10+ beste nettlesere for Android 2023 – [Top List]

Det har gått noen år siden mani med internett rammet menneskeheten. Og teleoperatører jobber hardt for å hjelpe internett til å nå ut til mesteparten av befolkningen. Dessuten vet vi alle at Android-smarttelefoner kom på markedet for mange år siden.

Uten å tenke over det, vil jeg si at siden da har de styrt markedet. Vi bruker ikke mobilnettet på barmobiler. Alle elsker å bruke internett på berøringstelefoner. Som vi alle vet for å få tilgang til internett på en enhet, trenger vi en nettleser.

Enten det er en PC, Mac eller smarttelefon, har ingen av enhetene tilgang til internett; den har ikke en nettleser installert. En nettleser er en app som mottar og konverterer informasjon slik at vi kan forstå den. Så dagens tema er de beste nettleserne for Android. Det er tonnevis av nettlesere tilgjengelig i Google Play Store. Men vi har laget en liste over bare raske og sikre plattformer for surfing.

Liste over beste nettlesere for Android.

1. Google Chrome.

Google Chrome er den mest populære nettleseren i historien. Som vi alle vet får vi denne nettleseren forhåndsinstallert når vi kjøper Android-smarttelefoner. De fleste av oss velger å fortsette å bruke denne nettleseren i stedet for å installere en annen nettleser. Og ærligheten sier at det ikke er noen grunn til å dumpe denne nettleseren for noen andre.

Google Chrome anbefales i alle nettlesere for Android. Nettleseren kan synkronisere med Chrome på skrivebordsversjonen. Chrome har dyp Android-integrasjon. Den har en inkognitomodus der en bruker kan bla gjennom hva som helst uten å legge igjen noe i historien. Det eneste negative er at det er veldig klumpete og bruker mye ressurser.

  Slik sletter du e-postadresser fra Gmail Autofyll på Android

2. Lundefugl.

Nå er det en mulighet for at du kanskje aldri har hørt om denne nettleseren. Vel, dette er nettleseren som våget å beseire Google Chrome i en hastighetstest. Den laster inn nettsider mye raskere enn Google Chrome. Denne nettleseren bruker også mye mindre batterilevetid og andre ressurser på telefonen din.

Puffin Browser har en inkognitomodus for nettlesing. Dessuten er det en lettvektet nettleser. Den har også et alternativ som lar brukeren bytte mellom moduser for surfing. Brukere kan se nettsteder på datamaskin eller mobil. Å velge å vise nettsteder i mobilformat hjelper med å lagre data mens du surfer og laster inn sider mye raskere.

3. UC-nettleser.

UC-nettleseren er en toppkonkurranse i denne listen over de beste nettleserne for Android. UC har en ganske god vurdering i Google Play Store. Også helt gratis å bruke en nettleser. Den har noen kule funksjoner og alternativer. Slik som nattmodus som slår på et mørkt tema for å redusere belastningen på øynene våre når det er mørkt.

Nettleseren har en kul Facebook-modus som på magisk vis øker surfehastigheten mens du får tilgang til Facebook. Vi kan slå på Facebook-varsler. Når den er aktivert, varsler den oss hvis noen sender meldinger til oss, poster på veggen vår og mange andre. Den har en hastighetsmodus og datakomprimeringsmodus.

4. Opera.

Det er ingen der ute som ikke har hørt om opera. I en stund foretrakk ingen å bruke Opera på grunn av mangelen på funksjoner og innovasjon som andre nettlesere tilbød. Men for noen måneder siden kom Opera tilbake i spillet med massevis av forbedringer. Den har fantastiske datalagringsmuligheter.

  Android og iPhone gruppemeldingsapp for kontorer

Opera tillater også personlig surfing og legge til bokmerker. Den lagrer data ved å komprimere videoer som vises på nettet. Men det er ikke den raskeste nettleseren her på listen. Ting begynner å avta når flere faner åpnes.

5. Firefox.

Denne nettleseren ble populær så snart den ble utgitt for Android OS. Mozilla Firefox satte høye forventninger til Android-brukere ettersom desktopversjonen er strålende. Firefox er det beste valget i alle nettlesere for Android. Og Firefox oppfyller alle forventninger enkelt.

Funksjonene som Chromecast-støtte, rask deling, personvernfunksjoner og brukervennlige bokmerker gjør den til en av de mest populære nettleserne noensinne. Firefox kommer fullpakket med Reader-modus, som gir en renere måte å vise artikler på. Og hvem kan glemme de tilleggene som gjør Mozilla Firefox komplett?

6. Duck Duck Go Privacy Browser.

For Duck Duck Go Company har hovedprioriteten helt fra starten vært personvernet til brukerne. Først ga de brukerne en personvernsentrert søkemotor å bruke.

Og nå bestemte de seg for å gi brukerne sine en fullverdig nettleser for å surfe på internett uten frykt for å miste dataene sine. Nettleseren har muligheten til å finne tredjeparts trackere. Hele data som surfes i nettleseren er kryptert.

7. APUS-nettleser.

APUS er kjent for sin launcher. Men for en tid siden APUS launcher-nettleser for Android-smaker. Apus Browser er veldig liten i størrelse, omtrent 2,5 MB, men du tør ikke å sette fingeren på egenskapene. Den er slank i størrelse, men den tilbyr tilleggsfunksjoner som kan overraske deg.

  Fix Ikke forstyrr fortsetter å slå seg på av seg selv på Android

En slik funksjon er at når du kopierer en lim inn i telefonen, vil nettleseren dukke opp og spørre om du vil søke etter den på nettet. Det er en flott funksjon som vil gjøre deg ett skritt nærmere å få raske søkeresultater foran venner. Denne nettleseren er verdt et forsøk hvis du har en telefon med færre ressurser.

8. Delfinleser.

Dolphin Browser er en av de beste nettleserne for Android i Google Play Store. Nettleseren har sett mye popularitet. Den er funksjonell, ser flott ut og er full av funksjoner. Denne nettleseren kommer med bevegelseskontroll.

Dolphin har et kompetent sett med funksjoner som matcher, inkludert tema, blitsstøtte, annonseblokkering og inkognitomodus. Det er også tilleggsstøtte hvis du trenger det. Få den beste spill- og videoopplevelsen med støtte for Flash Player for Android kun på Dolphin Browser, som du ikke kan ha i andre nettlesere.

9. Microsoft Edge-nettleser.

Helt siden Microsoft begynte å utvikle apper for Android, har det vært strengt angående dette. Den har distribuert enestående apper for sine brukere. Og nå har den laget en Chromium-basert nettleser for Android-plattformen, og ja, den er jævla bra.

Edge er rask, flytende, minimal, og fremfor alt, siden den er krombasert, gir den deg all funksjonaliteten til Chrome-nettleseren, men samtidig fordøyer den mindre RAM.

10. Ghostery Browser.

Ghostery Privacy Browser øker nettleserens personvern, beskyttelse og hastighet. Det er en lett, ren nettleser som gir deg kontroll til å ta informerte beslutninger om de personlige dataene du deler med sporerne på sidene du besøker.

Nettleseren bidrar til å beskytte deg mens du surfer ved å minimere tredjeparts tilgang til dataene dine gjennom sporere. Med bare 2,1 MB kjører den mye lettere enn andre nettleserløsninger, noe som sparer enhetens batterilevetid.

Dette er de beste nettleserne for Android, som er mest brukt og foretrukket av Android-brukere.