Tømmer Avast Android-batteriet?

Vi bruker alle mobiler og nettbrett for å få tilgang til internett og besøker ulike nettsteder for å laste ned ønskede filer eller media. Men det er sjanser for at noe virus eller skadelig programvare kan ha kommet inn på mobilen din med de nedlastede filene. Og for å bekrefte dette, brukes antivirusprogrammer. Antivirus er både gratis og betalt programvare hvis funksjon er å sjekke telefonen for skadelig programvare (ondsinnede apper og filer) og varsle deg om eventuelle problemer. De fleste gir deg også umiddelbare advarsler om potensielt farlige nettsteder du kan besøke, hvor sjansen for å laste ned en uønsket fil er høyere. Så, er du også en Android-bruker og lurer på hvilket antivirus som er best for Android? Eller hvorfor tømmes telefonens batteri plutselig så fort? Hvis du er en person som leter etter mer informasjon relatert til Avast antivirus, gir vi deg denne nyttige guiden som vil løse alle spørsmålene dine, som om Avast tømmer Android-batteriet eller gjør Avast tregere telefonen din? Så la oss komme i gang!

Tømmer Avast Android-batteriet?

Fortsett å lese videre for å finne ut hvorfor Avast tømmer Android-batteriet i detalj.

Er Avast bra for Android?

Ja. Avast antivirus tilbyr effektiv Android-enhetssikkerhet med en liten ytelsespåvirkning. Den betalte versjonen kombinerer alt ved å legge til Avast SecureLine VPN, mens gratisversjonen er annonsesponset og har alle grunnleggende funksjoner. I en test forhindret Avast antivirus 99,6 % av de vanlige skadelige truslene som ble brukt i testen, og den gjenkjente 100 % av truslene fra både 0-dagers og eldre skadelig programvare. Avast antivirus har oppnådd en god vurdering fra flere cyberselskaper. Totalt sett er Avast antivirus en av de beste antivirusappene du kan få til Android-telefonen din.

Er Avast en batterisparer?

Nei, Avast antivirus er ikke en batterisparer. Avast antivirus er oppført blant de 20 mest batterikrevende Android-appene, og den fortsetter å kjøre i bakgrunnen og søker etter feil og skadelig programvare. Derfor bruker den batteri, minne og lagring på Android-enheter.

Tømmer Avast Android-batteriet?

Ja, Avast Antivirus tappes Android-telefonbatteri. I følge Trend Report Q1 2017 er Avast antivirus oppført blant de 20 beste batterikrevende Android-appene. Sammen med batteriforbruk bruker Avast antivirus også mest strøm, data og lagring på Android-enheter. Grunnen til at Avast antivirus bruker batteri er at den fortsetter å kjøre i bakgrunnen og søke etter feil, virus og trusler som kan komme inn i enheten mens du surfer og laster ned noe fra internett.

  Slik tilbakestiller du Wordle Streak på iPhone og Android

Senker Avast telefonen din?

Ja, Avast antivirus bremser telefonen din til en viss grad. For å gi sanntids og proaktiv overvåking og beskyttelse for enheten din, får Avast antivirusprogramvare flere tjenester til å kjøre i bakgrunnen til enhver tid. Avast antivirus bruker hele tiden CPU og forbruker RAM på telefonen din, noe som kan føre til at low-end telefonen går tregere.

Bør du avinstallere Avast?

Nei, du bør ikke avinstallere Avast med mindre du får en annen og ny antivirusprogramvare fordi Antivirus sjekker telefonen for skadelig programvare (ondsinnede apper og filer) og varsler deg om eventuelle problemer. De fleste gir deg også umiddelbare advarsler om potensielt farlige nettsteder du kan besøke, hvor sjansen for å laste ned en uønsket fil øker. Avast er også et flott antivirus som også gir mange nyttige funksjoner.

Hvorfor tømmes telefonens batteri plutselig så fort?

Grunnen til at telefonens batteri plutselig tømmes så fort kan være:

 • Høy skjermlysstyrke: Displayet på telefonen din bruker mesteparten av energien. Jo mer tid du bruker på å stirre på den, jo raskere går telefonens batteri ut.

 • Telefonen er tilkoblet trådløst i lang tid: Å holde Wi-Fi eller data på hele tiden, slik at du kan holde deg tilkoblet, tapper også telefonens batteri alvorlig.

 • Bakgrunnskjørende apper: Noen apper fortsetter å fungere effektivt ved å kjøre i bakgrunnen selv når du ikke bruker dem. Noen apper som helse-, antivirus- og VPN-apper er nyttige, men de tapper batteriet ditt kraftig fordi de automatisk overvåker eller regulerer ulike aspekter av telefonen din.

 • Aktivert posisjonstilgang: GPS kan tømme et batteri betydelig. De sporer ikke posisjonen din når du bruker disse programmene direkte, i motsetning til hva du kanskje tror. Enkelte apper fortsetter imidlertid å følge posisjonen din, noe som reduserer telefonens batterilevetid.

 • Bruke en gammel telefon: Etter omtrent to til tre års bruk, vil telefonens batteri degraderes med en liten prosentandel. Etter dette er ikke telefonens batteri optimalisert fullt ut og vil ikke lenger kunne nå sin opprinnelige maksimale kapasitet, noe som resulterer i at telefonens batteriet tømmes snart.

Derfor, bare fordi folk har spørsmålet om Avast tømmer Android-batteriet, betyr det ikke nødvendigvis at det er den eneste grunnen til at telefonens batteri tømmes raskt. Det kan også være mange andre årsaker til batteritømming, som de som er nevnt ovenfor.

