10 Shopify Dropshipping-apper for å utvide e-handelsbedriften din

Dropshipping-apper gjør det mye enklere å drive en e-handelsvirksomhet ettersom de reduserer byrden med foreldet lagervedlikehold.

Jeg vet hvordan det føles når du bruker så mye tid på å lage Shopify-butikker, undersøke produkter, låse deg fast på et vinnende produkt, lage annonsekampanjer og så se NULL salg!

Du er ikke den eneste som sitter fast i denne syklusen. Mange nye Shopify-selgere sliter med å generere konsekvent salg i nettbutikken deres – og til slutt slutter de.

For å sikre at dette ikke skjer med deg, vil jeg dele en liste over de beste Shopify dropshipping-appene som vil gjøre livet ditt mye enklere og hjelpe deg med å generere konsekvent salg og fortjeneste.

Disse must-have Shopify-appene for nettbutikken din tar deg fra å slite med å få nettsalg til å blomstre med nettbutikken din. Ta et raskt blikk på listen og les videre for å lære mer om hver app i detalj.

Dropshipping og dens fordeler

Dropshipping er en forretningsmodell der du (bedriftseieren) ikke trenger å ha noe varelager som en tradisjonell virksomhet. Kunden kommer til din nettbutikk og legger inn en bestilling. Du samler inn pengene💰. Leverandøren din sender🚚 produktet direkte til kunden på dine vegne.

Du er rett og slett mellommannen mellom kunde og leverandør.

Dropshippere trenger ikke å lagre produktene eller bestille i bulk. Leverandøren sender produktene etter hvert som de bestilles. Shopify-butikken din letter ganske enkelt denne prosessen.

For å implementere denne forretningsmodellen trenger du en dropshipping-plattform som Shopify.

Ulike Shopify dropshipping-apper lar deg koble sømløst mellom kundene dine og leverandørene. Noen av de beste fordelene med disse appene er:

 • Finn bestselgende produkter fra tusenvis av leverandører over hele verden.
 • Legg automatisk til produkter i Shopify-butikken din og oppdater varens pris og beholdning når det er nødvendig.
 • Administrer forsyningskjeden din effektivt og hold salget rullende inn.

Disse appene er avgjørende for din e-handelsvirksomhet; derfor må du velge den rette. Feil Shopify dropshipping-app kan føre til forsinket frakt, inkonsekvent kommunikasjon og kundetilbakeføringer.

Dette vil ikke bare skade fortjenesten din, men også butikkens omdømme.

Så la oss dykke ned i listen vår over de must-ha Shopify-appene for dropshipping som kan hjelpe deg med å generere konsekvent fortjeneste uten mye problemer.

DSere

Hvis du dropshipping med AliExpress, DSere er din foretrukne Shopify dropshipping-app for sømløst å importere, administrere og selge produktene dine. Tross alt har de offisielt samarbeidet med AliExpress.

DSers automatiserer produkt- og lagerrelaterte prosesser, forenkler repeterende oppgaver og lar deg hente hundrevis av produkter med ett klikk. Gjennom DSere kan du finne hundrevis av trendende produkter og enkelt importere dem til butikken din.

Du kan også se etter bedre eller billigere leverandører for å erstatte dine gamle leverandører. Siden DSers er en offisiell AliExpress-partner, får du tilgang til de beste leverandørene uten begrensning på antall bestillinger.

En ulempe med DSere er at den kun er fokusert på AliExpress. Så hvis du vil bruke noen av nettbutikkene som er alternativer til AliExpress, er ikke DSers noe for deg.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Du kan legge til opptil tre Shopify-butikker på en konto.
 • Grunnleggende kart- og sporingssystem.
 • Lar selgere lage en pakke med produkter fra samme eller forskjellige AliExpress-leverandører for å lage nye attraktive bestillinger, rabatter og reduserte priser for kjøpere.
 • Brukeranmeldelser⭐: 5/5 (18 000 anmeldelser)
  Hvordan lage kryptolommebok og ta kontroll over din digitale formue

Priser💵

Du får en 14-dagers gratis prøveversjon av alle planene deres – Basic, Advanced og Pro. Grunnplanen er gratis å installere og lar deg administrere opptil 3 Shopify-butikker og opptil 3000 produkter.

👉Last ned appen: DSere – AliExpress Dropshipping

Spocket

Du trenger produkter av høy kvalitet fra de beste leverandørene for å bygge ditt dropshipping-imperium. Spocket lar deg oppdage og dropshippe de beste produktene fra tusenvis av dropshipping-leverandører fra hele verden.

