11 beste online WebM til MP4-konverteringsverktøy

Vil du konvertere WebM-videofilene dine til MP4-filformater som kan spilles av på hvilken som helst enhet du velger?

La oss begynne med å forstå mer om WebM-filformater og årsakene til at WebM-filer kanskje må konverteres til MP4-filer.

Hva er WebM?

WebM, akkurat som OGV-fil, er laget spesielt for nettet. Det er først og fremst ment å gi en royaltyfri erstatning for HTML5-videoelementet.

WebM-filformatet er en containerbinding designet for streaming av innhold. En VP8- eller VP9-videokodek brukes til videokomprimering, og Vorbis- eller Opus-lydkodeker brukes til lydkomprimering. Videosamtaler og HD-videoer støttes av dette formatet.

Sørg absolutt for at nettleseren din er oppdatert slik at WebM-videoer kan spilles rett i nettleseren din ved hjelp av HTML5 og uten behov for noen Flash-spiller. WebM-filformater har faktisk blitt tatt i bruk på en stor liste over kjente nettsteder, inkludert Wikipedia og YouTube.

Hva er hensikten med konvertering fra WebM til MP4?

WebM-filformatet har den ulempen at det ikke støttes av alle nettlesere og enheter. WebM-video er mindre kompatibel med enkelte mediespillere og krever ekstra tillegg eller plugin-moduler for å fungere.

På de fleste bærbare enheter kan ikke WebM-video spilles av. Konvertering av WebM til MP4, et globalt videoformat, er den enkleste og mest effektive løsningen for å løse dette problemet.

Sammenlignet med WebM har MP4-filformatet langt bredere interoperabilitet. Filstørrelsesforskjellen mellom WebM- og MP4-formatene er ikke særlig merkbar. Dette skyldes det faktum at begge filformatene bruker en veldig identisk komprimeringsstruktur.

Uansett hvilken programvare eller nettverktøy du bruker, er det aldri en vanskelig oppgave å konvertere en videofils format.

Konverteringsverktøyet du bruker for denne aktiviteten vil imidlertid avgjøre hvor lang tid det tar, og hvor godt det konverterer filformatet uten å skade videokvaliteten. Og her er en liste over de beste WebM til MP4 online-konverteringsverktøyene som raskt og enkelt konverterer videofilformater.

Veed

Veed er et hendig og utmerket verktøy for å konvertere WebM-filer til MP4 og andre videoformater gratis på nettet. Velg din WebM-videofil og klikk på opplastingsikonet for å velge filen fra en systemkatalog.

Velg utdatafilformatet fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på «Konverter fil». For å eksportere den nye MP4-videofilen, klikk på «Last ned»-alternativet.

Det er også mulig å legge til tekst, automatiske bildetekster og andre funksjoner i videoen din ved å klikke på «Rediger»-knappen.

Veed er i stand til mer enn bare å konvertere mediefilene dine mellom ulike formater. Du kan også drastisk forbedre videokvaliteten til ethvert filformat ved å bruke VEEDs innebygde prosesserings- og redigeringsfunksjonalitet.

Videoene dine kan redigeres, komprimeres og konverteres uten bruk av annen programvare. Alle kan bruke dette brukervennlige verktøyet, enten brukeren er nybegynner eller ekspert.

  Hvilken bør du kjøpe?

Cloud Convert

CloudConvert er et av de mest nettbaserte verktøyene for å konvertere filformater. Over 200+ filformater støttes av CloudConvert. Bare velg filen og klikk på «Konverter» for å fortsette. Video Aspect ratio, Codec og filstørrelse kan alle endres via konfigurasjonsinnstillingene mens filen eksporteres.

I tillegg tilbyr Cloud Convert en kraftig API-tjeneste. Tilpassede konfigurasjoner med brukerapplikasjonen er mulig ved å bruke denne CloudConvert API. Brukere må bare betale for funksjonene de faktisk bruker, og store rabatter tilbys til de som kjøper flere funksjoner.

I tillegg til omfattende Amazon S3-integrasjon, tilbyr den en rekke nyttige funksjoner. Alle konverteringsmønstre kan tilpasses etter brukerens behov, inkludert kvalitetsinnstillinger og en rekke tilleggsmuligheter. du trenger ikke å installere en utvidelse eller programvare for å bruke dette nettverktøyet.

