10 kundefordringer-programvare som aldri går glipp av en betaling i 2022

Programvare for kundefordringer hjelper deg med å holde oversikt over alle ventende betalinger. De tar også bort en haug med filarbeid og lar deg fokusere energien din på kjerneoppgavene.

Hvor mange ganger ville det ha skjedd at du gikk glipp av en betalingsfrist? Et enormt antall ganger, ikke sant?

Det er vanlig at små og mellomstore bedrifter og bedrifter går glipp av viktige betalingsfrister eller å samle inn en betaling fra en klient før eller på fristdagen. Firmaet kan pådra seg tap og til og med gå glipp av straffen for å bli belastet som forsinkelsesgebyr.

Denne tingen, i regnskapsmessige termer, er kjent som en AR. Det står for kundefordringer. I enklere termer er det summen av penger som en kunde eller en klient forfaller til selskapet for å bruke dets varer og tjenester. Tjenestene er ennå ikke betalt, og beløpet kan betales i løpet av de kommende dagene.

Hvorfor bør du få en kundefordringsprogramvare?

Tilgodehavende her refererer til betalingen som ennå ikke er mottatt. Det skjer når et firma eller en bedrift øker sin kredittlinje til kunder. For eksempel, hvis en klient legger inn en bestilling på 1000 såper som koster hundre dollar stykket, vil det totale beløpet være verdt 100 000 dollar. Dersom beløpet ikke er betalt innen utløpet av vinduet, som varierer fra bestemte dager til måneder, er klienten pålagt å sende inn et forsinkelsesgebyr.

For å unngå disse uheldige problemene, anbefales det på det sterkeste å bruke en kundefordringsprogramvare.

AR-programvare opprettholder en digital registrering og vil aldri gå glipp av noen betaling. Det sparer deg for å holde oversikt over hver betaling manuelt, ettersom systemet gjør alt nødvendig arbeid. Registrering av betalinger manuelt er tidkrevende, og registrene må alltid tas vare på. Når de er feilplassert, forsvinner alle data og poster på kort tid.

Kundefordringer hjelper også med å administrere kontantstrømmen. Programvaren minner deg om pengene du skylder. Denne programvaren er en verdifull ressurs for selskapet siden den aldri vil gå glipp av en betaling og forbedre kontantstrømmen og ikke skade den.

Funksjoner til en kundefordringsprogramvare

Noen av nøkkelfunksjonene til en kundefordringsprogramvare er:

  • Prioritering: Det hjelper effektivt å prioritere viktige betalinger og minner deg om det samme bortsett fra å føre en oversikt over skyldige penger.
  • Automatisering: Programvaren genererer regningspåminnelser automatisk, noe som gjør betalingsveien enkel for kundene. Det vil også drastisk redusere rommet for eventuelle menneskelige feil.
  • Forbedrer operasjonell effektivitet: Generering av fakturaer kan være en kompleks prosedyre for firmaer eller selskaper med få ansatte. Du slipper å vente på at regningene skal godkjennes manuelt. Fakturaer genereres av systemet og kan sendes til kunden.
  • Forbedrer vedlikeholdsforhold for ansatte: Etter hvert som bedriften din begynner å oppnå vekst, vil arbeidsbyrden øke. Det vil bli viktig for bedriftslederen å holde ansatte glade i bedriften. Automatisering sikrer ditt behov for å ansette minimumspersonalet som kreves. Å ansette minimum vil sikre riktig vedlikehold og arbeid, noe som gjør ansatte optimistiske med tanke på å jobbe for din bedrift.
  • Digitale betalinger: Det vil ikke være behov for å administrere sjekker og gi bort kvitteringer når du har programvare for kundefordringer. Kunder kan betale digitalt via programvare og avlaste deg fra belastningen med å håndtere flere ting.
  • Maksimerer rettidige betalinger: Med funksjonene ovenfor for digitale betalinger og automatisering, 80 % av tiden, vil du motta ditt utestående beløp før eller i tide. Forsinkelse kan bare skje hvis det er et teknisk problem på din eller kundens side.
  Topp 9 webkonferanse- og øyeblikkelig delingsløsning for frilanser og oppstart

La oss nå se på noen av de beste kundefordringer-programvarene som kan administrere betalingene dine uten problemer.

Bill.com

Bill.com har som mål å tilby sine kunder tilgjengelige veier for å drive bedrifter og bedrifter. Det hjelper til med å administrere og strømlinjeforme kontantstrømmer og -utbetalinger sømløst. Programvaren vil hjelpe deg å huske forfallende betalinger og spare tid og krefter.

Innenlandske og internasjonale fakturaer kan betales raskt gjennom denne programvaren. Alle vitale forretningsdokumenter som fakturaer og kontrakter kan lagres digitalt i programvaren uten å bekymre deg for datalekkasje. Disse dokumentene er lagret i skyen og kan bare nås av autoriserte brukere. Programvaren utfører rettidig revisjonsspor for å oppdage uvanlige eller uautoriserte aktiviteter.

