10 beste stedene å få strømoverlegg

Ser du etter et attraktivt stream-oppsett? Du kan prøve strømoverlegg fra de beste kildene som er skissert i denne artikkelen.

Livestreaming har blitt en popkulturkarriere. Fra spill til utdanning og alt i mellom, det er millioner av live stream-kanaler på videodelingsplattformer som YouTube, Facebook, Twitch, etc.

Av alle disse live stream-kanalene ser noen kule og kreativt annerledes ut enn andre. Fordi de bruker strømoverlegg. Noen av disse kanalene har også imponerende abonnenter.

Les videre for å kjenne hemmelighetene til strømoverlegg, hvordan du bruker det og de beste verktøyene for å få iøynefallende strømoverlegg på nettet.

Hva er strømmeoverlegg?

Strømoverlegg er en kombinasjon av grafiske elementer som widgets, chattebokser, handlingsfremmende oppfordringer (CTA), bilde-i-bilde-rammer, kamerakanter og mer. Disse elementene, hvis de er organisert kunstnerisk, forbedrer utseendet til livestrømmene dine på YouTube, Facebook Gaming, etc.

Strømoverlegg, som andre grafiske overlegg, flyter på toppen av den direktesendte videoen du kringkaster. For den beste opplevelsen og bildene må du bruke et direktesendingsverktøy som OBS Studio, Restream, XSplit Broadcaster, etc.

Ettersom manien etter strømmeoverleggsinnhold øker raskt, har grafiske innholdsdesignere nå kommet opp med animerte overlegg.

Noe populært innhold for strømmeoverlegg er:

 • Stinger-overganger
 • Annonse eller videopromotørs banner
 • «Direktesending er frakoblet»-banner
 • Kommende direktestrømmingsvarsler
 • Strømskjermer
 • Webkameragrense
 • Strømetikett
 • Topptekstoverlegg

Hvorfor vil du kanskje bruke strømoverlegg?

 • Overleggsgrafikk viser at du er en teknisk kunnskapsrik streamer og holder deg oppdatert med de siste hendelsene i spillets livestreaming-verden.
 • Strømoverlegg fungerer noen ganger som en krok som holder publikum på livestrømmen.
 • Slik flytende grafikk er en fin måte å vise sponsorinnhold, logo, melding og så videre. Sponsoren vil få beskjed om at du tar sponsingen på alvor.
 • Strømoverlegget ditt fungerer som merkevarebevissthet på toppen av videoinnholdet.
 • Avanserte strømmeoverlegg hjelper deg med å øke engasjementet med abonnentene og premiummedlemmene ved å vise en horisontal eller vertikal ticker når strømmen er direkte.

Hvordan forbedrer strømmeoverlegg strømmeopplevelsen?

Strømoverlegg gir en følelse av kreativitet og teknologi til livestrømmen din. Den unge befolkningen som elsker spill og popkultur, liker spesielt slike overlegg. De fleste streamere og abonnenter sier at overlegg øker stream-seeropplevelsen.

Her er noen grunner:

 • Overlegg skiller det faktiske innholdet fra distraksjoner som annonser, merkevarepromotering, nettspillchatter, CTA-er, abonneringsknapper osv.
 • På Twitch er det en obligatorisk kultur å bruke et overlegg for å merke kanalen din annerledes enn de andre.
 • Når flere kanaler strømmer det samme spillet, kan du identifisere noen unike kanaler ved deres strømmeoverlegg.
 • Abonnentene kan enkelt forstå kanalstatus ved å se «Direktestrømmen er frakoblet»-overlegget.
 • Du kan annonsere en hvilken som helst kommende strøm i varslingsområdet til overlegget, slik at de fleste abonnenter kan bli med i direktesendingen når du går direkte.

Hvordan finne og bruke de beste strømmeoverleggene

Først av alt, sjekk ut noen av de beste Twitch- eller YouTube-streamere som bruker strømmeoverlegg. For inspirasjon, sjekk ut Twitch-kanalene til Night Blue 3, Tfue, Shroud, Ninja, etc.

  13 personlige roboter du kan kjøpe i 2022

I de fleste av streaming-overleggsportalene som er nevnt nedenfor i denne artikkelen, vil du finne filtre for å begrense søket til spesifikke overleggsdesign.

Når du har registrert deg for en strømoverleggsredigerer, følg disse trinnene for å bruke overlegget:

 • På overleggsredigeringsprogrammet velger du spillet og legger til andre elementer som CTA-bokser, chattebokser, bilde-i-bilde, etc.
 • Legg til streaming-kallenavnet ditt eller YouTube/Twitch-merkenavnet ditt.
 • Redaktøren vil opprette en overleggs-URL. Kopier lenken.
 • Gå til strømmeappen din som OBS, og skriv inn URL-en som nettleserkildeplugin.
 • Kringkastingsappen vil da lage en overleggswidget som du kan slippe på strømskjermen for å fullføre oppsettsprosessen.

