10 virtuelle isbrytere for å bli kjent med det eksterne teamet ditt

I den post-pandemiske fjern- og hybridarbeidskulturen kan det være utfordrende å bli kjent med teamet ditt.

Men du vil også at avdelingen eller prosjektteamene skal kjenne hvert medlem for å etablere en kultur for samarbeid.

Her kommer virtuelle isbrytere. Disse spillene eller aktivitetene er like egnet for eksterne, hybride og arbeidsplasser på stedet. Nye og eksisterende ansatte blir kjent med hverandre og samarbeid gjerne om prosjekter eller oppgaver.

Fortsett å lese for å finne noen latterlig uanstrengte virtuelle isbrytere som du kan øve på på arbeidsplassen, virtuelle møter, online klasserom, eksterne kontorer og mer.

Fjernarbeidskultur i post-pandemisk verden

Før covid-19-pandemien var fjernarbeid eller å jobbe hjemmefra en fordel bare noen få ansatte kunne oppleve i en bedrift. Under COVID-19-pandemien har fjernarbeid blitt avgjørende for at en bedrift skal overleve.

Men hva med den post-pandemiske verden?

Etter pandemien velger enkelte digitale virksomheter fortsatt å jobbe eksternt. Fordi det reduserer de faste kostnadene ved å drive et selskap. Imidlertid er det også risikoer ved ekstern teamadministrasjon.

Til tross for alle utfordringene med fjernarbeid, viser noen viktige markedsundersøkelser og statistikker at fjernarbeid har blitt en trendkultur. Du kan finne noen håndplukkede eksempler nedenfor:

  • I følge Findstack er 16 % av bedriftene helt fjerntliggende, og 40 % av bedriftene har valgt en hybrid arbeidsmodell.
  • En annen pålitelig undersøkelsesdata fra Owl Labs viser at 84 % av de spurte ansatte i USA foretrekker fjernarbeid selv med lønnskutt.
  • Den samme Owl Labs-undersøkelsen sier også at eksterne ansatte føler seg 22 % lykkeligere enn de som jobber på nettstedet.
  • Intuition kjørte en fjernarbeidsundersøkelse blant 669 administrerende direktører, og 78 % av denne gruppen sier at de vurderer eksternt samarbeid som en langsiktig forretningsdriftsstrategi.

Utfordringer ved å jobbe med eksterne team

#1. Sanntidskommunikasjon

Fjernarbeid er asynkront.

Du kan sende tekstmeldinger eller ringe et teammedlem for umiddelbar hjelp. Men en kollega er kanskje ikke tilgjengelig umiddelbart. Du må vente til noen er i gruppen Slack-kanalen for å hjelpe.

#2. Samarbeid

Du kan ikke kalle hele teamet inn i et møte plutselig. Du må planlegge hvert møte minst 10 til 15 minutter på forhånd.

  Hvordan skjermopptak på iPhone

#3. Isolert følelse

Ansatte føler seg vanligvis isolert i arbeidstiden når de jobber hjemmefra. På en fysisk arbeidsplass kan du kontakte andre kolleger personlig hvis du står fast på jobb. I WFH er slik eksperthjelp ikke lett tilgjengelig.

#4. Introduserer nye ansatte

Det er utfordrende å introdusere nye ansatte gjennom Slack-meldinger i den generelle bedrifts- eller teamkanalen.

#5. Balanse det profesjonelle og det personlige livet

Det kan være fristende å komme inn i hjemmelivet når du jobber fra et hjemmekontor. Alternativt, hvis du er en arbeidsnarkoman, vil du alltid jobbe på den bærbare datamaskinen.

Så det er også en utfordring å balansere arbeid og liv.

#6. Distraksjoner

Det er ulike distraksjoner på et hjemmekontor. Familiemedlemmer beveger seg rundt; barn lager lyder, kjæledyr prøver å få oppmerksomheten din, gjester, selgere og så videre.

Slike distraksjoner kan lett redusere fokus i arbeidet.

#7. Administrativt tilsyn

Bedriftsadministratorteamet må alltid gå gjennom mange apper, regneark og e-poster for å administrere arbeidsstyrken.

#8. Tidsfordriv

Å vedlikeholde timelister i en ekstra app, klokke inn og ut til rett tid, gjennomgå alle fakturerte timer osv., er noen ekstra oppgaver du må gjøre.

Så alle utfordringene ovenfor bidrar til den generelle bedriftens eller individuelle teamets ytelse, spesielt under samarbeidsarbeid.

