AndroidiOS

11 beste gitarlæringsapper for Android og iOS

Hvis du er interessert i gitarspilling, bør du ikke gå glipp av denne artikkelen, siden den kommer til å handle om noen verdige gitarlæringsapper du kan prøve.

Når du begynner med gitarlæringen din, vil du innse at du må trene grundig for å spille en liten melodi. Det er ikke lett å lære gitar hvis det ikke er noen som veileder deg. Du må være klar til å legge ned tid og krefter for å bli bedre til å spille gitar.

Det er ikke lett for alle, og det er her gitarlæringsapper kan være en game-changer for deg.

Det er mange e-læringsressurser tilgjengelig i dag. Flere kan brukes til å forbedre dine vanlige personlige gitartimer, mens andre kan erstatte dem fullstendig. Vi har samlet en liste over de beste appene for å lære gitar som du kan prøve.

Er det mulig å lære gitar gjennom en app?

Å øve på gitaren med en app kan være en fin måte å starte på. Programmer kan tilpasses for å passe til læringsmetoden din og når deg hvis du er midt i ditt kreative eventyr. Dette hjelper deg å skynde deg på en ordnet måte. Når du har 10 minutter til overs, trekk ut telefonen og øv en akkord eller to på gitaren.

Gitarapplikasjoner kan også gi tilbakemelding i sanntid mens du spiller. I stedet for å øve på en sang med feil akkordarrangement frem til økten neste uke, viser en app feilene dine slik at du kan forbedre dem. En gitarapp kan være en hyggelig og stressfri metode for å lære å spille gitar.

Velg en applikasjon som passer for din alder og treningstilnærming. Heldigvis kan mange gratis smarttelefonapplikasjoner hjelpe deg med å lære å spille gitar. Selv om du er en nybegynner, kan disse Android- og iOS-applikasjonene hjelpe deg å forstå raskere og føle deg mer robust med gitaren.

Fordeler med å bruke Guitar Learning-apper

Egnet for reiser

Hvis du ofte er ute av byen, kan det være vanskelig å holde tritt med personlige økter. Hvis du reiser regelmessig, er en gitarapp nyttig. En gitarlæringsapp er en bærbar gitarlærer i lommestørrelse. En gitar-app gjør det mulig for alle å forfølge sine ambisjoner og lære å spille gitar uansett hvor de fører dem.

Rimelig

Siden apper er rimeligere enn personlige klasser, er det mange som foretrekker dem. Gitarapplikasjoner kan koste så lite som $20 per måned. Mange medlemsapplikasjoner gir også gratis prøveversjoner før du kjøper en plan, slik at du kan se om den passer perfekt. Det er i tillegg noen få gratis gitarapplikasjoner for Android og iPhone også tilgjengelig.

En typisk gitartime varierer fra $30 til $60 per time. Ukentlige kurs kan koste opptil $250 per måned. Til den avgiften kan du øve hver dag med gitarappen i et helt år.

Spill i ditt eget tempo

En gitarapp lar deg øve på gitar i ditt eget tempo. Ta deg tid til å øve hvis du vil akselerere veksten. Hvis du bare har en begrenset mengde tid, kan du sette programmet på pause når som helst du trenger å hvile. Du kan også gå gjennom tidligere klasser for å forbedre dine evner. Det er ikke nødvendig å opptre for veilederen din mens du bruker en gitarapp. Du kan finne ut når og hvordan det er mest effektivt for deg.

  Android og iPhone skjermspeiling til PC ved hjelp av iMyFone

Funksjoner i Guitar Learning-appen

Å velge den ideelle gitarlæringsappen handler om funksjonalitet. Nye plattformer tilpasser seg ulike typer spillere basert på deres evnenivå og offentlige krav. Når du kjøper den perfekte gitarlæringsappen for deg selv, må du huske på følgende punkter.

