Bright Data Proxy Manager omdefinerer personvern på nettet

Hvis du bruker mye tid på nettet fordi du er en nettskraper – og det gjør de fleste bedrifter i disse dager – forstår du viktigheten av personvern på nettet. Med alle apper eller nettsteder du bruker for å overvåke aktiviteten din, trenger du en god proxy-behandler for å forhindre at det finner sted.

Avhengig av nivået av nettskraping, kan du bruke flere proxyer for å tjene forskjellige formål. Ikke desto mindre vil det å ha andre proxyer vanligvis signalisere begynnelsen på å miste innstillinger, spesielt når du må bytte mellom dem for å sikre at alt går som forventet. Heldigvis kan du løse dette problemet ved å bruke en Bright Data Proxy Manager.

Fullmaktsadministrasjon kan bli en virkelig torn for de fleste online-arbeidere som nettskrapere. Fraværet av pålitelig proxy-infrastruktur vil avsløre seg selv på for mange timer brukt på å slukke proxy-branner eller håndtere en rekke pålitelighetsproblemer – noe ingen nettskraper ønsker å håndtere.

Hvis du erfarer at du har støtt på blokkerte nettsteder, er hjelpen bare noen få klikk unna, og du kan ha en inngangsport for å få tilgang til all informasjon du måtte trenge fra blokkerte nettsteder i tillegg til å kunne surfe på nettet sikkert og anonymt. Bright Data er en av bransjens mest pålitelige og sikre proxy-tjenesteleverandører, med en rekke nettopplåsere som enkelt kan omgå enhver blokkering og hjelpe deg med å hente offentlige nettdata.

Denne artikkelen diskuterer Bright Data proxy manager, dens funksjoner, fordeler og om det er en god investering.

Hva er en proxy-administrator?

Kilde: fortinet.com

En proxy manager er et program utviklet for å hjelpe deg med å administrere og organisere et datanettverks proxy-servere ved å skrive og implementere retningslinjer og filtrere alle ressursforespørsler.

Proxy-administratorer tilbyr brukervennlige grensesnitt til proxy-serverne dine – portvaktene til firmaets internett- eller dataterminaler – som lar deg redigere, legge til eller slette proxyer i tillegg til å teste tilkoblingshastigheter og tilgjengelighet.

Når de er riktig konfigurert med riktige retningslinjer, begrenser proxy-servere tilgang til merket materiale eller nettsteder for å administrere nettverkstrafikken din effektivt.

Et godt eksempel kan være å gi tilsynskontroll over typen ressurser brukerne dine har tilgang til, og det kan innebære å plassere filtre som blokkerer visse nettsteder, som de som inneholder støtende materiale som pornografi, som administratorer mener forårsaker distraksjoner.

Siden proxy-servere er utviklet for å forbedre nettverkets sikkerhet, kan blokkering av visse nettsteder og ressurser også hjelpe bedriften din med å redusere risikoen for virusinfeksjon eller å plukke opp skadelig programvare.

Du kan også bruke en proxy-manager på dine innkommende e-poster for å begrense brukernes mulighet til å åpne spesifikke vedlegg og redusere risikoen for e-postbasert infeksjon, sabotasje og spionasje eller blokkering av mistenkelig aktivitet.

Hva er Bright Data Proxy Manager?

Lyse data er en toppmoderne nettdataplattform og proxy-tjenesteleverandør som hjelper B2B-selskaper på en sikker og effektiv måte å samle inn data. Firmaet brukes av organisasjoner globalt, enten det er små bedrifter, Fortune 500-selskaper eller akademiske institusjoner.

  Vis og skjul passord i nettleseren din med ISeePass Bookmarklet

Bright Data er kjent for pålitelige og sikre proxy-tilbud, i tillegg til å være en go-to og kostnadseffektiv plattform som benytter lett tilgjengelige offentlige nettdata.

Bright Data tilbyr en rekke funksjoner og funksjoner, og datainnsamling og nettlåser til proxy-tjenester for å gi dem full kontroll over data- og nettverkspersonvernet. Denne rike porteføljen av egenskaper gjør Bright Data ideell for virksomheter som må være ekstra forsiktige når de håndterer kundens data.

