10 svarte skrivebordsbakgrunnsbilder for Windows 10

Mørke temaer for stasjonære operativsystemer er nå tilgjengelige på både populære stasjonære OS»; macOS og Windows 10. Mørke temaer kan være nye, men brukere har konfigurert og brukt mørke bilder som skrivebordsbakgrunn i årevis. Mange bruker ganske enkelt en vanlig svart bakgrunn. Den lar alle ikonene dine være synlige, og når du går til skrivebordet, gjør det deg ikke blind.

Windows skrivebordsbakgrunner [Black]

Mørke eller svarte bakgrunnsbilder trenger ikke å være enkle. Du kan finne utrolige HD-bilder som gir flotte bakgrunner for skrivebordet. Hvis du vil angi en plan svart skrivebord, åpner du Innstillinger-appen og går til Personalisering> Bakgrunn. Velg alternativet Vanlige farger fra rullegardinmenyen og velg svart fra fargevelgeren.

  Skriv inn spesialtegn raskt i Windows ved å bruke hurtigtaster

Hvis du leter etter noe utover vanlig svart, her er ti utmerkede bilder fra Unsplash som vil lage flotte bakgrunnsbilder. Bakgrunnsbildene har endret størrelse for å kunne forhåndsvise. Besøk lenken for å se full HD-bildene.

1. Black rocks av Nick Nice

Dette bildet er best egnet for et mobilt bakgrunnsbilde, men du kan beskjære og endre størrelsen på det for et skrivebord. Last den ned fra Unsplash.

2. Månens faser av Nino Yang

Ingen samling av mørke bakgrunnsbilder er komplett uten et bilde av månen. Et mørkt bilde betyr at du ikke trenger en HD-skjerm for å få fargen og lyset rett på skjermen. Last ned dette bildet fra Unsplash.

  Hvordan fikse Orange Screen of Death på Windows 10

3. Puslespill av Ron Whitaker

Puzzle er et abstrakt bilde som er perfekt for et skrivebord. Last den ned fra Unsplash.

4. Fallende steiner av Gontse Tlhalogang

Dette bildet er størrelsen på en mobilskjerm, men du kan endre størrelsen på det slik at det passer til en skjerm. Hvis du har en vertikal/portrettorientert skjerm, kan dette tapetet brukes som det er. Last den ned fra Unsplash.

5. Duggdråper på blader av Bashaer

Et nærbilde av duggdråper på blader. Dette bildet vil gi litt dybde til skrivebordet, men det er fortsatt mørkt nok til å sørge for at ikonene forblir synlige og at det ikke vil blende deg. Last den ned fra Unsplash.

6. Vanndråpe på en kvist av Allec Gomes

Dette bildet er igjen størrelsen for en mobilskjerm, men du kan endre størrelsen på det for skrivebordet. Den har rikelig med tom plass som er flott for å endre størrelse og for synlighet av ikoner. Last den ned fra Unsplash.

  Slik fikser du Windows Task Scheduler som ikke kjører på Windows 10

7. Løvetann av Hongmei Zhao

Dette bildet har en løvetann i et glass, og du må endre størrelsen på det for skrivebordet, men det er opp til deg hvilken del du velger for skrivebordet. Det er et vakkert mørkt bilde som du kan laste ned fra Unsplash.

8. Karusell av Charles Büchler

Dette bildet er en utmerket kombinasjon av en mørk natt og moderne lys. Bildet har en rettferdig tur og er et utmerket fotografi av turen i bevegelse. Bildet er et kvadrat, men det er HD, så det kan endres størrelse for skrivebordet. Last den ned fra Unsplash.

9. Svarte striper av Allec Gomes

Dette bildet er ganske grunnleggende når det gjelder mørk bakgrunn. Bildet er imidlertid ikke datagenerert. Det er et utmerket fotografi. Last den ned fra Unsplash.

10. T-bane ved Mak

Hvis du liker urban fotografering, er dette bildet perfekt for skrivebordet. Last den ned fra Unsplash.