Gratis Konverter

Et annet utmerket verktøy for å konvertere WebM-filer til MP4-filformater er FreeConvert. Last opp WebM-filen og klikk på «Konverter til MP4» etter å ha justert sideforholdet og bildeforholdet i kategorien avanserte innstillinger.

Det er ikke bare for videofiler, men det tilbyr også ulike konverteringsmotorer som vektorkonvertering, dokumentkonvertering, arkivkonvertering og mange flere. Hver nettleser er kompatibel med denne WebM til MP4-formatkonverteren.

For best mulig konverteringer, integrerer og bruker dette FreeConvert-verktøyet ulike proprietære moduler. Du kan også justere konverteringsfaktorene som filstørrelse og oppløsning ved å bruke konfigurasjonsinnstillingene.

256-bits SSL-kryptering brukes for å beskytte brukerfilene, og de slettes umiddelbart fra serveren etter to timer.

Konvertering

Convertio er nok et fantastisk online verktøy for å konvertere WebM til MP4 videoformater. Over 300+ filformater støttes.

Bare dra filene dine til nettstedet, velg et utdatafilformat, og klikk deretter på alternativet «Konverter». Du kan til og med velge videofilen fra DropBox og Google Drive. Ingen ekstra utvidelse må lastes ned eller installeres.

De fleste multimediekonverteringer tar omtrent 1 til 2 minutter å fullføre. Filstørrelse på opptil 100 MB kan faktisk konverteres uten kostnad. Prisen på premiumpakken for å konvertere betydelig større filer er rimelig.

Convertio sletter umiddelbart opplastede filer fra serveren, mens konverterte filer slettes 24 timer etterpå. Brukerkonfidensialitet er 100 % sikret, og ingen enkeltpersoner har tilgang til brukerregistrene.

Zamzar

Zamzar er et brukervennlig online verktøy som lar brukeren konvertere WebM til MP4 filformat uten anstrengelse. Dra filen til nettstedet og velg utdatafilformatet og klikk på «Konverter nå» for å fullføre konverteringsprosedyren.

Zamzar tilbyr også fullt integrerte vinduer og Mac-applikasjoner for å konvertere video, dokumenter og lydfiler direkte fra skrivebordet.

Maksimal tillatt filstørrelse er 50 Mb uten kostnad. I tillegg tilbyr den et brukervennlig API slik at du kan konvertere over 100 filformater direkte fra nettet eller applikasjonen din med bare én linje med kildekode.

WebM.to

WebM er et veldig enkelt verktøy for å konvertere WebM til MP4 og andre formater. Bare velg en fil fra PC-en og klikk på «konverter filer». Etter det kan du lagre den konverterte videoen på enheten din ved å klikke på den genererte nedlastingskoblingen.

  Alt-i-ett-fotograferingsappen tilbyr direkteredigering, filtre og tekst

Opplastede og konverterte filer vil automatisk bli slettet fra deres server etter 24 timer. WebM tilbyr også API for å konvertere WebM-filer til forskjellige filformater. Du kan sjekke API-dokumentasjonsdetaljene her.

Picsart

Picsart er et annet utmerket verktøy for å konvertere WebM-filer til MP4-format. Dette verktøyet forbedrer den opplastede videofilkvaliteten mens den konverteres, og gir deg en endelig MP4-fil som kan eksporteres raskt. Det gjør det også mulig for brukeren å endre bildestørrelsen og forkorte videoopptak til en viss varighet.

Når du konverterer WEBM-filer til MP4-format online med Picsart, trenger du ikke være bekymret for konfidensialiteten til dataene.

Ingen registrering, betaling eller nedlasting av applikasjoner kreves for å konvertere WEBM-filer til MP4-format. Bare bruk Picsart WEBM til MP4-omformer og ekstra integrert verktøy når du vil gratis.

VideoCandy

VideoCandy er en velkjent og gratis online videoredigerer. Denne nettjenesten tilbyr ulike funksjoner for videoredigering som Video Trim, Compress, Crop, Loop, Flip, Reverse, Merge og mange flere. Den støtter også filformatkonvertering.

Bare dra filen inn på nettsiden og filen blir automatisk lastet opp og konvertert til filformatet i løpet av sekunder. Enhver WebM-fil kan konverteres til MP4-format online på hvilken som helst plattform ved å bruke dette verktøyet.

Online-Konverter

Online-convert er en fantastisk webtjeneste som lar brukeren konvertere filformater. Ikke bare Video Converter, men dette verktøyet tilbyr også ulike konverterings- og bildekomprimeringsverktøy som en arkivkonverterer, dokumentkonverterer, Hash-generator og mange flere.

