10 beste produktveikartprogramvare for en strømlinjeformet fremgang

Produktveikart er en viktig ressurs for en godt planlagt produktutviklingsreise. Utforsk programvaren for å lage veikart for å lage veldefinerte veikart for virksomheten din.

Et vellykket produkt avhenger direkte av utviklingsprosessen, som er veldig vanskelig fordi den fortsetter over en lang periode. Prosessen påvirkes av ulike faktorer som ikke alltid er mulig å mikrostyre.

Dette nødvendiggjør behovet for å lage et krystallklart dokument som registrerer hele produktreisen og eliminerer forvirring slik at alle forblir på samme side.

Et produktveikart er et strategisk dokument som på en sammenhengende måte registrerer produktet og dets utviklingslivssyklus, milepælen som er oppnådd og gjeldende produktstatus. Veikartet er som et veiledende verktøy for teammedlemmene, som indikerer viktige milepæler, forfallsdatoer, pågående aktiviteter, etc.

De organiserer alt på ett sted, og hvem som helst kan med et øyeblikk forstå prosjektreisen og deres rolle i utviklingsprosessen.

Hvordan fungerer produktveikart?

Produktveikartene er generelt utformet og vedlikeholdt av en produktansvarlig og er tilgjengelige for alle teammedlemmer og interessenter, selvfølgelig med betingelser pålagt.

Avhengig av hvorfor de blir adressert, kan de være granulære, og gi selv de minste detaljene i produktopprettingsprosessen. På den annen side kan de utformes for å gi en oversikt over produktgenerasjonsreisen og de kommende milepælene.

Produktveikartene dokumenterer produktskapingsprosessen ved å bryte prosjektstrategien i veldefinerte blokker. Teammedlemmene skal visuelt forstå utviklingsprosessen, fullførte moduler, pågående og kommende oppgaver, og hvem som er ansvarlig for hva.

Det er unødvendig å si at veikartene nøyaktig identifiserer risikoene mye tidligere ved å peke på avhengighetene som kan håndteres systematisk.

Utvilsomt samordner produktveikartene teammedlemmene og forbedrer produktiviteten, men de kan være veldig rotete å designe og oppdatere, spesielt i store teamstørrelser. Her kan mange ha ansvaret for å vedlikeholde veikartene, noe som kan komplisere prosessen ytterligere.

Det oppstår behov for riktige verktøy for oppretting av veikart for å automatisere prosesser for oppretting og administrasjon av veikart.

Det er tonnevis av verktøy for å lage veikart på markedet som hevder å hjelpe organisasjonen din med å håndtere oppgavene, men ikke alle oppfyller løftet og kan mangle avgjørende funksjoner. Nedenfor er listen over funksjoner du aldri bør gå glipp av når du velger veikartprogramvaren for din organisasjon.

Funksjoner å se etter i en produktveikartprogramvare

Når du ser etter den beste veikartprogramvaren for virksomheten din, sørg for at den tilbyr følgende funksjoner:

 • Rent, intuitivt brukergrensesnitt med et anstendig antall forhåndsdesignede veikartmaler.
 • Fleksibilitet til å presentere ulike synspunkter til ulike teammedlemmer eller interessenter.
 • Evne til å samarbeide og dele veikart med teammedlemmene.
 • Integrasjonsstøtte for prosjektstyringsprogramvare som Asana, Slack, Jira og GitHub.
 • Programvaren skal være enkel å lære og skal tilby omfattende kundestøtte.

Nå som du har en ide om hvordan kompetent veikartprogramvare ser ut, la oss fortsette å utforske noen av de mest robuste alternativene som er tilgjengelige.

  Hvordan kansellere Green Dot Card

mandag

La oss begynne med Monday, en robust produktadministrasjonsprogramvare som støtter smidige arbeidsflytkonfigurasjoner og tillater detaljert datavisualisering for å gjøre det lettere å lage uttømmende produktveikart. Det er et passende verktøy som appellerer til team i alle størrelser som ønsker å planlegge, spore og administrere oppgaver og arbeidsflyt.

Monday legemliggjør et vakkert og intuitivt brukergrensesnitt fylt med interessante samarbeidsfunksjoner som kommentarer, @-tagging og vedlegg som vil vise seg å være nyttige for alle produktteamstørrelser.

Programvaren kommer med visuelle og fleksible funksjoner for å hjelpe team som trenger en smidig arbeidsflyt for å samarbeide om prosjekter. Tilgjengeligheten av 24/7-støtte gjør bruken av denne programvaren enklere.

Monday tilbyr følgende funksjoner for å akselerere produktbyggingsprosessen:

 • Synkroniserer alle utviklings- og samarbeidsverktøyene i sanntid
 • Lag fleksible arbeidsflyter som leder prosessen fra konseptualisering til produktlansering
 • Skreddersy produktutviklingsprosessen rundt en unik produktstrategi.
 • Støtter integrasjon med prosjektadministrasjonsapper som Slack, Google Drive, Gmail, Google Kalender og Jira.

