Hvordan fortelle om noen ikke er lagt til eller ikke er venn med deg på Snapchat

Snapchat er den beste måten å få kontakt med venner på nettet. Chattene her er kryptert og forsvinner når de leses. For å komme i kontakt med flere mennesker og se deres minner og historier, må du legge dem til som venn. Hvis du har synkronisert kontaktene dine med Snapchat, vil du få anbefalinger basert på kontaktene dine, som venner, familiemedlemmer, slektninger eller noen personer du kanskje kjenner. Du vil også få anbefalinger basert på din plassering. Men hva om noen har blitt venn med deg på Snapchat? Hvordan kan du bestemme det, og hva skjer når noen blir venner med deg på Snapchat? Hvis du er noen som har vært uvenner, men ikke vet hvordan du kan finne ut om noen ikke har lagt deg til eller ikke er venn med deg på Snapchat, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Den vil veilede deg i trinn for hvordan du kan finne ut om noen ikke har lagt deg til eller ikke er venn med deg på Snapchat, og hvordan du kan finne ut om noen ikke har lagt deg til på Snapchat. Det vil også hjelpe deg å forstå om du kan ringe eller sende tekstmeldinger til noen som har gjort deg uvenner på Snapchat.

Hvordan fortelle om noen ikke er lagt til eller ikke er venn med deg på Snapchat

På Snapchat kan du legge personen til i vennelisten din, og hvis personen godtar det, vil dere kunne se hverandres historier og minner. Og du vil også kunne se snap-resultatet og tale- eller videosamtale med den personen. Men hvis du føler at noen ikke har lagt deg til eller ikke er venn med deg på Snapchat, fortsett å lese videre for å finne metodene som forklarer hvordan du kan vite det i detalj med nyttige illustrasjoner for en bedre forståelse.

  Hvordan fange noen som jukser på Snapchat

Kan du fortelle om noen ble uvenner med deg på Snapchat?

Ja, du kan se om noen ble venner med deg på Snapchat. Det er noen måter du bruker som du kan finne ut om personen har blitt venn med deg eller ikke.

  • Du kan sjekke vennelisten din om profilen deres er synlig eller ikke. Hvis det er synlig, er du fortsatt venner med dem; hvis det ikke er synlig, har personen blitt venn med deg.
  • Du kan også sjekke ved å besøke profilen deres, dvs. at hvis snap-poengsummen deres er synlig for deg, betyr det at du er venner, og hvis ikke, betyr det at du har blitt fjernet fra som venner.

Det er hvordan du kan se om noen ikke har lagt deg til på Snapchat.

Ble jeg blokkert eller uvenner på Snapchat?

Du kan få vite om du er blokkert eller ukjent på Snapchat av noen. Hvis du er uvenner, vil du ikke kunne se den personens historier og minner, og du vil heller ikke kunne ringe dem. Du kan sjekke den personens profil. Hvis snap-poengsummen deres ikke er synlig for deg, betyr det at du er uvenn. Hvis du blir blokkert av noen på Snapchat, vil du ikke kunne se denne personens historier og minner. Du vil heller ikke kunne chatte med den personen, da du vil bli fjernet fra vennelisten deres. Det er hvordan du kan finne ut om noen ikke har lagt deg til eller ikke er venn med deg på Snapchat eller blokkert deg.

  Hva er måneikonet i Snapchat-appen

Hva skjer når noen ikke har lagt deg til på Snapchat?

Når noen ikke har lagt deg til på Snapchat, er du ikke lenger venn med den personen på Snapchat. Du vil ikke lenger kunne tale eller videosamtale den personen, og du vil ikke kunne se historiene eller minnene deres hvis historien som ble delt kun var for venner. Du kan fortsatt sende tekstmeldinger til den personen, men teksten din når ikke den personen fordi du ikke er vennen deres og alltid vises som ventende for deg. Personen som ikke har lagt deg til på Snapchat vil ikke være synlig for deg i vennelisten din, og når du besøker profilen deres, vil du ikke kunne se snap-poengsummen deres med annen informasjon fordi du ikke er venn med dem.