Nå finner du nedenfor noen strømoverleggsnettsteder hvor du enkelt kan få hundrevis av overleggsgrafikk å velge mellom:

Streamlabs

Alt-i-ett-programvaren for streaming Streamlabs kommer med ulike strømmedesign, inkludert et stort bibliotek med strømmeoverlegg. Streamlabs skrivebordstemaer og -overlegg passer for Facebook, Twitch og YouTube.

Strømdesignbiblioteket gjør det superenkelt å utforske innholdet via filtergrupper. Du kan velge mellom alternativer som Populært, Mest installert og Nylig lagt til.

Mens de fleste streamoverleggsplattformer fokuserer på spillrelaterte temaer, er Streamlabs vert for alle slags overlegg som spenner fra IRL-arrangementer til generiske og alt i mellom.

Visuals By Impulse

Hvis du har brukt overlegg på livestrømmen fra OBS Studio i lang tid og ikke får nok øyeepler, kan du prøve Visuals By Impulse. Den smarte overleggsdesignmotoren hjelper deg med å produsere overlegg i studiokvalitet på noen få minutter.

Her kan du velge et grunnleggende overleggstema og tilpasse det på Visuals By Impulses overleggsredigeringsprogram. Editoren inneholder klare til bruk grafiske elementer, kantlinjer, CTAer, animasjoner og kunstverk som du enkelt kan dra og slippe på grunndesignet.

Noen av de mest solgte overleggene på denne plattformen er:

 • Animert strømpakke
 • ChatID chat boks widget
 • Hype meter
 • Valor essentials-strømpakke
 • Skiferstrømpakke

Foreløpig kan du kun rekruttere overleggsredigerere fra denne plattformen for tilpasning av overlegg. Derfor må du betale separat for tilpasningstjenesten.

Canva

Noen ganger vil du kanskje designe Twitch-overlegget ditt fra bunnen av eller bruke noen grunnleggende maler og tilpasse dem. For disse formålene må du prøve Canva.

Twitch-overleggsbiblioteket til Canva inneholder både statiske og animerte designmaler. Bare velg den du liker og begynn å redigere i Canva-editoren. Hvis du velger en Twitch-overleggsmal merket Pro eller kronikonet, må du betale for å laste ned det endelige designet.

Annet enn Pro-designene er resten gratis, og du kan laste dem ned i forskjellige formater som JPEG, PNG, GIF og MP4. Det er en annen nedlastingsbegrensning for gratis Canva-brukere. Du kan ikke laste ned et SVG-format av Twitch-overlegget med mindre du er en Pro-bruker eller betaler en engangsavgift for nedlasting.

Ytterligere innhold som du kan legge til i Twitch-overlegget fra Canva-editoren, er former, linjer, klistremerker, rammer, rutenett osv.

StreamElements

StreamElements er en overleggsløsning som lar deg lagre grafiske elementer og andre eiendeler i skyen. Derfor tar det bare noen få sekunder for streamerne å sette opp før de går live. Du kan også enkelt bruke det samme overlegget fra forskjellige enheter.

  8 vakre skjermbildeverktøy for nettlesermockup

Ved å velge å bruke et overleggsskjema her, kan du tilpasse det som din merkevareidentitet. Både nybegynnere og erfarne streamere bruker denne tjenesten. Denne gratis plattformen lar deg velge fra et bredt spekter av temaer for å lage overlegg.

Den har en editor der du enkelt kan opprette, redigere, administrere, kopiere og tilpasse overleggene dine. Du kan bruke disse overleggene av YouTube, Trovo, twitch og Facebook Gaming.

Hvis du vil, er det å velge et universelt tema den beste ideen, siden det hjelper deg med merkevarebygging og kommer godt med å lage eller oppdatere din sosiale profil. Imidlertid kan brukere også velge overlegg, paneler, varsler osv. for streaming.

FairlyOddStreamers

I tilfelle du lurer på hvordan du skal presentere deg selv for publikum under live streaming, har FairlyOddStreamers den perfekte løsningen. På denne aggregeringsplattformen kan du finne et overleggsdesign som representerer din persona og merkevare.

Den har både gratis og premium ressurser, men plattformen hevder at premium-grafikken definitivt er bedre enn de gratis og viser deg også frem som en seriøs streamer for følgerne dine.

På denne plattformen får du ni nettsteder der du kan laste ned overlegget for kanalen eller siden din. Mens noen bare gir deg overlegg, tilbyr andre strømmepakker som inneholder flere elementer. Du kan bruke disse elementene på YouTube, Twitch, Trovo og Facebook Gaming.

Mens designene er pent organisert for å hjelpe deg med å finne favorittoverlegget ditt enkelt, kan du også sortere dem annerledes for raskt å finne noe som passer dine behov.