Ice Breaker-spill for å kjenne dine eksterne kolleger

Når det gjelder å sikre bedre teamarbeid, må eksterne team fokusere på forbindelser. Når kollegene dine har et sterkt bånd med hverandre, vil teamene bli mer produktive.

Enkelte organisasjoner kan legge vekt på individuell ytelse, men det er ikke så viktig som en følelse av fellesskap blant teammedlemmene.

Du kan spørre hvordan man kan utvikle bedre forbindelser mellom lagkamerater, spesielt når de befinner seg på forskjellige avsidesliggende steder? Svaret er isbrytere.

Ice breaker refererer til aktiviteter og spill som bidrar til å starte samtaler blant de ansatte. Målet med disse aktivitetene er å «bryte isen» som kan eksistere mellom de gamle ansatte og nytilsatte. Når isen bryter, kan kollegene bli bedre kjent med hverandre.

En isbryter er en velprøvd tilnærming til å introdusere nye mennesker til teammedlemmene på en morsom måte. Det lar begge parter bli kjent med hverandre og begynne å utvikle forbindelser.

Avdelings- og bedriftssammenslåing er en annen anledning når du kanskje vil organisere et virtuelt isbryterarrangement. Ettersom begge gruppene mennesker vil kjenne hverandre, vil innledende tvil og nøling forsvinne, og en følelse av tillit vil vokse.

Disse virtuelle isbryterne er de samme tingene, men noen via videosamtaler. Det finnes et bredt utvalg av isbrytere, men disse tilhører hovedsakelig tre hovedkategorier:

  • Aktiviteter
  • Spill
  • Spørsmål

Uansett hvilken isbrytermetode du bruker, kan den være kortfattet eller forseggjort avhengig av tiden eller ressursene du har til disse aktivitetene. For eksempel, hvis du har et kort lag, er det å stille dem spørsmål om seg selv eller engasjere dem i spill gode måter å bryte isen på.

  Liste over Google-produkter som er relevante for bedriften din

Hvis du vil ha isbrytere for ditt virtuelle team, planlegg dem ved starten av en videokonferanse. Bedrifter bør imidlertid unngå å arrangere slike arrangementer når møtet skal diskutere en krise.

Fordeler med virtuelle isbrytere

#1. Vi presenterer teammedlemmer

Virtuelle isbrytere eliminerer vanskeligheter med å introdusere deg selv for teamet eksternt. Siden alle introduserer seg selv under spillaktiviteter, føles det gøy.

#2. Introduksjon av nye ansatte

Voldelig opplæring av profesjonell seksuell trakassering

I virtuelle og hybride arbeidskulturer kan det å indusere nye snekkere bli morsommere og mer engasjerende. Det vil også koste deg mindre. Du trenger bare å spille et isbryterspill ved å bruke ressursene dine på nettet eller ved å ta teamet til en virtuell teambyggingsplattform.

#3. Skape en samarbeidsatmosfære

Enkeltpersoner som slår seg sammen for å fullføre morsomme aktiviteter bærer den samme ånden til samarbeidsarbeid. Nå som barrieren er borte og du allerede har spilt med et teammedlem, blir det enkelt å dele arbeidsideer og beslutninger med kollegaen.

#4. Stimulerer kreativitet

Du kan bruke 10 til 15 minutter på virtuelle isbryterspill som stimulerer kreativiteten hos teammedlemmene. Denne praksisen er effektiv før du arrangerer en idédugnad for å designe produkter, nettsteder, apper osv.

#5. Team Rapport Building

Teamledere kan enkelt bygge kontakt med lagene sine via virtuelle isbryterarrangementer. Du kan mingle med teamet mindre profesjonelt, dele personlige erfaringer og tjene deres tillit.

#6. Kommuniser effektivt

Når du deltar i en isbryterøkt, utforsker du de riktige måtene å kommunisere med forskjellige gruppemedlemmer på. Noen liker kanskje en personlig tilnærming, mens andre liker profesjonelle tekster, og så videre.

#7. Tilpass deg et nytt team

Virtuelle isbrytere er svært effektive for å bygge tillit mellom team fra forskjellige arbeidsspekter.

Bedriftsledere bruker også denne tilretteleggingsteknikken for å introdusere team fra forskjellige selskaper etter en virksomhetsfusjon.

Før isbryterøkten har du kanskje mange spørsmål om de andre lagene. Når barrieren er borte, er det virkelig lett å stole på hverandre i et nytt team eller selskap.

