10 beste programvare for klasseromsadministrasjon for lærere i 2023

Etter hvert som teknologien utvikler seg, har nettbasert utdanning blitt en ny trendsetter for utdanningssektoren.

Det er alltid utfordrende å se hver elev i digitale klasserom. Det er lettere for studenter å gå seg vill i verdensvevens hav når de viktigste leksjonene undervises.

I gjennomsnitt er elever som bruker enheter uten oppgave 11 ganger i løpet av timen. Classroom Management Software er den rette eliksiren for et slikt problem.

Classroom Management Software er et effektivt verktøy for å sikre at elevene holder seg på oppgaven og engasjerer seg i emnet. Men hva er programvare for klasseromsadministrasjon?

La oss lese denne artikkelen videre mens vi viser den beste programvaren for klasseromsadministrasjon for effektiv og engasjerende læring i digitale klasserom.

Hva er Classroom Management Software?

Classroom Management Software er en del av læringsadministrasjonen som hjelper til med å administrere elevenes aktivitet og se og overvåke enhetsbruken deres. Programvaren gir en detaljert oversikt over elevenes dashboard og gir dem kontroll over skjermene sine.

Denne helhetlige programvaren kan brukes til å lage ulike oppgaver for elevene, spore dem og gi tilbakemelding, alt i ett enkelt dashbord.

Ulike skoler har nå tatt i bruk klasseromsadministrasjonsverktøy for å begrense oppgaver og holde styr på elevenes apper og nettsteder.

Hvorfor bruke Classroom Management-programvare?

Rundt 71 % av lærerne har tatt i bruk teknologi og relatert programvare i en eller annen form siden pandemien.

Årsaken er dens brukervennlighet og massevis av funksjoner den tilbyr for å overvåke studentene.

Her er en liste over fordeler som klasseromsadministrasjonsverktøyene tilbyr:

  • Færre distraksjoner: Nettbrett og smarttelefoner er den enkleste modusen for distraksjon. Med programvare for klasseromsadministrasjon kan lærere sømløst trykke på elevenes aktiviteter og lukke alle faner som forårsaker distraksjoner.
  • Bedre kommunikasjon med foreldre: En av de vanlige misoppfatningene om det virtuelle klasserommet er foreldrenes manglende evne til å kommunisere godt med lærerne. Klasseromsadministrasjonsverktøy tilbyr rapportfunksjoner som gir foreldrene innsikt i barnas fremgang og tilbakemeldinger.
  • Enkel overvåking: I ett enkelt dashbord kan lærere overvåke elevenes oppgaver og åpne apper og nettsteder, tilby oppgaver og spore ytelsen deres på vurderingsskalaen.
  • Effektiv undervisning: Bruken av funksjoner som quizer, rapportgenerering og milepælsfullføring gjør undervisningen mer effektiv og enklere for lærere.

Hvilke funksjoner bør du vurdere når du velger programvare for klasseadministrasjon?

Programvare for klasseromsadministrasjon bør inkludere alle funksjoner som gjør undervisningen effektiv og kommunikasjonen enklere mellom elever og lærere.

Det er mange funksjoner å vurdere når du velger et klasseromsadministrasjonsverktøy. Her er funksjonene du bør se etter i ditt digitale klasseromsadministrasjonsverktøy:

  • Tilby fjerntilgang: Dette betyr at lærerne skal ha tilgang til elevens aktiviteter og oppgaver, deres åpne apper og nettsider. Dette er en viktig funksjon for studenter med kort oppmerksomhet.
  • Kryssplattformfunksjon: Siden klasseromsadministrasjonsprogramvare er skybasert, tilbyr de funksjonalitet på tvers av plattformer på tvers av ulike enheter og operativsystemer.
  • Tilpasning: En viktig funksjon ved disse verktøyene er deres tilpassbare løsninger. Instruktører bør være i stand til å designe og fornye de digitale klasserommene, utnytte digitale verktøy basert på behovene og velge funksjoner som er mest nødvendige.
  • Lage pensum og timeplaner: I tillegg til dette kan lærere lage en læreplan som er skreddersydd etter elevens behov. De kan også tilpasse leksjoner og lage en timeplan for gjennomføring av oppgaver og tester.
  • Privat chat-funksjon: For å gjøre en opplevelse som et fysisk klasserom tilbyr den private chat-funksjonen 1-til-1 samtale mellom læreren og eleven. På denne måten kan elevene kommunisere med læreren personlig og løse spørsmålene deres hvis de er motvillige til å spørre foran klassen.
  5 beste CPU-stresstestprogramvare for programmerere og spillere

Nå kjenner vi de grunnleggende funksjonene mens vi velger den beste programvaren for klasseromsadministrasjon. La oss se på vår omfattende liste over disse verktøyene.

Faronics Insight

Faronics Insight er en brukervennlig programvare for klasseromsadministrasjon for lærere som ikke ønsker å dykke mye ned i det tekniske. Lærere kan ta alt under deres kontroll samtidig som de effektiviserer IT-administrasjonen.