Leverandørene på Spocket er grundig undersøkt og tilbyr en margin på minst 25 %, sammen med rask amerikansk frakt. Hvis dropshipping-virksomheten din betjener kunder i USA og EU, er Spocket en av de beste Shopify-appene for å øke salget.

De fleste Spocket-leverandørene er basert i USA og Europa, men de har også et bredt utvalg av leverandører spredt over hele verden. Spocket har et offisielt samarbeid med AliExpress og Alibaba, så ordreoppfyllelsen er sømløs og rask.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Beste AliExpress-alternativet hvis du sender hovedsakelig til USA og Europa.
 • Søk etter produkter fra et hvilket som helst nettsted ved å bruke omvendt bildesøk.
 • Fungerer med Alibaba, DHgate, AliExpress, CJdropshipping, Zendrop og mer.
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,7/5 (4,2k anmeldelser)

Priser💵

Du får en GRATIS versjon av Spocket med en 7M+ produktkatalog. Du får også 24×7 e-post/chat/telefonstøtte. Du har imidlertid begrensede bestillinger og ingen funksjon for omvendt bildesøk med gratisplanen.

👉Last ned appen: Spocket – USA og EU Dropshipping

Trendsi

Hvis du selger moterelaterte produkter i Shopify-butikken din, Trendsi er din one-stop shop forsyningskjedeløsning. Trendsi plukker, pakker og sender direkte til kundene dine med din merkevarefaktura – i løpet av 2 til 10 dager.

Trendsi ble grunnlagt for å hjelpe motebedrifter med å vokse og opprettholde med en smidig forsyningskjede. Med denne Shopify dropshipping-appen kan du velge å dropshippe, åpne pakken engros eller produsere dine egne eksklusive design med lave MOQs (minimumsbestillingsmengde).

Trendsi har et oppfyllelsessenter i Los Angeles, noe som betyr raskere frakt over hele USA. De tar utrolige livsstilsbilder akkompagnert av grundige produktbeskrivelser, og alt dette kan synkroniseres til Shopify-butikken din med bare ett klikk.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Tilpasset emballasje, merkefakturaer og private merker lar deg etablere ditt eget merke.
 • Live Selling Center i LA eller lei en av deres direktesalgsverter for å ta bedriften din til neste nivå.
 • Alternativer for åpne pakker og produksjon av dine egne design.
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,9/5 (2,5k anmeldelser)

Priser💵

Trendsi er gratis å bruke. Selgere må imidlertid betale produkt- og fraktgebyrer før Trendsi oppfyller bestillinger.

👉Last ned appen: Trendsi – Fashion Dropshipping

Ali bestiller

Hvis du leter etter en automatisert oppfyllelsesløsning for dropshipping-butikken din, bør du definitivt sjekke ut Ali bestiller av FireApps. Denne Shopify dropshipping-appen lar deg legge inn og oppfylle flere bestillinger med noen få klikk for å frigjøre tid til markedsføring og vekst i virksomheten din.

Ali Orders har offisielt samarbeidet med Shopify og AliExpress for å la deg finne og importere produkter direkte til butikken din – med bare et klikk. Denne appen er brukervennlig og forenkler hele AliExpress-bestillingsprosessen.

Appen har et dedikert støtteteam tilgjengelig 24/7 og er populær blant Ali Orders-brukere for sine raske svar og problemløsningsevner. Appen er enkel å sette opp og gir verdifull innsikt i butikkytelse for salgsoptimalisering.

  19 fantastiske hacks for å hacke Roku for å få gratis kanaler

Nøkkelfunksjoner😍

 • Sømløs migrering fra DSere, Zendrop, Oberlo.
 • Appen sporer automatisk leverandørenes varelager og pris og oppdaterer automatisk lager og pris på butikken din.
 • Ett-klikks produktimport med AliExpress- og Temu-produkter
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,9/5 (1,8k anmeldelser)

Priser💵

Ali Orders har også gratis og betalte planer. Med GRATIS-planen får du grunnleggende automatiserte prisregler, AliExpress-produktanalyse og begrenset produktimport og -oppfyllelse hver måned.

👉Last ned appen: AO – AliExpress Dropshipping

Zendrop

Zendrop kan ta dropshipping-virksomheten din til neste nivå med rask frakt, amerikanske oppfyllelsessentre, private merking, automatisert dropshipping og mye mer – uten minimumskrav for bestilling.

