10 beste grønne skjermbakgrunner for streaming og møter

Med en perfekt grønn skjerm trenger du ikke bekymre deg for det rotete hjemmet ditt. Fordi ingen engang kan gjenkjenne hvor du streamer eller tar bildene dine.

Det kan være tilfeller når du strømmer live eller har en fotoseanse i det rotete rommet ditt. I dette tilfellet vil du unngå å filme dette rotet. Takket være de grønne skjermene tilgjengelig i bærbare og hendige versjoner.

Hva er en grønn skjerm?

En grønn skjerm er et verdifullt verktøy for fotografer, innholdsskapere, streamere, etc., som kan bidra til å legge til tilpassede bakgrunner til videoer og bilder. Uansett hvilket nivå av strømming eller fotografering du er, kan grønne skjermer hjelpe deg med å gi innholdet ditt et profesjonelt utseende.

Det er en grønnfarget flat bakgrunn som lar deg redigere bevegelsesgrafikk og tilpassede bakgrunner.

Bruk av Green Screen

  • Grønne skjermer brukes mye av streamere da de trenger å legge til virtuelle effekter til sendingene. Disse effektene gjør strømmene deres mer interessante.
  • Grønne skjermer brukes også i opplæringsprogrammer og strømmer som trenger utfylling av skjermen.
  • Fagfolk bruker også grønne skjermer for offisielle møter og konferanser for å skjule den rotete eller uønskede bakgrunnen.
  • Fotografier tatt med grønne skjermer kan enkelt redigeres for å gi en tilpasset bakgrunn til bildene.

Deretter vil vi diskutere tilbehør som kan kjøpes med Green Screens.

  Slik sletter du alle bilder fra iPhone

Hovedtilbehør å kjøpe med grønne skjermer

  • Justerbart stativ: Et justerbart bakteppestativ er et av de viktigste tilbehørene du trenger med en grønn skjerm. Et justerbart stativ kan bære den grønne skjermen opp til en passende høyde og bredde, og dermed gi deg en ideell bakgrunn.
  • God smarttelefon eller kamera: For å få de beste resultatene for bakgrunnsbilder med grønn skjerm, må du ha et kamera av god kvalitet. Enten du streamer med en smarttelefon eller noe, må kamerakvaliteten være opp til standardene.
  • Videoredigeringsprogramvare: God videoredigeringsprogramvare er selvfølgelig en viktig ting du må ha. En grønn skjerm kan forvandles til en fantastisk bakgrunn med tilstrekkelig videoredigeringsprogramvare.

La oss nå utforske noen beste grønne skjermer som du kan bruke.

Elgato Green Screen

Dette er et sammenleggbart Chroma-tastpanel som lar deg ha oppslukende kringkasting. Den lar deg sette en profesjonell og beroligende bakgrunn for streaming og møter.

For å bruke denne skjermen må du åpne aluminiumsboksen og løfte håndtaket til perfekt høyde. Dens pneumatiske x-ramme låser lerretet automatisk på riktig sted. Bakteppet bruker 100% polyestermateriale.

HYJ-INC grønn skjerm

HYJ-INC Green Screen tilbyr en bærbar T-formet grønn bakgrunn laget av polyester. Den kommer med en solid grønn fargebakgrunn, fjærklemmer og en bæreveske.

Denne grønne skjermen gir deg en elegant bakgrunn for produktreklameskyting, spillstrømming, videoproduksjon, babyshower osv. Det justerbare stativet kommer i T-form og er laget av solid aluminium.

YAYOYA Bakteppesett med stativ

YAYOYA grønn skjermbakgrunnssett tilbyr en bakgrunnshøyde på opptil 6,5 fot og en bredde på 5 fot. Den er laget av høystandardmateriale for å tilby holdbarhet og stabilitet.

Alt tilbehøret er lettere å bære og samle, noe som gjør det ideelt å ha med seg overalt. Du kan sette den opp på få minutter og skape en studiolignende stemning mens du filmer reklame, streamer videoer eller mer. Du kan enkelt vaske den grønne skjermen i vaskemaskinen.

  Hvordan trygt dele WiFi-passord fra en iPhone

EMART Bakteppe med stativ

Dette er en 5×7 fot grønn skjerm som er sammenleggbar. Den kommer som et komplett T-formet bærbart sett for bakgrunnsstøtte.