De kan også få tilgang til flere klasserom samtidig.

Lærere kan bruke denne programvaren til å administrere et stort klasserom og engasjere elevene i samarbeidslæring. Den beste delen; den er perfekt for utdanningsinstitusjoner i alle størrelser.

Lærere kan dele skjermen sin eller velge en skjerm for en bestemt elev og lukke uønskede faner. Faronics lar lærere gjennomføre og administrere tester med ekstern tilgang. De kan låse studentens fane for å overvåke testen.

Lærere kan sømløst kommunisere gjennom lyd- og chattefunksjoner med elevene. Det være seg 1-til-1 kommunikasjon eller gruppe, Faronics Insights tilbyr sikker kommunikasjon.

NetSupport skole

NetSupport School er et funksjonsrikt klasseromsadministrasjonsverktøy som gir et bredt utvalg av overvåkings-, samarbeids- og administrasjonsverktøy for store digitale klasserom.

Lærere kan utdanne og trene ved å bruke den virtuelle tavlen med et vell av tegne- og kommentarverktøy.

Dette klasseromsadministrasjonsverktøyet fungerer på tvers av ulike plattformer og fungerer på alle enheter. Lærere har full tilgang til elevsystemet da de kan gi kunnskap gjennom lyd, video og interaktive verktøy.

NetSupportSchool kommer med en funksjon for varslingsovervåking i sanntid.

Lærere kan få tilgang til studentens mikrofoner, mus og tastaturer og spore live-lydaktiviteten. Dette kommer med fantastiske vurderingsverktøy som undersøkelser og umiddelbar tilbakemelding.

NetSupport kjører sømløst på Windows, Mac så vel som på Chromebook. I tillegg kjører appen også på Android og iOS.

Hapara

Hapara er designet spesielt for Chromebook, og er en klasseromsadministrasjonsprogramvare som tilbyr effektiv læring gjennom Google Workspace.

Denne programvarepakken er mest kjent for sin arbeidsområdefunksjon, som tilbyr samarbeid på tvers av plattformer og personlig tilpasset læring. Med bare ett klikk kan lærere få detaljert innsikt i elevenes læring og hvilke ferdigheter de trenger å fokusere på.

  Hva er kunstig generell intelligens? Alt du trenger å vite

Lærere får tilgang til alle filene og mappene via Google Workspace og Google Disk. Den beste delen? Den har et mobilvennlig og sentralisert dashbord for å få tilgang til alt det digitale skolearbeidet.

Nettfilter er en unik funksjon som filtrerer og sorterer innholdet elevene ser. Det hjelper til med å filtrere skadelig eller upassende innhold i klasserommet. Videre kobler kommunikasjonsverktøyene elevene med lærerne og minner dem om pågående oppgaver og kommende oppgaver.

Brukere kan registrere seg for en demo for å få en fullstendig gjennomgang av programvaren.

LanSchool

Som en innovatør av programvare for klasseromsadministrasjon, er LanSchool en helhetlig plattform som tilbyr en-til-en læring og klasseromssamarbeid for lærere.

Denne skybaserte programvaren støttes av Lenovo-teknologier og kjører derfor på instituttets lokale servere som gir raskere tilgang. LanSchool kjører sømløst på Mac, Windows, Chromebook og til og med klasserom med blandede enheter.

Den har unike funksjoner, inkludert sanntidsovervåking, enhetsadministrasjon, førsteklasses personvern og regelmessige oppdateringer, noe som forbedrer læringsopplevelsen. Lærere kan bytte til et miniatyrbilde av elevene i klasserommet eller en fullskjermvisning av individuelle elever.

LanSchool beskytter også elevenes enheter mot digitale farer ved å bruke Lenovos skybaserte nettfilter og tastetrykkvarsler.

Impero

Impero klasseromsadministrasjonsprogramvare holder studentene fokusert på oppgaver gjennom ulike klasseromsovervåkingsfunksjoner.

Impero Classroom tilbyr funksjoner som sikker surfing, sanntidsovervåking av internettbruk og effektivt samarbeid.

Den bruker intelligent nettfiltrering for å spore elevenes aktiviteter i sanntid og spore eventuelle skadelige apper og nettsteder. Instruktører kan lage og utforme læreplanen for elevene, administrere en ekstra klasse eller avslutte den tidlig.

I tillegg kan de også lage lister over oppgaver og lekser for elevene. Impero integreres med et bredt spekter av arbeidsområde- og samarbeidsverktøy som Google Classroom, Microsoft Azure og SIS-integrasjon for enkel kommunikasjon.

I likhet med Hapara tilbyr Impero en demo for klasserommet som inneholder alle de essensielle funksjonene.

Senso

Senso er en fantastisk alt-i-ett-programvare for klasseromsadministrasjon som hjelper til med å overvåke atferden til elevene gjennom fugleperspektiv.

Senso er spesielt bygget for Chrome-enheter og hjelper til med effektiv administrasjon av klasserom gjennom en sentralisert nettportal.

