Hvordan finne registrerte eiere av kjøretøy gratis

Noen ganger vil du spore opp et kjøretøy ved å bruke de registrerte skiltene. Du vil kanskje ha informasjonen hvis du er et vitne eller et offer for en hit-and-run-hendelse eller har vært involvert i en ulykke. Du har bare fått et glimt av registreringsnummeret og vil gjerne søke etter detaljene. Men i USA og andre land pålegger myndigheter tunge regler for å beskytte personvernet til hver enkelt. Hvis du lurer på hvordan du finner registrert eier av kjøretøy gratis, er du på rett sted! I denne artikkelen vil vi få deg til å forstå hvordan du sjekker kjøretøyeierdetaljer ved registrering og finner bileier etter registreringsnummer gratis. Så, la oss komme i gang!

Hvordan finne registrerte eiere av kjøretøy gratis

Du vil bli kjent med hvordan du finner den registrerte eieren av kjøretøyet og sjekker bilens eierdetaljer ved gratis registrering lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan kan du finne registrerte eiere av kjøretøy gratis?

Nedenfor er noen av metodene nevnt for å søke og finne den registrerte eieren av kjøretøyet gratis.

Metode 1: Bruk av VIN-identifikasjonsnettsteder

Du kan finne mer informasjon om en registrert eier ved å bruke en VIN. Et kjøretøyidentifikasjonsnummer er et nummer som brukes til å identifisere en bils merke og modell med historikken. Ved å bruke VIN kan du finne registrert kjøretøyeier ​​gratis og forhindre falsk identifikasjon.

Du kan utføre et søk gjennom kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN) som finnes på selve kjøretøyet. Hvis du bor i USA eller Canada, vil denne metoden være nyttig. Dessuten vil noen av disse nettstedene også tillate deg å få kjøretøydetaljer etter nummerskilt.

 • Vanligvis brukes VIN for å få flere detaljer om et kjøretøy.
 • Du kan finne plasseringen av VIN på visse steder i kjøretøyet.
 • På frontruten på kjøretøyet vil det være en metallbrikke på førersetet foran. VIN vil bli trykt på den metalletiketten.
 • Du kan også finne VIN på dørterskler til fører eller søylene for VIN-klistremerker.
 • VIN-nummeret kan også finnes på det offisielle papirarbeidet til kjøretøyet, salgsseddel, forsikringer, etc.

La oss se noen søkenettsteder som kan brukes til å søke etter registrerte kjøretøy ved å bruke VIN.

1. EpicVIN

EpicVIN tilbyr både kjøretøyoppslag så vel som VIN-oppslag, slik at du kan få detaljer om en person.

 • De gir også en kjøretøyhistorikkrapport som viser all historikk til kjøretøyet, inkludert økonomiske transaksjoner og forsikringstransaksjoner relatert til kjøretøyet.
 • Hvis du har tenkt å kjøpe et brukt kjøretøy, kan et søk etter VIN vise seg å være verdt siden du kan vite flere detaljer om kjøretøyet.

2. VINPit

VINPit er enda et nettsted for å søke etter kjøretøyeieren.

 • Du kan søke etter kjøretøyeieren ved å skrive inn VIN.
 • Det er også en kjøretøyhistorikkrapportfunksjon som gir deg en fullstendig historikk for kjøretøyet, inkludert kjøretøytyveri, forsikring osv.

3. FAXVIN

FAXVIN er et annet nettsted som gir deg en gratis tjeneste som ser ut på bilskilt.

 • FAXVIN tilbyr søk og detaljer om amerikanske og kanadiske motorkjøretøyer.
 • FAXVIN gir deg en detaljert rapport for motorkjøretøyer.
 • De gir også kjøretøyhistorikk for å få informasjon om tidligere detaljer om kjøretøyet.
  6 beste Plesk-vertsløsning for nettapplikasjonen din

4. VINhistoryUSA

VINhistoryUSA tilbyr VIN-sjekktjenester og det er enkelt å søke etter informasjon om eierens kjøretøy, dette er en pålitelig måte å finne registrert eier av kjøretøy gratis.

 • VINhistoryUSA gir en biltittel og modellsjekk.
 • De gir også en detaljert kjøretøyrapport og dets tjenester, hvis servicereparasjoner ble utført.
 • De tilbyr ulykkes- og serviceopptegnelser for det aktuelle kjøretøyet.

5. SearchQuarry

SearchQuarry tilbyr VIN-søk på tvers av forskjellige stater i USA og hjelper også med å finne kjøretøyeieren. De tilbyr også nummerskiltsøk som kan begrenses med byfilter.

Dette er en av de beste metodene for å finne bileier ved registreringsnummer gratis.