Med premiumplanene deres lar Zendrop til og med dropshippere lage tilpassede «Takk»-kort for kundene dine. Dashbordet er superrent og nybegynnervennlig, og Zendrops markedsplass tilbyr 1M+ produkter å importere og selge.

Dropshippere får også tilgang til Zendrop Academy, hvor de har samlet de beste tipsene, triksene og praksisene som dropshippere kan bruke for å skalere virksomheten sin.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Zendrop lar deg lage abonnementsbokser i Shopify-butikken din for å tjene tilbakevendende inntekter gjennom abonnementer.
 • Høyvolumselgere får en skreddersydd opplevelse og et helt dedikert team for virksomheten deres.
 • Nybegynnervennlig og rent brukergrensesnitt
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,7/5 (6,2k anmeldelser)

Priser💵

Zendrop har også gratis og betalte planer. Den GRATIS planen lar deg få tilgang til 1M+ produkter, ubegrenset import til Shopify-butikken din, og til og med 24/7 support.

👉Last ned appen: Zendrop – Dropshipping og POD

Dropshipman

Dropshipman er en kraftig sammenslåing av asiatisk forsyningskjede og profesjonell programvareteknologi. Appen forenkler dropshipping-automatisering med ett-klikks produktimport, automatisk pris- og beholdningssynkronisering, automatisk oppfyllelse av bestillinger og mer.

Dropshipman tilbyr opptil 30 rimelige fraktmetoder. De gir garantert produktlevering til de fleste områder innen 7 til 15 dager. Deres trente fagfolk sjekker produktkvaliteten før levering og oppdaterer til og med kundene om leveringsstatus.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Tilpasset emballasje og design for å bygge ditt eget merke.
 • Integrerer jevnt med Parcel Panel, WillDesk, SEOAnt, EcomSend og Trustoo for å la deg administrere pakkesporing, kundeservice og markedsføring.
 • Deres dedikerte team kilder og foreslår vinnende produkter for deg, i tilfelle du er for opptatt!
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,9/5 (1,4k anmeldelser)

Priser💵

Dropshipman tilbyr en gratis plan og en 7-dagers gratis prøveversjon av deres betalte planer. Den gratis planen gir deg 3 daglige innkjøpsforespørsler, DSM-produktimport (3 per dag), ubegrenset ordreoppfyllelse og 24/7 kundestøtte.

👉Last ned appen: Dropshipman: Dropshipping og POD

CJDropshipping

Hvis du leter etter en gratis Shopify dropshipping-app med alle premiumfunksjonene, trenger du ikke lete lenger enn CJDropshipping. Appen forbinder deg med millioner av leverandører som tilbyr et bredt utvalg av produkter til fabrikkpriser.

Med CJDropshipping kan du importere produkter med ett klikk fra nettsteder som 1688, Taobao og AliExpress til butikkene dine via Google-utvidelsen. Appen sporer og synkroniserer bestillingsdetaljene automatisk og tilbyr også fremskyndede oppfyllelsestjenester.

Kundene dine mottar produktene sine i løpet av 3 til 10 dager med CJDropshippings effektive lokale varehusleveringstjeneste. De tilbyr også DIY-kombinasjon av produkter, slik at du kan tjene mer.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Sammen med produktene kan du til og med importere produktanmeldelser til butikken din.
 • CJDropshipping har amerikanske varehus for raskere oppfyllelse av bestillinger
 • Ingen oppsettsavgift, ingen lagringsavgift, ingen månedlig avgift og ingen minimumsbestilling
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,9/5 (4,7k anmeldelser)

Priser💵

CJDropshipping er gratis å installere, men selgeren vil bli belastet produktet og andre serviceavgifter tilsvarende.

👉Last ned appen: CJDropshipping

  7 beste meldinger med bots-plattform for salg og markedsføring

EPROLO

EPROLO er en evig gratis dropshipping-plattform som gir produktinnkjøp, ordreoppfyllelse, merkevarebygging, lagerstyring og mer til Print On Demand (POD) e-handelsbedrifter.

Denne gratis dropshipping Shopify-appen lar deg få tilgang til millioner av dropshipping-produkter i 107 nisjer på EPROLO-plattformen. Selskapet er vert for varehus i Storbritannia, USA og Kina, så du kan være trygg på at de kan skrive ut og levere til kunder over hele verden.

