6 beste PPC-administrasjonsprogramvare for digitale markedsførere tipsbilk.net

Vi introduserer noen av de beste PPC-administrasjonsprogramvarene som øker suksessraten til dine betalte markedsføringskampanjer.

PPC-annonsering (betal-per-klikk) er det beste valget for betalt digital markedsføring. Å drive et slikt markedsføringsprosjekt er imidlertid skremmende siden du trenger å administrere ulike komponenter. Noen ganger rekrutterer markedsføringsbyråer flere team for å kjøre et enkelt PPC-prosjekt.

Du kan imidlertid redusere mye arbeidsstyrke og kostnader investert i PPC-kampanjer ved å få PPC-administrasjonsprogramvare.

Denne artikkelen presenterer deg det grunnleggende om betal-per-klikk-annonsering, og noen utprøvde PPC-administrasjonsprogramvare som er pålitelige for digitale markedsføringskampanjer.

Hva er PPC?

Annonseringsmodellen på internett er kjent som pay-per-click (PPC). Annonsetjenesteleverandører, som Microsoft Ads, Google Ads osv., lar annonsører plassere annonser på et annonsested.

Disse annonseplassene er hovedsakelig på søkemotorresultatsider, nettsteder, sosiale medieplattformer, videodelingssider osv.

Når en kunde klikker på annonsen og går til annonsørens landingsside, betaler reklamebyrået tjenesteleverandørene. Deretter deler disse tjenesteleverandørene inntektene med annonsespot-eierne.

På annonsebudgivningsplattformer byr digitale markedsførere alltid på målsøkeord som de ønsker å plassere annonser for. Det er den mest praktiske inntektskilden for alle som er involvert i å lage nettsider og innhold.

Hva er PPC Management?

PPC-administrasjon er en integrert arbeidsflyt for å overvåke din betal-per-klikk-annonseringsstrategi og -forbruk. Markedsføringsledere bruker PPC-administrasjon til å overvåke alle bevegelige deler av flere PPC-kampanjer. Hensikten er å optimalisere hvert trinn for å stoppe utgiftslekkasje og øke avkastningen på investeringen (ROI).

En primær PPC-administrasjon inkluderer følgende separate oppgaver:

 • Søkeordforskning
 • Konkurrentens annonse- og søkeordanalyse
 • Delta i søkeordbud og legge inn bud
 • Oppretting av annonsetekst, grafikk eller video
 • Optimalisering av annonsemedier
 • Publisering av annonser
 • Overvåking av PPC-kampanjeresultater
 • Lær av tidligere resultater og optimalisering av fremtiden

I de første dagene ville bedrifter ansette digitale markedsføringsbyråer for å kjøre PPC-kampanjer på vegne av selskapet. Byråer ansetter flere PPC-spesialister eller Google Ads-eksperter for å administrere PPC-kampanjer for kundene sine.

I dag er det sofistikerte nettapper som kan administrere alle komponentene i en betal-per-klikk-annonseringsstasjon. Alt du trenger å gjøre er å sitte på veiledersetet og være på overvåking.

Utforsk nå fordelene med PPC og dets forretningsbruk. Deretter vil du også finne ut hvordan du får et forsprang på konkurrentene dine ved å bruke PPC-administrasjonsprogramvare.

Fordeler med PPC-annonsering

 • PPC-annonser er målrettede tekster og bilder knyttet til søkeordet som målgruppen din nettopp har søkt på på Bing eller Google. Derfor kan det sannsynligvis ta kunden til landingssiden din mer enn noen annen organisk markedsføringsteknikk.
 • Siden kunden din har klikket på PPC-annonsen, er det større sjanse for at de vil vurdere flere relaterte produkter på nettstedet ditt, legge noen i handlekurven eller til og med kjøpe en hvis produktet ditt virkelig er nyttig og attraktivt.
 • Med PPC-annonser går ditt digitale markedsføringsbudsjett til rett sted, hvorfra du kan se økt konvertering i form av leads og kjøp.
 • Hvis du trenger å selge nettbaserte medieressurser som nettsteder, sosiale mediesider, YouTube-kanaler osv., kan du kjøre PPC-kampanjer for å øke den plutselige trafikken og tiltrekke deg kjøpere.
 • PPC kan hjelpe deg med å finne riktig retning for din organiske markedsføringsstrategi, som SEO. Du kan kjøre korte PPC-kampanjer for et sett med søkeord. Analyser kampanjedataene for å avgjøre om søkeordene er gode for langsiktige SEO- og innholdsinvesteringer.
  Hva er din USAA Online ID?

Hvordan kan PPC hjelpe bedrifter?

#1. Markedsføring

Hvis du er en ny bedrift i en bransje der de største aktørene allerede har fått monopol, er det mindre sjanse for merkevarepromotering med organisk markedsføring. Du må kjøre PPC-annonseringskampanjer i noen måneder for å øke gjenkjennelsen og besøket på nettstedet.