Ettersom du har gått gjennom viktigheten av å arrangere virtuelle isbryter-arrangementer for det eksterne teamet ditt, er du kanskje på utkikk etter noen interessante spillideer. Vi vil kort dele noen isbryteraktiviteter nedenfor:

To sannheter og en løgn-lek

Dette er en populær isbryter som lag kan spille virtuelt. I dette spillet vil en ansatt fortelle tre utsagn om seg selv. Av disse vil to være sanne, og en vil være en falsk påstand. Andre deltakere må finne ut hvilken som er løgnen.

Trivia

Trivia er et isbryterspill som trekker de konkurrerende jegene ut av folk. Selv de ansatte som er sjenerte for kreative aktiviteter ville ikke nøle med å delta i dette spillet med hjertet ute.

  Hvorfor krasjer Adobe Shockwave hele tiden?

Dette spillet kan spilles individuelt, eller du kan dele dem inn i flere lag. Å sette nye medarbeidere med erfarne medarbeidere hjelper med å knytte bånd mellom dem.

Fortell oss en bank-bank-vits

Hvis du vil gjøre de isbrytende arrangementene fulle av moro og latter, er det på tide å innlemme noen bank-bank-vitser. Noen av dere tror kanskje disse vitsene er for barn, men noen er så morsomme at dere ikke kan slutte å le.

Del et meme

I denne epoken med sosiale medier elsker de fleste av oss å dele memes. Lag kan inkludere denne aktiviteten i sine isbrytingsarrangementer og be alle om å dele favorittmemet sitt. Du kan også be teamet om å dele et meme som beskriver deres personlighet.

Dessuten, hvis noen er interessert i å lage memes selv, kan de dele memene sine med teamet. Dermed kan du også finne ut hvem som er den kreative delen i teamet ditt.

Del ditt kjæledyrs bilder

Hvis de fleste av teammedlemmene dine eier et kjæledyr, er det en fin måte å bryte isen ved å be dem dele bildet av kjæledyret sitt i møtet. Når noen deler bildet, vil andre stille spørsmål om kjæledyret, som navn, alder, vane og karakter.

Derfor, når flere teammedlemmer har samme dyr eller rase som kjæledyret deres, blir det bare et spørsmål om tid før de utvikler et nært bånd om dette problemet.

Virtuell bokklubb

Denne aktiviteten er forskjellig fra alle andre isbrytende oppgaver og spill. Det er ikke et spill du arrangerer en gang. Organisasjoner kan ha regelmessige virtuelle bokklubbmøter for sine ansatte der folk diskuterer de siste bøkene de har lest og deres tilbakemeldinger på disse.

Denne aktiviteten lar en vite hvem av kollegene deres som har lignende bokpreferanser. De kan også be om bokforslag om en bestemt sjanger.

Dette eller det spillet

Dette spillet er ganske enkelt å spille, selv når deltakerne er virtuelt tilkoblet. Verten kan tilby to alternativer til teammedlemmene og finne ut hvilken hver av dem foretrekker fremfor den andre. Alternativene kan være morsomme, kjedelige eller irriterende.

Del noe unikt om byen din uten å navngi byen din

Ikke mange virtuelle isbrytere er like perfekte som dette spillet for et team som opererer eksternt. Her snakker ansatte om nye trekk ved byen sin uten å avsløre bynavnet, og andre må gjette det.

Når noen nye blir med i et team, ville dette spillet vært veldig moro hvis HR ikke avslører bynavnet på forhånd.

Gåter

Mens trivia inkluderer noen alvorlige eller interessante spørsmål, kan gåter være en morsom måte å bryte isen blant lagkamerater. Igjen, dette kan spilles individuelt eller lagvis.

Hvis de ansatte er bosatt i ulike verdenshjørner, kan du be dem dele lokale gåter og se om andre vet svarene. Deltakerne kan også diskutere om noen utenlandske gåter ligner på deres lokale.

Daglig ord

I disse dager spiller alle Wordle og deler poengsummen deres på sosiale medier. Men du kan også gjøre det samme i et isbrytermøte for bedre teamrapport. Hvis dine ansatte spiller lignende spill, kan de også dele poengsummene sine i disse arrangementene.

Siste ord

Hvis du synes det er utfordrende å starte samarbeidsarbeid eller idédugnad som lagleder, kan du spille hvilket som helst av isbryterspillene ovenfor med laget ditt. Dette er noen av de mest effektive tilretteleggingsøvelsene som bryter faglige barrierer og lar ansatte slå seg sammen.

Ta også en titt på noen viktige teambuildingsaktiviteter og WFH-verktøy for små og mellomstore bedrifter og startups.