SwipeExpander tildeler en snarvei til hver tast på tastaturet [Jailbreak]

Tilbake i mai ble en Cydia-tweak kalt SlideCut utgitt som lar deg legge til tastatursnarveier til skjermtastaturet på iOS-enheten din. Disse snarveiene etterlignet de vi alle har blitt vant til å bruke på skrivebordet vårt. Selve tilpasningen er ganske bra hvis du bare vil ha de vanlige hurtigtastene. Hvis du vil ha noe mer, prøv SwipeExpander. Den er tilgjengelig i BigBoss- og Insanelyi-repositoriene, og den lar deg tilordne en lang liste med handlinger til enhver nøkkel. Det er også en flott tekstutvider; du kan tilordne tekst til hvilken som helst tast, og når du sveiper den, skrives teksten inn. Sveiping av en tast er hvordan alle snarveier utløses.

  Slik feilsøker du vanlige problemer med Apple AirPods

SwipeExpander kommer med handlinger som allerede er tildelt den, men det er en god idé å gå gjennom dem alle før du begynner å bruke tweaken. Siden du kan aktivere mer enn ett tastatur i iOS, er selve tweaken bygget for å fungere med alle tastaturer. I Innstillinger-appen trykker du på SwipeExpander-preferansen. Du kan administrere en nøkkels følsomhet, og du kan aktivere noen visuelle signaler for å hjelpe deg med å identifisere snarveiene. Du kan også administrere synligheten til snarveisnavnene slik de vises på tastaturet.

For å redigere en handling, trykk på tastaturet du vil redigere tastene for, og velg deretter hvilken av de oppførte tastene du vil redigere. Navn-feltet er det som vises på toppen av en tast for å indikere hvilken snarvei du har tildelt den. Til hver tast kan du tilordne to forskjellige handlinger som utløses av et sveip opp og et sveip ned på den respektive tasten. Selve handlingen er satt til tekstutvidelse for alle som standard. Den lar deg få tilgang til tegn som koma, utropstegn, @ og mer uten å måtte bytte til tall og tegnsett med taster. Handlinger er imidlertid ikke begrenset til bare tekstutvidelse. De kan settes til å åpne en meny, velge all tekst, klippe ut, kopiere, lime inn, angre, gjøre om, slette, avvise autokorrigering og mer.

  Slik sletter du en gruppechat i WeChat

Du kan tilordne en ny nøkkel til en handling under Tilordnede taster ved å trykke på Tilordne ny nøkkel. Tweaken lar deg tilordne en snarvei til omtrent hvilken som helst tast, men det vil være unntak. Utvikleren har gjort justeringen kompatibel med populære tastaturjusteringer PredictiveKeyboard, SwipeSelection og mer.