10 beste SEO-analyseverktøy på siden for å finne problemer og anbefalinger

Leter du etter det beste SEO-analyseverktøyet på siden? Vel, her er noen av verktøyene som kan bidra til å øke den organiske trafikken din og grave dypt inn i SEO på siden.

Hvis du aldri har følt deg bekymret eller forvirret, så tenk om igjen. Googles algoritmeoppdatering har potensial til å få deg til å føle deg hjelpeløs og frustrert på samme tid.

Google gjør alle anstrengelser foreldet med en enkelt oppdatering som kan være negativ for nettsiden og roter til den organiske trafikken. Sammen med dette analyserer eller evaluerer Google aldri et nettsted. Den leker med hemmelighold og treffer den når et nettsted er på toppen.

Enten det er en søkemotorresultatside (SERP) eller søkeord, har Google en annen vei rundt det. Derfor blir markedsførerens jobb testet for å kvalifisere potensielle kunder og generere trafikk uten å la algoritmen eller noe annet påvirke den.

Som et resultat kan en SEO-sjekker hjelpe bedriftseiere med å bestemme og analysere nettstedets innhold og troverdighet. Slike SEO-verktøy på siden tar sikte på å:

  • Spor SEO-strategier,
  • Gjør forbedringer for å forenkle å få trafikk,
  • Fiks SEO-feil som påvirker trafikken,
  • og avdekke områder som kan bidra til å gå et skritt høyere sammenlignet med konkurrentene.

Med dette sagt, her er de beste SEO-verktøyene på siden man kan velge.

Serpstat

Hvis du vil begynne å analysere SEO på siden, kan Serpstat være verktøyet ditt. Det hjelper å forstå at SEO på siden sammenligner optimaliseringen mellom konkurrenter eller lignende nettsteder. Verktøyet hjelper med revisjon av sider for å analysere effektiviteten av feilrettinger, få en grundig gjennomgang av nettstedet, identifisere eventuelle feil og adressere rangeringsfaktorer.

Serpstat er en unik analysator som målretter mot sider, sammenligner SDO-score, tar konkurrenters sider og optimaliserer landingssiden. Den viser også nødvendige anbefalinger, får en SEO-problemrapport og optimerer siden med to revisjonskreditter.

  hvordan du bruker skjermen [Guide]

Semrush

Hvis du har jobbet lenge med nettsted SEO, så er sjansen stor for at du er klar over Semrush.

Semrush regnes som en ideell SEO-sjekker på siden for høyytende, sunnere og jevnere sider. Å bruke dette verktøyet er å få praktiske anbefalinger, analysere Googles rangeringsfaktorer og en dybdegående sammenlignende analyse.

Semrush handler ikke bare om å sjekke SEO på siden. Den dykker også dypt ned i semantiske ideer, strategiideer, ideer om brukeropplevelse, SERP inneholder ideer, tilbakekoblingsideer, innholdsideer og tekniske SEO-ideer. Det krever data fra forskjellige kilder for å forstå målsøkeordene, organiske konkurrenter og konsepter for å forbedre siderangeringen.

PageSpeed ​​Insights

Google Chrome utviklerverktøy, PageSpeed ​​Insights er et ideelt verktøy for å jobbe med nettsidens hastighet. Det hjelper med å forstå tilstrekkelige data fra beregningene for å forstå innlastingen av siden. Å bruke dette verktøyet er å vite ytelsen til en nettside eller et nettsted på stasjonære eller mobile enheter.

PageSpeed ​​Insights gir også forslag for å forbedre kvaliteten på nettsiden, og gir felt- og laboratoriedata om siden. Verktøyet fanger opp den virkelige verden og ekte brukeropplevelse for å få tilstrekkelige datasett til å ta en informert beslutning.

SERanking

SERanking on-side SEO checkers handler om å forstå nettsiden til et bestemt søk. Den tilbyr en omfattende og detaljert analyse av nettsiden for å optimalisere siden for bestemte søk. Den analyserer også innholdet for tekniske feil og unikhet, noe som sparer tid.

Brukerne kan arbeide med optimaliseringer, anbefalinger og rettelser på siden om nødvendig. SERanking-verktøy fungerer på flere parametere som URL-struktur, meta, tittel, domenekarakteristikker, innholdsanalyse, bildeanalyse, indeksstatus, sideinnlastingsoptimalisering, header-tagger, koblingsanalyse, teknisk analyse, brukervennlighetsanalyse, populariteten til sosiale medier og søkeordtetthet.

SEO PowerSuite

SEO PowerSuite tilbyr fullstendig revisjon av SEO på stedet. Gjennom revisjonsrapporten kan brukere enkelt optimalisere Google-vennlig innhold. Det gir SEO-helsesjekker, sosiale medier og trafikkstatistikk, sideinnholdsoptimalisering, indeksering og gjennomsøking og nettstedsrevisjonsrapporter.

