Topp 7 rettelser for oppdatering av bakgrunnsapper som ikke fungerer på iPhone

Å ha en app som hele tiden oppdateres uten å måtte åpne og koble til internett kan betraktes som et livhack. Bakgrunnsappoppdatering lar appen hente de nyeste dataene for å gjøre ting mye enklere for deg, men det kan sikkert være ganske irriterende når bakgrunnsappoppdateringen ikke fungerer. Hvis du også står overfor det samme problemet, er du på rett side. I denne artikkelen gir vi deg rettelsene for at bakgrunnsappen din iPhone ikke fungerer.

Slik fikser du oppdatering av bakgrunnsapp som ikke fungerer på iPhone

For å vite hvordan du fikser Background App Refresh som ikke fungerer, må vi først forstå årsaken til det. Fortsett å lese for å få en ytterligere forståelse av det.

Forstå hva er bakgrunnsappoppdatering

Bakgrunnsappoppdatering er en funksjon som finnes på iOS- og Android-enheter. Den lar apper oppdatere innhold fra internett og utføre alle slags funksjoner i bakgrunnen på iOS-enheten din. Når bakgrunnsoppdateringen er på, oppdateres alle appene automatisk slik at du ikke trenger å åpne appen hver gang du vil oppdatere. Så, hva tror du er bakgrunnsappoppdatering? La oss først forstå bruken av den for å få en bedre forståelse av den.

  • Apper som sporer mobildatabruk samler informasjon i bakgrunnen.
  • Automatisk synkronisering av Cloud Storage.

  • Sosiale medier-apper som Instagram oppdateres også automatisk.
  • Nyhetsapper får de siste overskriftene når du bruker bakgrunnsappoppfriskning.

Hvorfor oppdater bakgrunnsappen iPhone nedtonet?

Det kan være ganske frustrerende hvis Background App Refresh iPhone ble nedtonet. Hvis du finner dette problemet, kan det være på grunn av de oppgitte årsakene.

  • Lavstrømsmodus er på når bakgrunnsappens oppdatering blir automatisk deaktivert mens strømsparingsmodus er på.
  • Du har blitt tvunget til å avslutte en app nylig.
  • Bakgrunnsappoppdatering er deaktivert for alle apper.
  • iOS-versjonen din er kanskje ikke kompatibel.
  • Appen trenger kanskje en oppdatering.
  • Beta-testeren kan forårsake et problem

Løsninger for oppdatering av bakgrunnsapp iPhone fungerer ikke på iPhone

Du vil bli overrasket over å vite at flere iPhone-apper er avhengige av bakgrunnsoppdatering for å få tilgang til de nyeste dataene. Ved å gjøre dette viser den deg den nyeste informasjonen og varsler deg også om den. Nå som du har en ide om hvordan Bakgrunnsappoppdatering fungerer, vil det være lettere for deg å forstå hvorfor bakgrunnsappoppdatering ikke fungerer. La oss diskutere hva som kan løse dette problemet.

Metode 1: Endre iPhone-innstillinger

Bakgrunnsappoppdatering er som standard slått på, men du kan slå den på manuelt hvis den er av ved en tilfeldighet. For å slå den på, følg trinnene nedenfor.

1. Åpne telefoninnstillinger.

2. Rull ned til Generelt og trykk på den.

3. Deretter trykker du på Oppdater bakgrunnsapp.

4. Slå på bakgrunnsappoppdatering.

Metode 2: Oppdater apper

Ofte kan den dårlige oppbyggingen av en app også føre til at Background App Refresh ikke fungerer på iPhone. Så hvis den første metoden ikke gjorde sin magi, kan oppdatering av appen. Følg trinnene for mulig løsning av problemet.

1. Åpne App Store.

2. Trykk på profilbildet øverst til høyre.

3. På kontosiden søker du etter appen i listen over apper som venter på å bli oppdatert.

4. Trykk på appen, hvis den finnes.

Metode 3: Deaktiver lavstrømmodus

Et problem med iPhone er batterilevetiden, og dette er når lavstrømsmodusen kommer inn. Denne funksjonen kan komme til nytte til tider, men dette deaktiverer også automatisk Background App Refresh-bryteren som forårsaker problemet. Hvis du vil deaktivere lavstrømsmodus på iPhone, følg de angitte trinnene.

1. Gå til Innstillinger-appen på iPhone.

2. Rull ned og velg Batteri.

3. Slå av lavstrømmodus for å deaktivere den.

Ved å utføre dette trinnet bør problemet løses, men hvis det fortsatt eksisterer, kan du bruke de neste metodene for å se om det fungerer eller ikke.