Metode 2: Kontakt politiet

Hvis du er et vitne eller et offer for en påkjørsel-hendelse, kan du rapportere hendelsen til din lokale politistasjon, og de kan hjelpe deg med å finne det aktuelle kjøretøyet ettersom de har ressurser til å gjøre det samme. Du vil ikke bli gitt eierens detaljer, men vil bli hjulpet i søket etter kjøretøyeieren av gyldige grunner. Slik kan du finne bileier ved registreringsnummer gratis.

Merk: Sørg for å nevne den gyldige grunnen til å spore et kjøretøy, ettersom noen lands forskrifter begrenser tilgang til privat tilgang til noen. Og hvis du finner løgn eller gir falsk informasjon, kan det føre til problemer.

Metode 3: Ta kontakt med kommunekontoret

I alle land, hvis kjøretøyet har et skilt, er det utstedt av et statlig organ for motorkjøretøy. Så du kan besøke kontoret som har ansvar for registrering av motorkjøretøyer. Regjeringskontoret lar deg sjekke kjøretøyeierdetaljer ved registrering kun mens du oppgir en gyldig grunn for det samme.

1. For eksempel, i delstaten California, er det en California Department of Motor Vehicles (DMV) som administrerer registreringen av alle kjøretøy i California.

Merk: Reglene for hvem som kan ha tilgang til informasjonen varierer fra stat til stat og land til land.

2. Før du besøker ditt nærliggende kontor, sørg for at du har en passende grunn til å innhente informasjon om det samme.

3. Noen steder finner du ikke det eksakte eiernavnet på kjøretøyet, og informasjonen du får varierer fra sted til sted.

4. Etter å ha besøkt din lokale motorvognregistrering, kan du spørre dem om detaljene. De fleste offentlige kontorer som DMV (Department of Motor vehicles) vil gi deg et forespørselsskjema der du kan fylle ut detaljene.

5. Les forespørselsskjemaet nøye og skriv inn detaljene inkludert kjøretøyets registreringsnummer. Skjemaet har også felter som ber deg om årsaken til å innhente opplysninger om kjøretøyeieren, som vil bli fylt ut fra deg.

Merk: I tilfelle du vil ta en titt på det offisielle dokumentet for å forberede, kan du finne en kopi av det offisielle dokumentet du fyller ut online på den offisielle nettsiden. Du kan sjekke disse for å planlegge i god tid hva du skal skrive i forespørselsbrevet.

6. Send inn alle dokumentene inkludert brevet for verifisering, identitetsbevis osv.

Merk: Oftest krever denne tjenesten at det betales et gebyr. Gebyrbeløpet vil være maksimalt $50.

7. Noen bilbyråer krever at ytterligere dokumenter sendes inn før de gir deg detaljene.

8. Etter at du har sendt inn dokumentene, kan du motta resultatene via post til din bostedsadresse.

  Sveip til venstre, høyre eller fra bunnen for å få tilgang til apper og kontakter Snype

Noen ganger kan det ta et par uker før forespørselen din blir godkjent. Du kan følge opp med myndighetene hvis du ikke hører fra dem på mer enn en måned.

Metode 4: Ansett en privatetterforsker (betalt)

Du kan også søke etter en privatetterforsker på nettet for å finne den registrerte eieren av kjøretøyet.

Merknad 1: Private etterforskere krever vanligvis at gebyrer betales før de utfører tjenestene sine.

Merknad 2: Hvis du er interessert i privatetterforskeren, kan du signere en kontrakt med dem for å godta vilkårene og betingelsene.

En privatetterforsker vil foreta søk på vegne av forespørselen din. Vær informert om at en lisensiert etterforsker er lovlig. Du må kanskje undersøke en privatetterforsker og gyldigheten av lisensen deres grundig før du ansetter dem, siden det er svindel rundt visse etterforskere.

Etter å ha bekreftet gyldigheten til den private etterforskeren, kan du kontakte den etterforskeren. Du kan også spørre privatetterforskeren direkte om de utfører et lisenssøk og har relevant erfaring og/eller merittliste for det samme. Vær informert om at de fleste private etterforskere tar kontakt med lokal rettshåndhevelse før de fortsetter med etterforskningen din, så det er en offisiell etterforskning.

La oss se på flere metoder for å finne bileier etter registreringsnummer gratis.

Metode 5: Ved å plassere annonser

Du kan prøve å plassere en annonse på sosiale medier og i magasiner hvis søket ditt virker mislykket.

 • Du kan legge ut på sosiale medier som en annonse for å søke etter kjøretøyeieren. Denne måten vil tillate deg å finne registrert eier av kjøretøyet gratis.
 • Du kan også legge inn en rubrikkannonse i et bilmagasin. Merk at det kan være gebyrer, i motsetning til på sosiale medieplattformer.

