10 beste programvare for administrasjon av veterinærpraksis [2023]

Din liste over den beste programvaren for administrasjon av veterinærpraksis…

Å drive en veterinærklinikk er en krevende oppgave, spesielt i lys av det økende behovet for dyrepleietjenester. Å bruke programvare for administrasjon av veterinærpraksis har blitt avgjørende etter hvert som arbeidsmengden øker og inkluderer flere og flere ansvarsområder som å planlegge arbeidere, føre pasientjournaler, fakturere og administrere en rekke administrative funksjoner.

Den foretrukne metoden for å forenkle journalføringsprosedyren og forbedre den generelle operasjonelle effektiviteten er nå veterinærprogramvare. Vi vil diskutere de beste programvarealternativene for veterinærpraksisstyring i detalj i dette innlegget, med fokus på deres funksjoner og funksjoner, men før vi starter, er her en hendig tabell som viser programvaren vi skal dekke!

Tittel

Beskrivelse

Utforske

Veterian

Skybasert administrasjon, automatiske oppdateringer, intelligente varsler.


Utforske

VETPORT

En skybasert, samarbeidende redigering, effektiv fakturering, markedsføringsdashboard.


Utforske

ezyVet

Skybasert system, integrert kundeportal, avanserte prissettingsmuligheter.


Utforske

Covetrus

Komplett praksisadministrasjon, diagnoseverktøy, kommunikasjonsfunksjoner, faktureringsforenkling.


Utforske

HIPPO Manager

Kostnadseffektiv, enkel avtaleplanlegging, sikker innhenting av pasientdata, lagerstyring.


Utforske

ProVet

Omfattende løsning, online avtaleplanlegging, kundekommunikasjon, journalbehandling.


Utforske

hyrde

Forenklet administrasjon, grundig håndtering av kjæledyrdata, automatiserte vaksinasjonspåminnelser.


Utforske

NaVetor

Moderne skyprogramvare, grundig elektronisk medisinsk journal, tilpassbar avtalekalender.


Utforske

Vetspire

Organisert søkbar sykehistorie, automatisert overvåking og evaluering.


Utforske

NectarVet

Avansert praksisadministrasjon, datadrevet innsikt, intuitive automatiserte arbeidsflyter, Clinic Flow Dashboard.


Utforske

Hva er programvare for administrasjon av veterinærpraksis?

Veterinærer kan administrere pasientinformasjon, behandlingsplanlegging og avtaleplanlegging ved å bruke programvare for behandling av veterinærpraksis. Det forenkler også administrative oppgaver som bokføring.

Denne programvaren er avgjørende for å overvåke pasientdiagnoser og behandlingsplaner, siden den gjør det lettere for sykepleiere og teknikere å administrere terapier i tide.

Praksisstyringsprogramvare kan brukes av administrativt personale til å overvåke pasientbetalinger og interaksjoner. Mens mindre klinikker og private praksiser kan velge mer grunnleggende, komprimerte versjoner av praksisstyringsprogramvare for å møte deres behov, kan større veterinærsykehus dra nytte av mer funksjonsrike versjoner.

Veterinærer trenger programvare som tar for seg flere emner for praktisk ledelse av deres veterinærpraksis, inkludert:

 • Ansattplanlegging: Veterinærplanleggingsprogramvare gjør det enklere for veterinærpersonalet å tildele skift raskt og effektivt.
 • Oppgavestyring: Lar veterinærer angi ansattes oppgaver og spore fremgang og fullføring.
 • Fakturering, fakturering og lønn: Den produserer nøyaktige rapporter for lønn og fakturering. De mest nyttige vil eliminere behovet for separate verktøy ved å kombinere dem effektivt med lønnsprogramvare.
 • Håndtering av elektroniske medisinske journaler (EMR): Denne programvaren oppbevarer, ordner og gjør pasientjournaler, som laboratorieresultater, behandlingsplaner og medisinske historier, på en sikker måte tilgjengelig.

Med en programvare blir denne prosessen enklere og hjelper til med å legge til rette for bedre administrasjon med mindre tid og krefter involvert. Fra avtaleplanlegging til lønn, én programvare kan takle alt.

Fordeler med programvare for administrasjon av veterinærpraksis

Implementering av programvare for administrasjon av veterinærpraksis gir brukerne et bredt spekter av fordeler:

Veterinæradministrasjonsprogramvare støtter sanntidstilgang til pasientens data og lar deg utføre administrative oppgaver over internett via bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Bortsett fra de første oppsettskostnadene, reduserer programvaren for administrasjon av veterinærpraksis utplasserings-, vedlikeholds- og oppgraderingskostnadene.