Metode 4: Gå ut av betaprogrammet

Apple har Test Flight-appen der brukerne kan registrere seg som betatestere for å bruke de tidlige byggene til ulike apper. Enhver app i sin tidlige form kan møte slike problemer med bakgrunnsappens oppdatering. Hvis du står overfor et slikt problem, kan du like godt vurdere å avslutte betaappen og gå tilbake til App Stores stabile versjon. Å velge denne metoden kan bidra til å løse problemet med oppdatering av bakgrunnsapper.

Metode 5: Tilbakestill iPhone-innstillinger

Den minste av de minste justeringene kan være svaret ditt. En ting som finnes på Apple og på ingen annen enhet, er at Apple heldigvis har inkludert et universelt alternativ for tilbakestilling av innstillinger som tilbakestiller alle brytere slik det var. For å tilbakestille innstillingene på iPhone, kan du gå gjennom disse trinnene.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

2. Rull ned til Generelt og trykk på den.

3. Deretter navigerer du til Overfør eller Tilbakestill iPhone og trykker på den.

4. Velg deretter Tilbakestill.

5. Velg deretter Tilbakestill alle innstillinger.

6. Til slutt skriver du inn passordet ditt og venter på at tilbakestillingen er over

Metode 6: Oppdater iOS

En eldre versjon av iOS kan også forårsake mange problemer, for eksempel oppdatering av bakgrunnsappen. Hvis du bruker en eldre versjon av appen, kan den være inkompatibel og kan være årsaken til dette problemet. Følg trinnene for å oppdatere iOS.

1. Gå til Innstillinger.

2. Bla til Generelt og trykk på den.

3. Velg Programvareoppdatering.

4. Trykk på Last ned og installer for å oppdatere enheten.

Metode 7: Kontakt iPhone-støtte

Hvis noen av metodene fungerte, så gratulerer vi, og vi er glade hvis noen av de oppgitte metodene fungerte, men hvis det ikke fungerte, har du fortsatt muligheten til å kontakte apputvikleren. Du kan alltid rapportere en app, uansett, den svarer ikke på bakgrunnsoppdatering selv etter at funksjonen er tillatt for appen. På et Apple-forum kan du fortelle andre brukere om problemet og diskutere løsningen, eller du kan prøve å kontakte iPhone-støtteteam.

Hvor mye data bakgrunnsappoppdatering bruker

Bakgrunnsappoppdateringen inkluderer automatiske oppdateringer, viser varsler på startskjermen din, og gir deg den nyeste informasjonen når du åpner appen neste gang. Selv om Background App Refresh må slås på for å hente de nyeste dataene, kan den tappe batteriet og forbruke data i en alarmerende hastighet. På ca tar det ca 3-5MB per time. Hvis du vil lagre mobildata, anbefaler vi at du slår av bakgrunnsappen på din iPhone.

Trenger iPhone fart å slå av bakgrunnsappoppdatering?

Nei, hvis iPhone-en din er ny, senker den ikke telefonen egentlig, men dessverre går denne standardinnstillingen tregere etter et år eller to med bruk.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvor ofte bør jeg oppdatere iPhonen min?

Ans. Oppdatering av iPhone bør ta omtrent to minutter av dagen. Dette vil hjelpe deg med å bevare minnet og forhindre krasj, og derfor anbefaler vi at du starter smarttelefonen på nytt en gang i uken.

Q2. Hvilke bakgrunnsapper tapper batteriet?

Ans. Du må ha lagt merke til at iPhone-batteriet tømmes dramatisk til tider. Dette kan være på grunn av bruken av store apper som du bruker mest tid på, for eksempel Instagram, Netflix, YouTube, LinkedIn, WhatsApp, Snapchat, Facebook og mange flere.

Q3. Hva gjør iPhone bakgrunnsappoppdatering?

Ans. Bakgrunnsappoppdatering muliggjør automatiske oppdateringer av en app og gjør opplevelsen av å bruke en app enklere for deg. I denne artikkelen har vi diskutert hva bakgrunnsappoppdatering er og hvordan du kan fikse eventuelle relaterte problemer.

***

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg med å fikse Background App Refresh-feilen som ikke fungerer, og forhåpentligvis har du funnet løsningen for å oppdatere bakgrunnsappen iPhone nedtonet. Spør gjerne våre tvil og ikke glem å legge til forslagene dine i kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg.

  Forstå IaC-verktøy: Cloudformation vs Terraform
x