Topp 10 tastaturdørlåser for problemfri hjemmesikkerhet

I dag forvandler teknologien boligforbedring med oppfinnsomme og originale løsninger. Smarthussystemer og virtual reality-verktøy revolusjonerer hvordan vi forbedrer hjemmene våre.

Dessuten utvider teknologien seg kreativt innen boligforbedring med 3D-utskrift for hjemmeinventar og energieffektive løsninger. Utsiktene er ubegrensede, og gir huseiere spennende muligheter til å forbedre boarealene sine ved å bruke banebrytende teknologier.

Hjemmesikkerhet er intet unntak på dette feltet. Så hvis du vil ha en sikker måte å beskytte hjemmet ditt på, trenger du ikke lete lenger. Tastaturlåser er her for å gjøre livet ditt smidig og problemfritt. Kom, la oss utforske mer om det.

Hva er tastaturdørlåser?

Tastaturlåser er en type sikkerhetslås som bruker et tastatur for å få tilgang. De består vanligvis av et tastatur, kontrollpanel, låsemekanisme og strømkilde og kan inkludere tilleggsfunksjoner som alarmer.

Tastatur er paneler med knapper eller taster, vanligvis med et rutemønster. Konstruksjonen kan være laget av plast, metall eller andre.

Kontrollpanelet behandler imidlertid inndata fra tastaturet for å avgjøre om den angitte kombinasjonen er riktig. Låsemekanismen sikrer døren eller porten fysisk og kan være motorisert eller mekanisk aktivert.

Tastaturlåser krever en strømkilde, som kan være batterier, en kablet elektrisk tilkobling eller en kombinasjon av begge. Som et resultat er batteridrevne tastaturlåser populære fordi de er enkle å installere.

Folk bruker ofte tastaturlåser for å sikre inngangspunkter i boliger, kommersielle og industrielle omgivelser.

Tastaturdørlåser kontra tradisjonelle dørlåser

Her er noen av grunnene til at tastaturlåser er bedre enn tradisjonelle låser:

  • Enkel tilgang: Tastaturlåser gir en praktisk og uanstrengt måte å komme inn på uten å trenge fysiske nøkler.
  • Nøkkelfri bekvemmelighet: Dørlåser med tastatur eliminerer avhengigheten av fysiske nøkler, reduserer risikoen for tapte eller stjålne nøkler og gir mulighet for nøkkelfri adgang.
  • Tilpassbare koder: Tastaturlåser gir fleksibiliteten til å enkelt endre tilgangskoder, noe som gjør det enkelt å gi eller tilbakekalle tilgang etter behov.
  • Avansert sikkerhet: Tastaturlåser har sofistikerte sikkerhetstiltak som effektivt hindrer uautorisert adgang.
  • Forbedret tilgangskontroll: Tastaturlåser gir forbedret adgangskontroll ved å tillate unike koder for forskjellige brukere, og gir nøyaktig kontroll over adgangstillatelser.
  • Revisjonsspor-evne: Noen tastaturdørlåser har innebygde revisjonsspor-funksjoner som holder oversikt over tilgangsforsøk, noe som øker sikkerheten og ansvarligheten.
  • Mulighet for ekstern tilgang: Noen dørlåser på tastaturet kan fjernstyres via smarttelefoner eller andre enheter, noe som gir bekvemmelighet og fleksibilitet til å administrere tilgang.
  Hvordan finne ekte IP-adresse (opprinnelse) til nettstedet?

Utforsk noen av de beste tastaturdørlåsene for problemfri hjemmesikkerhet.

TEEHO TE001

TEEHO TE001-tastaturlåsen er et utmerket valg for de som søker problemfri hjemmesikkerhet. Låsen gir enkel og praktisk adgangskode med 20 adgangskoder og en midlertidig kode for gjester. Den inkluderer også en engangs-PIN-kode og smartlåsefunksjoner, for eksempel automatisk låsing og ett-trykks autolås.

Dens robuste aluminiumslegeringskonstruksjon, værbestandighet og anti-kikk-brukerkodebeskyttelse gir pålitelig hjemmesikkerhet. Denne låsen passer lett til 2-1/8″ dørhull, men den er ikke egnet for 38 mm dørhull. Du kan enkelt montere låsen med en skrutrekker, og produsenten gir livslang kundeservice etter salg.