T-stativet kommer i aluminiumslegering. Du kan justere rammen fra 2,9 fot til 8,5 fot. Hele settet med grønn skjerm veier bare 5,69 pund, noe som gjør det bærbart og lett å bære. Settet består også av en bæreveske laget av nylon av høy kvalitet.

Du kan bruke denne grønne skjermen til å fotografere intervjuer, konferanseopptak, live streaming, YouTube eller mer.

MOHOO Bakteppe

Mohoos grønne skjermbakgrunn kommer med en maksimal høyde på 9 fot og en bredde på 6 fot. Bakteppematerialet er helt miljøvennlig. Den er sammenleggbar, lett, har lite volum og er enkel å oppbevare.

Den grønne skjermen kommer i et ugjennomsiktig materiale som effektivt passer til alle opptak. Denne rynkefrie grønne skjermen er ideell for fester, bryllup, produktfotografering, nyfødtfotografering, YouTube og andre opptak.

YELANGU Green Screen Kit

YELANGU presenterer en grønn skjerm av høy kvalitet med et bakteppe og stativer som er perfekte for YouTube-, livestreaming- og fotograferingsbehov. Det justerbare bakteppestativet tilbyr en maksimal høyde på 6,5 fot. Den er ganske enkel å bruke og sikre, da den lar deg låse i forskjellige posisjoner.

Den grønne skjermen kommer i 100 % rent bomullsmateriale, som kan vaskes. Du kan også stryke den med et dampstrykejern. Fjærklemmene den leveres med er kraftige og har en sklisikker gummipute. De kan effektivt beskytte det avklippede produktet mot riper.

RGTBANWPN grønn skjerm

RGTBANWPN tilbyr denne kombinerte grønne skjermen bakgrunnen som kommer sammen med en green screen stol. Du kan enten bruke den som den grønne skjermen på stolen eller en grønn fotografibakgrunn alene.

  15 beste gratis skjermopptaker for PC

Den grønne skjermstolen kommer med en størrelse på 60×60, og den kombinerte størrelsen på skjermen er 4,92×9,51 fot. Bakteppet kommer i høykvalitets flockmateriale, noe som gjør det rynkebestandig. Du kan brette den grønne skjermen til en liten størrelse og dermed bære den hvor som helst i en veske.

EFY Green Screen

EFY presenterer grønn skjermbakgrunn med en størrelse på 5×7 fot. Denne ikke-vevde bakgrunnen er et flott alternativ til profesjonell grønn bakgrunn. Denne grønne skjermen kommer imidlertid ikke med et bakteppestativ.

Materialkvaliteten er ugjennomsiktig, tykk og myk. Den kan eliminere refleksjon av lys og kan derfor være en flott bakskjerm for dine fotograferings- eller opptaksbehov.

SLOW DELPHIN Fotobakgrunn

SLOW DOLPHIN tilbyr et komplett greenscreen-sett, inkludert et bakteppe, klemme, bakteppestativ osv. Bakteppet kommer i 100 % bomullsstoff med en ikke-blank overflate.

Bakteppet kommer i en størrelse på 6,5 fot x 10 fot, og du kan justere det i henhold til bakgrunnskravene dine. Hele settet kommer med en bæreveske laget av nylon, noe som gjør det praktisk å transportere fra ett sted til et annet.

Faichee-bakgrunn med stativ

Dette er et bærbart og svært enkelt å montere greenscreen-sett. Den kan dekke alle dine fotograferings-, streaming- og fotograferingsbehov. Det tar 2-3 minutter å installere denne grønne baksiden.

Du kan bruke denne grønne skjermen til dine TikTok- eller YouTube-videoer, fotografering, livestreaming, intervjufotografering, reklameopptak og mer.

Du kan enkelt justere T-formstativet, så det kommer med en passende høyde. Bakteppet kommer i et polyestermateriale som eliminerer unødvendig lysrefleksjon.

Siste ord

Enten du vil ha en tilstrekkelig bakgrunn for streaming av livevideoer, offisielle møter, reklamefilmer eller fotografering, tjener disse grønne skjermene deg den beste måten. Prøv disse alternativene og ha en rimelig, holdbar og bærbar grønn skjerm hvor som helst.

Du vil kanskje også utforske det beste videoredigeringsprogrammet for grønn skjerm for å fjerne eller endre bakgrunnen.