En gitartuner

Hver erfaren gitarist vil fortelle deg at en pålitelig gitartuner er et viktig verktøy for alle gitarister. Å justere gitaren din etter gehør er et alternativ, men en profesjonell tuner vil gi mye mer presis tuning. Gitartunerverktøy kan være nyttige, men de kan noen ganger være kostbare og tungvinte. I stedet for å slepe med en gitartuner, prøv å installere tunerprogramvare som fungerer like bra, om ikke bedre.

Ferdighetsnivå

Ulike læringsapper lar deg velge vanskelighetsgraden som samsvarer med dine gitarspillende talenter og kunnskaper.

Du begynner med det grunnleggende. Selv om du allerede har passert det essensielle stadiet, er de en utmerket mulighet til å lære gjennom gitarapper. Når du har avansert gitaristtalentene dine til nivå 5, vil du kunne spille ut ekte sanger fra sangkatalogen. Nivå 10 er for ekspertspillere som allerede har mestret det grunnleggende og en rekke avanserte gitarferdigheter, som soloer og barre-akkorder.

Leksjoner og vanskeligheter

Å spille gitar kan være utrolig tidkrevende, med bare læringsressurser å studere. Som et resultat bør en god gitarapp gi morsomme og stimulerende kurs og vanskeligheter undervist av kvalifiserte lærere. Ved å bruke forhåndsinnspilte gitartimer på internett kan du studere i ditt eget tempo når det passer best for deg.

Sangsamling

Hvilken bedre måte å lære å spille gitar på enn å jamme ut til faktiske sanger? Å mestre sanger på gitar er også en utmerket tilnærming til å forbedre ulike spilleferdigheter, inkludert hammer-on, hammer-offs, alternativ plukking og slides. Du vil studere bly- og rytmegitar med en enorm musikksamling full av faktiske låter.

Pris

En fordel med å bruke gitarapper for å lære er at de er rimeligere enn andre læringsmetoder. Mens personlige gitarklasser er en utmerket læringsmetode, er de ikke det beste alternativet for alle på grunn av de høye kostnadene. Mange applikasjoner tilbyr en gratisversjon med begrenset funksjonalitet eller i det minste en gratis prøveversjon som lar deg teste appen før du kjøper.

Tilpassbarhet

De mest utmerkede gitarspillingsapplikasjonene kan skreddersys til spillerens spesifikke krav. Bare noen gitarister er høyrehendte. Som et resultat må programvaren også være brukbar for venstrehendte gitarister. Bortsett fra venstre- og høyrehendte gitarspillere, velger noen individer en akustisk gitar kontra en elektrisk gitar.

Å bruke en akustisk gitar er ikke noe problem hvis programvaren kan høre deg spille. I denne situasjonen fanger appen opp lyden ved hjelp av enhetens innebygde mikrofon. Spesifikke gitarapplikasjoner gjør det imidlertid mulig å koble det elektriske eller semi-akustiske instrumentet til nettbrettet og opptre.

Så her er en komplett liste over noen av de beste gitarlæringsappene for iOS og Android som du absolutt bør sjekke inn.

Yousician

Yousician er det ideelle programmet for å lære å spille gitar, enten du er nybegynner eller en erfaren proff. Jam ut til populære sanger fra mange stiler på en konvensjonell eller elektrisk gitar og test ferdighetene dine med oppdrag og vanskeligheter.

Yousicians online gitartimer er laget av entusiastiske og kompetente musikklærere som veileder deg via ulike ideer og fremføringsmetoder, som begynner med de mest grunnleggende gitarriffene og gitarelementene.

Programmet er kompatibelt med både Android- og iOS-enheter sammen med datamaskiner, og gir enda mer tilpasning når du studerer og klimprer.

  Jailbreaking iOS 7.1.2 med Pangu

Justins gitar

Justin har håndplukkede spor for hvert nivå av treningsruten for appen som du kan trene og utføre. Appen krever abonnement. Du finner den på både Android- og iOS-enheter.

Programvaren inkluderer over 1000 sanger med utskiftbare synther, ord og melodier, noe som gjør det morsommere og mer effektivt å lære nye ferdigheter. Hver modul inkluderer en håndplukket musikkspilleliste for å hjelpe deg med å øve på dine nye evner. Sporene er nøye valgt for å møte ditt ferdighetsnivå.

