Still inn egendefinert volum og slumretid for individuelle alarmer i iOS [Jailbreak]

Alarmer, hvor ville vi vært uten dem? Sannsynligvis sover sent til over middag og klarer ikke å møte opp på jobb i tide, noe som gjør dem til det nødvendige onde i livene våre. Aksjeklokke-appen på iOS er klokke, alarm, timer, alt i ett. Der den fyller så mange krav, gir den ikke plass til mye tilpasning. Det samme kan sies for Android, men å tilpasse det er aldri noe problem. Når det er sagt, kan iOS-brukere alltid Jailbreak, og hvis du har, prøv Safe Alarm PRO. Det er en Cydia-tweak tilgjengelig i BigBoss-depotet for $0,99 som lar deg tilpasse hvordan du slår av alarmer (sveipe- og strømknappene) og også tilpasse volumet og slumrevarigheten for hver enkelt alarm.

  Løs lineære ligninger og brøker ved hjelp av kameraet [iOS]

Installer Safe Alarm PRO, og gå over til Innstillinger-appen. Innstillinger for Safe Alarm PRO er delt mellom Innstillinger-appen og Klokke-appen. I Innstillinger-appen lar Safe Alarm PRO-preferansen deg endre oppførselen til strømknappen og sveipehandlingen. Alternativet for å få tilgang til alarmene fra kontrollsenteret fungerte imidlertid ikke.

Hvis du ikke vil aktivere noen av disse alternativene, kan du hoppe over å besøke preferansen helt og bare gå over til Klokke-appen. Legg til alarmen du vil tilpasse, eller trykk på en av de eksisterende. Rull ned og aktiver Safe Alarm PRO for den alarmen.

Etter at du har aktivert Safe Alarm PRO for en alarm, blar du lenger ned på skjermen for alarmredigering, og du kan endre slumrevarigheten. Du kan også velge hvilken tidsenhet, f.eks. sekunder, minutter eller timer, slumretiden skal måles i, og jeg liker det veldig godt fordi det lar meg stille inn en 15-minutters eller 30-minutters slumrealarm, som eliminerer behovet for å legge til flere alarmer. Jeg kan stå opp i tide hver dag.

  Når kommer iOS 15.3 ut?

Under slumreinnstillingene er volumalternativene; du kan velge volumnivå for en alarm, og du kan også slå av vibrasjon for alarmen når telefonen er satt til å ringe eller når den er innstilt til å vibrere. Dette er et annet flott alternativ hvis du prøver å spare telefonens batteri.

Til slutt er det alternativet for automatisk avvisning som lar deg angi hvor snart alarmen automatisk skal slå seg av hvis du ikke svarer på den. Denne innstillingen støtter tid i sekunder og minutter. Safe Alarm PRO er ganske omfattende og for $0,99 er det vel verdt det.

  Haunted House av Atari er ute nå for iOS [Review]