10 beste Apple Watch Golf-apper for bedre data og analyse [2023]

Utnytter du Apple Watch til fulle som en golfelsker? Hvis ikke, trenger du disse appene akkurat nå.

Teknologien har stadig blitt bedre. Den gir deg de best mulige opplevelsene gjennom håndsett og smartklokker. Den samme faktoren kan bli lagt merke til i livet til golfere, spesielt de som bruker Apple Watch.

Golfapputviklerne har alltid vært i et uanmeldt løp i denne konkurransetiden. Følgelig trenger brukere hjelp til å finne den beste golfappen blant vanlige nye oppdateringer og applanseringer. Derfor har jeg valgt de beste golfappene for imponerende data og analyser gjennom Apple Watch for å redde deg ut.

Hvordan kan golfere få mest mulig ut av Apple-klokken?

Apple Watch er en fantastisk enhet, og tilbyr mange funksjoner til golfere.

Ved å bruke de beste golfappene for Apple Watch kan du enkelt gjøre denne teknologiske enheten til et alternativ til noen av de beste golf GPS-enhetene. Fra å spore trinnene dine til å holde et øye med den generelle ytelsen din, disse appene forbedrer brukervennligheten til enheten din og hjelper deg med å fokusere mer på spillet ditt.

Hvordan fungerer en golfapp på Apple Watch?

Du kan få mest mulig ut av Apple Watch ved å legge til eller installere golfapper som golfspiller. Men nå kommer spørsmålet: hvordan fungerer en golfapp på Apple Watch?

Disse appene utnytter enheten fullt ut og gir deg data og analyser av ytelsen din på kurset i ulike aspekter. Flere golfapper bruker AI for å holde tellingen og bringe nøyaktige data for deg.

Arbeidet og ytelsen til golfapper går bra med Apple Watch. Apple Watch gir enkel tilgang til apper for å utføre ulike oppgaver som å oppdage svingen din, automatisk skuddgjenkjenning, sporing av GPS, scoring og mer.

Nøkkelfunksjoner du må vurdere før du velger den beste golfappen for Apple Watch

Å plukke opp én app fra flere alternativer er en utfordrende kamp. Men du kan fortsatt kategorisere appen og laste ned den passende ved å sjekke ut de primære funksjonene du ønsker. Er du fortsatt forvirret? La meg hjelpe deg. Her er noen nøkkelfunksjoner du må vurdere før du velger den beste golfappen

  • Pris – Vi vet at App-butikker er fylt med to grunnleggende typer apper, som er betalte og gratis. Så det er viktig å sjekke appens pris og se om funksjonene rettferdiggjør prisen.
  • Maskinvarestøtte – Ettersom vi snakker om golfapper for Apple Watch, er det alltid lurt å sjekke enhetsstøtten til applikasjonen før du tar et stort skritt. Du kan pare den bærbare datamaskinen eller GPS-en med appen.
  • Data- og batteribruk – Batteri- og databruk er viktige faktorer du må sjekke før du velger en app. Appene som tygger opp mye av data og batteri kan sette deg i en vanskelig situasjon. Derfor er det bedre å sjekke hvor mye data og batteri en app bruker før du laster ned.
  10 Blockchain-as-a-Service-leverandører for små og store bedrifter

Det er mange golfapper i appbutikken. Så det kan være vanskelig å finne den beste for dine behov. Jeg har imidlertid et sett med noen av de beste golfappene du kan stole på for Apple Watch.

18 Fugler

18Birdies er en populær gratis golf GPS-app som kan hjelpe deg med å forbedre golfspillet ditt med letthet. Appen kommer med flere funksjoner som ikke bare gjør appen pålitelig, men også morsom.

18Birdies kan spore poengsummen din og tilby spennende nye sidespill og statistikk. I tillegg, hvis du leter etter ærlige tilbakemeldinger på svingene dine og for å forbedre spillet ditt, trenger du denne appen. 18Birdies har en AI-coach, der du må laste opp en video av svingen din for å få umiddelbar tilbakemelding og tips for å forbedre svingfeilene dine.

Nøkkelfunksjonene til gratisversjonsappen inkluderer GPS-avstandsmåler, statistikk og rundehistorikk, automatisk hullbytte, sidespill som Skins, Wolf, Dots og poeng gratis. 18Birdies tilbyr også en premiumversjon med tilleggsfunksjoner. Tilleggsfunksjonene inkluderer Caddy, Shot Tracking, Blind Shot Compass, Live værkart og mer.