Wrike

Wrike er et annet verktøy for veikartlegging av produkter du absolutt bør velge for å administrere oppgaver og prosjekter, samarbeide med teammedlemmer og konstruere kundedrevne veikart.

Programvaren opprettholder fullstendig synlighet av produktopprettingsprosessen ved å sikre at avdelingene synkroniserer og deler fremdriften til hvert trinn og er helt på linje med målene.

Wrike akselererer produktreisen ved å hjelpe deg med å visualisere hver milepæl du oppnår med mer grundig planlegging.

Wrike hjelper deg med å planlegge følgende oppgaver uten problemer:

 • Det muliggjør allsidighet ved at du kan velge en ny tilnærming for et nytt team eller prosjekt.
 • Tilpassbare Gantt-diagrammer gir teammedlemmene mulighet til å visualisere hvert veikartstadium.
 • Tilrettelegger for interessentene å undersøke fremdriften i sanntid.
 • Den sentraliserte kalenderen holder alle avdelingene synkronisert og legger til lag for å unngå arbeidssammenstøt.
 • Viser produktlanseringsprioritetene adskilt etter uke og minimerer potensielle forsinkelser.

Klikk opp

ClickUp gir teamene mulighet til å lage strategiske tidslinjer som oppmuntrer til bedre teamsamarbeid som kreves for å oppnå ønsket mål. Plattformen tilbyr et tilpasset felt som kan tilpasses for å legge til milepæler, kostnader og nøkkelkontakter hvis du ønsker å lage skreddersydde veikart.

Grensesnittet er rent og rotfritt, og alle oppgavene dine er organisert på ett sted, noe som gjør det enklere å jobbe og samarbeide med teammedlemmene fra et sentralisert sted.

La oss se hva ClickUp har å tilby:

 • Gantt-diagrammer viser overlappinger, avhengigheter, tidslinjer og utgivelser, og hjelper deg med å identifisere flaskehalser og risiko mye tidligere.
 • Angi milepæler og tidsplaner for teammedlemmene dine for å fullføre oppgavene i tide.
 • Den robuste rapporteringsmodulen måler nøyaktig effektiviteten til lagkamerater og forutsier oppnåelige mål i en gitt tidsramme.
 • Lagre de gamle veikartene som maler som beholder dine detaljer, vedlegg, forfallsdatoer, kommentarer og all nødvendig informasjon, og gjenbruk dem senere.
 • Del veikart med klientene eller eksterne interessenter og kontroller tilgangen deres ved å tildele tillatelser.

RoadMunk

Merker som Microsoft, Dell og Hulu strømlinjeformer produktutviklingssyklusen ved å bruke det kundedrevne veikartet fra RoadMunk.

  Hvordan endre e-post på Amazon

Veikartverktøyet fra ende til ende fanger effektivt opp kundens tilbakemeldinger for å prioritere hva teamet skal jobbe med videre. RoadMunk er enkel å bruke og gir deg mulighet til å lage styreromsklare veikart på bare noen få minutter.

RoadMunk kommuniserer effektivt strategien din gjennom følgende funksjoner:

 • Mer enn 35 fullt tilpassbare maler som støtter tidslinjevisning og svømmebanevisning
 • Eksporter enkelt veikartdesignene dine til URL-, PNG- og HTML-formater og del dem med interessentene.
 • Fang og lagre tilbakemeldinger fra kundene eller støtteteamene dine direkte i verktøyet, og bruk det til å drive veikartet.

Produktplan

Bruk ProductPlan som en alt-i-ett-plattform for å designe en vinnende strategi og muligheter til et veikart for å oppnå et konkurransefortrinn. Den gir et helhetlig syn på produktstrategien din, og gir verdifull innsikt i reelle forretningsresultater.

ProductPlan lar deg utføre følgende funksjoner:

 • Lag flere veikartporteføljer for forskjellige produktlinjer som kan vises fra én enkelt plattform.
 • Bruk egendefinerte visninger og filtre for å kontrollere publikums tilgang til informasjonen.
 • Fleksible layoutalternativer lar teamene visualisere tidsfristene og se dataene som en liste.
 • Skaler og strømlinjeform produktarbeidsflytene for å bygge veikart, prioritere ideer og lansere nye produkter.
 • Bruk veikartens høydepunkter for å visualisere hvor vellykket strategien din er og hva som må forbedres.
 • Integrasjoner med tredjepartsapper tillater datasynkronisering mellom andre verktøy, og REST API lar deg bygge en tilpasset integrasjon.

Produkttavle

Vi går videre, vi har ProductBoard, en veikartprogramvare som effektivt justerer alle, inkludert teammedlemmer og interessenter, rundt produktets veikart. Verktøyet resulterer i smidige og svært tilpassbare produktveikart, hovedsakelig drevet av tilbakemeldinger fra kunder og interessenterbehov.

Verktøyet for generering av veikart hjelper til med å gruppere produktfunksjonene basert på utgivelse, sprint, brede tidshorisonter eller nå/neste/senere buckets.