Med EPROLO Print on Demand er gjennomsnittlig leveringstid 5 til 15 dager. De sender til og med skreddersydde produkter for deg. Ved å bruke denne gratis dropshipping-plattformen kan du finne høykvalitets white-label-produkter og lage tilpassede design.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Den beste Shopify dropshipping-appen for print-on-demand-bedrifter.
 • Et dedikert team for å tilpasse produkter til dine behov.
 • EPROLO fungerer som din dropshipping-innkjøpsagent for å koble til de største e-handelsmarkedsplassene og kildene på dine vegne.
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,8/5 (1,4k anmeldelser)

Priser💵

EPROLO er gratis å installere. Imidlertid krever de et engangsgebyr for junior merkevaretjenester og senior merkevaretjenester.

👉Last ned appen: EPROLO – Dropshipping og merkevarebygging

Syncee

Oppdag millioner av vinnende produkter i din favorittnisje med Syncee markedsplass. Leverandørene deres er hovedsakelig basert i USA, Storbritannia, Australia, Europa og Canada. Så rask levering over hele verden er garantert med Syncee.

Syncee automatiserer produktopplastinger, oppdateringer og bestillingssynkroniseringer for å spare tid. Du kan til og med importere produkter til butikken din med bare noen få klikk. Du kan velge unike dropshipping-produkter fra 12 000+ pålitelige merker.

Syncee er Alibabas offisielle dropshipping-teknologipartner, og tilbyr en ekte B2B dropshipping-løsning. Så med Syncee får du 40+ produktkategorier og en komplett dropshipping-løsning.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Administrer produkter i bulk eller individuelt og få også store leverandørers rabatter.
 • Automatiserte produktopplastinger, oppdateringer og ordresynkronisering.
 • Ett-klikks produktimporterer direkte til butikken din
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,7/5 (1,2k anmeldelser)

Priser💵

Syncee tilbyr en gratis plan for å få tilgang til 6M+ produkter og leverandører fra USA, CA, EU, Storbritannia, AU og mer. Du får også dynamiske prisinnstillinger og gratis kundestøtte 24/7.

👉Last ned appen: Syncee – Global Dropshipping

AutoDS

En av de mest populære og omfattende dropshipping-løsningene for Shopify-selgere, AutoDS lar deg finne, importere produkter og oppfylle bestillinger fra 99+ globale dropshipping-leverandører.

På grunn av det enorme nettverket av leverandører gir AutoDS deg tilgang til 500M+ produkter og lar deg importere hundrevis av produkter med bare ett klikk. Du trenger ikke manuelt å oppdatere produktsider, inventar eller produktpriser; AutoDS gjør alt for deg.

AutoDSs TikTok-annonsespionverktøy vil hjelpe deg med å finne de populære produktene på TikTok med TikTok-innlegg og annonser. Systemet deres kan automatisk oppfylle kundenes bestillinger og oppdatere sporingsinformasjonen også.

Nøkkelfunksjoner😍

 • Kraftig produktoptimaliseringsverktøy for å optimalisere bilder, produkttitler, metabeskrivelser, priser, varespesifikasjoner og mer.
 • Winning Products-hub som viser deg velprøvde bestselgere og komplett produktanalyse, inkludert selgere, leverandører, vinnende annonsekampanjer og mer.
 • Full oversikt over virksomheten din, inkludert salg, inntekter, fortjeneste, bestselgere og mer.
 • Brukeranmeldelser⭐: 4,8/5 (3,1k anmeldelser)

Priser💵

AutoDS er en av de beste Shopify-tilknyttede appene og er ganske populær for sine funksjoner. På grunn av sin popularitet og premiumfunksjoner, tilbyr ikke AutoDS noen gratis plan, men har en 14-dagers gratis prøveversjon av alle betalte planer.

👉Last ned appen: AutoDS Alt-i-ett Dropshipping

Siste tanker

Så det var den detaljerte listen over noen av de beste Shopify dropshipping-appene som tilbyr komplette dropshipping-løsninger for Shopify-bedriften din. Du kan velge hvilken som helst dropshipping-app etter behov og budsjett.

De fleste dropshipping-appene vi diskuterte tilbyr skalerbarhet. Så du kan oppgradere til høyere planer etter hvert som virksomheten din vokser👍.

Neste opp, Shopify Collabs – alt du trenger å vite som selger/skaper er forklart.