Hvordan ser det ut når noen ikke har lagt deg til på Snapchat?

Når noen ikke har lagt deg til på Snapchat, kan du ikke se noe informasjon på profilen deres, som Snap-score og astrologiske symbol. Alle tekstene som sendes fra din side til den personen, vil alltid vise ventende fordi disse meldingene sendes fra din side, og personen har blitt venn med deg. Og personen vil ikke motta noen av meldingene dine. Hvis den personen deler historiene eller minnene sine med venner, vil du ikke kunne se dem siden du ikke er på vennelisten.

Hvordan vet du om du er uvenner på Snapchat? Hvordan vite om noen har fjernet deg på Snapchat?

For å vite hvordan du kan finne ut om noen ikke har lagt deg til eller ikke er venn med deg på Snapchat, er det noen metoder:

Metode 1: Se historiene deres

Hvis personen har lagt ut en historie på Snapchat med alle og du kan se den personens historie i vennens fane på Snapchat-kontoen din, betyr det at du er venn med den personen på Snapchat. Og hvis historien vises under fanen Abonnement, betyr det at personen har fjernet deg fra vennelisten sin.

  Hva er den nye Snapchat-oppdateringen?

Metode 2: Se Snapchat-profilen deres

Hvis du tviler på at du ikke mottar noen tekstmeldinger eller anrop og ikke ser noen historier og minner fra en person på Snapchat-appen, kan du søke etter Snapchat-profilen deres. Og på profilen deres, hvis du kan se deres Snap-poengsum og astrologisymbol, er du i den personens venneliste. Hvis ikke, betyr det at du har blitt ukjent på Snapchat av den personen.

Metode 3: Besøk vennelisten din

Hvis noen har blitt venn med deg på Snapchat, vil ikke profilen deres være synlig i vennedelen din. Hvis personen har fjernet deg fra vennelisten sin, kan du fortsatt chatte med vedkommende.

Kan du fortsatt sende tekstmeldinger til noen som ble uvenner med deg på Snapchat? Kan du fortsatt sende meldinger til noen du ikke har venner med?

Ja, du kan fortsatt sende tekstmeldinger til noen, for eksempel dine slektninger eller familiemedlemmer, som avbrøt deg venn på Snapchat, men bare hvis personen fortsatt er i vennelisten din. Etter at noen har blitt venn med deg på Snapchat, kan du fortsatt sende tekstmeldinger. Men alle tekstene du har sendt når dem ikke fordi du ikke er venner med dem og ikke i kontaktlisten deres.

  • Hvis du er i kontaktlisten deres, vil meldingene dine bli levert til den personen selv om du ikke er venn med vedkommende.
  • Hvis personen som har blitt venn med deg er i kontaktlisten din sammen med teksten, kan du også tale- eller videoringe den personen når som helst.

Kan du ringe noen på Snapchat hvis du ikke er venner?

Nei, du kan ikke ringe eller sende SMS til noen på Snapchat hvis du ikke er venn med dem. Men du kan ringe de som er på kontaktlisten din selv om du ikke er venn med dem. Du får ringealternativet når du er venn med noen, og kun de som står på vennelisten din kan ringe deg.

  • Hvis du eller personen du ble kjent med ringte deg før da du var en venn, kan du finne alternativet Ring igjen i chatten din, som du kan bruke til å ringe den personen.
  • Hvis chat-forsvinningstiden er over, kan du miste alternativet Ring igjen, og nå er det ingen annen måte du kan ringe til noen som ikke er venner med deg på Snapchat.

***

Vi håper du lærte hvordan du kan fortelle om noen ikke har lagt deg til eller ikke har blitt venn med deg på Snapchat. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.