11 kule spillepulter for profesjonelle spillere [2022]

Hvem elsker ikke å spille spill! Når det kommer til profesjonell spilling, er spillere veldig glad i kult utstyr.

Gaming har blitt en blomstrende industri der folk kan gjøre karrierer som utvikler og spiller. Spillmanien har nådd et nytt nivå på grunn av flere spill som PUBG, Minecraft, Valorant, Counter-Strike og andre flerspillerspill. Lag deltar i spillkonkurranser på forskjellige nivåer og vinner flere premier 💰 også.

Spillene som har flerspilleralternativer har blitt de mest kjente fordi folk får en måte å sitte hjemme og koble til via stemmechat med venner og mennesker over hele verden.

Profesjonelle spillere går aldri på akkord med spillutstyret sitt, og det viktigste de aldri går glipp av er en kul spillpult. En spillpult påvirker kanskje ikke poengtavlene deres, men det handler definitivt om opplevelsen av å spille på den. Når du spiller på en ergonomisk spillepult er det en helt annen nytelse og komfort. Hvis du allerede har lagt inn litt penger i den beste spillestolen, kan det ikke være noe bedre enn en kul spillepult som komplementerer den.

Når du er der ute og kjøper en spillepult, må du vurdere flere faktorer for å få den beste. Noen faktorer inkluderer robusthet, plass på skrivebordet, høydejusterbarhet og til og med RGB-bakgrunnsbelysningsfunksjonen.

Vi har kommet opp med en liste over de beste spillpultene for å gjøre det enklere for deg å velge den rette. Uansett hva budsjettet ditt er, vil du kunne ta det riktige valget etter å ha gått gjennom denne listen.

Eureka Ergonomisk

De Eureka Ergonomic Z1-S ville definitivt vært den kuleste spillpulten for profesjonelle spillere på grunn av det elegante designet. For å vite at dette skrivebordet er laget spesielt for gaming, er det en hylle for kontroller og annet tilbehør, og en koppholder.

Plassen på skrivebordet kan se minimal ut i denne spillpulten sammenlignet med de andre på markedet, men den kan lett passe inn i to skjermer sammen. Dette produktet handler ikke bare om dets estetikk, men de z-formede bena er ganske faste og stabile for å holde lasten. RGB-belysningen kommer med 8 lysmoduser og 6 forskjellige farger for å forbedre opplevelsen til spillere. Den kommer også med en ekstra stor musematte for spillmus og tastatur.

Eureka tror på å gi en førsteklasses spillopplevelse til profesjonelle spillere med alle funksjonene på sitt beste nivå. Bygg din egen kampstasjon med denne minimalistiske spillpulten.

Mr IRONSTONE

Mr Ironstone ville ikke se ut som den peneste spillpulten, men den er definitivt en effektiv for prisen du får den. Bena i R-stil som er integrert i skrivebordet skaper en eksepsjonell følelse av balanse ved å gi et fast grep. Toppen av denne spillpulten er ganske vidstrakt, og dens enkle design gjør det enkelt å utnytte plassen i rommet ditt ved å flytte det som du vil.

  Hvordan uskarpe bakgrunn på zoom?

Skrivebordet kommer med en hodetelefonkrok og en koppholder for en forbedret spillopplevelse når du sitter der lenge. Den leveres med en laminert bordplate for å forhindre at flekkene fester seg til skrivebordet og gjør rengjøringsprosessen ganske enkel.

Dette er et lett og svært bærbart spillbord med nok plass til å plassere spillutstyret ditt som en skjerm, tastatur, mus og andre.

Thermaltake

Thermaltake spillpult er ikke i det hele tatt en billig en, men det er definitivt en utmerket en som er tilgjengelig på markedet. Skrivebordet kommer med et ganske sofistikert kabelhåndteringssystem og seks kontrollpaneler som er nyttige for å justere fire programmerbare nivåinnstillinger og ulike visningsalternativer.

Det beste med denne kule spillpulten er RGB-belysningen som kan synkroniseres med skrivebordet. Du kan enkelt skifte fra stående til sittende med dette spillpulten ved å trykke på en enkelt knapp.

Du kan bruke iTake-programvaren for å kontrollere de 20 tilpassbare lyssonene på skrivebordet. Den har også 8 dynamiske lyseffekter.

