10 måter å fikse Powerbeats Pro på som ikke lader

I denne epoken har teknologien gjort livet vårt enkelt. Det har tillatt oss å multitaske. Kan ikke relatere? La oss utdype nå. Vel, du kan snakke med vennen din på telefon og kutte grønnsaker samtidig. Grunnen til dette er nå du har øretelefoner slik at du slipper å holde mobilen i hånden mens du snakker. Men hva om Powerbeats pro ikke lader en dag? Ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe deg med å fikse dette problemet med at Powerbeats ikke lader i tilfelle.

Hvordan fikse Powerbeats Pro som ikke lader

I denne veiledningen har vi listet opp årsakene til at Powerbeats Pro-hodetelefoner ikke lader og gitt metoder for å løse problemet.

Det er ulike årsaker til feilen. Vi har listet opp alle mulige årsaker som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken metode som vil fungere for deg-

  • Kabelen er kanskje ikke satt inn riktig.
  • Det kan hende øreproppene ikke er riktig plassert.
  • Høy romtemperatur kan også være årsaken til problemet.
  • Ansamling av støv rundt ladekontakter.
  • Skadet kabel kan også være en av årsakene.
  • Utdatert fastvare kan også være årsaken til problemer.
  Hvordan endre Family Manager på PS4

Feilsøkingsmetoder er oppført i denne artikkelen. Du kan prøve disse metodene for å fikse at Powerbeats Pro ikke lader i tilfelle.

Metode 1: Sett inn kabelen riktig

Kontroller at du har satt inn kabelen riktig. Når du har satt inn riktig, kontroller om Powerbeats-dekselet blir ladet eller ikke. Hvis de fortsatt ikke blir belastet, prøv andre metoder som er oppført her.

Metode 2: Rengjør øreplugger og etui

Foto av Dagny Reese på Unsplash

Støv samles rundt ladekontaktene. Dette kan være årsaken til at Powerbeats Pro-dekselet ikke lades. Så bruk en nål eller nål for å rense det oppsamlede støvet. Men gjør det forsiktig. Hvis vann har kommet inn i etuiet, legg etuiet ditt i en kopp ris. Tidsvarigheten du må beholde er 48 timer.

Metode 3: Bruk en annen strømkilde

Den enkleste metoden for å fikse Powerbeats Pro-hodetelefoner som ikke lader, er å bruke forskjellige strømkilder. Fjern laderen fra strømkilden og koble den til en annen strømkilde.

Bilde av Markus Spiske fra Pixabay

Metode 4: Bruk en annen kabel

Bilde av Denys Vitali fra Pixabay

Spør familiemedlemmet eller vennen som bruker Powerbeat Pro om en kabel. Bruk den og se om Powerbeats Pro-dekselet ditt blir ladet eller ikke. Hvis de blir belastet, har feilen blitt oppdaget. Alt du trenger å gjøre nå er å få en annen kabel for å løse Powerbeats Pro-dekselet som ikke lader. Hvis Powerbeats Pro-dekselet fortsatt ikke blir ladet, må du prøve andre metoder som er oppført i denne artikkelen.

  Hvordan forankre bilder til tekst i PowerPoint

Metode 5: Plasser ørepluggene riktig i etuiet

Dette er en av de enkleste metodene for å løse problemet med Powerbeats Pro som ikke lades. Alt du trenger å gjøre er å følge disse enkle trinnene-

1. Fjern øreproppene.

Bilde av Yuxin Huang fra Pixabay

2. Sett den tilbake i etuiet.

Bilde av MilitaruRazvanA fra Pixabay

3. Sjekk nå justeringen av ladepinnene og trykk dem inn.

Merk: Når du har satt inn øreproppene riktig, vil hver ørepluggs lille lommelykt bli hvit.

Metode 6: Oppdater fastvare

Dette er også en av de enkleste metodene som kan løse problemet. Hvis Powerbeats Pro er koblet til en iPhone eller iPad, vennligst se etter oppdateringsvarsling, og hvis det er en oppdateringsvarsling, trykk på Oppdater-alternativet. Men i tilfelle du bruker Powerbeats Pro med Android, følg trinnene som er oppført nedenfor-

Merk: Trinnene oppført her ble utført på Samsung Galaxy S21 5G.

1. Start Google Play Store på enheten din.

2. Her søker du etter Beats-appen.

3. Trykk nå på Installer-alternativet.

4. Koble øreproppene til enheten ved hjelp av pro-dekselet.

5. Trykk nå på Oppdater-alternativet på appen.

Metode 7: Slå av automatisk øredeteksjon

Hvis Powerbeats Pro på den ene siden ikke blir ladet, kan du prøve å slå av automatisk øredeteksjon. Følg trinnene nedenfor for å utføre det samme-

1. Start Innstillinger-appen på enheten din.

2. Trykk her på Bluetooth-alternativet.

3. Søk nå etter Powerbeat Pro-alternativet og trykk på det.

Merk: Hvis du har kalt powerbeats pro med et annet navn, trykk på det alternativet.

  Det er enkelt å lage iPhone-ringetone med disse 8 verktøyene

4. Slå av bryteren for automatisk øredeteksjon.

Metode 8: Flytt til et annet rom

Mange ganger blir ikke Powerbeats ladet fordi romtemperaturen er over 40 grader Celsius. Så du kan flytte til et rom som har kjøligere temperatur. Prøv å lade Powerbeats Pro-dekselet ditt her.

Metode 9: Tilbakestill Powerbeat Pro

En annen metode du kan utføre på egen hånd er å fikse Powerbeats Pro. Følg disse enkle trinnene for å utføre tilbakestillingsmetoden-

1. Sett ørepluggene i etuiet og la etuiet stå åpent.

Bilde av Aixklusiv fra Pixabay

2. Trykk på systemknappen.

Merk: Hold inne systemknappen til LED-lyset blinker rødt og hvitt.

3. Forlat nå systemknappen.

4. Par den med enheten din.

Metode 10: Kontakt brukerstøtteteamet

Hvis ingenting har fungert for deg, så ikke bekymre deg. Du kan besøke Få støtte side med eple. Det kan hjelpe med å løse problemet.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan tilbakestiller jeg Powerbeats Pro-ladedekselet?

Ans. Du kan referere til metode 9 for å tilbakestille Powerbeats nevnt i denne artikkelen.

Q2. Hvorfor lades ikke Powerbeats Pro-dekselet mitt?

Ans. Det kan være flere årsaker til dette problemet. Noen av disse er defekte kabler, strømkilden fungerer ikke, støvansamling nær kontakter, batteriproblemer, høy romtemperatur, kabel som ikke er satt inn riktig og utdatert fastvare.

Q3. Kan du overlade et trådløst ørepluggdeksel?

Ans. Siden et ekte deksel til trådløse ørepropper slutter å lade når de er fulladet, trenger ikke kundene å bekymre seg for å overlade øretelefonene. Selv om litium-ion-batterier ikke kan overlades, har de bare et begrenset antall ladesykluser før batteriet må skiftes ut fordi det har begynt å bli nedbrutt.

***

Vi håper at en av metodene oppført i denne artikkelen hjalp deg med å løse spørsmålet ditt om hvordan du fikser Powerbeats Pro som ikke lader. Hvis du har noen tvil eller forslag, vennligst kommenter i delen nedenfor. Vi hjelper deg gjerne.