App Store – Apple Watch

Tag Heuer

Bare en golfspiller kan forstå behovene og kravene til den andre golferen. Med dette i bakhodet har et team av golfelskere utviklet en spennende app for å hjelpe seg selv og dusinvis av mennesker liker dem. Tag Heuer er et ultimat verktøy bygget av golfere for å ta spillet ditt til neste nivå.

Tag Heuer Golf er nyttig for folk over hele verden, siden denne appen gir eksklusive 3D-kart over mer enn 39 000 golfbaner over hele verden. I tillegg til dette kan appen også hjelpe deg med å måle golfslaget ditt, vise poengsummen din, spore helsen din og mer.

Som en Apple Watch-applikasjon kan du få interaktive 2D-kurs kartlagt på håndleddet, klubbanbefalinger og mer. I tillegg kan du også lagre poengsum på opptil fire spillere i denne appen. Som et resultat kan du sjekke statistikk og nyte spill med konkurransekraft.

App Store – Apple Watch

Hull 19

Hobbyen eller kjærligheten til golf kan være kostbar hvis du kjøper avstandsmålere eller andre dyre enheter eller apper. Men Hole19 kan lage et perfekt og nøyaktig alternativ uten kostnad. Hole19 tilbyr flere funksjoner som kan holde deg begeistret og sporet gjennom hele spillet.

Hole19 tilbyr mer enn 43 000 golfbaner fra 21 land rundt om i verden. GPS-avstandsmåleren måler skuddavstander med nøyaktige tall overalt på banen. I tillegg til dette inkluderer appen også en digital resultattavle for å lagre golfslaget ditt.

Hole19 kan også hjelpe deg med å forbedre spillet ditt. Hole19 lar deg finne flere nye baner med karakterer for en bedre opplevelse. Foruten disse primære funksjonene, kan Hole19 fortsatt skille seg ut fra lignende apper på grunn av sitt unike konsept med månedlige utfordringer. Spillere kan bli med på ulike utfordringer i denne funksjonen og vinne premier og belønninger.

  Slik får du veibeskrivelser på Apple Watch

App Store – Apple Watch

GolfNå

Foruten å finne en golfbane, er den andre store utfordringen å få de beste tilbudene på tee-tider. Det er der GolfNow letter arbeidet for golfere. GolfNow er en av de mest pålitelige appene, med over 3 millioner brukere.

GolfNow er en kraftpakke golfapp med alle nødvendige og tilleggsfunksjoner. Appen har gratis GPS og golfavstandsmåler, resultatmåling og spillanalyse. Disse funksjonene reduserer ikke bare byrden din, men hjelper deg også med å forbedre spillet ditt gjennom detaljerte analyser.

Imidlertid er GolfNow først og fremst populær blant brukere på grunn av bestilling av starttider og tilbud. Appen lar brukerne bestille starttider på en brøkdel av tiden uten å ringe eller vente. I tillegg hjelper anmeldelser fra faktiske golfere brukerne til å ta kloke avgjørelser.

App Store – Apple Watch

Swingu

Dette er en av de mest pålitelige GPS-avstandsmålerne, med mer enn 6 millioner brukere over hele verden. Swingu er en gratis toppytende, batterieffektiv golfapp i appbutikken.

Swingu-appen kommer med ulike pålitelige og unike funksjoner. I tillegg til en nøyaktig GPS-avstandsmåler, tilbyr appen et digitalt målkort som sporer poengsummen din, putter og automatisk fremrykk hull-til-hull.

Videre er Swingu en effektiv app for både viderekomne og nybegynnere. Denne appen gir daglige golfinstruksjonstips, sporing av kalorier, skritt og mer. Appen inkluderer mer enn 13 000 baner, hullinnsikt og statistikk. Hvis du vil ha en gratis og pålitelig golfapp, kan du velge Swingu uten bekymringer.

App Store – Apple Watch

GolfShot

Golfshot er en perfekt app for å hjelpe deg med å spore skuddene dine uten ekstra hardt arbeid. Appen sporer automatisk hvert skudd med Apple Watch for å få nøyaktig distanse per klubb, automatisert statistikk og mer.

Golfshot tilbyr et omfattende og robust sett med GPS-funksjoner. Følgelig får du den beste golfopplevelsen mens du administrerer spillet ditt på ett sted. Denne appen gir sanntidsdistanser på mer enn 45 000 baner over hele verden og detaljert statistikk, scoring og skuddsporing.

Foruten disse primære funksjonene, er den andre beste funksjonen til denne appen Siri. Brukeren kan aktivere Siri gjennom denne appen for å få sanntidsavstanden til greenen og nyte spillet på frihånd. Videre kan du også dele poengsummene dine og sende starttider til vennene dine gjennom Golfshot.