På denne måten hjelper det med å spore avhengighetene som trengs for å redusere risiko mye tidligere. ProductBoard sikrer at kundene er sentrum for strategien for å lage veikart, og tilbyr derfor ubegrenset teamtilgang til kundens tilbakemeldinger.

Verktøyet hjelper til med å holde utviklingsteamet synkronisert ved å tilby integrasjoner til verktøy som Jira, Azure DevOps, GitHub, Trello og Pivotal Tracker.

Andre funksjoner er som følger:

 • Organiser, lag og oppdater veikart dynamisk
 • Tilpass veikartstrukturen for å utvikle detaljerte utgivelsesplaner
 • En detaljert tidslinje hjelper deg med å visualisere når du skal begynne og avslutte arbeidet med oppgaver og initiativer.

Airfocus

Ved å tilby en omfattende løsning for prosjektteamene for å administrere og kommunisere strategien, trenger Airfocus definitivt en omtale på listen. Dette moderne verktøyet hjelper teammedlemmene med å prioritere arbeidet sitt og bygge veikart basert på tilbakemeldingene fra kundene.

Plattformen tilbyr integrasjon med flere prosjektstyringsapper som Jira, Azure DevOps, Trello, Shortcut og mer, slik at du kan takle spesifikke problemer som prioritering og innsamling av tilbakemeldinger.

Airfocus tilpasser alle til visjonen ved å bygge ukompliserte produktveikart og legge til rette for samarbeid med teammedlemmer, produkter og andre enheter av sammenkoblede arbeidsområder.

Det gjør det mulig for teamene å visualisere avhengigheten mellom de forskjellige komponentene, og dermed identifisere risikoer og planlegge mål og milepæler bedre. Airfocus tilbyr også rike maler, svært tilpassbare for å møte alle dine produktadministrasjonsbehov.

  Løs problemet med Amazon Echo som ikke slår seg på

TogglPlan

TogglPlan skildrer et krystallklart syn på produktveikart for å bidra til å bygge bedre produkter. Det gir åpenhet til arbeidsmiljøet ved å fortelle alle hvilke oppgaver noen jobber med og hvilke milepæler som må oppnås.

TogglPlan hjelper med følgende:

 • Fargekodede prosjekttidslinjer hjelper deg med å identifisere fremdriften til tildelte oppgaver med et enkelt blikk.
 • Del enkelt prosjektplanene med hvem som helst med et knappeklikk, inkludert eksterne interessenter.
 • Dra-og-slipp-editoren hjelper deg med å designe veikartene på få minutter uten behov for ekstern opplæring.
 • Kanban-tavler viser segmentoppgaver etter gjeldende status, og sikrer at ingen oppgave blir savnet.
 • Tillat dataimport fra regneark når du bytter fra andre verktøy som Asana eller Trello for å komme raskt i gang.

Aha!

Aha! gjør veikartfunksjonene tilgjengelige for alle takket være dens enkle funksjoner som får oppgavene gjort på kort tid.

Plattformen tilbyr bedre funksjoner enn andre verktøy for oppretting av veikart; den kobler mål og oppgaveinitiativer direkte til produktutgivelsene, eposene og andre komponenter, med dra-og-slipp-teknikken for å skildre strategisk justering.

Plattformen tilbyr seks forskjellige maldesign for varierte produktbehov, som enkelt kan tilpasses uten å kreve ekspertise for veikartdesign.

Veikart er ikke et viktig dokument for teammedlemmene; det er ekstremt enkelt å dele dem med interessenter og kunder som PDF, bilde eller sikker nettside.

Aha! Tilstreber å bringe alle prosjektrelaterte aspekter på en enkelt plattform for enkel tilgjengelighet og administrasjonsformål. Kundeinnsikt og tilbakemelding er innebygd rett inn i verktøyet for å hente inspirasjon og implementere dem i neste utgivelse.

ProPad

La oss avslutte med ProPad, en tiår gammel prosjektledelsesprogramvare med et ekstremt intuitivt og visuelt grensesnitt.

Tilpassbare visuelle diagrammer på plattformen hjelper teammedlemmene med å prioritere oppgaver og vise fremgangen deres. Tillatelsesinnstillingene kan konfigureres for å begrense uviktige data fra eksterne interessenter.

ProPad roadmap-programvare følger først og fremst den globale lean produkt roadmap-tilnærmingen. Dette kobler veikartsporene med mål og nøkkelresultater (OKRs) og kontekstualiserer hver pågående oppgave.

ProPad støtter Azure DevOps, Dropbox, GitHub, Trello, Slack og Salesforce-integrasjon og er også tilgjengelig som en Chrome-utvidelse. Bortsett fra dette tilbyr de også API-tilgang og tilpassede webhooks for ytterligere tilgjengelighet.

Viktige takeaways

En time med planlegging kan spare deg for ti timer med å gjøre. Dette gjelder spesielt i produktutviklingsscenarier. Programvaren for produktveikart skissert ovenfor vil bidra til å strømlinjeforme produktutviklingsreisen ved å holde alle oppdatert.

Du kan også utforske noen beste prosjektstyringsprogramvare for SMB-er.

x