Bright Data tilbyr for tiden minst fire typer proxy-tjenester: bolig, datasenter, ISP og mobile proxyer. Tjenesten utnytter et innebygd smart IP-rotasjonsadministrasjonslag for å garantere sikkerheten og sikkerheten til brukernes online identiteter.

De roterende proxyene forenkler endring av IP-adresser etter hver påfølgende tilkobling. Muligheten til å bruke mer enn bare én IP-adresse gjør det mindre mulig for en bruker å bli svartelistet på et bestemt nettsted.

Bright Datas proxy-nettverk for boliger er bygget på millioner av IP-er fra forskjellige steder over hele verden, noe som betyr at dataene brukerne samler inn er pålitelige og i samsvar med de fleste juridiske krav til databeskyttelse.

Bright Data overholder blant annet det siste EUs dataregelverk, California Consumer Privacy Act of 2018 og GDPR.

Fordeler med å bruke Bright Data Proxy Manager

Bright Data tilbyr et altomfattende utvalg av proxyer i 195 land – spredt over mange byer og land, og har over 72 millioner eksklusive og delte IP-er. Firmaets IP-er er hentet fra en rekke brukerenheter, og tilbyr hastighet og pålitelighet fra minst 600 000 boligproxyer de henter direkte fra Internett-leverandører.

Du kan dra nytte av Bright Data Proxys 7-dagers gratis prøveversjon hvis du er interessert. Potensielle brukere kan teste Bright Datas boligfullmakter designet for registrerte virksomheter eller datasenterproxyer beregnet på registrerte og individuelle B2B-selskaper.

Takket være den omfattende geodistribusjonen kan du bruke Bright Data Proxy i omtrent hvilken som helst by eller land globalt. Dessuten fungerer tjenesten i høye hastigheter, noe som gjør den raskere enn de fleste konkurrenter siden den kommer med lastbalanserende servere hver gang en bruker ber om det.

Det viktigste er at Bright Data Manager omgår koding, men introduserer avanserte funksjoner, inkludert intelligent ruting, SSL-dekryptering og tilpassede regler som reduserer båndbredden.

Bright Data Proxy Manager-funksjoner

❇️ Web Unlocker: Web Unlocker gjør det mulig å håndtere ethvert nettstedsopplåsingsproblem ende-til-ende, i tillegg til å levere analyserte og strukturerte data i formatet du velger, ved å bruke en enkelt URL.

❇️ Proxy Manager: Dette avanserte åpen kildekodeverktøyet forbedrer datainnsamlingen ved å rute forespørsler ved å bruke de rimeligste alternativene. Som et resultat er det redusert båndbreddebruk og endringer mellom proxy-nettverk for å sikre alle forespørsler.

❇️ Datainnsamler: Bright Data Proxy har forskjellige automatiserte samlere der du bare trenger å angi en bestemt URL, nøkkelord eller dataelement for å gi deg all data relatert til søket ditt, uansett hvilken samlingsstørrelse du har å gjøre med.

❇️ Datasett: Bright Data består av enestående forhåndsinnsamlede datasett knyttet til over ti millioner poeng på nettsidene deres. Datasettene er ideelle for å identifisere og analysere trender og sosiale medier-påvirkninger, finne personer og skaffe data for maskinlæringsalgoritmer.

❇️ Enorme suksessrate: Bright Data Proxy er tilgjengelig fra over 72 millioner IP-er i over 195 land med en suksessrate på rundt 99,99 %. Dessuten kan du surfe på internett sikkert og anonymt uten risiko for å bli utestengt eller blokkert, i tillegg til friheten til å velge mellom de fire ulike proxy-typene.

  Hvordan fungerer hologrammer på scenen?

❇️ Bredt spekter av data: Brukere kan samle inn strukturerte data eller skrape alt fra innlegg på sosiale medier, produktpriser, anmeldelser, vurderinger eller nyhetsartikler fra forskjellige nettsteder. Du kan tilpasse verktøyets skrapeinnstillinger etter format, frekvens eller proxy-plassering.

❇️ Pålitelighet og sikkerhet: Bright Data er blant noen få tjenesteleverandører som krever 99,9 % tilgjengelighet og oppetid for sine tjenester og funksjoner. Dessuten garanterer de brukernes nettdatasikkerhet gjennom deres kryptering og samsvarsstandarder.

