Topp 8 salgsskattkalkulatorer for amerikanske stater og andre land

I dag er det et underliggende skifte mot entreprenørskap blant millennials. De ønsker ikke å være bundet til 9-til-5 jobber; i stedet ønsker de å ta sine egne beslutninger og bygge og markedsføre produktene sine.

Å starte en ny bedrift eller utvide en eksisterende er ikke så lett som det høres ut. Enda viktigere, å holde selskapet i gang innebærer å forstå mange forretningskonsepter.

Et av slike konsepter er omsetningsavgift. Omsetningsavgiftsberegning er et av de mest problematiske elementene ved å drive egen virksomhet. Det er forbruksavgiften som pålegges av myndighetene på salg av varer og tjenester. Konvensjonell salgsavgift pålegges ved kjøpet. Det samles inn av forhandleren og sendes til myndighetene til slutt.

I denne artikkelen vil vi se på noen av de beste online salgsavgiftskalkulatorene som er tilgjengelige på internett. Vi vil snakke om deres unike egenskaper og hva som skiller dem fra de andre på dette markedet. Denne artikkelen tar sikte på å utdanne små og mellomstore bedriftseiere om beregning av omsetningsavgift og finne det beste for seg selv. Så bla ned til listen over de beste salgsskattkalkulatorene og finn den som passer dine behov best.

TaxJar

TaxJar er et datterselskap av Stripe-selskapet. Portalen gir deg dedikert en kombinert omsetningsavgift for hver by og postnummer. Den tilbyr også å beregne omsetningsavgift med produktfritak, innkjøpslogikk og fraktavgift gjennom sin salgsavgifts-API, noe som gjør seg selv til den desidert mest fleksible omsetningsavgiftskalkulatoren som er tilgjengelig på markedet.

TaxJar lar deg ikke bare beregne skatten din, men leder også nettsiden og andre profiler på plattformer for å oppdatere deg om de siste skatteoverholdelser, statlige satser, spesielle skattedistriktssatser, lokale satser.

Products of TaxJar tilbyr en plattform for overholdelse av omsetningsavgift som gjør alt det tunge løftet for deg ved å automatisere de mest kjedelige oppgavene involvert i omsetningsberegninger.

For eksempel nøyaktig beregning av salgsavgiftssatser, klassifisering av produkter og administrering av arkivering i flere stater. Plattformene deres er bygget i skyen med den nyeste og mest oppgraderte moderne arkitekturen, og leverer dermed høy ytelse, pålitelighet og fleksibilitet når du, sammen med virksomheten din, skalerer til høyere nivåer.

Troverdigheten og potensialet til TaxJar kan vurderes ved at det har vært i de markedsledende finansverktøyene i årevis. Den har blitt elsket av Wild Askan Company, Curology, Land Rover, Big Cartel, Eventbrite, SHEIN, i tillegg til millioner av små bedrifter gjennom årene.

Avalara

Avalara er også en av de mest populære salgsskattkalkulatorene og skattesatsoppslagsverktøyene på markedet. Den tilbyr å finne den nøyaktige omsetningsavgiften som belastes av det styrende organet på produktene dine basert på din plassering, postnummer, by og delstat.

  Hvordan lage grønt fargestoff i Minecraft

Ved hjelp av Avalara i virksomheten din kan du få informasjon om omsetningsavgift og hvordan det påvirker dine eksisterende forretningsprosesser. Du kan også lære om de siste økonomiske koblingslovene, endringer i bransjeoverholdelse og mye mer med den gratis årlige Avalara-skatteendringersrapporten.

Hold deg oppdatert med de nyeste skattemarkedsnyhetene ved å registrere deg for nyhetsbrevet deres som bringer ut de beste og mest autentiske nyhetene ved å trykke på fingeren uten å bevege deg en tomme.