En skybasert programvare for administrasjon av veterinærpraksis gir sømløs skalerbarhet for veterinærpraksisen din i fremtiden.

En robust programvare for administrasjon av veterinærpraksis genererer automatisk sikkerhetskopiering av dataene dine for å forhindre tap av data på grunn av uforutsette omstendigheter som systemfeil, skadelig programvareinfeksjon eller en naturkatastrofe.

Skybasert veterinæradministrasjonsprogramvare støtter et bredt spekter av kraftige tredjepartsintegrasjoner, som enkelt kan tilpasses etter dine behov.

Viktige funksjoner i et styringssystem for veterinærpraksis

Noen av de essensielle funksjonene å se etter i en veterinærpraksisledelse er som følger:

 • Dashboard for behandlingsplaner – Et dashbord for å formulere godt dokumenterte behandlingsplaner og strategier for bedre forståelse av dyreeiere.
 • Laboratorieintegrasjoner – Programvare for administrasjon av veterinærpraksis bør støtte integrering av umiddelbare leveringssystemer for laboratorietestresultater for umiddelbar henting av personlige kontakter.
 • Elektroniske medisinske journaler (EMR) – Et viktig krav for veterinærleger, det letter fullstendig analyse av et kjæledyrs helse og historie, og muliggjør velinformerte avgjørelser.
 • Påminnelser og varsler – Et robust system for å levere personlige påminnelser og varsler om ulike aspekter som laboratorietester.
 • Egendefinerte skjemamaler – Ved hjelp av maler kan leger håndtere rutinearbeid raskere og forbedre produktiviteten. Et administrasjonssystem for kjæledyrklinikker kan for eksempel inneholde en resept- eller fakturamal.
 • Avtaleplanlegging – Et styringssystem for veterinærpraksis bør tillate administrasjon av avtaler, vaksinasjoner og helsesjekk av kjæledyr.

Da jeg søkte etter den beste programvaren for veterinærpraksis som kan hjelpe til med å øke effektiviteten og lønnsomheten ved å automatisere de tidkrevende administrative oppgavene, fant jeg at følgende var på topp:

Veterian

Veterian er en skybasert praksisadministrasjonsprogramvare designet spesielt for veterinærer som er rask og enkel å bruke. For å garantere at du har tilgang til de nyeste innovasjonene, oppdaterer den seg selv automatisk.

Funksjoner🐶:

 • Den gir intelligente varsler for å informere forbrukere når kjæledyrets vaksinasjoner og avtaler nærmer seg.
 • Hjelpedelen gir grundige svar på spørsmålene dine.
 • Den er følsom for input og tilpasser seg enkelt for å møte dine behov.
 • Kundene dine kan enkelt lese vaksinasjonsplaner, vedlikeholde kjæledyrets medisinske journaler og sjekke vaksinasjonshistorikken.
 • Kunder får også rettidig oppdatering om vaksinasjonsavtaler som kommer.

Veterian lytter nøye til tilbakemeldingene dine og tilpasser seg dine behov. For å få tilgang til alle dataene i klinikken din, er alt du trenger å gjøre å gå online. Videre håndterer den datasikkerhet og sikkerhetskopiering, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe!

VETPORT

Å være den første programvaren for administrasjon av veterinærpraksis som er vert i skyen globalt, VETPORT er en banebryter på sitt felt.

Funksjoner🐶:

 • Den støtter samarbeidsredigering og tillater sending av filer, inkludert notater, utdanningsskjemaer og laboratorierapporter, direkte i det elektroniske medisinske journalsystemet (EMR).
 • Den holder nøye oversikt over alle planlagte avtaler og tilbyr praktiske kundekommunikasjonsalternativer.
 • Integreringen av denne programvaren utstyrer veterinærpraksisen til å administrere faktureringen og sette opp automatiske påminnelser mer effektivt.
 • Markedsføringsdashbordet gir uvurderlige data og innsikt om klinikkens ytelse og vekst.

Med omhyggelig design hjelper denne innovative veterinærprogramvaren leger med å optimalisere daglige operasjoner, og forbedrer omsorgen de kan tilby pasienter.

ezyVet

ezyVet er et skybasert administrasjonsprogramvaresystem for veterinærsykehus beregnet på å forbedre klientengasjementet, optimalisere driften og spore økonomiske resultater. Dette altomfattende systemet har en integrert kundeportal som lar brukere se finansiell informasjon, kliniske data og online avtaleplanlegging.