Med Bill.com kan man lage profesjonelle tilpassede fakturaer og enkelt spore utestående utgifter. Du kan også følge betalingsstatuser og fakturaer for raskt å få viktig informasjon om fordringer. Du har full kontroll over programvaresynkroniseringen. Den har integrasjoner med andre toppfinansieringsverktøy som bidrar til å redusere manuelt arbeid i større grad.

Quickbooks

Quickbooks hjelp din bedrift og bedrifter med å holde orden ved skyregnskap fra din PC til en mobil enhet. En som har tilgang kan fjernstyre denne programvaren når som helst. Det er enkelt å bruke og lære. Den integreres også godt med annen programvare. På denne måten blir deling av data mellom ansatte enkelt.

Opprettelsen av tilpassede fakturaer, kvitteringer og estimater er gjort lett tilgjengelig. Du kan deretter sende disse ut når det passer deg eller planlegge sendingen. Den har en funksjon av integrasjoner med bankene. Så alle kontantstrømmene dine oppdateres automatisk fra tid til annen.

Systemprogramvaren lar deg vite fremgangen som gjøres av virksomheten din ved å generere periodiske regnskapsrapporter. Du kan spore skyldig beløp etter kundens fakturerbare timer og legge det til på fakturaen. Du har alltid tilgang til supportteamet. Teamet vil ta opp spørsmålene dine angående programvaren og for å administrere firmaene dine.

Melio

Melio er en enkel nettbasert fakturabetalingsprogramvare for kundefordringer. Bokholdere og kunder kan bruke den sømløst når det er nødvendig. Det er en av de beste B2B-betalingsplattformene som brukes av bedrifter. Melio er laget for å holde de små selskapene på nivå med konkurrentene.

Ved å enkelt synkronisere programvaren med andre apper, kan du fortsette virksomheten uten betydelige arbeidsflytavbrudd. Ved hjelp av Melio kan man foreta flere betalinger fra hvor som helst, når som helst også internasjonalt.

Melio gir din bedrift og din klient klarhet i fordringene.

Her kan du bestemme hvor mange kunder hvert team kan jobbe med eller håndtere på én gang. Melio har vist seg å være effektiv for å spare både klientens og ansattes tid og ressurser. Du kan også velge å betale fra kredittkortet ditt hvis firmaets bankkonto opplever nedetid.

Sage Intacct

Sage Intacct er en av de beste programvarene blant andre regnskapsløsninger. Den fokuserer hovedsakelig på enkeltpersonforetak og små bedrifter. Alle dine kvitteringer og fordringer lagres her automatisk. Det er en brukervennlig programvare selv for en person uten regnskapsbakgrunn.

Sage hjelper deg med å håndtere skatten din effektivt ved å gi detaljert innsikt i kontantstrømmer og -utbetalinger. Filer lastes opp automatisk til programvaren med dra og slipp-funksjonen. Hastigheten og tiden for å laste opp data til programvaren kan eskaleres ved å bruke Sage-regnskap.

  Få tilgang til WiFi-svitsj, nettverk og informasjon fra alle skjermer [Jailbreak]

Når transaksjonene er utført, vil det ikke være noe krav om å krysssjekke dem. Systemet vil gjøre det for deg. Å administrere kontoer globalt er bare et klikk unna ved hjelp av Sage-regnskap. Sage utfører også andre operasjoner som er avgjørende for å drive en bedrift eller et selskap og følger dens strenge sikkerhetspolicy.

Plooto

Plooto har som mål å gi deg den mye etterspurte økonomiske stabiliteten for din virksomhet. Selv om det kan brukes for enhver bedrift, er Plooto mer tilbøyelig til små og mellomstore bedrifter. Plooto ønsker å gi bort en robust plattform for å administrere virksomhetens økonomi og arbeidsflyt.

Plooto er blant de beste regnskapsprogramvarene på grunn av den enkle integrasjonen med banken din. Å integrere denne programvaren med bankkontoen din hjelper deg med å maksimere arbeidsflyten din effektivt.

Noen funksjoner som tilpassede arbeidsflytgodkjenninger og PAD-avtaler (Pre Authorized Debit) sparer tid ved å la debitor debitere det skyldige beløpet når forfallsdatoen nærmer seg.

Programvaren fokuserer også på leverandørgjeld. Det vil si at det er beløpet et selskap skylder til sine kreditorer. Dessuten er det nå enkelt å konsolidere alle betalingsalternativene dine i én enkelt programvare.

Softledger

Softledger er en skybasert regnskapsprogramvare som hjelper deg med å administrere flere operasjoner og spore dem. Man kan spore salgsrekkefølgen og kostnadene. Det hjelper virksomheten din ved å vise sanntidsstatistikk og eliminere manuelle prosedyrer.

Det er enkelt å bruke, og teamet ditt kan administrere det effektivt og øke arbeidsproduktiviteten. Akkurat når datoen er forfall, sender systemet automatisk fakturaene på e-post til kundene.

Det hjelper deg å ta rettidige beslutninger som er best for å skalere opp virksomheten din ved å gi deg den nødvendige informasjonen når som helst. Programvaren integreres også med andre plattformer på kort tid og gir deg ulike muligheter for å trene.