Avalara er ikke bare en annen mva-kalkulator på markedet; det gir løsninger på alle utfordringer som oppstår i din økonomi, som kravet til bedrifter om å kreve inn omsetningsavgift, hvordan omsetningsavgift fungerer og hvordan den beregnes, for å nevne noen. Du kan også få tabulerte data om alle amerikanske delstaters salgsavgiftsdetaljer.

Taxfyle

Taxfyle er en gratis, brukervennlig mva-kalkulator for å holde deg og din bedrift organisert. Trusted av markedslegender som Forbes, Fortune, Financial Review og andre store navn, er Taxfyle designet for å sette selskaper opp for suksess. Det beste med det ledende skattekalkulatornettstedet er dets tilpasningsevne til det stadig skiftende dynamiske rommet for skatteberegning.

Ulike typer skatter kan vurderes og beregnes ved hjelp av verktøy tilgjengelig på nettsiden. Med en skattefil i lommen vet du hvordan du skal strukturere økonomien din for å få mest mulig ut av refusjonen eller planlegge for kommende skattebetalinger.

Taxfyle tilbyr å generere skatteforpliktelsene til enslig, gift/fellesfamilie, gift/arkivering separat, husholdningsoverhode og kvalifisert enkemann. Basert på inndata, skatteklasse, effektiv skattesats og de siste standardfradragene, gir Taxfyle den laveste forpliktelsen som skal betales, og gir den viktigste skattefordelen.

Skatteberegningen og innleveringen har vært bedre, enklere og smartere. Taxfyle tar seg av detaljene, så du slipper det, og du kan nå bruke mindre tid på å bekymre deg for skatt. Når du blir med i Taxfyle, blir du tilbudt å velge å enten arkivere for deg selv, som er egnet for enkeltpersoner og små bedrifter, eller outsource skatteforberedelser for CPA-firmaer.

TRUiC

TRUiC er et nettsted som forteller deg alt du trenger å vite om å starte en LLC. Og en av de mest kritiske elementene ved å starte ditt eget aksjeselskap er skatteregistrering. Ved hjelp av denne fantastiske Internett-hjelpeboken kan du beregne salgsavgiftssatsen for enhver by i USA. Alt du trenger er et postnummer og et bynavn, og du er i gang.

Du kan også velge å finne merverdiavgift på salgsstedene dine ved å oppgi den totale produktkostnaden og omsetningsavgiften som gjelder for deg funnet av verktøyet som allerede er diskutert.

  En komplett veiledning med kodeeksempler

Det du kan finne interessant med omsetningsavgift er at prisene varierer avhengig av type salg. I tilfelle du selger varer eller tjenester på tvers av statsgrenser, kan det hende du ikke er pålagt å kreve inn omsetningsavgift. De tilbyr også en salgsavgiftsveiledning for små bedrifter som hjelper små bedrifter, enkeltpersoner og CPA-firmaer i ulike situasjoner.

I tillegg til å hjelpe med skatteregistreringen din, gir nettstedet alt du trenger å vite om å starte ditt eget lille selskap som vi allerede har nevnt. Når du endelig slår på nettsiden, får du hjelp med forretningsbank, kredittkort, forsikring, lån, regnskap, tilskudd, finansiering og mye mer. Det er spesifikke guider tilgjengelig med plattformen for å hjelpe deg med å starte en bedrift, en LLC, aksjeselskap, nonprofit, DBA og et S-Corp.

QuickBooks

QuickBooks er den mest vennlige appen der ute med et brukergrensesnitt som er lett for øynene og en rask og sikker opplevelse. Du kan også spore utgiftene dine, sende tilpassede fakturaer og tilbud, koble til banken din, se etter innsikt og rapporter, gjentakende transaksjoner, spore inventar, prosjekter og lokasjoner, og administrere budsjett, blant så mange andre ting som tilbys av portalen. Det vil være trygt å si at QuickBooks er den komplette pakken.