Funksjoner🐶:

 • Med funksjoner som batchsporing, ombestillingsvarsler og strekkodestøtte for å garantere nøyaktig kontroll, er plattformen utmerket til lagerstyring.
 • Det gjør det mulig å sende meldinger, lage fakturaer og laste opp medisinsk informasjon.
 • Det forenkler arbeidsflyten ved å muliggjøre jevn tilkobling med ulike laboratoriesystemer og diagnoseutstyr.
 • Den tilbyr solide økonomistyringsmuligheter, som fakturering og betalingsbehandling.

Sammen med en rekke praktiske funksjoner som innkjøpsordrehåndtering, lageroverføringer, pakking og nøye sporing av partinummer, gir ezyVet også sofistikerte prissettingsmuligheter.

Covetrus

Covetrus er et komplett praksisstyringssystem for veterinærer for å forenkle arbeidsflyter og forbedre kundeservicen. Denne plattformen inkluderer et diagnostisk verktøy og et elektronisk pasientregister, sammen med en rekke kommunikasjons- og engasjementsfunksjoner, som velværeprogrammer og avtaleplanlegging.

Funksjoner🐶:

 • Sikrer at forbrukere er informert og involvert samtidig som de gir omfattende og helhetlig hundepleie.
 • Holder en database med standardmaler for klientkommunikasjon.
 • Garanterer en konsekvent og effektiv metode for å informere kjæledyrseiere.
 • Hjelper med å spore aktiviteter eller forespørsler om klienter for å garantere rettidig oppfølging og rettidig løsning på klientbehov.
 • Forenkle faktureringsprosedyren, tilby kundene enkle og lovlige betalingsvalg og forbedre kundeopplevelsen.

Covetrus er avgjørende for å opprettholde effektiviteten til praksisoperasjoner og det høye kaliberet til pasientbehandling.

HIPPO Manager

Veterinærer som leter etter en kostnadseffektiv og effektiv løsning for behandling av veterinærpraksis kan vurdere HIPPO Manager.

Funksjoner🐶:

 • Avtaleplanlegging er gjort mer tilgjengelig med det enkle å bruke kalendergrensesnittet, som muliggjør tilpassede avtalepåminnelser.
 • Denne programvaren garanterer oppbevaring og praktisk gjenfinning av pasientdata, inkludert testresultater, medisinske historier og annen viktig informasjon som er nødvendig for medisinsk personell.
 • Brukere kan overvåke betalinger og sette opp automatiske varsler for betalinger ved hjelp av den.
 • Det gjør det mulig for eksperter å finne og kjøpe produkter raskt. Det er betydelige tids- og ressursbesparelser knyttet til denne funksjonaliteten.

Hippo Manager har et enkelt brukergrensesnitt og mange nyttige funksjoner, for eksempel muligheten til å planlegge avtaler, vedlikeholde medisinske journaler, fakturere og fakturaer, kontrollere inventar og gi omfattende rapportering og analyser.

ProVet

For veterinærklinikker som ønsker å forenkle sine operasjoner på en omfattende, men økonomisk måte, ProVet tilbyr en utmerket løsning for behandling av veterinærpraksis. Denne fleksible plattformen inkluderer alle nødvendige funksjoner, som online avtaleplanlegging, klientkommunikasjon, journalbehandling og behandlingspåminnelser, i tillegg til et brukervennlig design.

Funksjoner🐶:

 • Det gir kundene en sikker one-stop-shop hvor de effektivt kan administrere og lagre kjæledyrets medisinske journaler.
 • Brukere kan planlegge møter, komme i kontakt med kunder med en gang og sende påminnelser ved behov.
 • Kunder kan enkelt bestille timer online takket være teknologi, som forbedrer tilgjengelighet og bekvemmelighet.
 • Det er avgjørende for å opprettholde aktualiteten til behandlingen og informere klienter om kommende avtaler.

I tillegg gjør ProVet det lettere å få tilgang til medisinsk informasjon om kjæledyr, noe som gjør sporing av tidligere resepter og behandlinger enklere.

hyrde

Tradisjonell programvare for administrasjon av veterinærpraksis legger ofte til forviklinger, friksjon og arbeidsrelaterte kompleksiteter. Omvendt, hyrde veterinærprogramvare gir en forenklet tilnærming til å drive veterinærklinikken, noe som fører til mer produktive arbeidsflyter, fornøyde ansatte og flere muligheter til å tilby den beste behandlingen mulig for pasientene dine.

