som en ny melding i tråden, vil den i stedet vises i ett hjørne av meldingen som Tapback er relatert til.

Og det er alt som skal til. Det er så enkelt at dette kan være den første guiden vi har skrevet med ett skjermbilde. Det er en funksjon som er så enkel å bruke, det er en travesti at flere ikke er klar over det.

  Hvordan spille inn talefortelling i PowerPoint

Hvis du svarer med en Tapback til noen som bruker Android – med andre ord, hvis meldingene deres har en grønn boble i stedet for en blå boble – vil den personen motta Tapback som en tekstmelding.