Zowill elektronisk tastatur

Zowill-tastaturdørlåsen tilbyr praktisk nøkkelfri tilgang med flere opplåsingsmetoder. Dette gjør det enkelt å få tilgang til hjemmet ditt uten å famle etter nøkler. Du kan også låse døren din umiddelbart ved å trykke og holde en hvilken som helst knapp i 2 sekunder når du går ut. Du kan programmere låsen med opptil 21 brukerkoder for familie, venner, entreprenører eller hundekjørere.

Den har anti-peeping passordbeskyttelse for økt sikkerhet. I tillegg har låsen et stilig og allsidig design som kan passe til enhver type dekorasjon for din dør. Zowill tilbyr 1 års produktgaranti og livstids kundeservice etter salg, som sikrer sikkerheten og holdbarheten til låsen deres.

Amazon Basics elektronisk tastatur

Amazon Basics-tastaturlåsen gir nøkkelfri adgang og sikre motoriserte låser. Den oppfyller ANSI klasse 3-standarder for sikkerhet og styrke. Den har seks tilpassbare brukerkoder for enkel programmering og passer til dørtykkelser på 1-3/8 til 1-3/4 tommer. Produsenter lager låsen av solide materialer i sink, stål og rustfritt stål, med en vendbar spak og en 6-veis justerbar lås.

Den sikrer også riktig passform ved å måle dørens bakside, tverrboring og tykkelse. Den er kun egnet for innendørs bruk. Installasjonen er enkel med en skrutrekker, og låsen leveres med 1 års begrenset garanti fra Amazon Basics.

  Kjenn sertifiseringene for å øke karrieren din: CAPM vs. PMP

Veise Fingerprint Dørlås

Veise Fingerprint Dørlås tilbyr sikker og rask opplåsing innen 0,3 sekunder med en gjenkjenningsgrad på 99,99 %. Det gir også flere opplåsingsmetoder, inkludert fingeravtrykk, passord, engangskoder og nøkler. Denne tastaturdørlåsen med håndtak er slitesterk og værbestandig, med ANSI Grade 3-sertifisering og en IP54-klassifisering.

Den kan fungere i temperaturer fra -31 °F til 158 °F i over ett år ved å bruke 4 AA-batterier. Låsen har alternativer for autolås og ett-trykkslås, perfekt for rask inn- og utstigning. Du kan enkelt installere den med bare en skrutrekker, og den er kompatibel med alle amerikansk standard venstre- og høyrehendte dører. Veise tilbyr ett års produktgaranti og kundestøtte.

Sifely nøkkelfri dørlås

Sifely smart dørlås er perfekt for korttidsutleie verter, utleie eiendom og huseiere. Du kan generere passord eksternt og dele dem med de besøkende ved hjelp av det avanserte 5-i-1 nøkkelfrie adgangssystemet.

Systemet bruker et fingeravtrykk, kode, fob, smarttelefon og nøkkel for å låse opp døren. Du kan enkelt installere den med en skrutrekker, og du trenger ingen låsesmed.

Med den valgfrie Sifely WiFi Gateway kan du fjernstyre låsen, sette opp koder og sjekke tilgangslogger i sanntid. Appen og programvaren er gratis å bruke for alltid.

Det er ingen skjulte kostnader eller langsiktige kostnader. Det er også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og en 1-års produktgaranti. Den har også en levetid med kundestøtte fra kjøpsdatoen.

Amazon Basics Tradisjonelt elektronisk tastatur

Amazon Basics tradisjonelle elektroniske tastatur gir tilpassbar nøkkelfri tilgang med 1-touch/tidsstyrt låsing og indikasjon for lavt batterinivå. Du kan kontrollere den ved hjelp av en pekeplate eller tradisjonell tast utvendig og en tommelfingerlås inni. I tillegg kan du programmere deadbolten med seks brukerkoder og midlertidige engangskoder.