Funksjoner🐶:

 • Fang enkelt inn grundige kjæledyrdata og håndter effektivt medisinske dokumenter og vaksinasjonsjournaler.
 • Se selv hvor praktiske automatisk opprettede vaksinasjonsregimer kan være.
 • Shepherd varsler proaktivt kundene dine regelmessig om vaksinasjonsdatoer som nærmer seg.
 • Oppretthold en oppdatert lagerlogg, oppdater automatisk hver produktadministrasjon og legg inn nye forsyningsordrer så snart det er nødvendig.

Shepherd er ikke bare estetisk tiltalende, men den er laget for å passe perfekt inn i både arbeidsflyten og pasientbesøksprosedyren.

NaVetor

NaVetor veterinærskyprogramvare er en moderne måte å drive din veterinærpraksisadministrasjon effektivt daglig. Du kan føre grundig elektronisk medisinsk journal og få en rask oversikt over din praksiss aktivitet med denne møysommelig utformede programvaren.

Funksjoner🐶:

 • Få tilgang til viktige data som enkelt kan kombineres til dashboards som er enkle å bruke.
 • Få oppdateringer om pasienter som har sjekket inn, fremtidige avtaler og kunngjøringer og varsler for hele personalet.
 • Når en pasient kommer til praksisen din, sjekk dem inn rett fra dashbordet.
 • Se enkelt en eller flere avtaler ved å tilpasse avtalekalenderen.
 • Bruk behandlingsark til å administrere pasientbehandlingen effektivt, og dra nytte av oppgavetildelingene og automatiske sjekklister.

Med boardingmodulen som er inkludert i abonnementet ditt, er det også enkelt å håndtere boardede pasienter. For pasienter som går ombord, forenkler programmet prosedyrene for planlegging, innsjekking, utsjekking og fakturering.

Vetspire

Vetspire er designet for å gi deg den relevante medisinske historien du trenger for å gi det høyeste nivået av omsorg. Den presenterer en rent organisert, søkbar medisinsk historie, og gir rask tilgang til problemlister og aktive medisiner.

Funksjoner🐶:

 • Overvåker og evaluerer automatisk ulike aspekter av praksisen din, inkludert kundeinformasjon, prosedyrer, lagerstyring og fakturering.
 • Holder oversikt over pasienttilfeller, analyserer avtalemønstre og gir visuelle representasjoner av dine økonomiske trender.
 • Forenkler tildeling av oppgaver til både deg selv og klienter.
 • Tillater automatisert planlegging av oppfølgingsavtaler, tilbakeringinger og andre viktige aktiviteter.

Denne programvaren for administrasjon av veterinærpraksis gir omfattende støtte på hvert trinn av din medisinske notatskrivingsprosess, og lindrer bekymringene dine om dokumentasjon og lar deg fokusere på rollen din som veterinær.

NectarVet

NectarVet er en avansert programvare for praksisadministrasjon som kan forbedre din økonomiske ytelse og kvaliteten på omsorgen du gir uten å øke kompleksiteten. Hovedmålet er å støtte veterinærpraksis som din i deres bestrebelser på å tilby kjæledyr best mulig omsorg.

Funksjoner🐶:

 • Øk inntektene dine med datadrevet innsikt.
 • Dens proprietære algoritmer produserer innsiktsfulle data som hjelper til med å identifisere tapte inntektsmuligheter og oppmuntrer til etterlevelse av klienter.
 • Optimaliser prosesser og reduser meningsløse klikk med intuitive, automatiserte arbeidsflyter.
 • Dra nytte av Clinic Flow Dashboard, som kommer med inventarsporing og SOAP-maler.

Ved å fornye veterinærens rammeverk med effektive, forenklede og produktive prosesser, aktiverer Nectar teamet ditt og dyrker bedriftens fulle potensial.

Konklusjon

Programvare for administrasjon av veterinærpraksis kan virke skremmende, spesielt når du håndterer en rekke aspekter ved klinikkens operasjoner, som å planlegge avtaler, administrere kundeinteraksjoner og drive virksomheten din.

Ikke desto mindre kan veksten og suksessen til din veterinærpraksis bli betydelig påvirket av ditt valg av programvare.

Programvaren gjør det enkelt å håndtere oppgaver som å planlegge avtaler, holde styr på inventar, holde pasientjournaler og behandle fakturering raskt, så det er en klar vinn-vinn!

Neste opp, her er de mest lite kjente nyttige produktene for bedrifter.

  9 beste verktøy for fritekstanimasjon i 2023