❇️ Spar tid og penger: Bright Datas rimelige og kostnadseffektive prisplaner er designet for å passe hver brukers behov og budsjett. Brukere kan velge mellom månedlige eller årlige abonnementsplaner.

Bright Data Major proxy-plasseringer

Med Bright Data som har 72 millioner IP-adresser å starte opp og nettsteder som har plasseringsbaserte blokker designet for å operere i bestemte land, kan du unngå blokkeringer ved å utgi deg for å være en bruker fra det aktuelle landet.

For eksempel kan du få tilgang til Tyskland-baserte nettsteder ved å bruke hvilken som helst av deres over 1 003 263 tyske IP-er for enkelt å få tilgang til lokale nettsteder. Bright Datas proxy-plasseringer er spredt globalt, med de mest populære stedene i USA – 4.922.973 IP-er, Storbritannia – 1.865.443 IP-er, Tyskland – 1.297.414 IP-er, Brasil – 2.100.710 IP-er, Frankrike – 547.3265 IP-er, og Kina.

Andre populære steder er Canada – 436.319 IP-er, Spania – 585.284 IP-er, Russland – 3.196.555 IP-er, Japan – 334.170 IP-er, Sør-Korea – 202.229 IP-er og India – 5.425.168 IP-er. Med tanke på at Bright Data rapporterer en suksessrate på 99,9 %, er det stor sjanse for at du kan unngå blokkeringer og få tilgang til dataene du trenger.

Bright Data Proxy Manager-priser

Bright Data tilbyr forskjellige prisalternativer for sine fire forskjellige IP-adressetyper og har en enkel betal-som-du-gå-plan tilgjengelig. Residential IP-planen koster $15 per GB, mens mobile IP-er koster $40. Andre IP-proxyer er tilgjengelige for $0,15 per IP eller $15 per GB data, mens datasenterproxyer koster $0,80 per IP og $0,110 per GB data.

Du kan tegne et årsabonnement for å spare penger. Fra $ 1000 månedlig for den avanserte planen, realiserer den $ 0,56 og $ 0,077 per datasenter-IP, mens prisen for bolig-IP kommer ned til $ 10,13. Et avansert + prosjekt som koster $2000 per måned ber om $0,50 per IP eller $9,75 per GB data for ISP proxyer og $9,45 per GB for bolig proxyer.

Til slutt kan du velge den tilpassede planen, som skaleres på ubegrenset basis og krever at brukerne utvikler seg basert på deres behov og spesifikasjoner. Det kan også være lurt å vurdere den 7-dagers gratis prøveperioden, men hvis du prøver som et selskap, må du bekrefte registreringen og forplikte deg til å bruke minst $500 månedlig.

Hvordan få tilgang til Bright Data Proxy?

Prosedyren for å få tilgang til Bright Data er så enkel som ABC:

 • Fyll inn opplysningene dine for å åpne en konto – dette tar noen sekunder, og nettstedet vil omdirigere deg til Bright Datas dashbord.
 • Velg typen produkt du trenger.
 • Du blir bedt om å bekrefte identiteten din.
 • 4. Fyll inn din foretrukne betalingsmetode – du kan velge mellom et kredittkort, Payoneer, Alipay eller PayPal. Det ville være best å ha en positiv kontosaldo for å få tilgang til Bright Datas dashbord.

  5. Opprett en sone: Dette refererer til en gruppe innstillinger som definerer prosjektet ditt og inkluderer den foretrukne IP-typen (eksklusiv eller delt), IP-land, stat, by eller operatør, etc.

    5 Enterprise-klare skysårbarhetsskannere for AWS, GCP, Azure og mer

  6. Tilpass sonen din for å begrense soner til bestemte domener eller legg til de du ikke ønsker å målrette mot.

  Data Bright Proxy Use Cases

  Bright Data Proxy er et velrespektert verktøy på grunn av sin imponerende liste over funksjoner og enheten er ideell for generelle og spesifikke brukstilfeller. Blant de fremtredende brukssakene er innsamling av prisovervåkingsdata, generering av potensielle kunder, merkevarebeskyttelse, SEO-forskning og sentimentanalyse.