Velg WEBM-filen du vil konvertere, og juster deretter kvaliteten og størrelsen hvis du vil bruke de optimale videoparametrene. Etter det kan du enkelt konvertere filen fra WEBM til MP4 ved å klikke på «Start».

Etter at WebM-filen er konvertert til MP4, kan du laste den ned til systemkatalogen eller laste den opp til skyen. Nesten alle filformater på ethvert system kan konverteres gratis ved å bruke dette verktøyet. Du trenger ikke å laste ned noen utvidelse eller applikasjon for å konvertere filer.

Ekstra programvareverktøy

Disse videokonverteringsprogrammene nedenfor konverterer ikke bare filformatene, men utfører også forskjellige tilleggsoperasjoner som videotrim, endre størrelse, slå sammen, legge til undertekster og mange flere.

Movavi

Movavi video converter er et velkjent program for å konvertere filformater, redigere og komprimere videofiler og oppskalere kvaliteten på videoene dine. Dette er et førsteklasses filkonverteringsverktøy som er tilgjengelig både online og på et skrivebord.

Den unike funksjonen til denne applikasjonen er at den har et ekstremt brukervennlig grensesnitt, som gjør det enkelt for nybegynnere å bruke. Verktøyet lar deg også endre størrelse, trimme, rotere, normalisere og slå sammen videoer.

Det faktum at Movavi Video Converter lar deg konvertere filer i bulk gjør det enda mer fantastisk. Dette innebærer at du kan konvertere så mange filer av enhver størrelse og hvilken som helst type samtidig. Dette reduserer i hovedsak tiden du må bruke på konverteringsprosessen.

  Slik slår du sammen flere Google Disk- og Google Foto-kontoer

Mer enn 180 interaktive filformater kan konverteres med denne Movavi Video Converter-programvaren. HD-kodekoppløsning støttes også av dette verktøyet. Filformat Konverteringer fra WebM til MP4 og andre videoformater støttes av denne applikasjonen med tilleggsfunksjoner.

Det beste er at du ganske enkelt kan legge til bildetekster, redusere støynivået og til og med bruke filtre for å gi videoene dine et sofistikert preg før du konverterer dem. Du kan også laste ned filer fra internettkilder med den integrerte videonedlastingspluginen.

Den er tilgjengelig for nedlasting for både Windows og macOS. Movavi tilbyr også en online videokonverter. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig, og du kan se prisdetaljene her.

UniConverter

UniConverter-verktøyet av Wondershare er en sofistikert videoverktøykasse som kan brukes til å konvertere, komprimere, redigere, forbedre videokvaliteten og mange flere. 1000+ medieformater støttes for å konvertere mediefilen din til nesten hvilket som helst format du ønsker.

Du trenger ikke være bekymret for videokvaliteten til en konvertert fil fordi UniConverter opprettholder integriteten til videoene dine, selv når du arbeider med 4k-videoer.

UniConverter tilbyr også forskjellige andre verktøy som CD-brenner, VR Converter, GIF Maker og mange flere. Den er tilgjengelig for nedlasting for både Windows og macOS.

Fordelene ved å bruke UniConverter er praktisk talt uendelige, noe som gjør det til den beste programvaren som er tilgjengelig. Det er nå din tur til å bruke den og oppdage hvor fantastisk den er. Prisen starter på $30/kvartal. Du kan se alle prisdetaljer her.

Siste tanker

Du kan bli misfornøyd fordi de fleste bærbare enheter og videobehandlingsapplikasjoner ikke gjør det enkelt å se og endre WebM-mediefiler med VP9- eller AV1-koding.

Det ville sannsynligvis være litt forvirrende å velge det beste WebM til MP4-konverteringsverktøyet for deg med så mange tilgjengelige alternativer. Husk at du må føle deg komfortabel med å bruke verktøyet du har tenkt å bruke. Prisen er ikke alltid den avgjørende faktoren.

Bare fordi noe er gratis, gjør det ikke automatisk det beste alternativet. Du kan synes det er irriterende at gratis programvare eller gratis online videokonverteringsverktøy ofte dukker opp annonser midt i prosessen.

Jeg håper du fant denne artikkelen nyttig for å lære de beste online WebM til MP4-konverteringsverktøyene. Du kan også være interessert i å lære om de beste MOV til MP4-konverteringsverktøyene.

x