tipsbilk.net

5 ressurser for å lære Pine Script og lage handelsvisningsindikatorer

Pine Script er for å superlade din Tradingview-opplevelse. Bli på plass for å sjekke ut ressurser for å lære det.

TradingView er en førsteklasses kartplattform på tvers av plattformer med tilgang til en rekke markeder og børser.

Dette passer både nykommere og proffer for å gjøre livet enkelt med handel. Med utmerket meglers tilgjengelighet, er TradingView partisk mot den tekniske analysen av markedstrender.

Men handel kan være utfordrende uten analyseverktøy. Og det er nettopp her tilpassede indikatorer kommer inn i bildet. TradingView støtter å lage indikatorer med deres hjemmelagde PineScript.

Pine Script er et lett Tradingview-eksklusivt programmeringsspråk. Du kan lære Pine Script uten erfaring med koding. Imidlertid vil det hjelpe deg å skyte i været med tidligere eksponering for (Python) programmering.

Formålet med Pine Script er å lage tilpassede indikatorer, strategier og handelsvarsler for å opprettholde en fordel i forhold til andre investorer.

Du finner mange handelsvisningsindikatorer utviklet i Pine Script av andre brukere.

For eksempel, denne forteller deg om høyder og nedturer i et brukerdefinert tidsrom:

Noen av dem er åpen kildekode-skript med kode tilgjengelig på Tradingview med hvert slikt skript.

  Følg pilen er et lett-å-følge navigasjonsverktøy

En av de mer komplekse indikatorene, kalt VADER, forteller deg om kjøps- og salgstrendene i markedet:

Selv om det er mange flere tilpassede indikatorer på TradingView, vil det mest fordelaktige være utviklet av deg selv med Pine Script.

Siden språket lover en forenklet læringskurve, la oss ta en titt på noen av ressursene for å starte.

TradingView PineScript-programmering

Dette Pine Script kurs på Udemy er for absolutt nybegynnere.

Fra og med det grunnleggende, går kurset videre til å utvikle tilpassede indikatorer, kombinere flere indikatorer og lære ferdigheter for å unngå TradingView premium-abonnementer.

I tillegg hjelper dette deg med å automatisere handelslogikk og sette handelsvarsler for å minimere skjermtiden.

Du kan ta dette kurset med en gratis TradingView-konto. Du får også livstidstilgang til dette kurset og et fullført bevis på slutten.

Pine Script nybegynnerveiledning

Pine Script nybegynnerveiledning er en gratis furu-læringsressurs fra Art of Trading. Du kan imidlertid migrere til deres betalte versjoner også.

  Reparer PS4-feil CE 42555 1 utgave

Som tydelig fremgår av navnet, kan det hjelpe deg å bygge Pine-ferdighetene dine fra grunnen av. I tillegg introduserer den første modulen programmering for startnivåkandidatene, etterfulgt av Pine fundamentals.

Dette grunnkurset avsluttes med at du lager et tilpasset Pine Script.

Til slutt kan du også se på en kortversjon av dette gratiskurset på YouTube.

PineScript programmering

Denne premien PineScript programmering Kurset har 5+ timer med videomateriale med 50+ kodeeksempler for å få deg på sporet med TradingView.

Denne regelmessig oppdaterte modulen vil igjen vise seg nyttig for ikke-kodere som prøver å utvikle sine egne skript.

Etter det grunnleggende, fortsetter kurset med å dekke innebygde funksjoner, variabler og lage handelsvarsler. Senere vil du gå gjennom å lage strategier og plotte i PineScript.

Og er du heldig kan du få kurset uten kostnad da forfatteren gir bort ett abonnement per måned gratis.

Furuskriftkurs

Dette er en gratis, detaljert tekstbasert PineScript-kurs fra TradingCode.net.

Fra og med Pine fundamentals, fortsetter dette med å dekke TradingView-strategier, ulike typer innganger, indikatorer, strategier og skriptinnstillinger, kartlegging, tegning, etc.

  10 beste CGM-er (kontinuerlige blodsukkermålere) for å holde helsen i sjakk

Den tekniske analysen utgjør en integrert del av modulen, sammen med strategiens backtesting. Til slutt avsluttes kurset med leksjoner om pengehåndtering.

Når dette ble skrevet, var det 25 kapitler bestående av 211 leksjoner med over 500 bilder for å kompensere for fraværet av videoen.

Pine Script (TradingView)

Dette er nok en teksttung PineScript-kurs i form av en enkelt artikkel. Kurset starter med introduksjonen, fordelene og alternativene til Pine Script.

Etterpå inkluderer innholdet strategibacktesting, innstilling av handelsvarsler, skriptmodifisering og opprettelse av tilpassede indikatorer.

Til slutt er dette en introduksjonsmodul som du kan ta uten kodekunnskap.

Konklusjon

Å lære PineScript er den beste måten å oppnå maksimalt. I tillegg er Pine utviklet for å gjøre mer på mindre, slik at enhver nybegynner kan starte, utvikle og hjelpe andre med å få verdifull innsikt.

Men ikke bare dette, vi har oppsummert noen kryptohandelsroboter for å starte og automatisere kryptoinvesteringene dine.

x