RESPAWN

Respawn 1000 Gaming Desk har blitt innovativt designet for å ta mindre plass i hjemmet eller kontoret. Denne minimalistiske designen kommer med en koppholder for å holde deg hydrert hele tiden mens du er opptatt med å spille i lange timer. Det mest fantastiske med den ergonomiske designen er at den vil forhindre at håndleddene dine henger i vanskelige vinkler. De justerbare glidene gir mer kontroll over dette spillpulten.

Denne innovative designen kommer med en forhøyet høyttaler og skjermhyller for å få forbedrede lyd- og videoutganger. Dette spillpulten er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, og du kan justere høyden på begge disse pultene ganske enkelt i henhold til dine spillpreferanser.

Vitesse

Hvis du er helt interessert i spilling, vil du definitivt fokusere på å få tak i alt det kule tilbehøret og utstyret for å forbedre spillopplevelsen din. Vitesse Gaming Desk er den perfekte tingen du trenger for å holde alt spilltilbehøret ditt på ett sted sammen med sekundærutstyret. Alt forblir pent organisert for å holde utstyret innen rekkevidde.

Skrivebordet består av en koppholder og en hodetelefonkrok på motsatte sider. Den kommer også med et slitesterkt stativ som brukes til å holde kontrollere, som kan plasseres hvor som helst på toppen av skrivebordet. Det mest innovative ved denne spillpulten er tilgjengeligheten av fire ladeporter for å få enkel tilgang til lading.

Du kan sette opp flere skjermer på dette skrivebordet uten å bekymre deg for at hele oppsettet skal kollapse. Den T-formede designen er ikke den beste for spillpulter, men den vil definitivt få arbeidet ditt gjort. Dette premium skrivebordet kommer med en belagt stålramme for å sikre stabilitet mens du nyter spillet.

Atlanterhavet

De Atlantic Original skrivebord har blitt designet spesielt for spillere for å forbedre spillopplevelsen deres. Det mest fantastiske er at den kommer med mange funksjoner pakket på et lite skrivebord. Skrivebordet leveres med en koppholder, et tilbehørsbrett som er nyttig for å plassere telefoner, nettbrett eller andre ting, 2 skuffer for oppsett av doble høyttalere og et kabelhåndteringssystem.

  Du sveiper sannsynligvis feil på iPhone X, her er hvordan du gjør det riktig

Kabelhåndteringssystemet får hele oppsettet til å se ganske organisert og pent ut. Stålrammen er solid og holdbar nok til å håndtere oppsettet ditt. Du kan få tak i denne kule spillpulten til en svært rimelig pris.

Mangel på skrivebordsplass er den eneste ulempen med denne spillpulten. Hvis du har et oppsett med flere store skjermer, kan du gå med to alternativer. Den første er å fjerne det forhøyede skjermstativet, mens den andre er å feste begge skjermene ved hjelp av en klemme.

Cougar Mars

Cougar Mars spillpult er et solid og slitesterkt skrivebord som tar kortere tid å montere helt. Når du har satt sammen dette spillpulten med en solid stålramme, kan du enkelt justere høyden etter eget ønske med de tre manuelle nivåene som er tilgjengelige.

RGB-lyseffektene og utmerket design gir deg en helt fantastisk spillopplevelse. Karbonfibertoppen på skrivebordet gir nok plass til å enkelt sette opp to 27-tommers skjermer, sammen med annet spillutstyr på toppen. De buede kantene og avrundede hjørnene er veldig nyttige da håndleddene dine ikke vil henge i vanskelige vinkler lenger.

RGB-lysstripene kan synkroniseres ved å koble dem til PC-ens hovedkort. Den hjelper deg også med å optimalisere kabelhåndteringssystemet ved hjelp av enkel tilgang til lydporter og USB-porter.

AuAg

AuAg Gaming Desk har en helt enorm overflate for å enkelt sette opp alt spillutstyret ditt. Hele skrivebordet er klokket med et 3-millimeter vanntett stoff som også kan brukes som musematte. Prosessen med å rengjøre dette skrivebordet er ganske enkelt fordi enhver væske vil glatte rett fra skrivebordet.