Du kan prøve appen i syv dager etter at du har registrert deg for den gratis prøveversjonen; derfor anbefaler vi at du gjør det! Etter den 7-dagers gratis demoen kan du fortsette å bruke modul 1, bortsett fra 30 sekunders forhåndsvisning av musikk.

Fender Play

Fender Play er i utgangspunktet for alle som ønsker å lære grunnlaget for gitar, bass eller ukelele. Den presterer beundringsverdig i denne forbindelse. Klassene er gode, korte og inkluderer alt. Alle lærer forskjellig, og Fender Play har vellykket balansert teori og praksis.

På toppen av det kan du enkelt få tilgang til dem på Android- og iOS-enhetene dine.

Som en som hadde noen gitartimer som barn, er det ingen liten innsats å gjøre det. Til syvende og sist er Fender Play et utmerket verktøy for å lære folk grunnlaget for å spille gitar. Kursene er korte, grundige og underholdende.

Rett og slett gitar

Guitar Basics 1 er den eneste gratis klassen som er tilgjengelig før du krever en premium-konto i Simply Guitar-appen. Du kan også laste den ned på iOS-enhetene dine.

En kort leksjon vil dukke opp for å hjelpe deg med å komme i gang med programmet, justere musikken din, gi deg noen tips og klargjøre noen gitarkonsepter. Husk å slå på telefonens mikrofon fordi appen kan høre deg mens du spiller for å fikse feil og veilede deg på ruten.

For å minimere smerte, vil du begynne med å finne ut hvordan du justerer gitaren og forstår hvordan du sitter pent når du spiller. Den påfølgende fasen er å finne ut hvordan du treffer de riktige akkordene på de riktige trådene.

Hvis det er verdt det, har du full tilgang til Sing eller Simply Piano hvis du kjøper et abonnement. Du kan også bruke appen til å studere piano gratis og bli en bedre vokalist. Bruk samme pålogging for alle apper. Et enkelt medlemskap kan inneholde opptil fem profiler, noe som gjør det ideelt for familier.

Gitartriks

GuitarTricks er en av de første online gitarinstruksjonssidene. Gjennom flere tiår har GuitarTricks vist seg å være det overlegne e-læringsalternativet.

Det er et enormt stykke programvare med over 11 000 instruksjonsvideoer som dekker alt du måtte ønske å lære om sjangre, evner, låter og mye mer. Du kan installere den på Android- og iOS-enhetene dine.

«Core Teaching Method» fra GuitarTricks er en håndholdt, veiledet metode for å undervise i det grunnleggende. De har holdt det på plass selv om de har fortsatt å utvikle seg. Kjernelæringssystemet er en av årsakene bak denne appens suksess.

GuitarTuna

GuitarTuna inkluderer et tempo, en harmonisk omformer, en tuner og mye mer! Klem en akkord på gitaren for å begynne å bruke GuitarTuna. Programvaren vil identifisere trådens tone og gi rask innstilling ved hjelp av mikrofonen på din Android- eller iOS-enhet.

Tuning har aldri vært mer enkelt – eller mer presis. GuitarTuna blander et lydidentifikasjonssystem med støyreduksjon for å gi deg den utrolig nøyaktige melodien du trenger.

Ubegrenset bruk av en harmonisk omformer og 100+ stemminger, inkludert gitar, 7-strengs gitar, balalaika, banjo og 5-strengs banjo Hx-kalibrering, et venstrehendt alternativ og akustiske og elektriske headstock-valg er inkludert.

  Slik blokkerer du popup-annonser på Android

Songsterr

Gratis Songsterr-medlemskap er en av de beste gitartab-ressursene, med enkel scoring og spesielle tidsmarkeringer. Det har gjort det til et av de mest fremragende stedene for å studere gitarmusikk, spesielt blant gratistjenester direkte på Android- og iOS-enhetene dine.

Dessverre, til $9,90 per måned, er PLUS-medlemskapet uoverkommelig dyrt og må gi flere fordeler for å rettferdiggjøre ekstrakostnaden. Songsterr er blant de mest anbefalte gitarappene.