#2. Øk innholdsrangeringen

Det vil være vanskelig å rangere bedriftens nettsted på Google SERP selv om du lager fantastisk innhold som virkelig hjelper publikum. Google vil ha problemer med å markedsføre innholdet ditt med alle disse eksisterende virksomhetene som allerede har fått massiv autoritet.

Derfor kan PPC hjelpe virksomheten din med å øke nettstedtrafikken umiddelbart og påvirke Googles søkemotor til å rangere innholdet ditt.

#3. Øke salget

For bedrifter som ønsker å gripe markedet ved å øke salget uten å tenke på profitt i noen måneder eller år, vil aggressiv PPC hjelpe. Når du får fotfeste i markedet og kunder liker å bruke tjenestene eller produktene dine, kan du redusere PPC-budsjettet.

Hvordan gagner PPC-administrasjonsverktøy markedsførerne?

Her er grunnen til at du trenger PPC-administrasjonsprogramvare hvis du er en bedrift eller et byrå hvis inntekter er avhengige av betal-per-klikk-annonseringskampanjer:

#1. Reduser kostnadene for å kjøre PPC-kampanjer

Hvis du er en uavhengig bedrift og ansetter et par Google Ads-eksperter for PPC-kampanjer, vil kapitalutgiftene dine øke drastisk.

Hvis du outsourcer markedsføringskampanjen til et byrå, vil byrået tjene en premie fra deg, uavhengig av kampanjeresultatet.

Det beste alternativet er å bruke PPC-administrasjonsprogramvare og ansette en enkelt Google Ads-ekspert eller gjøre alt selv og spare mye.

#2. Øk kontroll over markedsføringskampanjer

I et markedsføringsbyrå jobber alle som er involvert i flere kampanjer selvstendig. Det er mindre samarbeid og mer siled work. Som byråleder eller eier, må du koble til hvert teammedlem separat for å sikre at alle PPC-kampanjene er i rute.

Bruk i stedet PPC-administrasjonsprogramvaren nevnt i denne artikkelen for å overvåke alle klientprosjektene fra én enkel app.

#3. Sikkerhet og konfidensialitet

Hvis du ikke er villig til å outsource PPC-kampanjene dine for å forhindre at forretningshemmeligheter lekker ut, kan du abonnere på et av verktøyene nedenfor og kjøre PPC uten å avsløre forretningshemmeligheter til en tredjepart.

La oss lære om noen av de beste PPC-administrasjonsprogramvarene du kan bruke for å redusere kostnadene og øke ytelsen til PPC-kampanjer. Du kan ikke bare gå galt hvis du bruker noen av disse plattformene:

Optmyzr

Hver markedsfører ønsker å få maksimal avkastning fra sine PPC-annonseutgifter. Selv om det har blitt vanskelig å administrere annonsekampanjer manuelt, hjelper Optmyzr digitale markedsføringsteam med å ha kontroll over kampanjene sine over hele verden.

  Surf trygt og fritt mens du er i India

Det hjelper deg med å administrere flere kontoer på kortere tid ved å gjøre hele PPC-administrasjonsprosessen mindre komplisert.

Her kan man raskt lage søke- og shoppingkampanjer som tiltrekker seg publikum. Du kan også teste kampanjene dine og overvåke resultatene deres med praktisk innsikt. Optmyzr gjør det også mulig for brukere å vurdere muligheter basert på proprietære algoritmer og beste praksis i bransjen.

Enten du kjører annonser på Google, Microsoft eller Amazon, kan du bruke endringer på disse med ett klikk. For å vise kampanjeresultatene lar den deg også lage tilpassede rapporter. Dessuten tilbyr verktøyet unike visualiseringer for rapportdatavisningen som PPC-markedsførere lett kan forstå.

NinjaSEM

NinjaSEM er en PPC-administrasjonsprogramvare for å administrere annonsegrupper, PPC-kampanjer osv. Her kan du få ubegrensede søkeordanbefalinger med søkevolum basert på det primære søkeordet. Toppfunksjonene til denne plattformen inkluderer følgende:

 • Sette opp og administrere ubegrensede annonsekontoer
 • Lag tiltalende annonsetekst for en høyere konverteringsfrekvens
 • Sanntidsidentifikasjon av konkurrentmålrettede søkeord
 • Søkeordanbefaler for å analysere konkurrentannonser

Videre støtter NinjaSEM triggerbaserte arbeidsflyter for administrasjon av annonsekopier og søkeord. Her kan man lage tilpassede annonsegrupper for ulike produkter. Adword-rapporter, oppretting av shoppingannonser, budadministrasjon osv. er noen kraftige PPC-administrasjonsfunksjoner i dette verktøyet.

Adalyse

Vil du fremskynde PPC-veksten din på en smart måte? Gå for Adalysis, et automatiseringsverktøy fra Google og Microsoft Ads som lar deg ha flere samtaler på kort tid og til en lavere kostnad.

Denne datadrevne plattformen lar deg utføre dybdeanalyse uten problemer. Den tilbyr 40+ verktøy for å møte alle dine behov knyttet til kampanjer. Automatiseringsstrategiene reduserer manuelle oppgaver og gir deg mer fritid.