Det er en av de best brukte programvarene i kryptovalutabransjen. Det gjør det mulig å registrere alle utgifter som er gjort ved bruk av kryptovaluta. Programvaren kan bli vant til dine behov ved å tilpasse den fullstendig via API.

Fakturert

Fakturert sitter øverst i brukervennlighetsindeksen. Den har behandlet fordringer for over 40 milliarder dollar. Invoiced, som er en skybasert programvare, administrerer alle serverne.

Tilpassing av hver betaling i henhold til kunden kan enkelt utføres ved å gi ulike alternativer. Det får deg til å se profesjonell ut foran kundene når du har all nødvendig informasjon klar i hånden.

Brukerne kan bruke den etter egne behov. Du kan enkelt få betalt for varene og tjenestene som tilbys av virksomheten din. Invoiced har tusenvis av kunder i mer enn 90 land. Den tilbyr også spesifikke betalingsplaner for å øke virksomheten din og dens inntekter.

Centime

Centime bidrar til å utvide virksomheten din helhetlig på alle domener. Å ha kontroll over bedriftens økonomi blir et spørsmål om overlevelse og kommer godt med når man skal ta en stor beslutning. Med Centime er det mulig å ta økonomiske kjernebeslutninger.

Du kan raskt visualisere om fordringene dine påvirker kontantstrømmen eller ikke gjennom Centime. Det lar deg også forutsi om du vil bli betalt i tide fra en klient eller ikke, slik at du kan administrere forretningsutgifter deretter. For hver forsinket betaling utført av kunden, vil du kunne se dens innvirkning på virksomheten din.

  Hvordan gå til en side i Word i Microsoft 365

Ved hjelp av maskinlæring kan du tilpasse sending av systemgenererte fakturaer og påminnelser til spesifikke kunder basert på forholdet ditt til dem. Alle kundene dine kan administreres ved hjelp av Centime. Det er enkelt å bruke og lære og har spart over 400 timer ved å eliminere manuelle arbeidsmetoder for bokføring.

Chaser

Chaser får du betalt raskere enn forfallsdatoene. Det eneste som må utføres er å synkronisere de andre økonomiske plattformene dine med Chaser. Synkronisering vil tiltrekke trafikk, det vil si alle fakturaer og kundeinformasjon mot systemet.

Her er en enestående funksjon i Chaser-programvaren for kundefordringer. Det gir betalingsalternativet i selve fakturaen. Så klientene og kundene trenger ikke å bruke noen annen plattform for å betale fakturerbar.

Dessuten er det ikke nødvendig å skrive e-postpåminnelser for fordringer. Du kan få personlige e-poster, sende dem og til og med få dem til å se ut som om de er håndskrevne. Å spore viktige finansieringsaktiviteter og få betimelige varsler og varsler forbedrer teamets effektivitet.

Med sin strenge kredittkontrollfunksjon hjelper den deg også med å administrere kredittene dine. Integrasjoner med andre plattformer gjør arbeidet enda mer uanstrengt.

BlueSnap

BlueSnap er en alt-i-ett betalingsapp. Den aksepterer betalinger globalt på best mulig måte. Den har et avansert faktureringssystem som automatisk oppretter fakturaer for kunder over hele verden. Siden programvaren er integrert med mange plattformer som Visa og Mastercard, kan du forvente sømløse betalinger.

Med BlueSnaps globale rekkevidde kan du utvide virksomheten din gjennom kontinenter og selge produktene dine over hele verden. Programvaren tilbyr deg også en personlig tilpasset strategi for forebygging av svindel. Du kan angi dine egne måter for hvordan du vil at svindelbetalingene skal forhindres.

Kunder og kunder kan effektivt behandle betalinger gjennom lenken som er oppgitt i fakturaen. Dette eliminerer behovet for å bytte plattform for pris eller, enda verre, løpe til banken og foreta en kontant- eller sjekkbetaling.

Den støtter kontantstrømmer fra flere kanaler som salg, abonnementer og markedsføring. Programvaren gir også bort hvitmerkede betalinger for firmaer som leter etter innebygde kostnader.

Konklusjon

Over 55 % av fakturaene mottas fortsatt manuelt, og bedrifter er fortsatt avhengige av manuelle kvitteringer, kontanter og sjekkbetalinger for tjenestene og varene som leveres. Ved å bruke programvare for kundefordringer vil selskapene kutte ned månedlige timer med manuelt arbeid og spare mye av tid og ressurser. Alt dette kan ta slutt hvis bedrifter tar i bruk og bruker kundefordringsprogramvaren.

Å ha en digital oversikt over alle utbetalingene kan spare deg i skattesesongen, og den sparte tiden kan utnyttes andre steder, og skalere opp virksomheten ytterligere. Synkroniser regnskapsplattformene dine med AR-programvare og få lindring fra alle de ubrukelige filene fra skrivebordet ditt. Denne programvaren er fremtiden hvis bedriften din ønsker å skalere opp.

x