De er blant de enkleste å bruke, og har også et av de beste tablaturformatene med et komplett partitur og MIDI-avspilling for hver melodi i samlingen.

Ultimate gitar

Ultimate Guitar er uten tvil blant de mest kjente nettstedene som tilbyr gratis tabulatorer og akkorder. Med sitt enorme bibliotek med ny og gammel musikk, er det stor sannsynlighet for at nettstedet har en melodi du leter etter.

Hvis du noen gang har brukt Ultimate Guitar, har du sikkert lagt merke til at de tilbyr et premiumprogram kalt «Ultimate Guitar Pro.»

Ultimate Guitar Pro gir bedre tilgjengelighet til akkorder, tabulatorer og noen få tilleggsverktøy for å hjelpe deg å lære sanger. Du kan finne tabulatorene og akkordene til favorittsangene dine selv om Ultimate Guitar Android- og iOS-appen.

Det gjør det utfordrende å abonnere på et månedlig medlemskap. Å gjøre det vil koste deg 24,99 dollar hver måned. Å kjøpe årlig gir best verdi, med en gjennomsnittlig årlig pris på $99,99 i skriveøyeblikket som du betaler når den 7-dagers gratis prøveperioden utløper.

Smarte akkorder

Smart Chords har 40 fantastiske verktøy for å studere, lage og opptre for både studenter og profesjonelle. Det fungerer på gitar, ukulele, bass og andre elektriske gitarer.

Forvent at dette er den beste ressursen for akkorder, skalaer og plukketeknikker i enhver melodi. Det er også en utmerket ressursbok, som har tilgang til verdens mest betydningsfulle samlinger av tekster, melodier og tabulatorer.

Tuneren, metronomen og sirkelen av femtedeler er alt grunnleggende. Tuneren har for eksempel et ekstra strengskiftealternativ, og metronomen inkluderer en hastighetstrener. Totalt sett er det en fantastisk app for gitarstudenter!

Trener gitar

Coach Guitar er en utmerket ny måte å lære gitar på som bare bruker fem farger. På elektroakustiske gitarer kan elevene lære å fremføre kjente låter.

Coach Guitar vil forvandle deg til din gitarinstruktør. Det er en unik tradisjonell instruksjonside som bruker farger for Android- og iOS-enhetene dine.

Det lærer ikke musikkteori; i stedet viser den deg trinnvise videoopplæringer med et illustrert gripebrett. Du lærer raskt å spille gitarmelodier ved å etterligne.

Gitartimene, utviklet av dyktige gitarlærere, kan hjelpe gitarister på alle nivåer med å utvikle seg i rekordfart, uansett om du er nybegynner eller profesjonell.

Gitarakkorder

Med gitarakkorder og tabulatorer for Android- og iOS-enhetene dine kan du lære å spille tonnevis av sanger for gitar, bass, tromme og ukulele. Appen gir også offline tilgang for å lagre noen av favorittsangfanene dine. Du kan se gjennom akkorddiagrammene for å forstå dem perfekt for hvert instrument.

Appen lar deg lage og lagre din egen sang også. Du kan oppgradere til PRO-versjonen av appen for å fjerne annonser, bruke et mørkt tema, og også få bedre tilgang til notene til noen av de nyeste sangene.

Konklusjon

Unngå dyrt og tidkrevende tunerutstyr og applikasjoner som kun spiller lydene fra ulike gitarer. Ovennevnte applikasjoner fungerer som aktive tunere for gitaren og andre standard strengeenheter. I virkeligheten er det mye mer enn tuning.

Et gitarakkordbibliotek, tempo, øreopplæring og andre verdifulle verktøy er også inkludert. Dessuten lar Smart Scroll-funksjonen deg også spille akkordene til favorittlåtene dine. Installer noen av disse applikasjonene på din Android- eller iOS-mobilenhet for å ha en gitarmentor ved din side.

Deretter kan du sjekke ut noen av de beste karaokesangappene.

x