Dette verktøyet lar lærere sømløst kontrollere skjermaktiviteter, blokkere nettsteder og dele dokumenter med noen få klikk. I tillegg lar programvaren deg starte en live chat-økt med en eller flere studenter.

Administratorene kan blokkere distraksjoner og dempe eller slå på alle deltakere i klasserommet.

Det jeg likte best med Senso er funksjonaliteten med ett klikk som gjør det mulig for lærere å organisere leksjoner, sende oppgaver og til og med samle umiddelbar tilbakemelding.

Når du blar til bunnen av siden, kan du raskt registrere deg og bestille en gratis demo.

Klasseromsspion

Som navnet tilsier, er Classroom Spy en klasseromsovervåkingsprogramvare som hjelper med å spore elevenes fremgang individuelt eller i grupper. Denne programvaren gir administratorene full kontroll over elevens aktivitet i klasserommet.

Kort sagt, det lar administratorer overvåke aktiviteten deres og iverksette tiltak.

  9 beste Team Fortress 2 (TF2) serverhosting for best ytelse

Lærere kan låse elevens skjermer, hindre dem i å surfe på internett og få full kontroll over mus og tastatur.

Det som er mer spennende er at de innspilte dataskjermene umiddelbart kan konverteres til en AVIF-fil.

Selv om brukergrensesnittet kan se litt utdatert ut, fungerer programvaren sømløst på Windows, Mac OS og Linux. I tillegg er den brukervennlige mobilapplikasjonen tilgjengelig på Android og iOS.

Sist, men ikke minst, kan du starte med en 30-dagers gratis prøveperiode og få fantastisk kundestøtte gratis.

LightSpeed-systemer

LightSpeed ​​er et helhetlig stykke programvare skreddersydd for K-12-miljøer for å skape et engasjerende læringsmiljø.

Enten det er et klasserom på 100 eller 100 000, deres førsteklasses klasseromsadministrasjonsprogramvare gir lærere full kontroll over klasserommet.

Lærere kan få sanntidssynlighet inn på elevens skjermer. På denne måten kan de overvåke skjermene, lukke forstyrrende faner og blokkere opptil 100 nettadresser samtidig. Lightspeed er perfekt for alle typer læring – fjernkontroll, hybrid eller personlig.

Den beste delen? Den kommer med et AI-drevet overvåkingssystem som oppdager upassende oppførsel til deltakerne og låser nettleseren.

Lightspeed integreres med Microsoft-programvarepakker som Teams og andre plattformer for å lette samarbeid og andre prosesser.

Hvis du vil teste funksjonene, kan du alltids prøve å bestille en gratis demo for Lightspeed.

Netop Vision

Netop Vision er et lokalt klasseromsadministrasjonsprogramvaresystem som fjernovervåker studentens datamaskiner og eliminerer kildene til distraksjon. Programvaren oppdager inaktiviteten og informerer brukerne så snart noen slipper oppgaven.

Videre kan instruktørene også presentere studentens skjermer for å vise oppgavene deres, analysere deres styrker og sette pris på dem. Administratorer kan også åpne en fil, nettside eller applikasjon eksternt og umiddelbart presentere den for klasserommet.

Vision har også et mobilvennlig grensesnitt designet for iPad-brukere slik at nettbrett kan bli til PC-er.

Du kan starte med en gang med en 30-dagers gratis prøveperiode som består av noen grunnleggende funksjoner. Men hvis du trenger mer avanserte funksjoner som å begrense elevene og skjermlåser, gå med Vision Pro.

Nettkontroll 2

Net Control 2 er en morsom og engasjerende programvare for klasseromsadministrasjon designet for små og store klasserom, skoler, biblioteker, høyskoler og andre utdanningsorganisasjoner.

Programvaren tilbyr mer enn 150 funksjoner for klasseromsovervåking, inkludert innebygde merknadsverktøy, en virtuell tavle, innebygd chat, nettleseraktivitetsbegrensninger og lyd- og videokonferanser.

For å øke produktiviteten har programvaren et quiz-konstruktørverktøy som lager bilder, tekstquizer og spill for elevene. Studenter kan umiddelbart få tilbakemelding på eksamener og karakterer på dataskjermen.

NetControl lar deg dele dokumentene med ett klikk og samle dem innen en tidsramme. Sist, men ikke minst, analyserer programvaren admin-atferden og betrakter den som en makrokommando for rask utførelse.

Siste ord

Klasseromsadministrasjonssystemer er en fin måte å skape et engasjerende miljø i det virtuelle klasserommet og holde elevene fokuserte.

Verktøyet kan være en stor tidsbesparelse og øke produktiviteten på samme tid. For ikke å glemme, de fleste av disse kommer med en gratis demo, slik at du alltid kan teste funksjonene deres.

Velg det beste klasseromsstyringssystemet som passer perfekt til dine behov og krav.

Ikke glem å sjekke ut listen over beste programvare for skoleadministrasjon.