StreamSpell

StreamSpell-butikken er et kult sted å få tak i gratis og betalte overlegg. Herfra kan du laste ned premium-overlegg optimalisert for Twitch, Facebook Gaming og Youtube. Fremfor alt er disse kompatible med ulike strømmeprogramvareapplikasjoner som StreamLabs Desktop, OBS Studio og StreamElements.

Her får du en rekke overleggstemaer som anime, søt, mørk, esport, sci-fi, retro, høytider, League of Legends, World of Warcraft, MMORPG, Genshin Impact, skrekk, etc.

Du kan også sortere overleggene som er tilgjengelige på denne nettsiden etter bestselgende, høyeste og laveste pris, alfabetisk stigende og synkende, og nyeste.

Når du velger en strømmepakke, kan du sjekke ut all nødvendig informasjon om den, inkludert støttede verktøy, støttede plattformer, innholdet i pakken og tilgjengelige versjoner.

Spornettverk

Å være en aktiv sosiale medier-streamer betyr at du allerede må håndtere mye press hver dag. Hvis du ikke vil at de slitne og kjedelige overleggene dine skal få oppmerksomheten til nettrollere, bør du gå for Tracker Network.

Her kan du finne streaming-widgets for populære spill, inkludert Call of Duty, Battlefield V, Valorant, Fortnite, Rainbow Six: Siege, Apex Legends, Destiny 2, Rocket League og mange flere. Brukere kan også tilpasse overleggene med farger og oppsett som matcher merket deres.

Overleggene du finner på Tracker Network er ikke bare gratis, men også enkle å bruke for alle. Etter at du har konfigurert overlegget, kan du umiddelbart begynne å strømme og seerne vil få oppdatert statistikk om det.

Stream Maker

Spillere og påvirkere på sosiale medier som ønsker å lage tilpassede grafiske elementer for streaming, bør gå for Stream Maker. Ved å bruke dette verktøyet kan du enkelt generere skreddersydde overlegg.

  13 rammer for å lage serverløse apper

For det trenger ikke brukere å ha gode ferdigheter i grafisk design. Bare velg et hvilket som helst tema, velg favorittfargene dine, skriv inn brukernavnet ditt og legg ved kontoer på sosiale medier. Denne programvaren oppretter automatisk et tilpasset overlegg for strømmen din.

Videre trenger du ikke å gå gjennom oppsettsprosessen av noe slag, da dette verktøyet kan nås rett fra nettleseren din. Den tilbyr overleggstemaer for typer som in-game og lobby.

Det er også et alternativ for å vise dine sosiale mediekontoer på YouTube, Facebook, Twitter og Instagram ved å legge dem til overleggene.

WDFLAT

Strømmer du på Twitch, YouTube og Facebook Gaming? Det er på tide å gjøre strømmene dine mer attraktive og interessante for følgerne dine med de gratis WDFLAT-overleggene.

Mens du velger favorittoverlegget ditt, kan du velge designtype fra PNG, PSD, animasjon og online redigerbar for raskt å finne de du trenger. Nedlasting av disse overleggene tar sekunder uten ventetid. Som et resultat kan du begynne å strømme med disse overleggene på et minutt.

Når det kommer til kvantitet, tilbyr WDFLAT deg mer enn 150 overlegg som du kan tilpasse etter behov. Denne plattformen tilbyr også en online editor der du kan tilpasse overleggene med farge, tekst, skriftstil, skriftstørrelse, strømmeikon, navn på sosiale medier og data.

StreamShift

Hvis du er en innholdsskaper, er StreamShift plattformen der du kan få en rekke strømeressurser, inkludert strømoverlegg. Den tilbyr et stort antall tilpassbare strømoverlegg som du kan bruke som sømløs strømdesign i mange live-streaming-plattformer.

Når streamere velger å bruke disse overleggene, kan de tilpasse overleggene avhengig av deres unike personlighet og fargevalget til merket. Her kan du få gratis og betalte overlegg, designet av eksperter, og derfor kan du være trygg på kvaliteten på produktene du får på denne plattformen.

Det er heller ikke nødvendig å bruke tid på mockups og revisjoner. Det tar bare noen få sekunder å laste ned og installere disse overleggene som støtter YouTube og Facebook Gaming.

Innpakning

Nå vet du hvor du kan få noen ekstraordinære stream-overlegg for live-strømmene dine på YouTube, Twitch, Facebook Gaming og mer.

Artikkelen skisserer både gratis og betalte plattformer. Du kan prøve den som passer budsjettet og den kreative stilen for direktesendingskanalen din.

Du kan også være interessert i den beste programvaren for livestreaming og de beste streamingplattformene for live-spill for å sette opp en vellykket YouTube- eller Twitch-kanal.

x