Hvorfor mister telefonen batteriet når jeg ikke bruker den?

Årsakene til at telefonen mister batteriet selv når du ikke bruker den er:

 • Gammel telefon
 • Flere apper kjører i bakgrunnen
 • Telefonen er konstant koblet til ulike trådløse nettverk
 • Maksimal lysstyrke på telefonens skjerm
 • Posisjonstilgang aktivert for alltid

Dette er grunnen til at telefonens batteri plutselig tømmes så fort.

Hvilke apper tømmer Android-batteriet?

Hver app som finnes på mobilen din, bruker forskjellige nivåer av strøm fra batteriet. Noen apper tapper livet av telefonens batteri ved å fortsette å kjøre i bakgrunnen. Disse batterispisende applikasjonene holder telefonen aktiv og tømmer batteriet. Eksempler på apper som bruker mest batteri er Youtube, Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat og WhatsApp.

Hvis du vil vite hvilke apper som tapper mest juice ut av Android-mobilbatteriet ditt, her er trinnene du bør følge.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

1. Start Innstillinger-appen på din Android-mobil.

2. Trykk deretter på alternativet Batteri.

3. Sveip ned for å se listen over appene med batteriforbruk vist for hver av dem.

Slik kan du finne ut hvilke apper som tapper Android-telefonens batteri.

Sparer mørk modus batteri?

Det kommer an på. Batterilevetiden til en smarttelefon vil sannsynligvis ikke bli sterkt påvirket av mørk modus. Selv om den bruker mindre batteri enn et typisk lyst tema. Så mørke moduser sparer batteri, men denne forskjellen er ubetydelig, og du vil sannsynligvis ikke legge merke til det. Under normale lysforhold, når du bruker telefonen med 30 til 40 prosent lysstyrke, vil mørk modus sannsynligvis bare spare 3% til 9% av batteriet sammenlignet med standardmodus. Men når du bruker telefonen med full lysstyrke, kan mørk modus spare mellom 39 % og 47 % av batterilevetiden. Fordelene ved å bruke mørk modus er høye hvis du bruker telefonen med maksimal lysstyrke under utendørsforhold.

Tømmer Android Antivirus iPhone-batteri?

Ja, Android Antivirus tapper iPhone-batteriet. Sammen med batteriforbruk bruker Android-antivirus også mest strøm, data og lagring på Android- og iOS-enheter. Det er derfor du kanskje ser telefonens batteriytelse og spør deg selv hvorfor telefonens batteri plutselig tømmes så fort.

Hvilket antivirus er best for Android?

Det er så mange gode antivirus tilgjengelig på markedet for Andriod. Det er gratis så vel som betalt programvare tilgjengelig. De beste Android-antivirusappene tilbyr god oppdagelse og forebygging av skadelig programvare sammen med funksjoner for personvern og anti-tyveri. Av det store alternativet, må du finne den som passer både budsjettet og sikkerhetsnivået du ønsker. Hvis du er forvirret om hvilket antivirus som er best for Android, her er noen alternativer du bør vurdere.

1. Bitdefender Mobile Security

Sammen med nesten feilfri beskyttelse mot skadelig programvare Bitdefender Mobile Security appen har følgende funksjoner:

 • Den har en VPN-klient og et ondsinnet nettstedsfilter.
 • Den integreres også med Android Wear-klokker og har svært liten ytelsespåvirkning. Derfor er den også kompatibel med gamle smarttelefoner.
 • Den tilbyr også avanserte funksjoner som en Wi-Fi-skanner, applås, anti-tyveritiltak og datainnbruddsvarsler med sin betalte versjon som koster bare 15 dollar årlig.
 • Med feilfrie resultater fra AV-Test, AV-Comparatives og MRG-Effitas dominerte Bitdefender Mobile Security-appens antivirusforsvar andre antivirus. Derfor er det det beste Android-antiviruset som er tilgjengelig.

2. Avast Mobile Security & Antivirus

En av de beste Android-antivirusappene, Avast Antivirus og sikkerhettilbyr nyttige funksjoner som en personvernrådgiver, systemoptimalisering og mange flere.

 • En av de kule funksjonene til Avast Mobile Security er et tyverisikringssystem som lar deg spore og fjernlåse Android-enheten din hvis den blir stjålet eller mistet.
 • Avast antivirus leder i funksjoner, men Avasts virusbeskyttelse er langt fra perfekt. Den beskytter enheten din mot 98 prosent av skadelig programvare.
 • Avast gratisversjon er fylt med annonser som er irriterende, men du kan kjøpe enten Premium ($2 månedlig eller $20 årlig) eller Ultimate ($7 månedlig eller $40 årlig) for å bli kvitt disse annonsene.

3. Norton360 Antivirus og sikkerhet

Sammen med den beste beskyttelsen mot skadelig programvare, er det mange funksjoner tilgjengelig med Norton360 Antivirus og sikkerhet.

 • App Advisor, drevet av Norton Mobile Insight, sjekker apper for potensielle personverntrusler eller annen uønsket atferd som å bruke opp batteriet for raskt.

 • Norton antivirus gir også den beste sikkerheten og har fått utmerkede poengsummer fra uavhengige antivirusanmeldere ved AV-Test Institute og MRG-Effitas.
 • Nortons betalte versjon er i stand til å sjekke for usikre enhetsinnstillinger, utføre en grundig sikkerhetsvurdering av hvert Wi-Fi-nettverk du kobler til, og ha et overvåkingssystem som varsler deg om potensielt usikre koblinger.

***

Med denne veiledningen håper vi at du nå vet alt om Avast antivirus og om Avast tømmer Android-batteriet. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x