Du kan tilpasse den automatiske dørlåsefunksjonen til å låse døren etter 10-99 sekunder. Deadbolten kan passe dørtykkelser på 1-3/8 tommer til 1-3/4 tommer.

Den inkluderer en justerbar lås som passer til alle standard dørforberedelser. Produsenter leverer alle nødvendige maskinvarekomponenter; du kan enkelt installere produktet med en skrutrekker. Den er kun til innendørs bruk.

Schlage BE365 V CAM 716 Camelot tastatur

Schlage-tastaturet er en deadbolt-lås som tilbyr bekvemmelighet og sikkerhet. Den kommer med 2 forhåndsprogrammerte koder, og du kan tildele opptil 19 koder til familie og venner. Låsen har karakter 2/AAA for pålitelig sikkerhet. Produktet kjører på et 9V batteri og har en indikator for lavt batteri.

  6 Audience Intelligence-plattformer du bør prøve som markedsfører

Låsen har slitesterke, silikonbelagte tall som lyser når den trykkes ned, noe som gjør den enkel å bruke i mørket. Du kan enkelt installere den med bare en skrutrekker. I tillegg gir produsenter en begrenset levetid for mekanisk og finish-garanti og en 3-års elektronikkgaranti.

Kwikset SmartCode 955 tastatur

Kwikset SmartCode 955-tastaturet er holdbart og sikkert, med en batterilevetid på opptil 3 år. Den er sertifisert av BHMA som kommersiell klasse 2 og AAA for det høyeste nivået av boligsikkerhet.

Låsen tilbyr tre forskjellige låsemoduser, inkludert automatisk låsing med en påkrevd kode eller nøkkel for å komme inn. Den har også passasjemodus, der låsebolten forblir ulåst.

Med muligheten til å tilpasse opptil 30 unike brukerkoder, er denne låsen perfekt for små bedrifter og offentlige utleie. Låsen er også vendbar for både venstre og høyre dører. Den kommer med en 3-års elektronikkgaranti og en livstidsgaranti på mekanisk og finish.

TEEHO TE002

TEEHO TE002-tastaturet gir en praktisk måte å få tilgang til hjemmet ditt med ulike låsefunksjoner. Den inkluderer en engangs-PIN-kode og fingeravtrykkidentifikasjon for sikker inngang.

Den tillater opptil 20 unike adgangskoder for familier og midlertidige koder for gjester. Den biometriske fingeravtrykkteknologien kan gjenkjenne fingeravtrykket ditt på 0,3 sekunder og låser opp døren på bare 1 sekund.

Låsen har også en automatisk dørlåsefunksjon og en ett-trykks automatisk låsefunksjon. I tillegg kommer den med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, gratis erstatning innen 1 år og levetid etter-salg kundeservice.

ULTRALOQ U-Bolt Pro

Ultraloq U-Bolt Pro er et 6-i-1 nøkkelløst inngangssystem. Den kombinerer fingeravtrykksidentifikasjon, et anti-pip-tastatur, en smarttelefon, automatisk opplåsing, riste for å åpne og en mekanisk nøkkel.

Brukere kan kontrollere låsen via Bluetooth ved hjelp av Ultraloq smarttelefon-appen. Den har også en 360° live fingeravtrykk-ID, som lagrer opptil 100 fingeravtrykk og opptil 50 tilpassbare 4-8-sifrede koder for sikkerhetskopiering.

Ultraloq Smart Lock er ANSI Commercial Grade 1-sertifisert og har en IP65-klassifisering for støv- og værbestandighet. Produsenter designer den for å tåle varme og kulde. Installasjonen er DIY, og låsen kommer med livstids mekanisk garanti og 18 måneders elektronisk garanti.

Siste ord

Kort sagt, tastaturdørlåser er enkle og problemfrie for sikkerhetsoppgraderinger i hjemmet. Du kan finne et passende alternativ for en enkel erstatning eller avanserte funksjoner som fjerntilgang.

Ved å investere i en, kan du få trygghet og beskytte familien og eiendommen din. Sjekk vår toppliste med tastaturdørlåser for en sikker livsstil.

Du kan også sjekke noen smarte dørlåser til hjemmet ditt.