Slik tilbakestiller du Kindle Fire-nettbrettet ditt

Kindle Fire-nettbrettet, også kjent som Amazon Fire-nettbrettet, er en veldig hendig enhet som kan gjøre hverdagen din veldig praktisk.

Det er et høyteknologisk nettbrett som er i stand til å surfe på nettet, vise bilder og videoer, kjøre apper, fange vakre øyeblikk og mye mer.

Men akkurat som enhver teknisk enhet, er det tider det kan bli feil og til og med feil. Når dette skjer, kan det være veldig irriterende, spesielt hvis skjermen din er frosset mellom å gjøre viktig arbeid på nettbrettet.

I slike tilfeller er det en god idé å tilbakestille Kindle Fire-nettbrettet for å løse problemet med en gang.

Du vil også tilbakestille den til fabrikkstandard hvis du ønsker å selge enheten, for å sikre at den ikke inneholder noen av dine personlige opplysninger som kan være sensitive.

I dette innlegget skal du lære hvordan du gjør det enkelt, men før det, la oss diskutere litt mer om Kindle Fire-nettbrettet.

Sammenligning mellom Kindle Fire Tablet og andre nettbrett

Selv om Kindle Fire og de andre nettbrettene kan virke nesten helt like funksjonsmessig, er det flere bemerkelsesverdige forskjeller mellom dem som er viktige å påpeke.

Det kommer virkelig ned på hva formålet ditt er. Disse nettbrettene kan være det riktige valget for rett person og av de riktige grunnene.

Fire OS som kjører Kindle Fire-nettbrettet er for eksempel mer tilbøyelig til underholdningssiden, samtidig som det lar deg utføre andre minimale oppgaver.

På den annen side er iPad en arbeidshest som virkelig har kraften til å fullføre oppgaver, designe kunst, administrere oppgavelistene dine og mye mer.

  Slik bruker du Google Home Hub som en digital fotoramme

Her er en head-to-head-funksjonssammenligning av begge enhetene:

Kindle Fire HD 8iPad Air 2022 (5. generasjon) Lagringsalternativer32 GB & 64 GB64 GB og 256 GBUtvidbar lagringJa, med micro SD-kortJa, med iCloud-stasjon Skjermstørrelse8.0 tommer (20.32 cm)10.9 tommer (27.686 cm) 13 timerOpp til 10 timer Spill Veldig få og begrensede ytelser Rikelig og kraftig ytelse Bakkamera2 MP12 MPFrontkamera2 MP12 MPRam2 GB8 GBPpris$99,99$329

Når vi snakker om Android-nettbrett, er det mange alternativer å velge mellom, så det ville være urettferdig å velge en og sammenligne den med Kindle Fire-nettbrettet. De fleste Android-nettbrett lar deg gjøre så mye som iPad gjør, og de er også veldig kraftige.

Hvis jeg skal sammenligne Kindle Fire-nettbrettet og iPaden, er det viktig å merke seg at Fire-nettbrettet er mye billigere enn iPad.

Hvis du bare vil ha et nettbrett til en svært budsjettvennlig pris, følge med på favorittprogrammene dine på strømmeplattformer og få din daglige dose underholdning på sosiale medier, så er Kindle Fire det beste alternativet.

En iPad er dyrere, men den tilbyr mer innovative funksjoner og er FAKTISK en god investering i årene som kommer.

Bortsett fra bare de uformelle og morsomme tingene du kan gjøre på iPad, er den flott for å fullføre oppgavene dine, delta på forelesninger, delta på møter, gjennomføre forretningsplaner og mye mer. Det er en enhet ment for tungt arbeid.

Kindle Fire-nettbrettet har forskjellige varianter og kommer i forskjellige farger. Imidlertid koster de nyeste modellene, som er Fire HD 8 og Fire HD 8 Plus, henholdsvis $99,99 og $119,99. Begge er 32 GB, men de kommer også i flere lagringsmuligheter.

På den annen side starter 2022-modellen av iPad Air med 64 GB lagringsplass og koster $329. I denne sammenligningen kan du tydelig se at Kindle Fire-nettbrettet er utrolig billigere enn iPad, så hvis formålet ditt passer inn i funksjonene til dette nettbrettet fra Amazon, er det best for deg.

  Hvordan får jeg et menneske hos Verizon kundeservice

La oss nå hoppe inn i opplæringen med en gang.

Tilbakestill en Kindle Fire til fabrikkstandard

Å gjøre en fabrikktilbakestilling på Kindle Fire-nettbrettet er en veldig enkel prosess, men du må sørge for at du gjør alle trinnene riktig.

Husk at etter at enheten din har blitt tilbakestilt til fabrikkstandard, vil du miste alt nedlastet innhold, inkludert kjøp i apper. Du vil ha enheten som ny fra innsiden som den var da du kjøpte den.

Denne måten å tilbakestille på er egnet når du skal selge eller gi bort enheten din til noen.

Her er trinnene:

Trinn 1: Dette er valgfritt, men om nødvendig kan du trygt løse ut den utvidbare lagringen.

Trinn 2: Åpne «Hurtiginnstillinger» ved å sveipe ned to ganger fra toppen av skjermen.

Trinn 3: Trykk på Innstillinger-ikonet.

Trinn 4: Trykk på Enhetsalternativer, og deretter må du trykke på Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.

Dette kan ta litt tid, så vent til det er fullført. Når tilbakestillingen er fullført, vil enheten også bli koblet fra Amazon-kontoen din.

En annen måte å tilbakestille Kindle Fire-nettbrettet på er å gjøre det via gjenopprettingsmenyen. Dette gjøres vanligvis når du står overfor noen form for feil, for eksempel frysing av skjermen eller andre problemer.

Her er fremgangsmåten for det:

Trinn 1: Om nødvendig, løs ut den utvidbare lagringen på en trygg måte.

Trinn 2: Avhengig av modellen til enheten din, må du trykke på en kombinasjon av knapper i dette trinnet.

Hvis du bruker enheten Kindle Fire HDX (3. generasjon), Fire (4. generasjon) eller Fire HD 10 (7. generasjon), trykker og holder du på av/på- og volum opp-knappene samtidig. Du kan slippe knappene når du ser en logo vises på skjermen.

For alle andre enheter kan du trykke og holde inne strøm- og volum ned-knappene samtidig, og slippe dem etter 5 sekunder.

Trinn 3: Du bør se alternativene for gjenopprettingsmodus nå. Du kan bruke volum opp og ned-knappene for å navigere gjennom alternativene på skjermen.

Trinn 4: Trykk på der det står «Tørk data / tilbakestilling til fabrikk» ved å trykke på strømknappen og bekreft det.

Vent til Kindle Fire-nettbrettet ditt har blitt tilbakestilt, og det er det.

Konklusjon

Å utføre en hvilken som helst type tilbakestilling på enheten din må være en litt nervøs opplevelse, så jeg håper dette innlegget hjalp deg i den forbindelse med å få jobben gjort sømløst.

Dette bør også løse problemet du har stått overfor med enheten, men hvis det fortsatt vedvarer, sørg for å ta kontakt med deres kundestøtte eller besøk et servicesenter. 🧑‍💻

Deretter vil du kanskje nyte enkel streaming på Kindle Fire-nettbrettet ditt ved å bruke en av disse VPN-ene.

x