Ettersom avstanden til bena fra toppen øker, oppstår det problemer knyttet til stabilitet. Likevel trenger du ikke å møte slike problemer, siden AuAg-spillpulten kommer med justerbare føtter for å fungere selv på ujevne gulv. Du får enkelt plass til tre skjermer på dette skrivebordet. Estetikken ser flott ut på grunn av de røde linjene som spruter på den dempede svarte toppen.

Du kan fokusere helt på spillingen din, siden det ikke er noe rot på skrivebordet, selv om du spiller i lange timer. Hodetelefonkroken og koppholderen kommer godt med når du sitter lenge på samme sted.

Eureka Electric

Når det kommer til ergonomisk design satt sammen med innovasjon, får du Eureka elektrisk stående spillepult. Alle foretrekker å spille i forskjellige høyder, og det er grunnen til at Eureka kom opp med programmerbare innstillinger for å stille inn 4 forhåndsinnstillinger for høyder. Du kan enkelt bytte til din ideelle høyde med disse forhåndsinnstilte knappene.

Den kontrollerbare RGB-belysningen skaper en avslappende spillatmosfære og gir deg en fristende opplevelse mens du spiller spill. Du kan synkronisere belysningen med forskjellige alternativer som seks enkeltfarger, shuffle RGB-lys og til og med strobelys. Skrivebordet kommer med nok plass til å passe til flere skjermer, tastaturer, mus og alt annet spillutstyr du kan tenke deg. Den kommer med en fullt dekket musematte sammen med et spesielt tastaturbrett for å spille jevnt.

  13 verktøy for å hjelpe deg med å kjøre ditt tilknyttede program

Til oppbevaring får du et stativ for å ordne spillkontrollerne, 4 USB-ladeporter, en koppholder, doble hodetelefonstativ og en stikkontaktholder. De store kabelføringene gjør det enkelt å ordne alle ledningene og lage et rent spilloppsett.

Konstruksjonen er bygget med en kombinasjon av konstruksjonsteknisk design og robust lastbæring. Det er ingen kompromisser med estetikken mens du bygger dette designet. Rammestøtten i karbonstål kommer med et metallisk belegg for å forhindre rust og også gi jevn finish.

Stort spillbord

Hvis du er interessert i hardcore gaming og streaming, må du ha en kul spillpult for å sitte i lange timer. Dette er en perfekt spillpult av Mr IRONSTONE som er designet spesielt for spillere for å sette opp utstyret sitt. Du kan enkelt stille inn tre spillmonitorer på dette skrivebordet.

Skrivebordet leveres med en hodetelefonkrok, en koppholder og 3 kabelhåndteringshull for å ordne ledningene pent. Med sin elegante og moderne design gir den deg en komfortabel spillopplevelse. Det er ganske enkelt å rengjøre dette skrivebordet på grunn av den laminerte overflaten, noe som gjør det vanntett. Selv om du spiller på ujevnt underlag, vil den solide konstruksjonen gi deg en utmerket spillopplevelse.

ToughDesk 500L RGB

ToughDesk Battlestation er en L-formet spillepult hvis høyde kan justeres elektrisk. Det digitale skjermkortet kan brukes til å se nøyaktige høydejusteringer, og du kan også sette opp 4 høyder i minneinnstillingene for å bytte mellom dem på en enkel måte.

Stålrammen er designet for økt holdbarhet og stabilitet mens du spiller. Smart kabelhåndtering er mulig med kabelhåndteringsbrettsystemet for å holde spillplassen din ryddig og organisert. Hovedpulten leveres med en RGB-musematte, mens sidepulten leveres med en ikke-RGB-musematte.

Du kan enkelt konfigurere lyseffektene og deres lysstyrke- og hastighetsjusteringer ved å bruke iTake Engine-programvaren. Synkroniser hele økosystemet ditt med denne programvaren. Skrivebordet er også kompatibelt med TT RGB Plus for sømløst å koordinere RGB-fargekonfigurasjonene til hele spilløkosystemet ditt.

Konklusjon

Hvis du er interessert i seriøs gaming, så er det mye mer enn bare å sette opp kule LED-lys på stedet ditt. En høykvalitets og kul spillpult forbedrer ikke bare spillopplevelsen din, men det vil også få stedet ditt til å se mer elegant og morsomt ut å spille på. Så det er rett tid å bruke på spillpulter for en komfortabel spillopplevelse.

x