10 enkle Minecraft-husideer

Et Minecraft-hus eller en base er avgjørende for at du skal overleve i spillet. Det er vanligvis der du flytter spawn-punktet ditt, oppbevarer materialer du samler på, og hvor du lager, brygger eller fortryller gjenstander. Du mai, eller mai ikke opprette en Nether-portal i nærheten av den, men å ha et sted å gå tilbake til, og et sted som kan holde monstre ute er avgjørende.

Enkle Minecraft-husideer

Et Minecraft-hus kan være enkelt, dvs. en kube med en dør og et vindu, eller det kan være komplekst med flere etasjer, rom, vinduer, et takvindu og til og med en foss hvis du føler deg ambisiøs. Du kan bruke alle typer blokker for å lage et Minecraft-hus. Noen blokker er bedre enn andre til å beskytte deg mot monstre mens andre ser bedre ut estetisk.

Hvis du er ny på Minecraft, og fortsatt lærer å jobbe med alle blokkene, er det best å starte med enklere hjem. Her er ti fantastiske, men enkle Minecraft-husideer.

1. Survivalist Farm House

Vi anbefaler dette designet for nybegynnere. Den er enkel å lage med vanlige materialer som tre og brostein, og den er lett å bygge ut på. Du kan legge til flere rom i designet, og de vil ikke se malplasserte ut. Du har også gårdsplass tilgjengelig og en enkel måte å komme til den uten å forlate huset eller reise om natten. Pass på at du holder det godt.

  Hvordan lages CPUer egentlig?

Dette huset er omtalt på Grabcraft med tegninger om hvordan du bygger den.

2. Eik og gran av Smithers Boss

Hvis du vil ha noe som er enkelt å bygge og pent å se på, dette huset er verdt å sjekke ut. Den er bygget med hovedsakelig tre som er en av de vanligste blokktypene i Minecraft. Du kan bygge den med forskjellige tresorter, men eik og mørk eik ser best ut. Det er også andre blokker som brukes, f.eks. brostein og glass, men de er enkle å finne eller lage.

Den eneste ulempen med dette huset er at det for det meste er tre og vil lett bli skadet av mobs. På bildet nedenfor er det brukt spesielle shaders slik at huset ditt vil se annerledes ut avhengig av shaders du har installert.

3. Stilig og kompakt av CSX42

De Stilig og kompakt design fra CSX42 er et moderne, men lite hus som har plass til en seng, et håndarbeidsbord og en kiste. Den er bygget med grunnleggende blokker som tre- og steinplater. Mens du bygger det, vil du også lære en ting eller to om å lage et vakkert hus. Opplæringen inneholder ideer for å gjøre stablede kister lett tilgjengelige og hvordan bruk av forskjellige blokktyper gir estetikk til en konstruksjon. Det er også ideer for å utvide huset når du trenger det.

4. Enkelt stort rom

Husene på denne listen har vært små, noe som betyr at du ikke trenger å samle mye ressurser for å begynne å bygge. Hvis du ønsker å bygge noe større, men likevel holde det enkelt, anbefaler vi å sjekke ut dette enkle husdesignet av Stud. Det vanskeligste materialet å få tak i for denne konstruksjonen er steinplatetrappen som enkelt kan lages av brostein. Du trenger kull for å smelte alt (eller du kan bruke tre, men det vil ta lengre tid) og du ender opp med mye plass. Du kan dele huset (legge til rom) om du vil ved å bygge vegger. Innredningen er overlatt til deg, noe som betyr at dette er et fleksibelt design.

  Hvordan slette, arkivere, redigere en slakk kanal (fullstendig opplæring)

Det vil ta litt tid å bygge dette, men du vil like det du ender opp med.

5. Et solid steinhus fra Instructables

Hvis du ikke vil ha et hus laget av tre gitt som er langt mindre sannsynlig å tåle skader, dette grunnleggende steinhuset er verdt å bygge. Det krever vanlig tilgjengelige blokker som stein, og det legger fortsatt til noen blokkvarianter for å få den endelige konstruksjonen til å se bra ut, dvs. ikke bare en steinkube.

Huset er ganske stort og du vil kunne bruke det en god stund før du bestemmer deg for å oppgradere. Det er heller ikke et slikt hus du føler deg dårlig over å forlate fordi du legger så mye arbeid i det.

6. Simple Starter House av Sv Gravity

De Simple Starter House av Sv Gravity har en steinbase, vanlig tilgjengelige treblokker, en tilknyttet gård, to etasjer, god plass og fin utsikt.

Du vil ikke kunne bygge dette huset på en dag, så sørg for at du har et sted å overnatte mens du bygger, men det er definitivt verdt tiden du bruker. Materialene er enkle å få tak i. Du kan designe interiøret som du vil, og du kan hoppe over lykten til fordel for fakler.

7. Enkelt Bjørk Starterhus av Folli

De Simple Birch Starter House av Folli er bygget overveiende med bjørk som er en av de vanligste tresortene. Du trenger en god øks for å få veden og litt tid til å bygge huset, men det er stort, vakkert og har plass til en gård.

Du kan hoppe over potter og lykter til du har leire og jern til å lage dem. Huset vil gi ly og et sted å oppbevare forsyninger, håndverksbord, ovn og noen få bokhyller.

  Har du Bluetooth på PC-en

8. Trehytte av TSMC – Minecraft

Trehytte av TSMC – Minecraft tilbyr en unik, rask husdesign for nybegynnere. Ressursene du samler er minimale og lett tilgjengelige. Du kan bruke hvilken som helst type tre/tre du vil, og hvis du er ute etter litt prøving og feiling, kan du lage en andre etasje i dette designet.

9. Lite, moderne hus i to etasjer

Dette er lett en av de mer kompliserte byggene, og ressursene vil ta litt tid å samle, men hvis du vil ha et stort hus som er solid, sjekk ut dette designet av WiederDude.

Huset har to etasjer, og et basseng. Du kan endre det opp og gjøre om området for bassenget til en lett tilgjengelig gård. Det som gjør dette huset vanskelig å lage er bruken av betong, spesielt hvit betong som krever beinmel. Du må drepe noen skjeletter for det. Alternativt kan du lage glatte steinblokker og bruke dem i stedet. Huset mai ser ikke like bra ut, men det er fortsatt et flott design.

Merk: Shaders har blitt brukt i bildet nedenfor. Den endelige konstruksjonen din vil se annerledes ut basert på shaders og teksturpakkene du bruker.

10. Moderne hus av RainbowGamerPE

De Moderne hus av RainbowGamerPE har betong, så det er igjen ikke det enkleste å bygge, men betong kan erstattes med glatt stein. Du trenger en betydelig mengde kull for å gjøre alt dette, men huset er stort og du mai aldri gå ut av det. Du må samle ganske mye tre og sand, men de forekommer ofte nok til å ikke være en stor sak.

Bygget bruker også bjørkeved som er vanlig, og sorte glassruter som krever svart fargestoff. Igjen kan du bruke vanlig, fargeløst glass. Designet er ganske bra og lar deg enkelt leke med materialvariasjoner.

Konklusjon

Minecraft-hus er både kunst og funksjonalitet i ett. Boligene i denne listen mai ser vanskelig ut å lage, men når du først ser hvordan de er bygget, vil du lage dine egne design på kort tid eller endre disse for å passe dine spesielle behov.