App Store – Apple Watch

TheGrint

Hvis du leter etter en golfapp for Handicaps, har jeg lest tankene dine. Denne er en ledende og populær golfapp for Handicap, GPS og Scoring. TheGrint er det eneste verktøyet enhver golfspiller må ha på grunn av dets allsidighet og funksjoner.

Appens nøkkelfunksjoner inkluderer skuddsporing og avstandsberegning, poengsporing og mer. Du kan også koble GHIN# og administrere poengsummene dine fra denne appen direkte til USGA-serverne.

TheGrint-appen lar deg bli med i fellesskapet i appen og få kontakt med andre golfere. Dere kan se hverandres statistikk og poeng, laste opp golfbilder og mer. TheGrint er en utmerket app hvis du elsker å komme i kontakt med nye mennesker og opplevelser.

  Er PacSun lovlig?

App Store – Apple Watch

GolfLogix

Hvis du er en seriøs golfelsker som er villig til å bruke på en app med avanserte funksjoner, kan GolfLogix passe dine behov. GolfLogix er en Golf GPS som er klarert av mer enn en million mennesker de siste 22 årene.

GolfLogix har kontinuerlig forbedret seg med utviklingen av teknologi. Som et resultat har den forskjellige ferdige funksjoner. Et av de beste eksemplene på en slik funksjon er 3D-overflukter og 3D-banekart. Appen tilbyr 3D-overflyvninger av hvert hull ved å bruke din personlige kølleavstand.

Videre lar appen deg spore scorekort for 4 spillere, få statistikk på pro-nivå, gjøre handikapsporing og mer. Du kan også få rabatterte starttider gjennom denne appen. GolfLogix er en betalt app, men du kan nyte to gratis runder for å bli kjent.

App Store – Apple Watch

V1 spill

Å ansette en trener eller spille golf alene kan være ganske dyrt og kjedelig. Derfor kan du få en ganske rimelig partner på Apple Watch med navnet V1 Game. Denne appen har en virtuell Caddy som gir deg yardages og anbefaler klubber basert på prestasjonshistorien din.

Den virtuelle treneren til denne appen analyserer golfprestasjonene dine og hjelper deg med å forbedre spillet ditt i rask hastighet. V1 Game tilbyr flere avanserte funksjoner, inkludert automatisk skudddeteksjon, sporscore, avanserte analyser, lettfattelig infografikk og mer.

V1 Game er en betalt app som tilbyr nøyaktig GPS-avstand på mer enn 40 000 golfbaner, baneslag, putter, straffer osv. I tillegg til dette kan du også koble til og dele prestasjonshistorikken din med vennene dine og instruktørene dine gjennom denne appen.

App Store – Apple Watch

Golf Pad

Golf Pad er en av de mest nøyaktige og raske golfappene. Den tilbyr et brukervennlig grensesnitt og bruker det minste batteriet på enheten din. Denne appen har en GPS-avstandsmåler, scorekort og skuddsporing.

Som andre betalte apper er Golf Pad GPS gratis med de mest avanserte funksjonene. Denne appen lar deg spore poengsum for opptil 4 golfere, gir luftkart med flyover og mer. Selv om Golf Pad GPS er en gratis app, kan du fortsatt velge en premiumversjon for flere funksjoner.

I tillegg til detaljert statistikk og ytelseshistorikk, har appen også en tilleggsfunksjon til en ledertavle. Med denne funksjonen kan spilleren spille med venner og sjekke livescore på Apple Watch. Denne funksjonen letter prosedyren for poengsporing og gjør spillet spennende.

App Store – Apple Watch

Forfatterens notat

Har du blandede følelser etter å ha lest denne listen? La meg gjøre det litt enkelt for deg. Du kan imidlertid stole på GolfShot hvis du leter etter en gratis golfapp. Siden denne appen ikke bare har alle viktige funksjoner, men også har samarbeidet med GolfNow for å bestille starttider fra den samme appen. Som en konsekvens legger den kirsebæret på kaken.

Konklusjon

Golfapper hjelper golfere i ulike aspekter. Enten du er nybegynner eller proffspiller, trenger golfere en golfapp, spesielt hvis de har en Apple Watch. I dag i denne bloggen dekket jeg noen av de beste golfappene for Apple Watch. Denne listen inkluderer både betalte og gratis apper for bedre bekvemmelighet.

Deretter kan du utforske noen av de beste løpeappene for Apple-klokken din.