  Slik bruker du ADB Uninstall App

Nettstedsrevisoren kan fikse eventuelle tekniske problemer og sjekke hele nettstedet for å øke rangeringen. SEO PowerSuite kan hjelpe med å sjekke HTML-kode for advarsler og feil, sjekke HTTP-svarkoder, fikse ødelagte koblinger, kontrollere interne koblinger og fikse beskrivelser eller titler.

Det hjelper også med å optimalisere sideinnholdet for å unngå søkeordstopp og fokusere på viktige søkeord. Det står også søkemotorvennlig og sikrer at nettsiden kan rangere på søkemotoren. Verktøyet kan også sammenligne faktiske besøk på nettsteder og kjenne etterspurt innhold, hvor det er populært.

Sitechecker

Sitechecker er en skybasert søkerobot i sanntid som fokuserer på den dype innsikten til nettstedet. Verktøyet for teknisk SEO-revisjon gjennomgår de tekniske problemene på et nettsted. Få også en prioritert gjøremålsliste som kan hjelpe deg å fikse feilene.

Sitechecker kan finne problemene og problemene for å bremse organisk søketrafikk, hente rapporten og fikse problemer. De tekniske SEO-revisjonene kan hjelpe med merkevarebygging av rapportene, fikse problemer og øke kundebevaringsgraden. SEO-spesialisten kan sende og motta e-postvarsler om eventuelle problemer som påvirker nettstedtrafikken.

Ahrefs

Ahrefs SEO-sjekker tilbyr måter å forbedre SEO på nettstedet, sjekke ytelsen og få organisk trafikk. Vurder Ahrefs Webmaster Tools som løsningen for å sjekke hundrevis av SEO-problemer, overvåke nettstedets helse, finne interne koblingsmuligheter, finne organisk trafikk, sjekke søkeord og få tilbakekoblinger.

AWT-verktøyet får trafikk fra søk og bidrar til å forbedre ytelsen til nettsteds SEO. Den representerer trege sider, ødelagte koblinger, manglende metabeskrivelser, feil i tittelkoder, duplikatinnhold, døde sider og store bildefiler. SEO-spesialister kan også planlegge SEO-sjekker og spore daglig, ukentlig eller månedlig ytelse. Verktøyet går også dypt inn i søkeord som kan hjelpe bedrifter med å rangere på Google.

Seobilitet

Seobilitet er et alt-i-ett SEO-verktøy som er ideelt for koblingsbygging, tilbakekoblingskontroll, Google-rangeringssporing, nettstedsøkeprogram, kontinuerlig overvåking, nettstedsrevisor og Whitelabel-rapportering. Verktøyet tilbyr bedre nettstedoptimalisering og revisjon på siden for å følge eksterne og interne lenker og sjekke nettstedet.

Seobility kan hjelpe til med å forstå feil i duplisert innhold og analysere eventuelle problemer på en enkelt side. Det dykker dypt ned i betydelige problemer og serverfeil for å forstå nettstedets fremgang. Den tilbyr en rangeringskontroll, søkeordkontroll, SEO-kontroll og TF*IDF-verktøy.

  Raid 0 vs Raid 1: Forskjeller og likheter

SEO-tester på nett

De avanserte SEO-tester på nett er en ideell alt-i-ett-plattform for å få organisk trafikk. SEO Tester Online kommer med flere SEO-verktøy: posisjonssporing, SEO-revisjon, rapportering, konkurrentanalyse, søkeordundersøkelser, innholdsmarkedsføring og generering av potensielle salg.

Verktøyet kan hjelpe med å følge teknisk SEO, analysere SEO på siden og forenkle SEO-arbeidsflyten. Det er å optimalisere nettstedet på alle mulige måter og nå topprangeringer som inneholder SEM- og SEO-funksjoner.

Moz

Moz verktøy for gradering på siden kan bidra til å forbedre SEO på siden ved å bruke umiddelbare rapporter og analyser. Brukerne kan skrive inn søkeordet eller URL-en og motta en optimaliseringspoeng, en sjekkliste som inneholder feil og anbefalinger for rettelser.

Moz hjelper til med å forbedre rangeringen, motta prioriterte sjekklister, raskt måle sidestyrken og takle sideproblemer. Den kommer med nøkkeltall som kan skade nettsiden for å eliminere problemene og øke kvaliteten.

Konklusjon

SEO-verktøyene på siden kan hjelpe med å optimalisere nettstedet og bidra til å bygge strategier som kan fungere. Målet er å forbedre SEO-rangeringer, fjerne ulønnsomt innhold og ta de riktige beslutningene som øker nettstedets synlighet.

Det er imidlertid utfordrende å trekke ut komplekse data fra datakildene. Hvis verktøyet kan hjelpe deg å forstå resultatene, kan det være et ideelt verktøy som kan presse deg til å vokse.

x