StorageStatus overvåker alle fysiske lagringsenheter koblet til en Mac

De av oss som jobber med terabyte lagring om gangen, forstår hvor viktig det er å holde et øye med alle de fungerende harddiskene. Det finnes apper som kan holde deg oppdatert, fra enkel informasjon som mappedetaljer, til kompleks ytelsesovervåking, til hele apper som hddb som administrerer harddiskdatabaser. På den måten skal vi ta en titt på StorageStatus-appen for Mac OS verdt $2,99 i Mac App Store, som er like informativ som den er ekstremt liten. Her er hva vi synes om det.

  Alt du trenger å vite om co-authoring i Excel

StorageStatus er en løsning som vil appellere til noen få utvalgte, den vil være en livredder for de få, men for andre er den kanskje ikke til stor nytte. Den overvåker harddiskens aktivitet i sanntid og lar deg forstå tilstanden harddisken din er i på det tidspunktet. Folk som jobber med store filer som bruker flere lagringsenheter, vet allerede fordelen med å holde øye med en harddisk under kjøring. Appen varsler deg automatisk når en stasjon blir inaktiv, på den måten kan du se om oppgavene dine fortsatt fungerer eller ikke.

Appen kjører stille i menylinjen klar til å gi deg informasjon med et klikk. Den vil fortelle deg om lagringsvolumet ditt, hver farge indikerer antall tilkoblede stasjoner. Du kan justere den visuelle stilen fra preferanser. Den vil fortelle deg tittelen og detaljene for hver partisjon. Hvis en stasjon går på tomgang, forteller den deg det via varslingssenteret. Dette gjelder mest eksterne stasjoner mer enn interne stasjoner.

  Hvordan porter videre gjennom brannmuren på Ubuntu

Appen er avgjørende for folk som trenger å overvåke stasjonene sine i sanntid. Selv om det ikke var i stand til å hente kameraets SD-kort (teller som lagring), var det i stand til å holde meg oppdatert på min eksterne stasjon. Som, mens jeg lot den være inaktiv, varslet meg så snart den gikk av, på den måten visste jeg at appen min gikk offline.

Last ned StorageStatus for Mac [$2.99]