Nettstedet er designet for å ivareta alle behov hos markedsførere og bedriftseiere i den raske og dynamiske verden av finansielle reguleringer. Nettstedet hjelper deg ikke bare med dine skatter og utgifter, og den generelle virksomheten generelt. Funksjoner som gratis mobilapper, rapporter og dashbord, regnskapsførertilgang, automatisk sikkerhetskopiering, datasikkerhet og gratis ubegrenset støtte har gjort det til et kjent navn i skatteregistrering og andre finansrelaterte aktiviteter for enkeltpersoner, små firmaer og CPA-firmaer.

Nettstedet tilbyr også 50 % rabatt på QuickBooks i tre måneder, og du kan også gå for en 30-dagers gratis prøveversjon for å få neste nivå opplevelsen av dine egne økonomiske Alfreds til alle dine skatteanmeldende batman.

Nøyaktig skatt

Nøyaktig skatt har gjort navnet rettferdighet siden starten. Nettstedet tilbyr å beregne riktig salgsavgiftssats for deg hver bestilling. De validerte adressene levert av denne intelligente plattformen sikrer nøyaktighet og levering. Rapportene generert av teamet med interne eksperter gjør det enkelt å sende inn og sende selvangivelsen.

Ikke bare det, nettstedet håndterer også momsfridager i alle stater og gir støtte for tilpassede skatteklasser, for eksempel mat og klær. Det som er enda bedre er at det ikke er noen registreringsavgifter, ingen forpliktelser eller kontrakter, noe som betyr at du kan velge bort når du vil uten noe ansvar. Målet deres er å gjøre omsetningsberegninger rimelige for alle virksomheter.

  Topp 10 verste operativsystemer

Landets lover gjør ikke overholdelse lett, men verktøy tilgjengelig på nettstedet gjør det. Omsetningsavgiftskalkulatoren som tilbys av plattformen er drevet av samme teknologi som salgsavgiftsprogramvare. Verktøyet er imidlertid laget for å ikke skrubbe adressene mot US Postal Services-databasen.

Infile

Hva har fem stjerner og over 25 000 personlige anmeldelser av bedriftseiere og regnskapsførere, Infile, og verktøyet for beregning av omsetningsavgift? Incfile er et av de mest pålitelige verktøyene som er tilgjengelige på markedet, tar seg raskt til toppen med banebrytende teknologi og øyeblikkelige løsninger.

Den brukervennlige kalkulatoren hjelper deg med å slå opp momssatsen for ditt område eller et annet sted du ønsker. Alt du trenger å oppgi er registreringssted og totale inntekter fra salg, og du vil ha din totale skatteplikt i løpet av et øyeblikk.

I likhet med QuickBooks tilbyr Incfile også å hjelpe bedrifter i feltet utover bare beregning av omsetningsavgift. Med Incfile får du administrere, analysere og utvide virksomheten din gjennom en rekke verktøy av høy kvalitet som er spesialdesignet for å oppfylle behovene til enhver bedriftseier.

Bølgeregnskap

La oss starte med dette- Bølgeregnskap tilbyr å hjelpe deg med skatter og alt penger gjennom sin 100% gratis regnskapsprogramvare. Ja. Det er hundre, og ingen underliggende ladninger skjuler seg bak gardinene.

Nettstedet hjelper deg med alle dine kanadiske salgsavgiftsberegninger. Og i tillegg til å hjelpe deg med skatteforpliktelsene, tilbyr nettstedet også å utvide virksomheten din med andre verktøy som fakturaprogramvare og mobilfakturering. Funksjoner som prissetting, gjentakende fakturering, fakturamaler og QuickBook-alternativer gjør det enkelt å drive virksomheten din.

Oppsummering

Vi forstår at kravene til markedsførere, bedriftseiere og regnskapsførere er forskjellige med alt som deles og fortelles. Vi forstår også at én løsning kanskje ikke passer for alle. Og dette er grunnen til at vi ber deg vurdere situasjonen din, vite hva du leter etter og velge nettsidene som fungerer best for deg basert på innspillene vi nettopp har gitt.

Du kan også være interessert i den beste lønnsprogramvaren for oppstart til mellomstore bedrifter.

x