Hver dag utfører Adalysis 50+ automatiserte revisjonssjekker for å la deg gi fullstendige data om PPC-ytelsen din. Andre uthevede funksjoner inkluderer budforslag og sporing, budsjettprojeksjon, annonsetesting, oppdagelse av flaskehalser i kampanjeinnstillinger og analyse av kvalitetspoeng.

Adtomic

Adtomic er en AI-drevet PPC-programvare som er i stand til å maksimere din Amazon Advertising ROI. Å velge denne plattformen for PPC-administrasjon betyr økt trafikk til nettstedet ditt, bedre salg og mer tid i hendene på markedsføringslederne dine.

Med følgende funksjoner kan man enkelt opprette, administrere og optimalisere PPC-kampanjene sine:

 • Optimalisering på avansert nivå for å øke annonsekampanjene dine
 • Maksimal automatisering for å hoppe over kompleksiteten til Amazon Advertising
 • Tydelige og handlingsrettede analyser for å ta transparente ytelsesbeslutninger
 • Vital datainnsamling for en bedre forståelse av PPC-innsatsen for å drive mer salg

På Adtomic kan du velge mellom tre forskjellige kampanjemaler og skreddersydde budalgoritmer i henhold til mål og erfaringsnivå på PPC. Den kraftige AI tilbyr nøyaktige forslag til søkeordbud som gir deg den høyeste produktsynlighet.

Den lar deg også samle inn, sortere og vurdere potensielle og negative søkeord på sekunder. Dermed kan bedrifter enkelt minimere bortkastede forbruk. Fremfor alt kan markedsførere få tilgang til PPC-databeregninger på høyt nivå som organisk rangering, sponset rangering og annonseringskostnad for salg.

Adzooma

Adzooma har som mål å gjøre PPC-optimalisering enkel for vanlige markedsførere. Derfor lar denne plattformen deg administrere og optimalisere Facebook, Google og Microsoft Ads fra sin eneste nettplattform. Plusspunktet med dette verktøyet er at det lar deg fokusere på strategi samtidig som du har full kontroll.

  Reparer Active Directory Domain Services er for øyeblikket utilgjengelig

Uthevede funksjoner ved denne plattformen er:

 • Innovativ regelbasert kampanjeautomatisering
 • Sett annonser med dårlige resultater på pause umiddelbart for å forhindre kostnadslekkasje
 • Lag personlige PPC-rapporter umiddelbart og lagre dem som maler
 • Få fart på annonseopprettingsprosessen ved å fikse stavefeil
 • Design og lanser profesjonelle søkekampanjer
 • 24/7 landingssideovervåking for null nedetid
 • AI-analyse av kampanjen for å evaluere suksessen
 • Kontoovervåking for å alltid holde deg oppdatert

Prosessen med å bruke dette verktøyet er ganske enkel. Du må åpne en konto hos Adzooma og koble sammen Google-, Facebook- og Microsoft-annonser. Deretter kan du begynne å optimalisere kampanjene dine og få mål-ROI fra annonsene.

Markedsførere som leter etter en automatisert PPC-applikasjon kan velge ZonTools. Denne annonseringsplattformen henter sin kraft fra AI for å administrere PPC-en din med minimale annonseutgifter og økt salg.

Det optimaliserer PPC-kampanjene dine, reduserer følgelig ACoS og frigjør verdifull tid. Dette verktøyet er for deg hvis du vil ha mer kontroll og tilpasningsmuligheter. Siden den bruker en åpen algoritme, kan du sømløst spore alle data for å overliste konkurrentene dine.

ZonTools bruker en databasert søkeordstrategi med sin robuste optimaliseringsmotor. Den overvåker konstant PPC-kampanjer og tildeler mer penger til søkeord og ASIN-er med høy konvertering.

Automatisert kampanjeadministrasjon med denne programvaren reduserer den manuelle arbeidsbelastningen din. Verktøyet har en intelligent budgivningsmotor som kan justere målbudene dine for økt avkastning. Dessuten optimaliserer dens kraftige AI kontinuerlig annonsene til kampanjene dine for maksimalt salg.

Med ZonTools kan du få annonsene dine til å nå et globalt publikum. Den lar deg selge på hele Amazons markedsplass. Markedsførere kan også håndtere flere Amazon-selgerkontoer fra én ZonTools-konto.

Siste ord

En fersk Statista-rapport forventer at utgiftene til søkeannonsering på internett bør være 164,6 milliarder dollar i 2022 og kan øke til 190,5 milliarder dollar innen utgangen av 2024. Disse enorme utgiftene antyder at PPC-annonsering er kommet for å bli.

Hvis du er en liten, mellomstor eller nystartet bedriftseier og ønsker å håndtere PPC-kampanjene dine, kan du ha stor nytte av å bruke et av de ovennevnte annonseadministrasjonsverktøyene.

Hvis du er et digitalt markedsføringsbyrå, kan du øke kapasiteten din til å kjøre kundekampanjer ved å bruke verktøyene nevnt ovenfor.

Du kan også være interessert i de beste verktøyene for å fjerne klikksvindel fra PPC-kampanjene dine.

x