Hvis du ønsker å finne registrert eier av kjøretøy gratis, er ditt beste alternativ å legge ut på sosiale medier, som f.eks Facebook eller Craigslistkan du også finne ulike bilgrupper som du kan legge ut en annonse på.

Merk: Sørg for å være spesifikk i annonsen så mye som mulig og ta med kontaktinformasjonen din slik at personen som har kjøretøyet kan kontakte deg.

Metode 6: Gjennom lokale bilklubber

Lokale bilklubber er også en god kilde til informasjon for å finne registrert eier av kjøretøy gratis. Du kan søke etter lokale bilklubber og spørre lederen eller medlemmene om bileieren ved å oppgi detaljene.

Før du går til din lokale bilklubb, sørg for å kjenne alle detaljene til den aktuelle bilen. Du kan enkelt søke etter bilmodell og andre detaljer ved å søke med VIN ved hjelp av metodene nevnt tidligere i denne artikkelen. Du kan også søke etter lokale bilklubber på nettet, og du kan komme i kontakt med dem via kontaktnumre.

Metode 7: Via offisielt papirarbeid

Du kan også ta hjelp av de offisielle papirene knyttet til den aktuelle bilen for å finne den registrerte eieren av kjøretøyet.

 • Hvis du har solgt bilen din og ser etter en ny eier som er i besittelse av bilen din, kan du sjekke med eiendomsbeviset. Dette papirarbeidet er normen ved salg og kjøp av brukte kjøretøy.
 • Bortsett fra eiendomsbeviset, kan du også sjekke salgsbrevet. Denne kvitteringen har detaljene som du kan sjekke.
 • Til slutt kan du også se på ulykkes- og forsikringsrapportene dine. I disse rapportene er det en mulighet for tilstedeværelse av et lisensnummer eller VIN som du også kan bruke til å søke etter eieren.
  Et verdig Google Analytics-alternativ?

Slik sjekker du kjøretøyeierdetaljer ved registrering.

Hvorfor trenger du VIN?

Det er forskjellige grunner og scenarier til hvorfor du trenger en VIN:

 • Du kan trenge et kjøretøyidentifikasjonsnummer for å sjekke kjøretøyhistorierapportene hvis du har tenkt å kjøpe en bil. Rapporten inkluderer ulykkesrapporter, servicerapporter mv.
 • Du kan få fullstendige detaljer om kjøretøymodellen hvis du kjøper en, siden den avslører bilens ekthet hvis du utfører en VIN-sjekk.
 • Du kan kryssreferanser endringene som er gjort på kjøretøyet ved å matche gjeldende motor- og kjøretøys kjørelengdenummer med VIN-sjekken siden disse avlesningene vil vises på VIN-historikksjekken.
 • Du kan også bestemme tidligere eier av det aktuelle kjøretøyet.

Hvordan genereres kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN)?

Et kjøretøys identifikasjonsnummer er ikke et tilfeldig tall da det genereres basert på forskjellig informasjon om kjøretøyet. Hvis du er interessert, les nedenfor for å vite mer om en VIN.

 • VIN består av 17 sifre og har både alfabeter og numeriske tegn.
 • Den første bokstaven i VIN viser stedet der kjøretøyet ble bygget.
 • Det andre og tredje tegnet viser produsenten av kjøretøyet.
 • Den fjerde til åttende karakteren sier mer om bilens modell, motortype, merke osv.
 • Det niende tegnet viser sikkerhetskoden for kjøretøyet.
 • Det tiende tegnet sier årsmodellen til bilen eller kjøretøyet.
 • Den ellevte bokstaven viser fabrikken der kjøretøyet ble satt sammen.
 • De resterende 6 tegnene er serienummeret til kjøretøyet.

Kort fortalt er et kjøretøyidentifikasjonsnummer et unikt nummer som er forskjellig fra kjøretøy til kjøretøy. Ved å utføre en VIN-sjekk kan du enkelt få en idé om et kjøretøy. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du sjekker kjøretøyeierdetaljer ved registrering.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Q1. Kan vi få fullstendige personopplysninger bare ved å bruke kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN)?

Ans. Nei, oftest kan du ikke få informasjon ved å bare bruke VIN. Bruken av VIN er å identifisere bilens merke og modell og kjøretøyhistorierapportene. Følg denne artikkelen fra begynnelsen for å finne bileier etter registreringsnummer gratis.

Q2. Kan jeg finne eieren av et kjøretøy ved å bare bruke kjøretøyets skiltnummer?

Ans. Ja, du kan besøke staten DMV og sende inn et forespørselsbrev for det samme, og du kan motta resultatene innen en måned.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du finner registrerte eiere av kjøretøy gratis og sjekker kjøretøyeierdetaljer ved å registrere deg med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x