  Med den medfødte evnen til etisk å samle verdifulle data fra nettet for disse mange formålene for å hjelpe til med konkurrerende forskning og markedsanalyse, har Bright Data blitt et super nyttig verktøy som står hode over skuldre i nettskrapingsindustrien.

  Bright Data Proxy-konkurrenter

  #1. Oxylabs

  Oxylabs er et altomfattende webintelligensinnsamlingsverktøy og proxy-leverandør på høyt nivå som gjør det mulig for ulike selskaper å utnytte kraften til big data fullt ut. Oxy Proxy Manager har en gratis-å-bruke app som lar brukere administrere sine proxyer via mobile enheter.

  Verktøyet presenterer også en Chrome-nettleserutvidelse for alle som foretrekker å unngå mobilappen for proxy-administrasjon. Oxy Proxy-brukere kan enkelt konfigurere systemet og bytte mellom flere servere.

  Hovedtrekkene

  • En allsidig app som er kompatibel med forskjellige proxy-leverandører.
  • Ingen ekstra kostnader eller skjulte avgifter er forbundet med bruk av Oxy Proxy-appen.
  • Brukere kan legge til så mange proxy-servere de ønsker.

  På baksiden, derimot, bruker ikke den mobile proxy-behandlingen alle proxy-innstillinger på systemnivå eller kan ha forskjellige proxy-konfigurasjoner.

  #2. Nginx

  Nginx Proxy Manager er et proxy-administrasjonsverktøy som forenkler tilkoblinger mellom backend-servere og klienter. Merk at for praktiske formål er Nginx Proxy Manager designet for å administrere relasjoner mellom brukere og backend-servere i stedet for alle proxyene dine, slik Bright Data Proxy Manager gjør.

  Hovedtrekkene

  • Du kan konfigurere Nginx Proxy Manager til å håndtere SSL/TLS-kryptering og dekryptering.
  • Verktøyet støtter HTTP/2 og muliggjør rask kommunikasjon mellom brukere og servere.
  • Proxy-manageren tilbyr et omvendt proxy-støttesystem som videresender brukertilkoblingsforespørsler ved å maskere brukerens virkelige IP-adresser.
  • Nginx Proxy Manager gir robuste sikkerhetsfunksjoner som garanterer klientens servers beskyttelse mot tradisjonelle nettbaserte angrep. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer tilgangskontroll som hjelper til med å beskytte sensitive data mot uautorisert tilgang.
  • Nginx har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som tydelig viser tilgangskontrollfunksjoner som å legge til, slette og endre IP-adressebaserte begrensninger.

  På minussiden er imidlertid Nginxs funksjonalitet begrenset til kun omvendt proxy og SSL/TLS-administrasjon, noe som ikke gjør det til et effektivt proxy-administrasjonsverktøy sammenlignet med Bright Data proxy-behandling.

  Endelig dom

  Fra det foregående virker det klart at Bright Data er en av de mest omfattende og pålitelige nettdataplattformene du kan bruke for å trekke ut verdier fra offentlige nettdata hvis du ønsker å opprettholde et konkurransefortrinn innenfor din nisje. Plattformens effektivitet har vunnet hjertene til mange enkeltpersoner og institusjoner fra alle deler av verden.

  Bright Data-brukere kan utnytte sine førsteklasses proxy-tjenester takket være dens altomfattende funksjonalitet og kraftige funksjoner. Ved å benytte offentlige nettdata kan de benytte seg av forskjellige datapunkter for å hjelpe til med forskning, overvåking og analyse.

  Selv om det kan være dyrere enn de fleste konkurrentene og har en begrenset gratis prøveversjon, er brukere sikret en proxy-administrasjonstjeneste som sikrer en sikker overføring av data, filer og informasjon til og fra ansatte som jobber på avsidesliggende steder.

  Som et resultat kan brukere få tilgang til nettdata for å hjelpe dem med å ta bedre og mer informerte beslutninger for personlig eller forretningsmessig bruk. Fleksibel fakturering, kraftig konfigurasjon og 24/7-støtte gjør Bright Data til et must-prøve for alle som arbeider med seriøse prosjekter.

  Deretter kan du sjekke årsakene til å bruke Bright Data for proxy og nettskraping.